Page 1

vIZIER horeca

Het

complete

aanbod

Andere Horeca

SPOTLIGHT

15670: VMH3008 Koop O.G.+ Rest. Het GERECHT" + won. H.Geeststr. 27 Roermond vrgpr.€398.000,- k.k. invent €98.000,- prima omzet ABéMA Jos 0655113560 15704: VMH2358 Pannenkoekenh uis op de Veluwe. Topbedrijftopomz et! Vr.pr. €.580.000,- HBC 0571290690

5

van

ruim

2600 [on]roerende horec azaken | UW HORECAZAAK VERKOPEN? WWW.HORECASITE.NL

Hotel ervaring

9

De 20

17

Peter Persoon van Villa Pardoes is begonnen als Hotello

Kortvizier

25

Special

29

Terrassen weer het duurst in Amsterdam

Villa Pardoes bestaat op 26 oktober dit jaar precies 15 jaar. De stichting die kinderen met een ernstige, vaak levensbedreigende ziekte samen met hun ouders, broertjes en zusjes gratis een fantastische vakantie wil geven, is bezig met de uitbreiding van de capaciteit. “Nu hebben we acht vakantiewoningen en is er een wachtlijst van een half jaar. Vanaf komend najaar draaien we op volle toeren met 12 vakantiewoningen en kunnen we voor nog meer zieke kinderen en hun ouders iets wezenlijks betekenen,” vertelt directeur Peter Persoon.

Amsterdam is na 2 jaar weer de duurste terrasstad van Nederland. De gemiddelde prijs voor een rondje drank op het terras van Amsterdam is € 23,05 dit is 5,5% hoger dan vorig jaar. Gemiddeld zijn de terrasprijzen dit jaar met 2,5% gestegen. Almere is voor het eerst de goedkoopste terrasstad van Nederland. Deze resultaten zijn afkomstig van het jaarlijkse terrasonderzoek van Van Spronsen & Partners horeca-advies.

Succesvolle start Culinaire Jacobsweg Paznaun-Ischgl

Smikkelen en wandelen in Paznaun: Onder een stralende zon opende Nederlandse chefkok Laurent Smallegange van restaurant Spetters tijdens het eerste weekend van juli met drie andere internationale sterrenchefs de ‘Culinaire Jacobsweg’ in het Paznaundal in Tirol. Special voor dit culinaire concept creëerde elk van de chef-koks een bijzonder gerecht dat tot eind september in vier Paznauner berghutten op het menu staat.

14142: HORECAZAKEN EU biedt aan te Delft een gezellig café in de binnenstad. Overname: 32.500 euro.

Jaargang 12, nummer 140, augustus 2015 € 2,25

PROEF!

makelaars met een horecahart

ONS AANBOD OP HORMAX.NL

Van Speijk uit Egmond aan Zee wint Terras Top 100 2015

Het beste terras van Nederland ligt aan zee, Egmond aan Zee om precies te zijn. Restaurant Van Speijk van ondernemers Arnoud Schimmel en Alexandra Vliersma heeft dit jaar de Terras Top 100 gewonnen. Het zilver ging naar het Limburgse Alt Arce, terwijl Paal 10 uit Ouddorp terugkeerde in de lijst op plek drie.

15469: Centrum Delft, Oude Delft 125, sfeervol eetcafé. Zaaltje op 1ste verdieping, voor diners etc. Schitterende binnentuin max. 55 gasten Woning boven zaak, twee slaapkamers, uitzicht gracht. Bel Hevesta 06-53291399

Bagels & Beans opnieuw beste horecaformule De vrijplaats voor koffie, bagels en geluk heeft opnieuw de GfK Out. of.Home Award in de categorie shopperhoreca ontvangen. Ruim 8.000 consumentenbeoordelingen wezen Bagels & Beans aan als ideale gelegenheid voor een ontspannen en smaakvolle beleving. Hiermee liet de vrijplaats mede-genomineerde Ikea en Doppio Espresso achter zich.

Louvre Hotels Group versterkt internationale positie

9995: KLAASSEN BV. cafe zalence ntrum Teunissen te Kilder (nabij Doetinchem) WIST 1018

Louvre Hotels Group (LHG) zal de komende jaren haar internationale positie verder versterken. In het bijzijn van de Franse en Chinese premiers heeft de hotelgroep een strategische overeenkomst gesloten met de Chinese bank ICBC. Met de beschikbare 2.5 miljard Euro kan Louvre Hotels Group haar hotelportfolio renoveren en verder uitbreiden.

NS start met verkoop ijskoffie op de stations

Sinds kort wordt er ook op de NS stations de Gelita IJskoffie worden geschonken. De award winning ijskoffie is gemaakt op basis van calorievrije stevia, is gluten- en kleurstofvrij.

Meer kassa voor minder

Bilderberg Parkhotel schenkt beste kopje koffie

Het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam is de trotse winnaar van de Ketelbinkie Koffietrofee 2015 in de categorie Hotels en Hostels. De afgelopen maanden hebben 21 bij Rotterdam betrokken journalisten 150 gelegenheden bezocht. Deze zijn uitvoerig onder de loep genomen. Er werd beoordeeld op de samenstelling van de koffie, het servies, meubilair, vriendelijkheid, hygiëne en gastvrijheid van het personeel, ambiance en de prijs-kwaliteitverhouding.

De Kopermolen BV

specialist op het gebied van grootkeukenapparatuur Alle Horeca – Slagerij en Bakkerijapparatuur NIEUW en GEBRUIKT • Reparaties warm + koud van alle merken.

15529: VMH-1222 Grieks Restaur ant maar ook zeer geschikt voor elk ander type restaurant.Tel.inl.0591522944

• Vaatwasmachines ATA • Keukenapparatuur ATA • • Afzuigkappen + installaties • Koel- en vriesapparatuur

0346-258087

www.cashr.nl

• Ambacht 22d • 1511 JZ OOSTZAAN • 075-6704234 • info@de-kopermolen.nl • www.de-kopermolen.nl

RIOLERINGSMARKT.NL

15717: Café de Magiër te Klundert BEHO 2029 Centrum Zundert aan het water. Lage overname en meerd ere mogelijkheden. Voor informatie Horecamakelaar Berrie van Hoof GSM 06-20004868

augustus 2015

SPECIALIST IN RIOLERINGSONDERDELEN & POMPTECHNIEK

dé webwinkel 24/7 bestellen

VETAFSCHEIDERS POMPEN GOTEN sneller, beter, goedkoper

HorecaVizier.nl

1


vIZIER horeca

interview

Peter Persoon van Villa Pardoes is begonnen als Hotello

‘In de horeca is geen plaats voor grijze muizen’

van een aantal verpleeg- en verzorgingshuizen. In 2008 ben ik gaan werken voor Villa Pardoes en voor mij passen in deze baan alle puzzelstukjes in elkaar.” Hoe denk je over gastvrijheid? “Allereerst is het altijd van belang goed te weten voor wie je iets doet. Gastvrijheid staat in een organisatie als de onze en ook in de horeca wat mij betreft altijd op de eerste plaats. Het begint met vriendelijk zijn voor mensen. Vriendelijkheid kost geen geld! Het is ook plezierig voor jezelf en sorteert een groot effect. Je moet er als horecaondernemer alert op blijven dat je mensen écht gastvrij zijn tegen je gasten. Medewerkers met een slecht humeur of negatief gedrag halen de goede naam van je zaak naar beneden.”

Villa Pardoes bestaat op 26 oktober dit jaar precies 15 jaar. De stichting die kinderen met een ernstige, vaak levensbedreigende ziekte samen met hun ouders, broertjes en zusjes gratis een fantastische vakantie wil geven, is bezig met de uitbreiding van de capaciteit. “Nu hebben we acht vakantiewoningen en is er een wachtlijst van een half jaar. Vanaf komend najaar draaien we op volle toeren met 12 vakantiewoningen en kunnen we voor nog meer zieke kinderen en hun ouders iets wezenlijks betekenen,” vertelt directeur Peter Persoon. Volgens mij zijn er veel overeenkomsten tussen wat jullie doen met Villa Pardoes en de horeca? “Wij houden ons inderdaad ook bezig met gastvrijheid. Het toeval wil overigens, dat ik ook uit de hospitality kom. Ik ben begonnen als Hotello, opgeleid aan de Hogere Hotelschool in Maastricht. Ik heb destijds voor die richting gekozen, omdat ik me sterk aangetrokken voelde tot dienstverlening en gastvrijheid. Wat is er fijner dan zelf plezier halen uit het gegeven dat je het anderen naar de zin maakt? Overigens wordt dat in Nederland wel eens heel anders opgevat. Dienstverlenend zijn, wordt vaak opgevat als onderdanigheid en dat is toch heel iets anders.”

Heeft gastvrijheid ook iets te maken met respect voor mensen? “Jazeker. Bij ons zie je uitvergroot wat in de horeca ook van belang is. Onze gasten hoeven niets, maar mogen alles. De kinderen hebben vaak een lange periode achter de rug van onderzoek, intensieve behandelingen, veel medicijnen en noem maar op. Het hele gezin heeft erg onder druk gestaan en er is behoefte aan ontspanning en leuke dingen. Heerlijk even met elkaar het gevoel van vrijheid beleven. Wij zijn er om onze gasten weer terug in hun kracht te brengen.”

Zou de horeca zich daar eigenlijk ook mee bezig moeten houden? “In feite houdt de horeca zich daar ook mee bezig. Ergens een hapje eten of lekker een drankje drinken, doen mensen meestal omdat ze de behoefte hebben even uit de dagelijkse sleur te zijn, zich vrij te voelen. In de hospitality sluit je zo nauw mogelijk aan bij wat je gast wenst. In die zin creëer je de ervaring echt samen met elkaar, het is een wisselwerking. Vandaar ook dat ik zeker weet dat de robotica het zeker niet gaat maken in de horeca. We willen toch echt persoonlijke aandacht van iemand van vlees en bloed. Ik zie kansen genoeg voor ondernemers in de gastvrijheidsector, omdat de samenleving steeds sneller wordt en we daarom ook meer behoefte hebben aan ontsnapping.” Vind je dat horeca en recreatie veel meer zouden moeten samenwerken? “Ja, ik denk dat daar absoluut een uitdaging ligt. Mensen gaan toch steeds meer op zoek naar een totaalpakket. Als ik zelf ergens op vakantie ben en er is geen gezellige eetgelegenheid of een aardig terrasje, dan ga ik daar volgende keer niet meer naartoe.” Hoe denk je over het huidige ondernemersklimaat? “De ergste crisis zijn we voorbij, de economie trekt aan en werkloosheid wordt minder. Mensen zijn lange tijd erg voorzichtig en hebben de hand op de knip gehouden. Het is de hoogste tijd dat het geld weer gaat rollen. Het groeiende consumentenvertrouwen betekent overigens voor horeca ondernemers niet dat ze in slaap kunnen sukkelen. Blijf vooral alert en probeer met dat wat je doet en vooral hoe je het doet het verschil te maken. Je mag ook wel een beetje brutaal zijn, je kop boven het maaiveld durven uit te steken. In de horeca is geen plaats voor grijze muizen.” Hoe kunnen horeca ondernemers concreet iets doen voor Villa Pardoes? “Er is van alles te bedenken. Ze kunnen een donatie doen, maar bijvoorbeeld ook een Villa Pardoes pannenkoek op de kaart zetten waarvan dan een deel van de opbrengst naar Villa Pardoes gaat. Of je kunt op het terras laten zien dat je ons steunt door flyers neer te leggen en te besluiten na elk vijfde drankje dat besteld wordt een kleine donatie in de pot te doen. Ook zijn er ondernemers die in hun zaak een evenement organiseren voor het Goede Doel”

Hoe ben je dan terechtgekomen bij Villa Pardoes? “Na een aantal jobs in de horeca, heb ik de stap gezet naar de gezondheidszorg. Ik hield me bezig met management, organisatie en planning in die sector. Daarna ben ik een tijd actief geweest in de GGZ op het gebied van facilitaire zaken en vastgoed. Mijn laatste functie was directeur

Waarom zouden ze dat doen? “Het is fijn als mensen of bedrijven ons willen steunen, want door dat te doen laten ze zien dat ze ernstig zieke kinderen ook plezier gunnen. Delen is zo belangrijk. Als je zorgen deelt met anderen, dan voelen ze minder zwaar en als je plezier deelt, dan maakt dat jezelf en de ander blijer. Het zijn de kleine dingen die het doen. Ik ben er van overtuigd dat de uitspraak ‘wie goed doet, goed ontmoet’ waar is. Je krijgt altijd op de een of andere manier terug wat je geeft.”

✔ weegapparatuur ✔ vaatwassers ✔ bakwanden ✔ snijmachines ✔ gasfornuizen ✔ afzuigkappen

✔ 1000 of meer artikelen ✔ totale inrichting (ook leasing) ✔ professioneel advies ✔ 24-uurs service ✔ 7 dagen per week ✔ bezoek onze showroom

Kiotoweg 36 • 3047 BG Rotterdam • T: 010 - 462 38 53 • F: 010 - 437 52 29 • E:info@elbro.nl • I: www.elbro.nl

Groen..gewoon doen Tot 50 % minder energie verbruik Groen..gewoon Geendoen dampkap meer nodig Groen..gewoon doen Tot 5050 % minder energie verbruik LAMBER L305-CV Industriële vaatwasmachine Tot % minder energie verbruik Geen dampkap meer nodig Milieu vriendelijk

Geen dampkap meer nodig

Dubbelwandig geˇ soleerd LAMBER L305-CV Industriële vaatwasmachine

LAMBER L305-CV Industriële vaatwasmachine

Milieu vriendelijk Dubbelwandig geˇ soleerd Stoom - terugwin systeem

Stoom - terugwin systeem

Super zuinig in waterverbruik Weinig was - en glansmiddel

Geeneen dampkap meer nodig Interesse? Vraag offerte aan. Super zuinig in waterverbruik Wast uiteraard Significant schoon Weinig was - en glansmiddel www.vaatwasmachinespecialist.nl

augustus 2015

HorecaVizier.nl

Geen dampkap meer nodig

Interesse? Vraag een offerte aan. 3 www.vaatwasmachinespecialist.nl Interesse? Vraag een offerte aan.

Wast uiteraard Significant schoon

www.vaatwasmachinespecialist.nl


www.horecagigant.nl Alles vind je op de nieuwe website van www.horecagigant.nl

ons r t e n mag es • n ppe hin c a a k g as m i r s u r e z e j f t k a ns • n • ijsblo eubelen • s • etc. e v o fel a en • onbanke nen • m t k • o k elen ees • to pan o n t i k • s h n c d • a en goe n• onb k n e o i k t n e j u l i r • l k r• zen bark kook e u i • u r • t v g a n r & se din pa • was s • koelen • kleinap afelaankle • rv paratuur s•t e l b a fie ap • dispos f o k • len e k i t r -a • bar

Je kunt er niet omheen! altijd gigantische deals, kwaliteit en goede service

www.horecagigant.nl

powered by

Meer info tel. 010 - 466 11 11 • www.bouterenkok.nl • www.horecawebsales.nl

11002A_Horeca-Vizier-februariV2.indd 1

24-02-11 15:39:20


andere horeca

vIZIER horeca

Grôôt Café Smaek is zeker geen traditionele campingkantine ‘Ik wil dat mensen thuis praten over wat ze hier ervaren hebben’

De populaire badplaats Renesse, gelegen aan de westkust van Schouwen-Duiveland, telt een groot aantal cafés, bars en discotheken. Campings in alle soorten en maten zijn er in en om dit Zeeuwse recreatiedorp ook volop te vinden. Horeca- en recreatieondernemers in de regio slagen er in mensen van heinde en verre te verleiden een echte Zeeland ervaring te hebben. De toeristische sector boert er goed. Steeds beter zelfs. We praten met Daniël Viergever, eigenaar van De Brem én voorzitter van het Culinair Team Zeeland over de eetgelegenheid op zijn camping: Grôôt Café Smaek. “De traditionele campingkantine bestaat niet meer,” aldus Viergever. In Grôôt Café Smaek staan inderdaad geen formica tafeltjes met oranje kunststof stoeltjes. Zowel campinggasten als mensen uit de buurt worden er ontvangen in een ‘echt’ restaurant met degelijke bruine lederen stoelen, solide houten tafels, oog voor gastvrijheid en een serieuze kaart. “Biefstuk en spareribs hebben we heus wel op de kaart staan, maar ook met deze klassiekers proberen we toch net even iets anders te doen. We werken vooral heel veel met Zeeuwse streekproducten en mijn

chef Serge Brondsgeest en ik zijn fan van fusion. Het combineren van smaken en het kiezen voor verrassende en internationale bereidingswijze, dat vinden we leuk. Bovendien past dat ook helemaal bij onze missie: vooral op zoek blijven naar kansen om de verwachting van toeristen te overtreffen. Ik wil dat ze het thuis, op verjaardagsfeestjes en op het werk, nog steeds praten over wat ze hier bij ons ervaren hebben. Dan doe ik mijn werk goed.”

Zeeuwse proeverij Kwaliteit aan de voorkant en in de keuken zijn even belangrijk, vindt Viergever. Gasten worden dus haast onthaald als vrienden en de bediening is getraind op het gebied van gastvrijheid en heeft kennis van de gerechten en de wijnen. Mensen willen weten wat ze op hun bord krijgen en waarderen het in toenemende mate het verhaal achter de producten te horen. Daarom organiseert Daniël ook één keer in de week een Zeeuwse proeverij. “Het is belangrijk dat een medewerker het verhaal achter een wijn kan vertellen, dat draagt bij aan de beleving, net zoals de oesters, de vissoep en de mosselkroketjes overduidelijk communiceren dat je op SchouwenDuiveland bent. We hebben op dit moment tien voor- en tien hoofdgerechten op de kaart. Acht van de tien gerechten die we serveren worden gemaakt met producten uit de omgeving.” Het Schouwse Bord Grôôt Café Smaek is trouwens één van de restaurants uit de Westhoek die aangesloten is bij het Schouwse Bord: een clubje met horecaondernemers die zich gezamenlijk hard maken om het pure Zeeuwse streekproduct nog steviger op de kaart te zetten. “We brengen met elkaar typische Schouwse specialiteiten onder de aandacht van onze gasten. Elk restaurant dat meedoet, heeft een kaart die minimaal voor 50% bestaat uit streekproducten en -gerechten. Keuze genoeg, want we hebben hier het zilte pre salé vlees, schelpdieren, vis, de Schouwse viskroket, vissoep en diverse andere lekkernijen. Het Schouwse Bord geeft ook gastcolleges op het Pontes Pieter zeeman en we werken samen met de Zilte Academie. We hebben er lol in.” Belgische gasten Leuk om te merken vindt de ondernemer, dat nu er steeds meer wordt gekozen voor het streekproduct, er meer Belgen een bezoek brengen aan de Zeeuwse kust. “Je weet, dat Belgen een hoge culinaire standaard zijn gewend en daaraan voldoen wij hier in Schouwen-Duiveland. Waarom ze dan niet gewoon naar de Vlaamse kust gaan? Een van de redenen is dat bij ons ook eten in strandtenten wordt klaargemaakt, dat gebeurt niet in België. Daarnaast hebben we hier geen last van die vreselijke hoogbouw.” Nuchtere Zeeuw Volgens Daniël zou de Zeeuw best wat meer van de daken mogen schreeuwen hoe lekker en vers de streekproducten zijn waarmee er wordt gewerkt

augustus 2015

HorecaVizier.nl

in veel Zeeuwse restaurants. De reden dat dit niet gebeurt, is gelegen in het nuchtere karakter van de Zeeuw. “Ik vind dat ik best wat trots mag zijn op wat we hier doen in ons restaurant. Dat is het overtreffen van de verwachtingen van onze gasten en ze lekkere gerechten met een hoog Zeeland-gehalte voorschotelen. Daarin zijn wij bij Grôôt Café Smaek overigens niet uniek, er zijn veel meer restaurants die kwaliteit laten zien.” Horeca is een ambacht Om succes te hebben als horecaondernemer moet je zorgen dat ‘het gehele plaatje’ klopt. “Horeca is een vak met zeer veel aspecten. Als ik starters zou mogen adviseren, dan zou ik zeggen: Durf af te wijken van de klassieke manieren van je marge te berekenen, ga kijken of je een betere versie kunt vinden van hetzelfde product. Onthoud dat je het moet hebben van je mensen, buit ze dus niet uit en ga terug naar kwaliteit. Voor de rest is het belangrijk goed te kijken naar alles wat je in kunt zetten voor marketingdoeleinden. Het domste dat ik ooit gedaan heb, is dat ik de vuurtoren die op de briefjes van 250 euro stond – en die hier dus bij ons in het natuurgebied staat – gewoon links heb laten liggen. Het kwam niet in me op er iets mee te doen. Voor de rest zou ik willen zeggen: kook op smaak en kijk eens goed naar de New Dutch Cuisine, veel verse groenten in de hoofdrol en vis en vlees in de bijrol. O ja, wees vooral niet bang om te kopiëren.”

5


Groningen

8919: Grieks Restaurant Winscho ten. Gezonde exploitatie. InvGW € 49.500 Huur €22.680 p. jr. Makelaar dij HELD3R, Kiek Busquet 06-2006 0969

11502: Snackbar 'T Centrum+won ing Winsum. Vr.pr.€ 439.500 k.k.of Huur € 36.000pj Inv.GW � € 155.000 Info Makelaardij HELD3R Kiek Busquet 06-20060969

13829: Samiramis mediterraan rest aurant Grootegast Huur € 22.125 p. j. GWinv. € 55.000 info. Makelaardij HELD3R Kiek Busquet 0620060969 8957: Perfecte wok locatie Appinge dam.350 zitplaatsen Vrpr: € 345.000 k.k. Info Makelaardij HELD3R Kiek Busquet 06-20060969

10665: Afslag A7 Winschoten ontwi kkelingsproject geschikt voor horeca. verk.pr €995.000,- info Makelaardij HELD3R Kiek Busquet 06-20060969

15549: Exclusief in de verkoop genomen, een cafetaria met lunchr oom in Stadskanaal. 0651200621

14300: Restaurant de Bourgondier te Glimmen 100 zitpl. + woning Vr. pr. € 750.000,- info. Makelaardij Held3r Kiek Busquet 06 20060969

15183: Eetcafe de Kleine Kastel eine Groningen. Huur € 1.300 p.m. GWinv. € 49.500 info. Makelaardij HELD3R Kiek Busquet 06-20060 969

14476: Eetcafé aan de Noorderha ven Groningen Inv GW € 79.500 Huur € 24.000 p j excl. BTW info Makelaardij Held3r Kiek Busquet 0620060969

15191: Brasserie Dendermonde A1 locatie Winschoten. Huur: € 2.290 p.m. excl.BTW GWinv: € 60.000 info Makelaardij HELD3R Kiek Busq uet 0620060969

14630: VMH-1104.(Pachters gezoc ht)Hotel met bruin café en restaur ant Inl.0591-522944 �

15245: Pand 48 Groningen. eetcafé +zonnig terras+ pizzabezorging. Huur € 3.510 p.m. GW inv. € 99.500 Info Makelaardij HELD3R Kiek Busq uet 0620060969

15041: VMH-1214 Paviljoen in de stadshaven van Appingedam. Inl. 0591-522944 Wubbolt Horeca Make laardij

15264: VMH-1218 Lunchroom Bras serie centrum Groningen Stad.Tel. Inl.Wubbolt Horeca Makelaardij 0591-522944

6

15571: Grandcafé +zalen 350m² verkoopruimte! prov. Groningen Vrpr € 875.000 k.k. GWinv. € 179. 500 info Makelaardij HELD3R Kiek Busquet 0620060969

11964: VMH-1120 Casco Cafetaria Eetcafé met groot terras en bovenw oning (Exloo)Tel.inl. 0591-522944

13177: Croissanterie Oostersingel to UMCG. Huur 652,- p.m. GWInv 45.000,- info. Makelaardij HELD3R Kiek Busquet 06-20060969

HorecaSite.nl

15335: Nieuwe Kwalitaria-Délifra nce Assen 141 m2 Vrpr € 165.000 k.k.Huur € 25.000 p.j. info Makelaar dij HELD3R Kiek Busquet 0620060 969

14440: VMH-1206 Casco Cafetaria Eetcafé terras en bovenwoning (Exl oo) Wubbolt Tel.inl. 0591-522944

15231: Bowling Restaurant Dren the, Rolde 789m², Vrpr: € 365.000 k.k. Gwinv: € 45.000 info Makelaar dij HELD3R Kiek Busquet 0620060 969

15530: VMH-1224 Oost Groningen. Cafetaria - Lunchroom Tel.inl. Wubb olt Horeca Makelaardij 0591522944.

13715: Hotel rest. Bellingwolde 625 m², Terras 200 m² onr.goed:€ 499. 000 k.k. InvGW € 100.000 Info Makelaardij HELD3R Kiek Busquet 0620060969

Drenthe

15182: Paviljoen Meerzicht Midla ren.80m²Terras,incl.woning. Huur € 2.000 p.m. GWinv. € 70.000 info. Makelaardij HELD3R Kiek Busquet 06-20060969

15454: VMH-1221 Diverse Speelpar adijzen te koop: Exploitatie enof Franchise. Inl.0591-522944

13132: VMH-1191 Kleinschalig Hotel-Restaurant Inl.Wubbolt Horeca Makelaar 0591-522944 �

7763: Café-cafetaria op zonnige locatie in Leens. OZ € 189.500,- k. k., Exploitatie € 44.500,- HELD3R Makelaardij, Kiek Busquet 06-20060 969.

11357: Café cafetaria binnenstad Groningen, ingericht! Huur € 2750,excl BTW, incl. invGW. info: Makel aardij HELD3R Kiek Busquet 0620060969

15387: Lunch-Diner-Zalen"Zomers" groot terras A1-locatie Groningen. GWinv €307.500 Huur 82.000 p.j. info Makelaardij HELD3R Kiek Busq uet 0620060969

15400: Kadocafe Winsum. Schittere nde combinatie van detailhandel en horeca. Vrpr: € 259.000,- k.k. info makelaardij HELD3R Kiek Busquet 0620060969

2199: (VMH1083) CAFÉ-BAR FULL HOUSE IN TER APEL, InvGW €99. 500, OZ €390.000kk of huur Wubb olt 0591-522944

11121: (VMH1165) Café-Bar-Cafeta ria nabij Delfzijl OZInv €179.000, Woning €88.000kk Wubbolt 0591522944

15147: VMH1215. Lunchroom op A1-locatie in Groningen Stad.Inl. Wubbolt Horeca Makelaardij 0591522944.

13014: Coffee Company Groningen Huur € 43.000 p.j. InvGW € 125. 000. Info. Makelaardij HELD3R Kiek Busquet 06-20060969

1077: VMH1076 CAFETARIA MET CAFÉ, WONING BIJ DE ZEE, Wubbolt 0591-522944

8659: (VMH1100) LUNCHROOMD AGZAAK MET TERRAS, PROV GRONINGEN.Wubbolt 0591522944

Waardeberekening / Taxatie Waardeberekening Waardeberekening / Taxatie / Taxatie (OG, Inventaris, Goodwill) (OG,(OG, Inventaris, Inventaris, Goodwill) Goodwill) www.wubbolt.nl T. 0591-649904 T. 0591-522944 www.wubbolt.nl T. 0591-649904 www.wubbolt.nl

VM H

Aankoop, Verkoop Aankoop, Aankoop, Verkoop Verkoop Huur, Verhuur Huur, Huur, Verhuur Verhuur

Ve ren igi ng Ma ke laa rdi jH Lid ore ca

15596: Onder de rook van stadGroningen bieden wij, wegens buite nland ambities van huidige exploitan ten, te koop aan: bistro het oude raadhuis. Het betreft hier de overn ame van inventaris, goodwill, webs ite met database klantenbestand etc. Het historische pand omvat op de begane grond: entreeontvangst, restaurant, burgemeesterskamer, bar, keuken en ruim terras. Op de 1e verdieping een zaal met pantry en op de 2e verdieping een ruime bovenwoning. Zowel pand als invent aris zijn in uitstekende staat. De bereikbaarheid en vrije parkeergele genheid zijn uitstekend te noemen. Voor serieuze gegadigden is er een uitgebreide informatie-brochure beschikbaar.

HorecaSite.nl

13736: VMH-1199 Te Koop Hotel Groepsaccomodatie Tel.inl. Wubbolt Horeca Makelaardij 0591-522944

13733: VMH-1082 Te Koop Beleggi ngspand centraal gelegen in Nw. Weerdinge. Tel inl.0591-522944

9927: (VMH1150) TE KOOP Casco Café Bar in het centrum van Emmen. Wubbolt 0591-522944

11768: (VMH1169) Café-Restaur ant-Pension in Noord Drenthe. OZIn vGW € 395.000 k.k. Wubbolt 0591522944

13848: Een hotel restaurant op een prachtige locatie gelegen aan een 18 holes golfbaan in Drenthe. 14143: schitterende cafetaria ter overname met hoge omzet.

12620: Edens Horeca Makelaars biedt aan: Een fraai ingerichte crois santerie op A1 stand , centrum Meppel , in de direkte omgeving : Hema ,Blokker , V & D e.a. landeli jke winkelbedrijven.info www.edens makelaars.nl of 058 2162423.

6387: (VMH1112) Hotel,Restaurant, Theeschenkerij in Drenthe OZIn vGW € 880.000 kk Wubbolt 0591522944

11377: (VMH1167) Hotel restaurant op de Hondsrug, Drenthe Wubbolt 0591-522944

15617: Landelijk bekend Muziekc afé La Porte Meppel. Overname inventaris en goodwill. Prijs: n.o.t.k.

HorecaSite.nl

11735: (VMH1168)(PACHT-HUURK OOP) Café Rest. Zaal Cafetaria en bovenwoning Oost Drenthe. Wubb olt 0591-522944

12975: Gevraagd Partycentrumzale ncentrum in Drenthe. Eigen Horeca Makelaar 06-29732420

11977: VMH2392 Restaurant - zale ncentrum De Bentepol, Drenthe InvGW €85.000 OZ €465.000kk HBC 0571-290690

12909: mooie cafetaria nabij Gronin gen met woning

augustus 2015


HorecaSite.nl

Voor Horeca-inventaris en Onroerend Goed

het grootste aanbod in horecabedrijven

Meer dan 2200 Horecabedrijven te koop

Drenthe zoekopdracht

Aankoop, Verkoop Aankoop, Aankoop, Verkoop Verkoop Huur, Verhuur Huur, Huur, Verhuur Verhuur

plaats advertentie

Geen voorkeur

Geen voorkeur

Provincie Type bedrijf Onroerend goed

[huur/koop]

Huur / Koop

Prijsklasse Van

Waardeberekening / Taxatie Waardeberekening Waardeberekening / Taxatie / Taxatie (OG, Inventaris, Goodwill) (OG,(OG, Inventaris, Inventaris, Goodwill) Goodwill) www.wubbolt.nl T. 0591-649904 T. 0591-522944 www.wubbolt.nl T. 0591-649904 www.wubbolt.nl

Ve ren igi ng

Geen voorkeur

tot maximaal

Trefwoord(en) 12161: VMH1178 Café Restaurant met Zaal Zuid-West Drenthe Vr.pr.€ Advertentienr HorecaVizier  340.000,-kk Wubbolt 0591-522944

Advertenties

ca

uitgebreid

land

VM Makela ard ij H Lid H or e

zoeken

HorecaSite.nl

nieuwsbrief

ningen

De grootste vraag en aanbodsite voor de Horeca

12893: VMH-1189 Brasserie (eetc afé-restaurant) midden Drenthe. Inl. Wubbolt 0591-522944 � Zoeken in aanbod

Laatst bekeken (0) Bewaarde advertenties (4)

13755: VMH-1205 Horecapand (340m2)op 1e etage met bar, podium en dansvloer in ZO Drenthe. Inl.0591-522944

Geplaatste advertenties (2)

MIJN HORECASITE

Log in om uw advertenties en uw overige gegevens beheren

15038: VMH-1213 Restaurant Grote plaats Midden Drenthe.Inl.Wubbolt Horeca Makelaardij 0591-522944 �

15192: VMH-1217 Eetcafé-Restaur ant met terras en grote binnentuin, centrum Assen. Tel.Wubbolt 0591522944.

15529: VMH-1222 Grieks Restaur ant maar ook zeer geschikt voor elk ander type restaurant.Tel.inl.0591522944

15040: VMH-1212 Restaurant de Huiskamer inclusief woonhuis.Inl. 0591-522944 Wubbolt Horeca Make laardij

15193: VMH-1136. Goedlopend rest aurant in toeristisch plaats in ZWDrenthe.Tel.Wubbolt 0591-522944

15548: Restaurant in Noord Dren the 168m² + 80 m² terras Gw Inv € 94.500 Huur € 2.291 Info makelaar dij HELD3R Kiek Busquet 0620060 969

E-mailadres

12376: KoopHuur WinkelruimteHore cacentrumEmmen.tel.0591522944

13732: VMH-1200 Pizzeria, in wijkc 14745: VMH-1209 � Casco Wachtwoord entrum grote plaats Drenthe. Inl. Inloggen horecawinkelpand en woning Tel.  Wubbolt 0591-522944 inl.Wubbolt Horeca Makelaardij  Onthoud mijn gegevens op deze computer ��� Wachtwoord vergeten? Opnieuw aanvragen  0591-522944

De verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld uit, ons inziens, betrouwbare bron. Aan de inhoud van deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend. © 2009 Uitgeverij Vizier Haarlem | Alle rechten voorbehouden | KvK 34050648 | BTW NL8181.76.362.B01 | Algemene voorwaarden

12470: VMH1187 te Koop Beleggin gspand in centrum van Coevorden. inl. Wubbolt 0591-522944 � �

13737: VMH-1198 Te Koop Apparte menten, Theaterboerderij, Restaur ant op 490 m2 eigen grond. Inl. 0591-522944

14795: VMH-1207 Camping met dorpscafé,zaal,grote bovenwoning. Tel.0591-522944 Wubbolt Horeca Makelaar ��

Ga naar de website www.horecasite.nl en typ het nummer van de advertentie in bij de zoekmachine

15299: VMH-1220 Café met mogelij kheden voor Eetcafé, Restaurant (Beleggingspand)Tel.Inl.0591522944.

Friesland

10009: Edens Makelaars biedt aan het Hotel Café Restaurant 't EURO HOTEL te Leeuwarden . Het bedrijf ligt aan de westelijke uitvalsroute van Leeuwarden . Het geheel is goed uitgevoerd en ingericht voor zijn doeleinden . Meer weten over dit fraaie bedrijf vraag dan de bedrijf spresentatie aan bij ons kantoor.

12746: VERKOCHT...Edens Makel aars heeft in de stille verkoop , verk ocht de bekende : Croissanterie Vitt orio te Leeuwarden .

HorecaSite.nl

13069: Restaurant Ophatsum Fr. Huur € 2.000 pm, N.O.T.K. evt. met woning € 500 pm. info. Makelaardij HELD3R Kiek Busquet 06 20060 969

13296: Edens Makelaars biedt aan : Eén van de betere vis and chips winkel van Lemmer ,perfekte locatie in het centrum aan doorgaande vaar route , uitbreiding van het assortim ent bv sushi verkoop e.d.Fraai terras a.d.waterkant.Vraag info bij Edens Makelaars .058-2162423

13552: HARLINGEN, AMERIKAA NSE BROODJESZAAK, A1 loc, voll edig nieuw bedrijf(2013)!INFO: 06. 11316610WWW.BERENDSCHOTH ORECA.NL 13555: Bijzonder en sfeervol ingeri cht restaurant in het centrum van Leeuwarden , het bedrijf heeft dive rse positieve vermeldingen in de vakpers ontvangen , o.a. Lekker 2013 e.a. Dit bedrijf is zeer geschikt voor een creatief horeca stel , de huidige uitbaters gaan elders in de provincie een nieuwe uitdaging aan .info:Edens Makelaars 058-2162423

14868: Wegens omstandigheden leuk bedrijf ter overname , bedrijf is ingericht in 2014 , geschikt voor coffee , croissanterie en andere horeca - bestemming . Gelegen in het centrum . Vraag info bij Edens Makelaars .

augustus 2015

15415: Voor nieuw aan bod kijk op www.edensmakelaars.nl o.a. Resta urant : Sneek , Visresto : Leeuwar den , Cafetaria met fraaie woning en meerdere bedrijven .

14367: TJALLEBERD, CAFÉ DE STREEK, traditioneel café met zaal en woning op zeer groot erf. Info:06. 11316610WWW.BERENDSCHOTH ORECA.NL

15496: Sneek, Café Club Mootz een moderne, trendy uitgaansgeleg enheid, in het uitgaanscentrum. INFO: 0611316610 WWW.BEREN DSCHOTHORECA.NL

14938: pizzeria of ?? Henk Hosper friesland@eigenhorecamakelaar 13720: Edens Makelaars biedt aan: Veelzijdig restaurant in Woudsend , prima onderhouden bedrijf . Info www.edensmakelaars.nl

12842: Latino afhaal en bezorg bedr ijf Heerenveen. Vraagprijs: € 47.500 k.k. GWinv € 19.500 Info Makelaar dij Held3r Kiek Busquet 0620060 969

14365: lEEUWARDEN, GRAND CAFÉ REMBRANDT, op A1 locatie, casco geen overname!Info: 06 1131 6610 WWW.BERENDSCHOTHOR ECA.NL

15116: VERKOCHT !!!! Wellicht één van de mooiste Cafetaria 's :Febo Sneek , in de provincie Friesland is verkocht door Edens Horeca Makel aars .

13309: Café, zaal, cafetaria, woning Fr. Vrpr onroerend goed & exploita tie: €249.500 k.k. info. Makelaardij HELD3R Kiek Busquet 06 20060 969 15155: MAKKUM, PANNENKOEKH UIS DE LAMPION. In het centrum laagdrempelig restaurant TK aange boden incl. woning! INFO: 06.11316 610WWW.BERENDSCHOTHOR ECA.NL

15497: DRACHTEN, Lunchroom De Tafelberg, volledig vernieuwd, nabij vernieuwd centrumwinkelpromenad egebied, o.a. Mediamarkt. INFO: 0611316610WWW.BERENDSCHO THORECA.NL 14937: Dokkum dagzaak De Koffie pot NIEUW Henk Hosper friesl and@eigenhorecamakelaar

14364: NIEUW!! GROU, BROODC AFÉ, centrum mooie dagzaakbakke rij met volledige horecabestemming. Pand TKTH, inv TK. Info 06.113166 10WWW.BERENDSCHOTHOR ECA.NL

15156: Sneek, Café Club Mootz een moderne, trendy uitgaansgeleg enheid, in het uitgaanscentrum. INFO: 0611316610 WWW.BEREN DSCHOTHORECA.NL

HorecaSite.nl

15659: Verkocht . Dit goed render end bedrijf - cafetaria snackbar in grote woonwijk van Leeuwarden . is verkocht aan een jong horecakoppel .

15498: DONKERBROEK, Cafe de Vosseheer, aan Compagnonsvaart gelegen, veelzijdig, traditioneel café! INFO: 0611316610WWW.BEREND SCHOTHORECA.NL

15499: DISCRETE VERKOOP! In een horecaconcentratiegebied, een AA-1 centrumlocatie, gelegen zeer goedlopend (feest)café aangebo den. INFO: 06 11316610WWW. BERENDSCHOTHORECA.NL 15566: Prachtig ingericht restaurant Stadcafé "De Posthoorn". Het bedr ijf beschikt over 110 zitplaatsen, goede keuken infra, dubbele toiletgr oepen, ruime bovenwoning, ruime opslagmogelijkheden en nieuwe serre. Geheel is gerenoveerd in 2013. Diverse mogelijkheden voor een terras. KIJK OP DEZE LINK VOOR EEN JUISTE INDRUK VAN DIT BEDRIJF: youtube.nl -> Stadsc afe de Posthoorn Stavoren. Voor nadere informatie: bel 06-52155677 of mail naar info@agricolaholding.nl 15658: Aangekocht voor cliënt : Snackbar - Lunchroom v.d.Wal in Sneek , het bedrijf is ruim 40 jaar een begrip in Sneek en wijde omgev ing .

7


Als officiële Hobart dealer levert HorecaWorld ook de Ecomax en de Baraid serie voorladers en glazenwasmachines van Hobart. Alle vaatwasapparatuur wordt geproduceerd in de Duitse Hobart fabriek. Hobart biedt u kwaliteit in diverse prijsklassen!

VAATWASSERS

GLAZENWASSERS

VANAF

VANAF

€1799

ECOMAX-502

ECOMAX-402

VANAF

BA500

VANAF

€2499

VANAF

€3499

FXA

€1399

VANAF

€2599

BA800

De economische vaatwasmachines en glazenwasmachines van Ecomax zijn eenvoudig te bedienen en bieden ruim voldoende capaciteit. Het robuuste en degelijke ontwerp maakt de Ecomax machine tot een betrouwbare afwaskracht. Duitse kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs!

GXA

€3399

Naast de eenvoudige Ecomax serie, produceert Hobart ook de luxere Baraid serie vaatwasmachines en glazenwasmachines. De machines zijn te bedienen door middel van slechts één knop, dubbelwandig uitgevoerd en de deur is volledig uitgebalanceerd. Standaard worden ze geleverd inclusief doseerapparatuur voor zeep- en naglansmiddel, een afvoerpomp en een naspoelpomp, waarmee ze waterdrukonafhankelijk zijn.

Wanneer u alleen genoegen neemt met het allerbeste, dan kiest u voor Hobart. De meest zuinige en innovatieve machines op de markt! De machines verbruiken nog slechts 2 liter water per wasbeurt. Een vuilsensor meet continue de kwaliteit van het waswater en past de hoeveelheid naspoelwater daarop aan, zodat het wasresultaat altijd optimaal is. Het ingenieuze ladesysteem maakt het, net als bij een huishoud machine, mogelijk om twee rekken tegelijkertijd te wassen en verdubbelt zo eenvoudig de capaciteit.

WWW.HORECAWORLD.BIZ +3110 495 33 66 12

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

24 UUR BEREIKBAAR

12 MAANDEN GARANTIE

GRATIS BEZORGD

EIGEN TECHNISCHE DIENST adv-GastvrijRotterdam2015-130x185mm-bezoekers.indd 1

6/16/2015 8:48:32 AM

GEGARANDEERD DE ALLERSCHERPSTE PRIJZEN!

www.gastrodeals.nl Saladette

5525.030

Pizzaoven Cuppone 4302.044

NU: 645,-

Koel/vriescel 136x136x220 cm 5520.100

NU: 680,-

Wandunit koel -5/+10C°

Flessenkoelkast

GEN UIT EI AD RA VOOR BAAR LEVER

NU: 1.140,-

RAILROAD EVG-1000

4150.020

4011.002

NU: 399,-

IJsconservator 240 liter

4448.006

&

NU: 1.475,-

Event grill

350 liter

NU: 399,-

NU: 425,-

LAAGSTE PRIJSGARANTIE!

geen dure showrooms - geen vertegenwoordigers - wél de allerlaagste prijs - wél landelijke service - internet only

Magnetron

Tafelfriteuse

5020.002

5524.112

CM-1019A-NL

NU: 499,-

2x8 liter

NU: 345,-

Slush machines 5523.104

IJsblokjesmachine

26 Kg

4450.002

vanaf:

995,-

NU: 489,-

Rekwerk

77,5x45x170 cm

4114.100

NU: 169,-

Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt tot 5 september 2015. De prijzen zijn excl. BTW en verwijderingsbijdragen, druk- en zetfouten voorbehouden.

Gastrodeals 265x190.indd 1

8

HorecaVizier.nl

14-07-15 16:46

augustus 2015


Hotel ervaring

vIZIER horeca

De King Seaways is in feite een varend hotel

Wie boeken er nu een reisje met een cruiseferry naar Newcastle? Je kunt eigenlijk maar een paar uurtjes rondhuppelen in de stad in het noordoosten van Engeland, terwijl de overtocht ongeveer 16 uur duurt. Blijkbaar gaat het gasten niet om de bestemming, maar om de gehele ervaring. De bootreis wordt gezien als een soort betaalbare minicruise en een mogelijkheid om even te ontsnappen aan de terreur van de smarthpone. Inderdaad erg prettig.

dat voelde niet zo. Gek genoeg kregen we geen veiligheidsinstructies, maar her en der zagen we wel reddingsboeien hangen. Kotszakjes hingen er ook op veel plekken en wie last kreeg van zeeziekte, kon bij de receptie terecht voor een pilletje. Wij hebben urenlang op het dek gezeten en er ’s avonds de zon onder zien gaan. De drankjes die we bestelden konden worden betaald met euro’s of in Engelse ponden. Alle medewerkers waren gedurende de heen- en terugreis erg vriendelijk. Vooral de schoonmakers hadden voor iedereen een aardig woord. Het viel ons op dat de bartenders gebrekkig Engels spraken, maar hun vlotte stijl en vrolijke lach maakte alles goed.

keurig gevraagd of we er eventueel iets voor voelden alvast te reserveren voor een diner in een van de restaurants. Ook werd er even later omgeroepen, dat het nog steeds mogelijk was een standaard hut om te boeken naar een luxe hut met tv, roomservice en minbar. Daar hadden we geen behoefte aan: de eenvoudige ruimte met twee eenpersoonsbedden, eigen douche en toilet en uitzicht op zee voldeed aan onze wens.

je bijvoorbeeld een hapje eten in het Steakhouse of te kiezen voor een uitgebreid buffet in 7SeasRestaurant, een drankje drinken in een van de bars of zelfs naar de nieuwste film van Spongebob kijken in de bioscoop. Een gokje wagen in het casino of een lekker geurtje kopen in een van de shops behoorde natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

De King Seaways bracht ons rustig van IJmuiden naar Newcastle en weer terug. Het is een cruiseferry van de Deense rederij DFDS Seaways met aan boord niet alleen slaaphutten, maar daarnaast ook tal van andere mogelijkheden om te recreëren. Zo kon

Aan boord waren jonge gezinnen met kinderen, pubermeisjes die een keertje zonder ouderlijk toezicht op pad waren, maar ook hoogbejaarden die zin hadden in een leuk uitstapje. Er waren al met al een behoorlijk aantal mensen aan boord, maar

Het ontbijtbuffet was zeer compleet. Wie zin had in een Engels breakfast kon zijn lol op met eieren, spek, worstjes, spek en bonen. Cornflakes, fruitsalade en broodjes in allerlei variëteiten waren eveneens ruim voorradig. Om 9.00 uur gingen we voor anker, waarna de bus ons in een half uurtje naar Newcastle bracht. Wat de meeste indruk op ons heeft gemaakt? De vreselijk brutale meeuwen die voortdurend op zoek zijn naar alles wat eetbaar is op het dek. Voor je het in de gaten had, pikten ze de friet van je bord. Al met al een prima ervaring.

Online boekten wij de minicruise naar Newcastle met ontbijt. Binnen tien minuten ontvingen we de bevestigingsmail en twee dagen later lagen de papieren al op de deurmat. Goed geregeld. Op de dag van de afvaart lag het schip al rustig klaar in de haven van IJmuiden. Dat was zo, omdat er ’s ochtends een grote groep mensen met hetzelfde schip vanuit Engeland naar Nederland was gevaren om in een paar uurtjes Amsterdam onveilig te maken. Terwijl het schip voor anker lag, uren voordat wij arriveerden was er een schoonmaakploeg vakkundig bezig geweest. Nadat we door de douane waren, checkten we in bij de receptie. Er werd ons

augustus 2015

HorecaVizier.nl

9


overijssel

HorecaSite.nl

4912: KLAASSEN BV Discreet prac htig restaurant Deventer.WIST 1019

10701: VMH2393. Café in de uitgaa nsstraat - Enschede. Vr.pr. inv. & g. w.: €.69.000,- HBC 0571-290690.

12930: VMH2412 Restaurant in het toeristische Vollenhove. Vr.pr.: €.60. 000,- HBC 0571-290690

13633: Gevraagd Partycentrumzale ncentrum in Overijssel. Eigen Horeca Makelaar 06-29732420 14008: Tk, in aanloop route centrum Almelo. Café Big Bulls Pub. Eigen Horeca Makelaar 06-29732420

5592: VMH2321 Cascopand t.b.v. restaurant o.d. in Holten-Overijssel. Huur: €.25.000,- p.j. HBC 0571290690

11003: VMH2326. Pizzeriagrillroom + bezorgdienst Twente. Vr.pr.: €.57. 000,-. Hr. €810,- HBC 0571-290690.

12989: VMH2413. Horecapand in goede wijk Enschede. Hr: €.2.500,of pand te k. €.350.000,- HBC 0571290690

5595: VMH2323 Cateringbedrijf omg Deventer. Vr.pr. nu: €.34.500,of compl. inv. t.e.a.b. HBC 0571290690

14053: VMH2322 Grand café-resta urant Deventer-C. Sterk in prijs verl aagd. nu: €.59.000,- HBC 0571290690 14263: Te koop in discretie, Eetcafe Resaurant in grote Twentse stad.

11779: VMH2309. Grieks restaurant in toer. plaats Overijssel. Vr.pr. inv. & g.w. op aanvraag HBC 0571290690

14572: T.K. dit heel leuke, gezell ige, eetcafe hartje centrum Wijhe, met terras in de winkelstraat. Aparte (feestvergader) -zaal. Bovenwoning met 3 slpk., moet gerenoveerd worden. Groot perceel met drie gara geboxen, Bel Hevesta bv 06-53291 399, of kijk op www.hevesta.nl

14720: Te koop te huur nieuwe Lunchroom Plaza de Vijfhoek in Oldenzaal. Bel Twentse Horeca 0653931329

15006: Kandidaten zoeken ZALEN CENTRUM (EET)CAFÉ of CAFET ARIA. Wilt u uw bedrijf verkopen? HBC 0571-290690

13259: Restaurant met cafetariamo gelijkheid in Borne op A1 locatie. Twentse Horeca 06-53931329

13282: VMH2418. Restaurantzaal + cafetaria in Holten. Vr.pr.: €.48.000,Hr.: €.2.300,- HBC 0571-290690.

12872: Restaurant Athene-Palace in het centrum van Nijverdal. FLEU REN HORECAMAKELAARS. 06502 38678

15289: VMH2318 Croissanterielunc hroom Kampen-C. Vr.pr. €.25.000,Pand: €.160.000,- k.k. HBC 0571290690

15690: Ter overname restaurant met woning in Overdinkel. Bel Twen tse Horeca 06-53931329

15317: Eigen Horeca Makelaar 0629732420 TK in hartje centrum van Deventer Lunchroom & Espresso bar

Horecazaak te huur (overname te koop) Shoarma grill doner en snacks 15657: Bestaande horecazaak eetg elegenheid te huur (overname te koop) Bijna 200 m2 met minimaal 100 zitplaatsen. In Enschede cent rum A locatie horeca gebied. Compl eet ingerichte horecazaak . Opening stijden vergunning tot s'nachts half vijf. Bij serieuze belangstelling reag eren alleen via sms of whatsapp Voor en achternaam met adres en telnr. achterlaten. Er word dan gelijk contact opgenomen. Tel. 0620914 757

HBC-Horecamakelaardij

13588: ter overname het hof van holland(cafetaria,lunchroom,restaur ant) in Oldemarkt dichtbij Giethoorn

www.hbc-horeca.nl

Twello: 0571-29 06 90 Arnhem: 06-150 48 789

Gelderland

Ho rec a

13496: VMH2367 Cafetariadagzaak in stad NW-Overijssel. Vr.pr.: €.67. 500,- Hr: €.1.750,- pm HBC 0571290690

14497: VMH2391. Cafetaria in woonwijk van Steenwijk. Vr.pr.: €. 85.000,- Hr. €.1365,- pm HBC 0571290690

15578: VMH2310. Restaurantcafeta ria in toer. plaats Twenthe. Vr.pr. inv.gw.: €.285.000,- HBC 0571290690.

H

13363: VMH2420 Croissanterie in stad in Twenthe. Vr.pr.: op aanvr aag. Hr. €.3187,- p.m. HBC 0571290690

15059: Op zoek naar een uniek drie in één horecaconcept kijk dan op: www.horecacentrum-harberinck.nl. Voor meer informatie: info@vestag. nl 06-30049730.

M

9911: VMH2360. Lunchr.cafetaria Almelo. Vr.pr.: €.74.000,- OZ €.325. 000,- hr €.2.000,- HBC 0571290690

HorecaSite.nl 10726: Ter overname instapklaar restaurant in hartje Apeldoorn.Eigen Horeca Makelaar 06-29732420

10930: KLAASSEN BV Ter overn ame aangeboden cafe zaal Massel ink te Doetinchem (WIST1025)

10742: T.E.A.B. Tiel ijssalon met of zonder inventaris,in hartje centrum. Eigen Horeca Makelaar 06-29732 420

11046: Te koop, ruime bouwkavel (± 4200m²) op zichtlocatie in Eiber gen. Eigen Horeca Makelaar 0629732420

10762: Cafe-zaal- en discobar in groeikern van Wehl bij Doetinchem. Eigen Horeca Makelaar 06-29732 420

11055: Te koop, Casco HorecaWink elruimte op zichtlocatie in Gaande ren.Eigen Horeca Makelaar 06-2973 2420

10716: T.k. Nacht-Feest-Muziek Café in hartje centrum Arnhem. Eigen Horeca Makelaar 06-29732 420

10819: T.k.Gezellig restaurant Arnhem met goede omzet in hartje centrum .Eigen Horeca Makelaar 06-29732420

11056: T.k. startklaar Restaurant met terras in centrum van Apeldo orn. Eigen Horeca Makelaar 0629732420

12338: T.k. PartycentrumRest. aan de Ijssel, A12 en nabij Bungalowp ark. Eigen Horeca Makelaar 0629732420

10720: T.k. AchterhoekTwente Part ycentrum 1700 m² ruime parkeergel. Eigen Horeca Makelaar 06-29732 420

10885: T.k. Apeldoorn in W.C. het Hart van Zuid, Italiaanse Pizzeria. Eigen Horeca Makelaar 06-29732 420

11149: Horecacentrum Café-zaalschietkegelbaan en discobar in Wehl. Eigen Horeca Makelaar 0629732420.

12380: T.k. goed lopende Brasserie Restaurant in centrum van Doesb urg. Eigen Horeca Makelaar 0629732420

7568: KLAASSEN BV. Cafetaria eetcafe Rizo's te Lobith. 7571: KLAASSEN BV. Cafe de Beugel centrum Arnhem. 8977: KLAASSEN BV: Restaurant Poelwijk (incl O.G.) te Zevenaar (WIST1004)

9995: KLAASSEN BV. cafe zalence ntrum Teunissen te Kilder (nabij Doetinchem) WIST 1018 10410: KLAASSEN BV. Op A1 loca tie stad Oost-Nederland zeer goed lopend eetcafé.(WIST 1020)

6418: KLAASSEN BV. Ter overn ame restaurant cafetaria zaal 't Geveltje te VoorstZutphen (WIST10 86)

10

15479: VMH2370. Mexicaanse grillr oom bezorgdienst in stad Twenthe. Vr.pr. €.115.000,- HBC 0571290690

Lid

12745: VMH2373 Take awayBubble teaijssalon in Enschede-C. Hr. €. 2916,- Vr.pr. €.99.500,- HBC 0571290690

7561: KLAASSEN BV Cafe cafet aria zaal Kerkemeijer te Rekken nabij Eibergen.

15451: Sleutelklaar mooi eetcafé op A1 locatie in "drukke" toeristische stad. Per direct over te nemen. Begane grond 170m² -Terras 75m² -Bovenwoning 120m² (evt. bij zaak aan te sluiten) -Mogelijkheid tot overkapt terras -Geen brouwer, automaten, leveranciers, leaseverpli chtingen 1 medewerker 24u. rest op afroep Ik zeg doen... bel voor meer info 06 512 94 522

V

7599: Horecabedrijf kopen of huren of verkopen of verhuren ???? Bel Twentse Horeca 06-53931329.

7558: KLAASSEN BV Prachtig eetc afe in de Achterhoek op A1 lokatie. (WIST1096)

15393: Brasserie de Egel is gelegen op een aantrekkelijke centrumloca tie met groot terras.

Ve ren igi ng Ma ke laa rdi j

11969: VMH2396. Hotel-theehuisrest. NO-Overijssel. Vr.pr. €.615. 000,- k.k. Inv. €.60.000,- HBC 0571290690

6241: VMH2335. Pannenkoekenh uis aan boulevard Harderwijk. Vr.pr. : €.97.500,- Hr. €.4.000,-HBC: 0571290690

15350: Uniek gelegen in het hart van de stad met fontein en groot terras.

14483: VMH2324. Restaurant in Deventer-C. Vr.pr. inv. & g.w.: in overleg. Hr. €.2.500,- pm HBC 0571-290690

5773: VMH2330. Mediterraan resta urant centr. stad Twente. Vr.pr.: €. 125.000,- Hr. €.1.600,-HBC 0571290690

10951: Te koop in Twente een Part ycentrum van ± 1700 m² met ruime eigen parkeergelegenheid.

15339: KLAASSEN BV De Croissan terie, gelegen midden in de winkelst raten van centrum Deventer (WIST1 074)

13589: In de toeristische plaats Ommen gelegen" dans Cafe Breaka way". Gelegen aan de Varsenerpo ort.

9993: VMH2377. Cafetariaeetcafé gr plaats Zuid-Veluwe. Vr.pr. €.85. 000,- Hr €.1.314,- pm HBC 0571290690 15604: KLAASSEN BV mooi eetc afe restaurant woonwijk Arnhem (WIST1077)

HorecaSite.nl

11910: KLAASSEN BV SEMI CASCO Dagzaakrestaurant A1 locatie Markt Winterswijk (WIST 1046) 12195: HORECAZAKEN EU biedt aan te Culemborg centrum een hore caruimte in een winkelstraat. Huur: € 2.000. 12330: TK perfect ingericht café met goede reputatie,dorpscentrum Wehl.Eigen Horeca Makelaar 0629732420

augustus 2015


Gelderland

HorecaSite.nl

14069: KLAASSEN BV: Te koop (vastgoed) cafe - restaurant aan de Hommelseweg 205 te Arnhem (WIS T1063)

12410: T.k. Restaurant op TOPLOC ATIE in hartje centrum van Apeldo orn. Eigen Horeca Makelaar 0629732420 12524: T.k. Restaurant(chinees-indi sch) in Emst. Eigen Horeca Makel aar 06-29732420

13446: CASCO HORECA LOCATIE NIJMEGEN zeer drukke locatie € 1. 800,00 p.mnd. Info 024-7440060 of HORMAX 13571: Compleet en net Café, Tore nzicht in Lienden. Vr.pr Invgw €45. 000,- Info: 073-6101090 HORMAX 13578: Te huur, Casco horecarui mte in hartje centrum van Lichtenvo orde. Eigen Horeca Makelaar 0629732420

12700: VMH2405. Cafetaria op Korenmarkt Arnhem. Vr.pr.: €.47. 500 Hr. €.880 Ged. fin. mog. HBC 0571-290690. 12920: T.h. Casco horecawinkelr. ca. 135 m² in stadscentrum Doetinc hem. Eigen Horeca Makelaar 0629732420 12974: Gevraagd Cafetaria in Gelde rland. Eigen Horeca Makelaar 0629732420

13617: Klaassen BV biedt t.o.a. CaféZaal De Vrijboom te Beunin gen. Info: 0735216166 13619: HORECAZAKEN EU biedt in de omgeving Nijmegen een pizze ria aan. Goede omzet. Huur: € 2. 630,--

14100: Bistro met bed and breakf ast te Well(mikl 3820)Invgw €150. 000 OG € 1.250.000 Klaassen BV073-521616

13152: KLAASSEN BV: Te koop café-zalencentrum Hendriks te LoilDidam (WIST 1054) 13153: Tk in Liemers zeer goedlop end Grand Café & Cafetaria. Eigen Horeca Makelaar 06-29732420 13156: Gevraagd ondernemer voor een cafébedrijf in de Achterhoek. Eigen Horeca Makelaar 06-29732 420 13396: T.kT.h. Casco horecaruimte ca. 450 m² in Ulft. Eigen Horeca Makelaar 06-29732420

13708: CAFETARIA KNAVEN met cateringruimte Inhoud 2300 m³ Pand+expl € 395.000,- Info 0247440060 of HORMAX 13718: TK Grand Café met zeer ruim terras in hartje centrum van Zutphen. Eigen Horeca Makelaar 06-29732420

14127: NETTE BRASSERIE REGIO NIJMEGEN goede omzet + locatie, ook lunch mogelijk Info 0247440060 of HORMAX

14173: Tk Café The Bright Side in het centrum van Zevenaar. Eigen Horeca Makelaar 06-29732420

14237: KLAASSEN BV Te koop: Statig pand in Terborg op 840m2 grond tegen zeer scherpe prijs !! (WIST1066)

13803: TK Café Rest. Zalencentrum in hartje centrum van Lichtenvoo rde. Eigen Horeca Makelaar 0629732420 13804: TK Café -Cafetaria in hist. vestigingsstadje in de Achterhoek. Eigen Horeca Makelaar 06-29732 420

14238: VMH2328 Buurtcafé Apeld oorn. Vr.pr. inv.gw €.27.500,- Vr.pr. pand €.140.000,- k.k. HBS 0571290690

15716: Klaassen BV biedt te koop aan: Café De Meermin te Nijmegen (centrum), lage huur. Info: 0735216 166

13992: Tk, Café aan Horecapleinstr aat in centrum Lochem, incl. woning.Eigen Horeca Makelaar 0629732420

14280: VMH2329 Restaurant in Zutphen. Vr.pr. €.98.000,- HBC 0571-290690

15480: Eigen Horeca Makelaar 0629732420 Tk, Café met biljart, terras en zaal in centrum van Heng elo Gld

14005: Tk, aan de rand van de Veluwe, Restaurant aan een doorga ande weg. Eigen Horeca Makelaar 06-29732420

14684: Tk, Restaurant met bovenw oning in centrum van Velp bij Arnhem. Eigen Horeca Makelaar 06-29732420

15049: Modern restaurant (sushibar all you can eat) 420m2 centrum Ede vp gdw.invt. €109.000 huur €.3950 pm

15198: Tk. Rest.Partyc.Cafetaria incl.2 woningen in Lichtenvoorde. Eigen Horeca Makelaar 0629732 420

14850: KLAASSEN BV. Midden in het centrum van Didam semi-casco horecaruimte (WIST1070)

15209: Beleggingspand te Bene den-Leeuwen. Vr. Pr: € 895.000,00 k.k. info: 073-6101090 of HORMAX

14860: KLAASSEN BV Ruim, momenteel leegstaand cafe, cent rum Achterhoekse plaatsje Ulft (WIS T1069)

8197: Beleggingspand Krommenie. Volledig verhuurd. Vrpr € 449.500,k.k. Van Alkemare 0226-343220

augustus 2015

15468: T.h. cascopand centrum Doetinchem, tegenover het Stadh uis, 200 meter van A1 winkelgebied. Tot. opp. ca 1.400 m2, ca 700 m2 beg.gr. en ca. 680 m2, 1ste etage. 20 park.pl. Horeca mogelijk! Bel Hevesta bv 06-53291399 15504: Klaassen BV Midden in cent rum Arnhem op het Jansplein gezel lig eetcafe met terras (WIST1075) 15553: KLAASSEN BV Ter overn ame restaurant "Zwagers" te Arnhem (WIST1076)

14863: HORECALOCATIE DE HERBERG te GENDT zeer goed onderh. horecapand + inv. Info 0247440060 of HORMAX

15329: KLAASSEN BV In DE horec astraat van Zevenaar, onlangs compleet gerenoveerde, bar "JY" CODE WIST 1073.

14934: Ter overname aangeb.rest De Nieuwe Winkel Nijmegen.Kleurr ijk inter.bijz. details,oprechte gastvr ijh. Mooie uitstraling.Kelder 80m2, Beg.grond 110m2:Restaurant,semi open keuken,Bar werner@fleurenho recamakelaars.nl 06 50 23 86 78

15635: PANNENKOEK EN IJSSA LON WAALKADE NIJMEGEN goede locatie VRPR 39.000,- info 024-7440060 of HORMAX 15705: VMH2338 Restaurant-zalen centrum in de Gelderse Achterhoek. Hogere prijsklasse. Info: HBC 0571290690

15357: ZALEN DE AMSTELBRON GROESBEEK te koop te huur INV € 25.000,- Info 024-7440060 of HORMAX

15411: Klaassen BV biedt t.o.a. in Wijchen-centrum: Lunchroomijssalo ngroot terras. Info: 0620002530

15723: Café Schatjes! super leuk (feest-) café centrum van Lochem met ruim terras op de gracht. Mogel ijkheid om te veranderen naar eetc afé. Gedeeltelijke financiering mogelijk. Bel voor info of afspraak; Hevesta bv, Hans J.J.M. Festen 0653291399.

www.hevesta.nl 026 026 - 35 47 114

Noord-Holland 8175: Restaurant in bekende kustpl aats NH. Vrpr GI € 550.000,-. Huur € 5417,- pm. Van Alkemare 0226343220

15427: Centrum Harderwijk, Brugge straat 16, horecapand. Het pand is staat leeg. Totaal 225m2. Voormalig rest. 't Bakhuus. Boven het pand zijn viertal appartementen. Huuropb rengst ca. € 2.000,= pm. Koop pand v.pr. € 650.000,= k.k. Bel voor een afspraak Hevesta bv 06-53291 399

15232: Centrum Arnhem, laatst in gebruik als Sushi zaak. Het pand meet ca. 320m2! Hevesta bv

14966: T.h. prachtig hotel centrum stad Gelderland. 24 kamers, 2 verg aderzalen en terras aan de IJssel. 35 parkeerplaatsen garage onder het hotel. Ideaal voor echtpaar of stel. Pand en inv. zijn te huur. Bel Hevesta bv 06-53291399

13901: KLAASSEN BV. Lunchroom Hermoza winkelcentrum Presikhaaf Arnhem (WIST1059)

15032: KLAASSEN BV Cafe restaur ant zalen buitenactiviteiten Oost Nederland (WIST1071)

14774: Partycentrum in de bossen bij Harderwijk, 500m2. Huur pand en inv. Euro 5.000,= pmnd. Bel Hevesta 06-53291399

14262: Dit gerenommeerde restaur ant gelegen aan een drukke doorga ande weg met ruime parking en woonruimte.Rendement van het bedrijf mag als erg goed omschre ven worden.

13444: BELEGGINGPAND te GROESBEEK, verhuurd, horecabe woning € 380.000 k.k. Info 0247440060 of HORMAX

15014: Restaurant terras cafetaria bovenwoning bij station Tiel 300 m2 vp gdwinvt €145.000 huur €4.000 pm.

15092: Restaurant te Andelst (pibe3 160) Prijzen op aanvraag - Klaas sen B.V. - 073-5216166

14221: Restaurantboot te Nijmegen (pibe3158) Vraagprijs OG € 845.000 kk. excl. btw.-Klaassen BV-0735216166

13784: Taveerne 't Pandje aan de markt van Geldermalsen. invgw: € 150.000,00 info: 073-6101090 of HORMAX 13802: KLAASSEN BV Ter overn ame bruin cafe Entree midden in het centrum van Arnhem (WIST1062).

14755: DE BIERKAAI te BAAK prac htig café in de Achterhoek, VRPR 49.000 Voor info 024-7440060 of HORMAX 14756: KLAASSEN BV: Franchisen emer gezocht, affiniteit voor visprod ucten, Stationshal Zutphen (WIST10 68)

14149: KLAASSEN BV Cafetaria, zeer lage huur, midden op Korenma rkt Arnhem (WIST1064)

Twello: 0571-29 06 90 Arnhem: 06-150 48 789

15008: Kandidaten zoeken ZALEN CENTRUM (EET)CAFÉ of CAFET ARIA. Wilt u uw bedrijf verkopen? HBC 0571-290690

14099: Casco horecaruimte te Cule mborg (mikl3818) Vraagprijs O.G. € 178.000 Klaassen B.V. - 0735216166

14174: Cafetaria-ijssalon-Cafe-zaal, in het Achterhoekse Steenderen. Eigen Horeca Makelaar 06-29732 420

12990: TK StadsbrouwerijRest. met terras in hartje van hist. Hanzestad. Eigen Horeca Makelaar 06-29732 420

www.hbc-horeca.nl

H

12382: T.h.Het Veerhuis Wagening enZetten. Casco horecaruimte. Eigen Horeca Makelaar 06-29732 420

HBC-Horecamakelaardij

V M

14006: TK Cafetaria tussen de Velu wezoom en de IJssel. Eigen Horeca Makelaar 06-29732420

Ve re nig ing Ma ke laa rd ij H or Li ec d a

12381: T.k. Horeca--woonpand met ruime keuken op zichtlocatie in Twello. Eigen Horeca Makelaar 0629732420

HorecaSite.nl

8795: Hotel t.k.Santpoort-Noord Huur € 10.000,- p.m. Vr.pr.: € 200. 000,- Eigen Horeca Makelaar 06302 30414

12590: TK.Cafetaria Haarlem nabij CS Huur: € 804,- p.m. Vr.pr. € 140. 000,-- EHM Ton Verriet, 0630230 414

13082: T.K. restaurantgrand café in hartje Haarlem Vr.pr. GI € 137.500,info: Van Alkemare 0226-343220

13233: T.K. ijssalonlunchroom in winkelcentrum Purmerend vrpr GI € 39.500,- info Van Alkemare 0226343220

9283: Te huur 300m2 casco bedrijfs ruimte (horeca) Beverwijk. Huur € 1300,- pm. Van Alkemare 0226343 220

12665: Restaurant & Trouwlocatie Omg.Haarlem-Amsterdam € 260. 000,- kk EigenHorecaMakelaar,tel. 0630230414.

13208: Stalen schip met horecabest emming Den Helder. Vrpr OG € 649.000,- kk. Van Alkemare 0226343220

13585: CafetariaSnackbar te Castri cum. Huur: € 2.103,- Eigen Horeca Makelaar tel. 0630230414 of 06137 60196

12207: HORECAZAKEN EU biedt aan te Zandvoort een restaurant. Overname: € 65.000. Lage huur.

HorecaSite.nl

11


Noord-Holland 13611: Lunchroom Bistro "De Gene raal" in Haarlem VR.PR. €59.000,-. Klaassen BV. Hans Berg 06-51354 528

14274: IJssalonkoffiecornertaartenw inkel Amsterdam. Vrpr GI € 90.000,. Van Alkemare 0226343220

13745: Ruime cafetaria centrum IJmuiden. Vrpr GI € 69.500,-. Van Alkemare 0226-343220 13801: GEZOCHT: Ruim party-zale ncentrum in de provincie Noord-Holl and. Eigen Horeca Makelaar 0629732420 13808: Prachtige winkellocatie in trendy zeer gewilde Amsterdamse Pijp Klaassen BV Hans Berg, 0651354528 13895: Cafesnackbar winkelcent rum Alkmaar. Vrpr GI N.O.T.K. Huur € 1650,- pm. Van Alkemare 022634 3220 13983: Cafetariasnackbar Zaan dam. Vrpr GI € 99.500,-. Huur € 1496,- ex btw pmnd. Van Alkemare 0226343220 14028: Te koop; Hotel-Restaurant in Noord Holland Info: Eigen Horeca Makelaar,Sjon Zuurbier,T.0613760 196 14029: t.k. snackbarlunchroom in hartje Hoorn vr.pr. GI € 80.000,info: Van Alkemare 0226-343220 14054: HORECAZAKEN EU biedt aan een partyschip. Vraagprijs incl. schip: € 375.000.

14289: Brasserie aan rand prachtig natuur duin Bloemendaal. VP:€195. 000,-Klaassen BV Hans Berg 06513 54528 14393: Gezocht! Diverse Horecaloc aties in Amsterdam en Noord-Holl and Klaassen BV, Hans Berg 0651354528 14435: Restaurant & Trouwlocatie Omg.Haarlem Bieden! EigenHoreca Makelaar,tel.0630230414 of 061376 0196 14452: Grand Café Restaurant, zaal, groot terras Amsterdam VP: €100.000,- KlaassenBV Hans Berg 06-51354528 14665: Discreet te koop aangebo den 120 m2 Restaurant nabij kust in NH, info 0226-343220 van Alkem are 14679: Zeer gunstig gelegen café in uitgaanscentrum met een terras, aan één van de Amsterdamse grach ten.

14139: Cafetariasnackbar in Egmond Binnen Huur € 1.000,- Vr. pr. € 115.000,- Eigenhorecamakel aar 0613760196 14140: (vis)WINKEL met HORECA BESTEMMING Alkmaar Incl. OG € 325.000 eigenhorecamakelaar Sjon, tel. 0613760196 14224: Bedr.ruimte (horecawinkel) A-loc Egmond aan Zee. Huur € 3000,- ex btw pmnd Van Alkemare 0226343220 14227: Indisch restaurant te Zandv oort Huur € aanvraag Vr.pr.: € 40. 000,- Eigen Horeca Makelaar 06302 30414

14785: Te huur 80m2 winkelruimte in Volendam hr.pr. € 1.950,- excl. btw pmnd Van Alkemare 0226343220

14737: Fantastisch restaurant VERKOCHT Oud-Zuid Amsterdam. VP €120.000,- Klaassen BV, Hans Berg 06-51354528 14738: Sfeervol restaurant Kleine Houtstraat Haarlem VP. €95.000,Klaassen BV, Hans Berg 06-51354 528 14742: TK; afhaalbezorg restaurant Haarlem. Huur € 1050,- Vr.pr. € 17. 500,- EHM T. 06302304140613760 196. 14744: Prachtige horecalocatie op de ZUID AS Amsterdam. VP.€119. 000,- Klaassen BV, Hans Berg 0651354528 14748: T.h. 100 m2 winkelruimte in Alkmaar hr.pr. € 995,- excl. btw pmnd. Van Alkemare 0226-343220

HORECA MAKELAARDIJ

T 072 509 07 70 E info@hvab.nl • I www.hvab.nl

14851: Argentijns Grill-Restaurant centrum Alkmaar. Vrpr GI teab. Van Alkemare 0226343220

15164: Afhaalbezorgrest. IJmuiden Vrpr GI € 59.500,- Huur € 902,69 excl BTW pmnd Van Alkemare 0226 343220

15443: Restaurant toplocatie Haar lem Huur € 3.000,- pm Vr.pr.:€ ??? EHM tel.0630230414 of 0613760 196.

14879: T.k. snackbar in wc Groen hof Amstelveen vr.pr. gi € 125.000,info: 0226-343220 van Alkemare

15181: Restaurant Oosterend (Tex el) Vrpr GI €50.000 Huur €3750 pmnd incl woning Van Alkemare 0226343220

15452: Restaurant IJmuiden Huur € 1.600,- p.m. Vr.pr.: € 75.000,- EHor eca Makelaar 0630230414-0613760 196

15216: CafetariaSnackbar Castri cum Huur € 1800,- p.m. Vr.pr.: € 45. 000,- Eigen Horeca Makelaar 06137 60196

15467: Tearoomlunchroom in drukke winkelstr. centrum Purmer end. Vrpr GI N.O.T.K. Van Alkem are 0226343220

14914: Uitgaansgelegenheid met vele mogelijkheden IJmuiden. Vrpr GI € 46.500,-. Van Alkemare 0226343220 14921: Aziatische Take Away Bezorgen - Cateringbedrijf. Alkmaar Vr.pr. € 98.500,- EHM, tel. 0613760 196. 14924: Restaurant centrum Haar lem Huur € 2.740,- p.m. Vr.pr.: aanv raag EHM tel.0630230414 of 0613760196. 14925: Restaurant toplocatie Haar lem Huur € 3.000,- pm Vr.pr.: aanvr aag EHM tel.0630230414 of 061376 0196.

14974: T.o. op super locatie in Amst erdam Oud-Zuid, een horeca locatie van ca. 220 m2. Geschikt als restau rantgrand-café met groot zonnig terras, veel traffic! Totaal 220m2 met optie op nog 110m2. Alleen ervaren kandidaten! Koper dient 2% commissie aan Hevesta bv te betale n!! Bel Hevesta bv 06-53291399. 14975: Restaurant IJmuiden Huur € 1.600,- p.m. Vr.pr.: € 75.000,- EHor eca Makelaar 0630230414-0613760 196 14989: Rest. Hilversum ctr. 700 m2 garage cmpl. keuken vp gdw+invt €195000 huur €3885 pm of pacht

15295: per 1 September te huur Monumentaalpand 152M2 Nassaul aan 1, 2011PB te Haarlem,Tullner 06-50422318 15328: Brasserie met bezorgservice op woonboulevard Den Helder. Vrpr GI € 12.500,- Van Alkemare 022634 3220

15342: Horecabedrijf mooie hoek Oostelijk havengebied Zeeburg VP 65.000,- Klaassen, Hans Berg 0651354528

15412: Leuke Koffiezaak! Drinken of meenemen aan de Singel Amster dam, Klaassen BV. Hans Berg op 06-51354528 14952: Traiteur Restaurant Catering lunchroom wijnwinkel Amsterdam West. Klaassen BV Hans Berg 0651354528 14963: Te huur 120 m2 horecawink elruimte Purmerend. Huur € 1.750,excl BTW pmnd. Van Alkemare 0226343220 15703: Op het vernieuwde Beukenp lein bevindt zich dit barrestaurant (70m2) met 45 couvert binnen en ruim 54 couvert op het terras (40m2). Het terras (zomer+winter vergunning) bevindt zich op zomerse dagen van 12 uur tot zons ondergang volledig in de zon. Zeer gunstige huur van 1.621,- per maand. Geen verplichtingen. Good willinv: 119.000,-. 15707: TK: Indiaas Afhaal&Bezorg Eethuis Haarlem Huur: € 1.110,- per maand Vr.prijs: € 39.000,- 0630230 414

15009: Nette lunchroom 90m2, terras is uit te breiden, centrum Huizen vp gdwinvt €125.000, huur €2.160 pm.

15363: Leuk eetcafe gelegen in de Jordaan. Huur 2300p.m. Overname 199000. Info jaspervunderink@rode nburg.nl

15016: Restaurant centrum Purmer end 160m2 vp gdwinvt €49.500 huur €2.500 pm OG incl bovenw. OG ook te koop

15389: Fraaie petit-restaurantlunchr oom in centrum Alkmaar. Vrpr GI € 49.500,-. Van Alkemare 0226343220

15034: Cafetaria-snackbar op goede locatie in Uithoorn. Vrpr GI € 90.000,-. Van Alkemare 0226343 220

15391: ca. 145 m2 casco horecaloc atie in IJmuiden. Huur € 1.450 excl BTW pmnd. T 0226343220 Van Alkemare

15091: Locatie aan de Amstel Amst erdam VRPR. €445.000,- Klaassen Horecamakelaardij Hans Berg 0651354528

15394: Grieks Restaurant met bove nwoning centrum Heiloo. Vrpr GI € 99.500,-. T 0226343220 Van Alkem are

15162: Te huur 220m2 horecarui mte aan foodstrip Alkmaar. Huur € 2.500,- ex btw pmnd 0226343220 Van Alkemare

15403: Restaurant & Trouwlocatie Omg.Haarlem Bieden! EigenHoreca Makelaar,tel.0630230414 of 061376 0196

Zuid-Holland

11306: Prachtig Rijksmonument aan de Westhavenkade te Vlaardin gen. 11331: In het Vrij Entrepotgebouw hebben wij diverse horecaruimtes in de verhuur. 11902: Planet Pizza is een goed ingerichte pizzeria-afhaal met een uitstekende omzet en dito rendem ent

12771: Fraai en gezellig eetcafé op een uitstekende locatie tussen de Maas en Rotterdam centrum.

13896: Een unieke kans voor een ondernemer met toekomstvisie.

12

12773: Café en restaurant Manzara Rotterdam centrum. (Leuvehaven) 11904: Op toplocatie in badplaats Z-H CAFE-RESTAURANT. Huurp and. Vr.pr € 350.000,--.Schippers 070-5140063

12011: T.k.a. CAFE-RESTAURANT Den Haag, opp. ca. 220 m², met zeer groot terras. Schippers 0705140063

11940: Feestcafé Overboard is gele gen in de Kerkstraat, dé uitgaansstr aat in de vesting.

12016: In de directe omgeving is er géén concurrentie. Dit cafetaria is zeker een bezichtiging waard!

15422: Restaurant (75x) met Hotel Beheer te Hoek van Holland. Vraag prijs € 85.000,-- RHM 070 - 383.60. 94

12424: Het betreft hier een DUBB ELE zaak met een uitstekende omzet en dito rendement.

15576: Ter overname viswinkel met ruime bovenwoning in de regio Rott erdam.

15495: Te koop koffie & broodjesz aak in Tuitjenhorn vr.pr. GI € 45. 000,- info Van Alkemare 0226343220

15563: Lunchroom toplocatie Castri cum Huur € 3.300,- p.m. Vr.pr.: € 85.000,-- tel.0630230414 of 061376 0196. Charmant Hotelrestaurant Franchise vorm 15588: Charmant en kleinschalig hotelRestaurant ter exploitatie aang eboden in zeer populaire toeristis che badplaats in Noord Holland. Omgeven door bossen en duinen. Echt een leuke uitdaging voor gastv rije mensen die hart hebben voor hotellerie. Je kunt zo instappen en krijgt alle begeleiding en hulp bij de exploitatie. Een uiteindelijke overee nkomst met een nieuwe onderne mer zal vallen binnen een franchise vorm. Wij hechten daarom veel waarde aan de uistraling en capacit eiten van de beoogde exploitant. 15593: T.K. bij Van Alkemare: Café aan de Vecht vr.pr. GI € 39.500,meer info: 0226-343220 Restaurant Contra 73 15620: Al 42 jaar een begrip in Amsterdam en omstreken, mooie romantische inrichting. Ter overn ame i.v.m. gezondheidsredenen 15664: T.K. steakhouse centrum Santpoort-Noord vr.pr. gi € 199.000, - meer info Van Alkemare 0226343220

HorecaSite.nl

7491: DE STADSHERBERG, CENT RUM DORDRECHT. Cafe met terras. Bovenwoning grotendeels gerenoveerd. HORECAKAS 9868: BELEGGINGSPAND CENT RUM DODRECHT. De Stadsherb erg. Vraagprijs O.Z. € 325.000,00 k. k. HORECAKAS

15475: Te koop cafetaria in centrum Wijk aan Zee vr.pr. GI € 70.000,meer info Van Alkemare 0226343220

15515: Café in Nieuwe Niedorp. Vrpr GI € 59.500,-. Huur € 1089,26 ex btw pmnd. Van Alkemare 022634 3220

15007: Luxe compleet restaurant 200m2, terras ah water boulev. Huizen, vp gdwinvt €99.500 huur €2.250 pm.

14951: Prachtige locatie Horeca *VERHUURD* Willemsparkweg Amsterdam. Klaassen Hans Berg 06-51354528

14682: Restaurant nabij NS Haar lem Huur: € 1.901,- pm Vraagprijs: op aanvraag E Horeca Makelaar 0630230414 14685: t.k. cafetariasnackbar nabij centr. Hoofddorp vr.pr. GI € 110. 000,- info: 0226-343220 Van Alkem are

14135: TE LAAT! groot rest. Amster dam Oost, Beukenplein. Bel Heve sta bv 06-53291399

HorecaSite.nl

12425: Het betreft hier een DUBB ELE zaak met een uitstekende omzet en dito rendement.

12775: Italiaans - Grieks Restaurant Marsala te Rotterdam Schiebroek.

12887: Pasta,- en Pizza restaurant Leiden centrum. Vraagprijs € 49. 500,-- Randstad Horeca Mak. 0703836094 12904: Café De Deugniet is gevest igd in een vrijstaand horecapand met veel mogelijkheden.

12779: Partyboot de Animathor Rott erdam Centrum

12965: In de afgelopen 10 jaar heeft deze zaak een trouwe vaste klanten kring opgebouwd.

12819: De ligging is uitstekend en er is verder géén ander restaurant in de directe omgeving.

13023: Ruime horecagelegenheid met in totaal ca. 315 m2 vloeropper vlakte te Rotterdam Alexandrium.

12886: Pasta,- en Pizza restaurant Leiden centrum. Vraagprijs € 49. 500,-- Randstad Horeca Mak. 0703836094

13080: Deze kantoorruimte is gelegen in een klassiek pand in het prachtige Scheepvaartkwartier.

14919: Nieuw in de verkoop! Resta urant in het centrum van Leiden fles@eigenhorecamakelaaar.

HorecaSite.nl

13172: De keuken en de locatie zijn zeer geschikt om van dit café een eetcafé of tapasbar te maken.

13213: In aanbouw een groot partystrandrestaurant met surfwinkel, fitn esscentrum, blokhutten en chalets. 13214: Eetcafé Buffels is in de afgel open acht jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in ´s-Gravendeel. 13320: Lunchroom-IJssalon winkelc entrum Delft. Vraagprijs € 59.500,-Randstad Horeca Mak. 070-383. 6094 13321: Lunchroom-IJssalon winkelc entrum Delft. Vraagprijs € 59.500,-Randstad Horeca Mak. 070-383. 6094 13322: Lunchroom-IJssalon winkelc entrum Delft. Vraagprijs € 59.500,-Randstad Horeca Mak. 070-383. 6094 13406: Cafetaria Blijdorp - Rotter dam Blijdorp

augustus 2015


Zuid-Holland 13407: Mooi horecabedrijf in het centrum Schiedam. 13421: Dit pand kan zowel gekocht als gehuurd worden met een koopv erplichting binnen 5 jaar. 13429: Chinese - Indische - Surinaa mse Toko, gevestigd te Voorburg. Vraagprijs € 67.500,-- 070-3836094 13430: Chinese - Indische - Surinaa mse Toko, gevestigd te Voorburg. Vraagprijs € 67.500,-- 070-3836094 13445: Het restaurant heeft een gedurfd interieur gecombineerd met de moderne sfeervolle elementen van nu. 13488: Snackbarcafetaria Alphen aan den Rijn. Vrpr GI op aanvraag. Van Alkemare 0226-343220

13991: Gevraagd Partycentrumzale ncentrum in Zuid-Holland. Eigen Horeca Makelaar 06-29732420

14025: Restaurant woon,- en winkel gebied Rijswijk. Koopsom n.o.t.k. Randstad Horeca Mak. 070-3836 094 14075: Een prachtige uitdaging om op een prima locatie, aan de haven, een horecabedrijf te starten. 14102: Het opvallende aan dit object is de aantrekkelijke overnam eprijs voor het gehele pand en bedr ijf. 14103: Dit feestcafé is al jaren een begrip onder de jeugd uit De Lier (Westland) en omstreken.

13625: MakelaarInHoreca biedt aan in de Botlek een cateringbedrijf. € 350.000 euro, incl. OG. Pachthuur bespreekbaar. John Chow: 06-5170 7188.

14105: SPOEDPRIJS! Goedlopend buurtcafe met woning te Rotterdam. Vraagprijs € 37.500,-- RHM 0703836094

13670: T.k cafetarialunchroom in Leiden. Vr.pr. GI € 109500,- meer info: 0226-343220 Van Alkemare

14106: Dit café bedrijf is al jaren een begrip in het dorp en heeft vele generaties voorbij zien komen.

13685: Dit goed lopende restaurant ligt op een unieke zichtlocatie en staat goed bekend in de regio

14117: Midden in het centrum van Ridderkerk bieden wij u aan een representatieve casco bedrijfsrui mte.

13735: MAKELAARINHORECA.NL VERKOCHT Strandpaviljoen bjr. 2010 Hoek van Holland 370 zitpl. plus 170 ligbedden Makelaarinhor eca L Borsje 06-22933313 13738: Geweldig mooi registergoed met horeca-exploitatie, woning, opst allen, weiland en aanhorigheden. 13791: MAKELAARINHORECA NL 1207: Cafetaria met terras gelegen in de omgeving van Gorinchem. totale Oppervl. 285m2 Info:horeca makelaar dhr. L.F.C. (Loek) Borsje 06-22933313

14241: Restaurant en zalencentrum Iskender is gevestigd in een monum entaal pand in hartje R'dam Charl ois.

14024: Restaurant woon,- en winkel gebied Rijswijk. Koopsom n.o.t.k. Randstad Horeca Mak. 070-3836 094

14104: SPOEDPRIJS! Goedlopend buurtcafe met woning te Rotterdam. Vraagprijs € 37.500,-- RHM 0703836094

13719: Eet-café in de Hoekse Waard. Vr.prijs invgwill € 114.500, 00. Info: 010-2600055 of bij Hormax

HorecaSite.nl

14130: Vredenburchweg 170 te Rijs wijk (mikl 3826) OG € 2.000.000 Huur € 150.00 p.j. Klaassen BV073-5216166

14142: HORECAZAKEN EU biedt aan te Delft een gezellig café in de binnenstad. Overname: 32.500 euro. 14153: Unieke kans!! Grand Café Restaurant met een hoge omzet, uitstekend resultaat en een groot terras.

15421: Restaurant (75x) met Hotel Beheer te Hoek van Holland. Vraag prijs € 85.000,-- RHM 070 - 383.60. 94

14754: Sportcafé te Leiden cent rum. Vraagprijs € 59.500,-- Rands tad Horeca Makelaardij 070 - 383. 60.94

14312: Horecaadviesbureau.nl biedt aan: super locatie in Delft met daarin nu Frozen Yogurt concept. 09001212123 gerard@horecaadvie sbureau.nl

14789: Grieks eethuisjebezorgdie nst Voorschoten. Vraagprijs € 49. 500,-- Randstad Horeca Mak. 0703836094

14315: Makelaar in horeca tradition eel Italiaanse rest. in Drechtsteden nieuw interieur Hoge omzet en winst! K:0183-615183 Loek Borsje 06-22933313 14335: Het complex is volledig meegegroeid met de huidige wensen en alle eisen van haar gasten.

14790: Grieks eethuisjebezorgdie nst Voorschoten. Vraagprijs € 49. 500,-- Randstad Horeca Mak. 0703836094 14791: Grieks eethuisjebezorgdie nst Voorschoten. Vraagprijs € 49. 500,-- Randstad Horeca Mak. 0703836094

14392: Casco horecaruimte Bar Restaurant te huur in Spijkenisse. Info : 010-2600055 of bij HORMAX

14891: HORECARUIMTE 325 m² badplaats Z-H,terras,groot dubbel bovenhuis. Schippers 070-5140063

14555: Delft RESTAURANT met terras.Huur € 2.900,-- p.m.Vr.pr.€ 195.000,--Schippers 070-5140063

14892: Ter overname aangeboden goedlopend RESTAURANTPARTY CENTRUM in het recreatiegebied "Bernisse". 14893: Surinaams eethuisje hartje centrum Den Haag. Vraagpr. € 32. 500,-- Randstad Horeca Mak. 0703836094

14557: CAFE-RESTAURANT met terras Schiedam.Huur € 3.300,-- p. m. Vr.pr. € 125.000,--.Schippers 070-5140063

14894: Surinaams eethuisje hartje centrum Den Haag. Vraagpr. € 32. 500,-- Randstad Horeca Mak. 0703836094

13843: Een sleutel klaar bedrijf, dat beschikt over een complete inventa ris en inrichting.

14667: Cafetaria L.Punt Schiedam wijk Nieuwland. Leuke snackbar met hele lage huurprijs?

14916: Deze snackbar behaalt onda nks de geringe omvang al jaren een goede omzet.

13891: Kookstudio circa. 220 m2 te Zoetermeer. Vraagprijs € 52.500,-Randstad Horeca Mak. 070-383.60. 94

14675: De Bezorgbeer Delft. Hoge omzetwinst. Vraagprijs € 129.500,-Randstad Horeca Mak. 070-383.60. 94

14948: Restaurant 300 m2, A1-loca tie Den Haag. Vraagprijs € 245.000, -- Randstad Horeca Mak. 070-383. 60.94

14676: De Bezorgbeer Delft. Hoge omzetwinst. Vraagprijs € 129.500,-Randstad Horeca Mak. 070-383.60. 94

14949: Restaurant 300 m2, A1-loca tie Den Haag. Vraagprijs € 245.000, -- Randstad Horeca Mak. 070-383. 60.94

14678: Dit bedrijf biedt heel veel mogelijkheden voor ondernemers.

14950: Restaurant 300 m2, A1-loca tie Den Haag. Vraagprijs € 245.000, -- Randstad Horeca Mak. 070-383. 60.94

13892: Kookstudio circa. 220 m2 te Zoetermeer. Vraagprijs € 52.500,-Randstad Horeca Mak. 070-383.60. 94 13943: Italiaans restaurant te Water ingen. Vraagprijs € 92.500,-- Rands tad Horeca Mak. 070-383.60.94

14160: MakelaarInHoreca biedt aan een luxe cafetaria. Omzet: € 600. 000. Huur: € 5.300. Overnamesom in overleg. John Chow van kantoor Rotterdam: 06 - 5170 7188.

13971: MAKELAARINHORECA NL b.t.o.a. Partycentrum en discotheek in Hoornaar 800m2. Lage overname onr zaak en exploitatie Inl: 0183615183 Loek Borsje 06-22933313 Lid VMH landelijke dekking 14240: Te koop twee panden aan de Havenstraat 131a & 131b te Rott erdam.

augustus 2015

14235: Rondom het pand zijn voldo ende vrije parkeerplaatsen aanwe zig. 15667: In deze zaak zit een uitsteke nde winst potentie. 15574: Partycentrum "de Zaak" te Vlaardingen bestaat uit een drietal fraaie zalen.

14713: Pablo's Cantina is een begrip in de regio, dit blijkt ook wel uit de uitstekende omzet. 15528: MIH 1226 TE KOOP Wegens dubbele zaken wordt deze lunchroom, gesitueerd in winkelcent rum "Van Vliet", aangeboden. Meer informatie? Bel 06-22933313 L. Borsje 15420: Aan de rand van het cent rum van Schiedam ligt dit oer Hollan dse restaurant. 15337: Horecapand te Schiedam te koop. Vraagprijs o.g. € 229.500,00. Info: 010-2600055 of bij HORMAX

14977: Eetcafé De Stelle behaalt ondanks de bescheiden omvang al jaren een uitstekende omzet. 14978: Het bedrijf profiteert van een vaste kern gasten die al jaren lang op het park verblijven. 15002: Deze "All You Can Eat" family restaurant is heeft het predic aat "pareltje".

15018: Pita Gyros cafetaria Voorb urg Den Haag ca. 60 m2 vp gdw. invt. €23.500 financ. mog. huur €1. 500 p.m. 15019: RestaurantZalen 530 m2 (evt. woning) in de Bollenstreek. Vraagprijs € 95.000,-- RHM 070383.60.94

15021: RestaurantZalen 530 m2 (evt. woning) in de Bollenstreek. Vraagprijs € 95.000,-- RHM 070383.60.94 15027: Restaurant 180 m2 + terras Den Haag centrum. Vr.pr. € 170. 000,-- Randstad Horeca Mak. 0703836094

15314: De exploitatie met bovenwo ning is voor een aantrekkelijk bedrag over te nemen.

HorecaSite.nl

15237: De begane grond wordt getr ansformeerd naar een Grand café restaurant koffiehuis functie. 15238: Café De Kleine Laak Den Haag. Vraagprijs invgw: € 50.000, 00. Info: 010-2600055 of bij HORMAX 15249: Cafetariapita giros ook afha albezorg centrum Ridderkerk 121 m2, vp gdwinvt €75000 huur €1957 p.m. 15290: Te koop fraai 30e jaren pand met snackbar te Vlaardingen. 15291: Westhavenkade 35 Vlaardin gen. Verkoop van het onroerend goed inclusief inventaris. 15298: Snackbar met terras, woonw ijk te Delft. Vraagprijs € 59.500,-Randstad Horeca Mak. 070-383.60. 94 15301: Onder de ruim 2000 m² vind u: kinderspeelparadijs, lasergame, ijssalon en een nagelstudio.

15318: MAKELAARINHORECA biedt aan te Barendrecht een Italia ans restaurant op prachtige locatie. Prima omzet. Meer informatie bij John Chow: 06 - 51 70 71 88.

15320: MAKELAARINHORECA biedt aan te Schiedam-centrum een Thais restaurant met terras. Overn ame: € 89.000. Huur: € 1.800ma and. Meer informatie bij John Chow: 06 - 51 70 71 88.

15126: HORECAZAKEN EU biedt aan in Nieuwerkerk (ZH) een vlaaie nwinkel. Dagzaak. Vraagprijs: € 72. 000. 15136: Club 43 te Spijkenisse. Te huurpacht of koop. Prijzen op aanvr aag. Info: 010-2600055 of bij Hormax 15148: De huur-omzetverhouding is zeer gunstig wat deze onderneming alleen maar interessanter maakt. 15161: Brasserie De Klipper Hellev oetsluis. Vraagprijs inv:gw: op aanvr aag. Info: 020-2600055 bij HORMAX. 15186: Lunchroom + terras, Den Haag centrum. Vraagprijs € 79.500,- Randstad Horeca Mak. 070-383. 60.94

14961: STRANDCLUB OP A LOCA TIE. Topbedrijf. Turn-key. Schippers Business Intermediair 070-5140063

15204: Ter overname afhaal en bezorgrestaurant Sumai Sushi & Thai Saeb Havenstraat 17 te Noord wijkerhout

15020: RestaurantZalen 530 m2 (evt. woning) in de Bollenstreek. Vraagprijs € 95.000,-- RHM 070383.60.94

15028: Restaurant 180 m2 + terras Den Haag centrum. Vr.pr. € 170. 000,-- Randstad Horeca Mak. 0703836094

14581: Het bedrijf is keurig onderho uden en ook geschikt te maken voor een andere horecaformule. 14906: Voorburg ca. 80 m² HOREC ARUIMTE.Huur € 1.900,-- P.M. Geen overname. Schippers Bus. Int. 070-5140063

14159: MakelaarInHoreca biedt aan een Chinees Indisch restaurant, prachtig gelegen aan de Maas te Rotterdam. Overname: € 128.000. John Chow: 06 5170 7188.

14972: T.h. op landgoed Overvoo rde te Rijswijk, vergader- en congre scentrum. Ca. 1.600m2, perceel ca. 8.500 m2. Ook geschikt voor andere doeleinden. Bel Hevesta bv 06-5329 1399.

15012: Chic, modern restaurant met terras centrum Ridderkerk 184 m2 vp gdwinvt €195.000 huur €3.558 p. m.

14651: Op een TOP LOKATIE! Nu ter overname een goedlopend SHOARMA & HOUTSKOOLGRILL Restaurant

13817: Ter overname All You Can Eat Japans restaurant Mikaku te Barendrecht .

15203: Afhaal- en bezorg- restaur ant `Suwannaphom Thai Take Away´ inclusief woonruimte te Vlaar dingen.

14749: Op toplocatie in hoekpand in centrum Den Haag BARRESTAUR ANT met terras. Schippers 0705140063 14292: T.o.a. CAFE-RESTAURANT op toploc. winkelcentrum stad Z-H. Hogere prijsklasse. Schippers 0705140063

15196: Deze mooie complete cafeta ria beschikt over een ruim en zonnig terras.

15187: Lunchroom + terras, Den Haag centrum. Vraagprijs € 79.500,- Randstad Horeca Mak. 070-383. 60.94 15642: U heeft nu de mogelijkheid om in het centrum van Sliedrecht uw concept te realiseren.

15321: MAKELAARINHORECA biedt aan een Vietnamees restaur ant in Spijkenisse met prima inventa ris. Overname: € 75.000,-- Meer info rmatie bij John Chow: 06 - 51 70 71 88. 15388: dit Hotel-Restaurant heeft diverse mogelijkheden en is gele gen op 10 minuten lopen van het strand. 15457: Het café samen met de woning biedt veel mogelijkheden en maakt dit een interessante invester ing. 15700: Lunchroom TOP winkelstr aat te Den Haag. Vraagprijs € 85. 000,-- Randstad Horeca Mak. 070 383.60.94 15539: Lunchroom, Turfmarkt 20 te Den Haag. Vraagprijs € 65.000,-Randstad Horeca Mak. 070- 383.60. 94

13


Zuid-Holland

15469: Centrum Delft, Oude Delft 125, sfeervol eetcafé. Zaaltje op 1ste verdieping, voor diners etc. Schitterende binnentuin max. 55 gasten Woning boven zaak, twee slaapkamers, uitzicht gracht. Bel Hevesta 06-53291399

15581: Grieks eethuisje cafetaria met bezorgdienst te Leiden. Vraagp rijs € 39.500,-- RHM 070-3836094

15683: Het geheel kan worden geko cht als woning waarbij de snackbar al dan niet verhuurd kan blijven.

15522: Lunch-Espressobar, Doppio Espresso Leiden. Vraagprijs € 115. 000,-- Randstad Horeca Mak. 0703836094

15540: Lunchroom, Turfmarkt 20 te Den Haag. Vraagprijs € 65.000,-Randstad Horeca Mak. 070- 383.60. 94

15524: Lunch-Espressobar, Doppio Espresso Leiden. Vraagprijs € 115. 000,-- Randstad Horeca Mak. 0703836094

15541: Restaurant + terras, Buurtsc hap centrum 2005 Den Haag. Vraag prijs € 147.500,-- RHM 070-383.60. 94 15542: Restaurant + terras, Buurtsc hap centrum 2005 Den Haag. Vraag prijs € 147.500,-- RHM 070-383.60. 94

15502: Caferest. +terras in het cent rum Meerkerk uitstekende levend ige, goed zichtbare locatie 06-46014 969 15507: Ter overname top horecaloc atie Javastraat Den Haag bel 0650222873 Anthony 15513: Horecazaken EU biedt aan te Zuid-Holland een campingbedrijf met eetcafe.

HorecaSite.nl

15536: Horecazaken EU biedt aan te Delft een cafetaria. Overname: € 94.000, Huur € 1.560 per maand. 15678: Mogelijkheid om het pand over te nemen als woning of horeca object.

15562: Goedlopende bekende Pita Gyros zaak centrum Leiden A-loca tie. Vp. gdw.invt. €87500, huur €2100 pm 15575: Schitterend partycentrum in oosterse stijl met 24 uursvergunning in de regio Rotterdam.

15579: Het betreft met een snack bar en een café. Er is een woonrui mte met kantoor en een zolder aanwezig.

15623: KLAASSEN BV Franchisene mer gezocht Fish Point concept Stat ion Rotterdam (WIST1080)

15580: Grieks eethuisje cafetaria met bezorgdienst te Leiden. Vraagp rijs € 39.500,-- RHM 070-3836094

15624: KLAASSEN BV Franchisene mer gezocht Fish Point concept in het Station van Den Haag (WIST10 81)

15592: De zaak is verzekerd van een vaste stroom aan gasten nav de voorstellingen vanuit het theater.

15626: Op een steenworp afstand van het Hof van Holland vindt u Grand Cafe "Het Gerecht".

15606: Instapklaar restaurant tot. 210 m2, terras boulevard Katwijk aan Zee gdwivt. €235000 huur €5. 187 pm

15627: Strandpaviljoen boulevard Scheveningen. Vraagpr. € 495.000,- Randstad Horeca Mak. 070 - 383. 60.94

15615: Restaurant TOP locatie Denneweg 120 Den Haag. Vraagpr. € 25.000,-- Randstad Horeca Mak. 070-3836094

15628: Strandpaviljoen boulevard Scheveningen. Vraagpr. € 495.000,- Randstad Horeca Mak. 070 - 383. 60.94

15616: Goedlopend restaurant + terrasboot te Delft. Vraagpr. € 110. 000,-- Randstad Horeca Mak. 0703836094

15523: Lunch-Espressobar, Doppio Espresso Leiden. Vraagprijs € 115. 000,-- Randstad Horeca Mak. 0703836094

Utrecht 6315: Rest. met Chinese-Japanse keuken Inventarisgoodwill € 199. 000,- Eigen Horeca Makelaar,06302 30414 12580: T.k. Restaurant met terras voor ± 80 gasten in centrum Veene ndaal.Eigen Horeca Makelaar 0629732420 13154: Gevraagd partycentrumzale ncentrum in Utrecht. Eigen Horeca Makelaar 06-29732420 13157: TK , Restaurant-Pizzeria Royal in Veenendaal. Eigen Horeca Makelaar 06-29732420 13709: Bekende Italiaan op top loca tie in Soest. KLAASSENBV. Info Alex Willemse 06-50445472

6172: Eetcafé-partycenyrum in kleine toeristische gemeente nabij Tilburg. Info: 013-5722844 of bij Hormax

6480: (Eet)café De Herberg in Dongen, goed onderhouden huurko oppand. Info 013-5722844 of bij HORMAX 6507: Prachtig restaurant Klooster van Alphen in dito pand. Info 0135722844 of bij HORMAX 6576: CAFETARIA-CAFE-ZAAL LEONITA, Lepelstraat. Vraagpr. invgw €125.000. HORECAKAS 0649 111 649 7479: Beleggingspand in verhuurde staat, Brugstraat 8 te Roosendaal. Vraagprijs € 235.000 k.k. HORECA KAS 7505: NIEUWBOUW HORECAPRO JECT IN GALDER op fietsafstand van Breda zuid. HORECAKAS. 0649 111 649. 7902: ZAAL GEERTS, STAMPERS GAT. Vraagprijs O.Z. €495.000 k.k. HORECAKAS 0649 111 649

14

15699: Lunchroom TOP winkelstr aat te Den Haag. Vraagprijs € 85. 000,-- Randstad Horeca Mak. 070 383.60.94

HorecaSite.nl 13781: 1203: MAKELAARINHOR ECA NL. Delifrance dagzaak. gelegen in een druk bezocht winkelc entrum. loc. omgeving van Utrecht. Zitpl. 80 binnen & buiten Info: Loek Borsje 06-22933313 14700: MIH 1215 Enige Italiaanse restaurant in Montfoort, aan toegan gsweg naar centrum. Horecamakel aar dhr.L. Borsje 0183-615183 0622933313

15011: Restaurantlounge 496 m2 met terras, bij station Maarssen vp gdwinvt €237.000 huur €3.400 pm

15013: Horecazaakrestaurant 250m2, terras, top centrumlocatie Utrecht vp gdwinvt €324.000 huur €4.200 pm

14992: 1100m2 restaurant A'damse strweg Utrecht parkeerdek 2 keuk ens terras, overname goodwinvt en huur. 14993: Horecaruimte 375 m2 met afhaalrmt. & terras Leidsche Rijn Utrecht vp gdwinvt €45.000 huur €5. 900 pm

15179: BRASSERIE DE PLANT AGE te VEENENDAAL echte A loca tie GWI €200.000,- Info 0247440060 of HORMAX

15180: HORECALOCATIE 550 m² CENTRUM VEENENEDAAL A loca tie, horecaklaar ingericht Info 0247440060 of HORMAX

15474: Cafetaria op de Kamp in Amersfoort aangeboden. KLAAS SEN BV Horecamakelaar Alex Wille mse 06-50445472

15239: Gez. bepaalde horeca- en bedrijfsruimte in Utrecht, Den Haag, Amstelveen. Zie website nikolaasho reca

15510: Mooi restaurant met terras centrum Veenendaal 230m2 goede locatie huur €3000 p.m. goodwinvt €97500

15458: Casco horecaruimte op de Hof in Amersfoort. Horecamakelaar Alex Willemse 06-50445472 KLAAS SENBV

15650: Instapklaar restaurant 135m2 terras & bovenwoning prov. Utrecht huur € 2837,23 p.m. gdwivt € 175000

15472: Unieke kans voor starter. Café op het drukste uitgaansplein van Amersfoort. KLAASSENBV 0650445472

15696: Cafetaria (120 m2) Utrecht terras mogelijk goede omzet vp gdwinvt €240.000 huur €2.100 pm geen btw.

Noord-Brabant 1731: Voormalig Restaurant Steek van de Keizer in Hank. € 49.000,00. Info: 013-5722844 of bij HORMAX

Te Koop aangeboden Febo Den Haag met of zonder franchise 15685: Te koop aangeboden Febo Den Haag. Op goede locatie tegeno ver tweede kamer in hartje binnens tad. Omzet 2014 was 250.000 euro ( met beperkte openingstijden). Voor een gedreven ondernemer is hier de omzet makkelijk te verho gen. Inventaris verkeerd in prima staat. Verkoop wegens ziekte. Er is een 3 kamerwoning aanwezig( deze dient wel opgeknapt te worden). Huurprijs 2900 excl. b.t.w. Vraagpr ijs met Febo concept: 219.500 euro. Men dient dan over minimaal 75. 000 euro aan eigen vermogen te beschikken. Vaste prijs zonder franc hise: 230.000 euro. Men dient dan over fors meer eigen vermogen te beschikken. meer info Sander van der Harst 0653125881

15671: Wegens dubbele zaken bieden wij onze cafébar-dancing te Oudewater aan Oppervlakte: 220m2. Cap.: +- 300 personen Het gaat hierbij om de overname van goodwill en inventaris. Zonder finan ciële middelenmogelijkheden geli eve niet te reageren!

Bezorgcatering service Regio Utrecht 15701: Te koop aangeboden: goed lopend Catering Bezorgservice in de regio UtrechtNieuwegeinHouten Het bedrijf is volledig operationeel en voldoet aan alle eisen en is INSTAP KLAAR. Het bedrijf heeft voldoende potentie. Het betreft een huurpand. Overnamesom bedrijf is nader te bepalen. Info: 06-54906986

HorecaSite.nl 12231: Vrijstaand gelegen beleggin gspand in centrum van Made in verhuurde staat. Info 013-5722844 of HORMAX

8771: Café de Wijn te midden van het gezelligste straatje van Tilburg. Info tel: 013-5722844 of bij hormax 9624: HORECABEDRIJF (VER)KO PEN? STA OP HORECAKAS

12447: CAFETARIA-CAFE-ZAAL LEONITA, Lepelstraat. Vraagpr. invgw €125.000. HORECAKAS 0649 111 649

13519: Eindhoven rest. VLIJTIG LIESJE ter overnameca. 100 zitpl., terras ca. 140 zitpl., keukenafwasrui mte, magazijnkelder, toiletgroep, zalen op 1e en 2e verdieping. Vele jaren een begrip in Eindhoven in een karakt. pand in het centrum.

10005: Hoogwaardig rest. in het noorden van Brabant. vr.pr. invgw: 125.000,00 info:073-6101090 of HORMAX

11034: In 2014 opgefrist Restaur ant. Eeterij Tante Pollewop in Aarle Rixtel, centrum van dorp, nabij Helm ond FLEUREN HORECAMAKELA ARS Ralf Fleuren 0634417041

10058: Iets-Anders Meersel-Dreef. Vraagprijs invgw: € 85.000,00. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

11130: Cafetaria Anya te Tilburg. Vraagprijs invgw: € 79.000,00. Info: 013-5722844 of bij HORMAX.

10096: gezellige café met cafetaria te Giessen. Vr.pr. Invgw € 25.000, 00 Info: 073-6101090 of HORMAX

11133: Groot horecapand in cent rum van Vught te koop voor € 595. 000,00 k.k. info: 073-6101090 of HORMAX

10356: Net achter het centrum 125 m² casco horecaruimte Oisterwijk Info: 013-5722844 of bij HORMAX

11548: RESTAURANT in OUD GASTEL. Vraagprijzen op aanvr aag. HorecaKas 0649 111 649

13558: Gevraagd Partycentrumzale ncentrum in Brabant. Eigen Horeca Makelaar 06-29732420

10876: Café Krazy Kangaroo hartje centrum Stratumseind te Eindho ven. Info: 013-5722844 of bij HORMAX

11908: Beleggingspand in verhuu rde staat nabij Piushaven Tilburg. Info: 013-5722844 of bij HORMAX

13613: Feestcafe Onze Henk Breda. Vraagprijs invgw: € 49.000, 00. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

14449: Cafetaria Foodmaster te Rosmalen. Info: 073-6101090 of HORMAX 14466: Beleggingspand Geertruiden berg. Vraagprijs op aanvraag. Info: 076-5230060 of bij HORMAX. 13914: Cafe Rest. ONS Eten & Drin ken EINDHOVEN ter overname. Goede omzet.Mooi eigentijds cafe rest, open keuken, eetbalkon en terras in centrum. Pand is volledig geisoleerd. info@fleurenhorecamak elaars.nl 0650238678

12031: Brouwhuis Cerresstraat Breda. Informatie op aanvraag. Info: 076-5230050 of bij HORMAX. 12068: Lunchroomrestaurant te Tilb urg op toekomstige A-locatie. Info: 013-5722844 of HORMAX

12522: Café-cafetaria Marktzicht te Nieuwendijk. Mooi bedrijf met terras. Info: 013-5722844 of HORMAX 12709: HORECABEDRIJF (VER)K OPEN? STA OP HORECAKAS 12826: RESTAURANT IN OUD GASTEL TE KOOP TE HUUR. HORECAKAS 0649 111 649

12855: Horecapand cafetariafriture in Lieshout. FLEUREN HORECAMA KELAARS 0650238678 13966: Cafetaria Harrie, 45 jaar een begrip in Tilburg vr.pr : € 39.500,00 Info: 073-6101090 of HORMAX

14027: Belegginspand te HeeswijkDinther vr.pr invgw: € 495.000,00 k. k. Info: 073-6101090 of HORMAX

12883: PARTYCENTRUM-BOWL ING, ZEVENBERGEN. Onr. zaak en inventaris te koop. Info HORECA KAS 0649 111 649.

12108: Biljartcafe aan toegangsstr aat Breda. Vraagprijzen op aanvr aag. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

13936: Restaurant De Postkoets Roosendaal. Vraagprijs invgw: € 85. 000,00. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

HorecaSite.nl

12911: CAFE-ZAAL KERKZICHT, ZEGGE. Vraagprijs O.Z. €385.000 kk, invgw €90.000. Info HORECA KAS 0649 111 649. 13126: Café-Zaal 't Snoekske in Waalwijk Vr.pr. € 795.000,00 k.k. Inv. € 65.000,00 Info:073-6101090 HORMAX 13167: Casco horecalocatie in het bourgondische centrum van Den Bosch. Meer info: 073-6101090 of HORMAX

13318: Cafetariahorecabedrijf met woonhuis centrum Vessem (Gem. Eersel). Groot perceel. FLEUREN HORECAMAKELAARS. Ralf Fleu ren 06-34417041

13520: Op een markante plek in het hartje van Borkel aan het eeuweno ude dorpsplein ligt een eetcafé met een lange traditie, en met een opvall ende gemoedelijkheid.Eetcafe met zaal. Groot terras. Bovenwoning met 4 slaapkamers 13521: Aziatisch restaurant in topse gment op goede locatie in middelgr ote gemeente in Zuid-Oost Brabant. Jarenlange goede reputatie met hoge omzetten.

13615: Ter overname aangeboden: cafetaria afhaalrestaurant aan rand van centr. van Den Bosch,in gebruik als Grieks Rest. Acropolis. ralf@fleu renhorecamakelaars.nl 13634: Restaurant annex loungesc hip te Cuijk(pibe3146) Invgw: aanvr aag Huur €2.500 Klaassen BV-0735216166

13461: VMH3012 HOTEL-Rest HINT 10 hotelkmrs Hint 10 Eersel Huur €3000 pmnd. inv €95.000,ABéMA 0655113560

13723: Horecaruimte Markt Roosen daal. Huurprijs op aanvraag. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

augustus 2015


Noord-Brabant 13724: Texashoeve Haagse Beem den Breda. Vraagprijs op aanvraag. Info: 076-5230060 of bij HORMAX. 13725: Restaurant & Partycentrum Regio Breda. Vraagprijs op aanvr aag. Info: 076-5230060 of bij HORMAX. 13726: Proeverij Caruso Roosend aal. Vraagprijs invgw: € 89.000,00. Info: 076-5230060 of bij HORMAX. 13740: instapklare snackbar aan de rand van Rosmalen. vr.pr.invgw: € 40.000,00 info: 073-6101090 of HORMAX

14040: Bar te 's-Hertogenbosch (mikl 3783) Invgw € 69.000 - Huur op aanvraag Klaassen B.V. - 0735216166

14061: Wokrestaurant Nieuwendijk. Vraagprijzen op aanvraag. Info: 076-5230060 of bij HORMAX. 14062: Hotel Merks Roosendaal. Vraagprijs o.g.: € 897.000,00 k.k. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

14035: Horecabedrijf omg. Den Bosch (mikl3737) Vr. expl. € 210. 000 - Klaassen BV - 073-5216166 14038: Casco horecaruimte te Oiste rwijk (mikl 3771) Prijzen op aanvr aag - Klaassen BV - 0732-5216166 14039: Restauran te 's-Hertogenbo sch (mikl 3782) Prijzen op aanvr aag - Klaassen BV - 073-5216166

augustus 2015

14111: 1.000m² CASCO RESTAUR ANTLOCATIE te CUIJK naast biosc oop en schouwburg Info 024-7440 060 of HORMAX

14256: VMH3006 Te huur horecawi nkelruimte Grotestraat 166 Waalwijk Opp. 80-160 m2 ABéMA 0655113 560

14391: VMH 3018 Gezocht Horecak oppel voor horecabedrijf exploite ren. Discrete ABéMA Vastgoed 0655113560 14325: Eetcafé De Pomp BaarleNassau. Vraagprijs invgw: € 129. 000,00. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

14121: Eetcafé-restaurant-zaal De Schouw in Moergestel (Oisterwijk en Tilburg). Info: 013-5722844 of HORMAX

14216: Eetcafé van Pul Moerstra ten. Vraagprijs o.g.: € 295.000 k.k.. Info: 076-5230060 of bij HORMAX. 14217: Zoomvlietweg 61a Wouwse Plantage. Vraagprijs o.g.: € 369. 000,00 k.k.. Info: 076-5230060 bij HORMAX.

14098: Beleggingsobject te Oirschot (mikl 3804) Vraagprijs O.G. € 1.685. 000 Klaassen B.V. - 073-5216166

15491: Specialiteiten cafe centrum Bergen op Zoom. Vraagpr: € 79. 000,00. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

14101: Eetcafé te 's-Hertogenbosch (mikl 3817) Invgw € 175.000 - Huur € 5.830 Klaassen B.V. -0735216166

15636: Horecapand Bredaseweg Zundert. Huurprijs: € 2.750,00 per maand. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

14438: Keurig beleggingspand in verhuurde staat te Tilburg € 275. 000,00 k.k. info: 013-5722844 of HORMAX

14464: Horecaruimte Bosstraat Bergen op Zoom. Huurprijs: € 3. 250,00 per maand. Info: 076-5230 060 of HORMAX.

14258: VMH3010 EETHUIS "RIJSB ERGEN" St. BAVOstraat 64 4891CK Inv. €69000 huur €2250 pmnd ABeMA 0655113560 14165: Italiaans restaurant te Geld rop. vr.pw invgw: € 48.000,00 info: 073-6101090 of HORMAX

14079: CAFE-ZALEN BELLEVUE, BERGEN OP ZOOM ter overname pand en bedrijf. Geschikt voor eetfor mule. Geschikt beleggingspand. HORECAKAS 0649 111 649

14304: Horecapand te koop in cent rum Tilburg, voor café of discotheek (200 m²). Info: 013-5722844 of HORMAX

14254: VMH3003 Zalencentrum Bakker hoofdstr. 10 Hoogeloon Vrgpr. invent. € 98.000 huurpand ABeMA 0655113560

15698: Horeca pand voorheen Pinc hos Centrum De Statie vele Cafe s Restaurants. Info, Alwin van Asten 0624584978 Maikel van Houtert 0621973054

13764: Welbekend café De pub in het horecastraatje van Oosterhout. Info 013-5722844 of bij HORMAX 13819: Cafe Royal Lounge in Baarle Nassau. Zeer mooi cafe met lage huur! info: 013-5722844 of HORMAX

14110: BOWLING-HORECALOCA TIE CENTRUM CUIJK nieuwbouw met bioscoop en schouwburg Info 024-7440060 of HORMAX

14060: Spec. Restaurant West-Brab antse stad. Vraagprijs invgw: € 65. 000,00. Info: 076-5230060 bij HORMAX.

15711: RESTAURANT VEGHEL aan haven, met terras,woning. Huur € 2.300,00 Ries Willems 0412 450874 13762: MAKELAARINHORECA NL biedt aan te Breda een Chinees wokrestaurant, gelegen op een A1 locatie. De huur is aantrekkelijk. John Chow van ons kantoor Rotter dam: 06-5170 7188.

HorecaSite.nl

14278: Horecapand Rijpelberg Helmond lunchroomcafetaria. Prijs; €.150.000,- Makelaar:W de Groot 0614697444 14284: Het Stamcafe Dijklaan Breda. Vraagprijs invgw: € 29.000, 00. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

14339: CAFE DEN HELLEBAE RTH, KLUNDERT. Vraagprijs inv. op aanvr. HORECAKAS 0649 111 649 14351: Grote restaurant locatie te Helmond. vr.pr. invgw: € 35.000,00 info: 073-6101090 of HORMAX 14373: Café Hei&Ikke het gezellig ste café van Oss meer info? 0736101090 of HORMAX 14467: Coyote Ugly Bar Breda. Vraagprijs op aanvraag. Info: 0765230060 of bij HORMAX. 15639: UWHORECAMAKELAAR: INDOOR KARTING VR.PR. 325, 000 TEL: 06 412 68 9 68

14295: TE KOOP CafeZaal BUDEL of herontwikkeling Prijs:Op aanvr aag Uw makelaar: Wim de Groot 0031614697444

HorecaSite.nl

14504: Voormalig Raadhuis Alphen (NB) Geheel gerenoveerd en gemo derniseerd. Klaassen Horecamakela ardij Horecamakelaar Berrie van Hoof 06-20004868

Breda Tilburg ’s- Hertogenbosch Nijmegen Rotterdam

14516: Restaurant De Zwarte Leeuw in Helvoirt aan de N65, ook voor hotel. Vr.pr. pand : €700.000, 00 k.k. info: 073-6101090 of HORMAX Ginnekenweg 135 • 4818 JD • 076-5230060 • Tivolistraat HT • 013-5722844 • Vughterstraat152161 • 5017 5211 GB • 073-6101090 • Graafseweg 274 • 6532 • Lichtenauerlaan 102-120• 3062 ZVME • 024-7440060 • • • 010-2600055

makelaars met een horecahart

15


De kunst van het ijs maken. Voor het beste op het gebied van ijsblokjesproductie is er maar een keus: De ijblokjesmachines van Hoshizaki. Als officiele Hoshizaki dealer levert Horeca world vrijwel alle machines direct uit voorraad.

JA,

ik wil Horeca Vizier een jaar lang maandelijks ontvangen voor maar €27,- excl. 6% btw (12 nummers)

www.horecavizier.nl/Abonnement/

Mijn gegevens: IM-21CNE

€ 1150

IM-30CNE

€ 1325

€ 1890

IM-45CNE

Bedrijfsnaam: _________________________________________________________________________ Dhr./Mevr. Voorletter: __________________________________________________________________ Achternaam: __________________________________________________________________________ Straat: _______________________________________________________________ Huisnr.: ________ Postcode: ____________________________________________________________________________ Woonplaats: __________________________________________________________________________

IM-45NE

€ 1890

€ 1389 HW-HRE-600A

€ 2189 HW-HRE-1300A

Telefoon: ______________________________Email: _________________________________________ ☐ Ik betaal op rekening het bedrag van €30,65 (incl. BTW)* (€28,62 + €3,03 administratie kosten) IBAN-nummer: ________________________________________________________________________ Handtekening: ________________________________________________________________________ Plaats en datum: ______________________________________________________________________

Sushi vitrine

De sushi koelvitrines zijn verkrijgbaar met een compressorunit aan de linker- ofwel de rechterzijde (vooraanzicht) De meegeleverde plateus kunnen worden omgekeerd om de koelprestaties te verbeteren. Leverbaar in diverse formaten.

12

16

Vanaf € 1700

SEPA

Naam : Uitgeverij Vizier Adres : Da Costalaan 15 Postcode : 1985 AJ Woonplaats : Driehuis Land : Nederland Incassant ID : NL41ZZZ340506480000

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan UitgeverijVizier om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van UitgeverijVizier. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

*U kunt de bon opsturen naar: HorecaVizier afdeling abonnementen, Da Costalaan 15, 1985 AJ Driehuis. Een postzegel is niet nodig. Heeft u nog vragen? Informeer vrijblijvend 023-5493790. Prijzen zijn exclusief 6% BTW en gelden binnen Nederland, overige landen op aanvraag. Abonnementen worden automatisch verlengd. Opzeggingen dienen 1 maand van te voren schriftelijk te worden gedaan naar: Uitgeverij Vizier, Da Costalaan 15, 1985 AJ Driehuis, of per e-mail: info@horecavizier.nl. Overige vormen van opzegging kunnen niet in behandeling worden genomen.

HorecaVizier.nl

augustus 2015


De 20

Naam: Sietse Blummel Leeftijd: 32 Naam bedrijf: LEF Burgerlijke staat: Ongehuwd, maar gelukkig samen Kinderen: Geen Vorige bedrijven: De Heer Kocken *, Kasteel Maurick.

1. Wat is het wezenlijke van koken volgens u? ‘Koken is voor mij je eigen fantasie en creativiteit helemaal de vrije loop laten. Uiteraard gaat dit gepaard met kennis en ervaring. Door dagelijks meer en meer ervaring op te doen, te blijven proberen, proeven, bereiden push je jezelf constant tot een hoger niveau.’ 2. Kunt u zich een leven zonder koken voorstellen? ‘Wat zou ik dan in hemelsnaam moeten doen? Ik heb dan in m’n leven een gat van zo’n 70 uur per week. Het is niet alleen het werk wat je dan mist, maar alleen het denken aan koken, producten en creëren van gerechten is voor mij een dagelijkse bezigheid en maakt me gelukkig.’ 3. Welke karaktereigenschappen dient een chef-kok te hebben? Een chef-kok is in mijn ogen een manager, aanvoerder, boksbal, inspirator, creatief, teamplayer en je moet de eigenschap hebben om iedereen anders te kunnen benaderen.’

4. W  aarmee is het bedenken van een gerecht het best te vergelijken? ‘Het bedenken van een gerecht is een proces waar je veel vaardigheden voor nodig hebt. Een idee kan op elk mogelijk moment ontstaan. Hetzelfde als parachute springen? Geen idee... nooit gedaan!’ 5. Hoe belangrijk is voedsel? ‘Voedsel is je brandstof. Heel belangrijk dus. Het frustreert me dat zoveel mensen “shit” tot zich nemen. Hoe kun je lichaam het aandoen om d.m.v. voedsel er slecht voor te zorgen. Buiten dat voel je jezelf veel fitter, vrolijker door gezond en verantwoord te eten. De voedingsmiddelen industrie speelt in op hypes en creëren deze. De consument heeft vaak het idee dat ze heel gezond eten. Ik denk dat mensen meer vanaf de basis thuis moeten koken.’ 6. Heeft de economische crisis invloed op wat mensen eten willen? ‘Absoluut! Gasten gaan in de tijd van de economische crisis nu eenmaal minder frequent uit eten. Logisch! Aan de andere kant is het een goede ontwikkeling dat mensen misschien kritischer gaan kijken wat ze uitgeven aan eten. Er wordt meer naar prijs/ kwaliteit gekeken door de gast. Hierdoor gaan veel koks in de horeca creatiever met producten en menu’s om, cool toch!’

vIZIER horeca

De 20

7. Voor wat voor soort gerechten loopt de moderne consument in Nederland warm? ‘Momenteel willen de meeste gasten puur eten. Verantwoord, in het seizoen en betaalbaar. Ik denk dat veel gasten niet meer zitten te wachten op 12 gangen menu’s met dure exclusieve ingrediënten. Het is toch veel mooier om van “eenvoudige” producten iets fantastisch te maken. Eenvoudig bedoel ik alleen maar positief. Weet je hoeveel mooie dingen je kunt maken met bijvoorbeeld een prei? Eindeloos!’ 8. Kunt u koken zonder liefde en respect? ‘Nee, onmogelijk. Koken is het mooiste wat er is en verdiend dus veel liefde en respect.’

10. Voor welk voedsel kunnen ze u ‘wakker maken’? ‘Als ze mij wakker moeten maken voor wat ik allemaal lekker vind, dan slaap ik nog maar weinig uren haha. Als ik echt moet kiezen, voor een vers gebakken croissant zoals ik die in Frankrijk eet met een beetje zeezout er op.’ 11. Wat lust u juist niet? ‘Er zijn eigenlijk maar 2 dingen waar ik niet van houd. Blauwschimmel kaas en boter. Boter puur dan, als het ergens in verwerkt zit, geen probleem. Misschien raar dat ik het niet lust maar ik vind het puur zo op brood erg overschat.’

13. Waarom zijn kookprogramma’s zo populair? ‘Mensen zijn volgens mij meer met koken en eten bezig dan ooit. Mede doordat mensen nu eenmaal van competitie houden zijn de kookprogramma’s in de vorm van een wedstrijd populair. Ik kan er niet zo goed naar kijken, te gemaakt, te fancy.’

15. Wat is de volgende stap die u gaat zetten? ‘We zijn hier bij restaurant LEF met veel mooie dingen bezig. Het belangrijkste is voor mij dat iedere stap er een omhoog is. We blijven hier constant brainstormen met elkaar. Waar we de laatste tijd veel mee bezig zijn is: Beleving!’ 16. Welk ander beroep heeft u ooit overwogen? ‘Kok zat er altijd in, maar als dat er niet was, dan was ik boer geworden denk ik. Vroeger dacht ik dat leraar koken iets voor me was. Maar het lijkt me vreselijk moeilijk om ook les te moeten geven aan jongeren die niet gemotiveerd zijn. Dat zou me nekken. Vandaar heb ik ook ontzettend veel respect voor leraren.’

9. Waar ligt uw passie op het gebied van koken? ‘Ik ben helemaal gek van groenten en wat je er mee kunt allemaal. Aan het restaurant heb ik een eigen tuin met kas waar we veel groenten en kruiden verbouwen die we in het restaurant aan de gast serveren. Dat vind ik zo gaaf!’

12. Kan koken een vorm van kunst zijn? ‘Absoluut! Als je om je heen kijkt hoe gerechten gepresenteerd worden, fantastisch! Uiteraard draait het om de smaak, maar als het er uitdagend uitziet is dat voor mij zeker kunst.’

14. Wat vindt u van de horeca in Nederland? ‘ We kennen ondertussen veel meer producten dan bijvoorbeeld 20 jaar geleden denk ik. Ook doordat de horeca het pittig heeft gehad gedurende de crisis, is de Nederlandse horeca veel creatiever, spannender en ondernemender geworden. “Elk nadeel heeft zijn voordeel” toch?’

17. Heeft u nog andere hobby’s en liefhebberijen? Mijn groentetuin. Verder luister ik graag naar muziek en ben helemaal gek van Frankrijk en alles wat daar mee te maken heeft. Reizen vind ik ook prachtig, helaas heb ik hier niet veel tijd voor.’ 18. Gaat het goed met de horeca? ‘De horeca heeft het de afgelopen jaren zwaar gehad denk ik. Nog steeds wel maar volgens mij gaat het al stukken beter. Lekker uit eten blijven gaan dus!’ 19. Kunt u de sfeer van uw restaurant in een paar woorden schetsen? ‘Passie, verrassend klassiek, bevlogen, prijs/ kwaliteit, laagdrempelig chique, ontspannen, beleving.’ 20. Wat wilt u uw gasten geven? ‘Een ervaring! Niet alleen lekker eten en goede wijn. Een moment om niet te vergeten, even weg uit de dagelijkse rush, beentjes omhoog en je laten overgeven aan onze passie!’

Als boekingen via je eigen website binnenkomen bespaar je geld

ReachLocal is een organisatie die er in gespecialiseerd is om MKB’ers te helpen de unieke uitdagingen van hun online marketing op te lossen. Zij zijn mondiaal de grootste partner van Google als het gaat om MKB dienstverlening. We stellen een aantal vragen aanL eonie Klück, zij is Senior Account Executive bij ReachLocal met een expertise in o.a. online marketing voor hotels.

Waarom is het belangrijk reserveringssites te slim af te zijn? Reserveringsites vragen een flinke bijdrage voor elke reservering via hun website. En dat terwijl veel gasten loyaler zijn geworden aan de reserveringssites die ze gebruiken dan aan de hotels waar ze verblijven. Deze commissies kunnen oplopen tot wel 20% van het reserveringsbedrag. Dat heeft een grote impact op de winstmarges. Als boekingen via je eigen website binnenkomen bespaar je als hotel dus geld. Hoe krijg je controle over je online marketing? Het is belangrijk te monitoren waar de interesse van de (potentiële) gast vandaan komt; welke websitebezoeken leiden tot reserveringen en waarom? Dit kan via advertenties gaan, door een telefoongesprek, een specifieke zoekterm of zelfs de manier waarop door het personeel is omgegaan met een aanvraag. Er zijn verschillende middelen die dat kunnen monitoren en een marketingbureau als ReachLocal kan deze voor het hotel uitzoeken, aanscherpen en hierover adviseren. Door het contact tussen (potentiële) gast en medewerker te monitoren kunnen ze zelfs input leveren voor personeelstrainingen. Het belangrijkste is om te kiezen voor een marketingpartij die je bedrijf begrijpt en je kan helpen de kosten en baten van je investering in digitale marketing inzichtelijk te maken. Hoe kan je ervoor zorgen dat je online goed vindbaar bent? Je website presenteert je hotel aan de rest van de wereld. Meer dan 60 procent van de consumenten die de informatie die zij zoeken niet direct kunnen vinden, verlaten een website. Als je je website dus slim inricht krijg je een toename in het aantal reserveringen.

12 kleuren

Een goede website: -          is helder ingedeeld -          licht tarieven en faciliteiten toe -          toont direct contactgegevens -          is geschikt voor smartphones Websites die mobiel goed functioneren krijgen zelfs prioriteit in de resultaten van Google. Daarnaast is het voor zoekmachines belangrijk dat je content op de website vaak update: zorg wekelijks voor frisse en authentieke berichten op de site en social media.   Het adverteren op zoekmachines (SEA) is verder een goede manier om de positie van je website in zoekresultaten te verbeteren. Het vinden van de juiste steekwoorden waarbij de advertenties naar voren komen is essentieel. Op dezelfde manier waarop SEA de positie van het bedrijf in de zoekresultaten beïnvloedt, kunnen banneradvertenties dit doen op andere websites. Deze banners plaatsen het bedrijf op websites, gebaseerd op het surfgedrag van consumenten. Dit biedt mogelijkheden om doelgerichte, relevante en creatieve inhoud te publiceren gericht op potentiële gasten die kijken naar bijvoorbeeld hotels of overnachtingen. Wat is nog meer belangrijk om te melden? ReachLocal helpt met advies en software hotels meer gasten te vinden die rechtstreeks boeken vanuit zowel Nederland als bijvoorbeeld Duistland. De bezoekersaantallen van de hotels die zij helpen gaan omhoog en ook het aantal boekingen wat rechtsreeks bij hen binnenkomt in plaats van via boekingsites. Naast online marketing zorgt ReachLocal ook voor bijvoorbeeld het opnemen van telefoongesprekken met potentiële klanten, dit helpt ondernemers bij het verbeteren van de dienstverlening, bijvoorbeeld door deze gesprekken te analyseren en te gebruiken bij trainingen.

Kaarsen voor de professionele horeca

beschikbaa

r!

SQUARE RIBBED GLASS augustus 2015

BARLIGHTS GLASS COCOON GLASS HorecaVizier.nl

REFILLS

Kijk voor meer info op

WWW.Q-LIGHTS.NL of bel 073-5498820 17


Noord-Brabant

ABéMABV. Vastgoed BV. Horecamakelaar BRABANT, LIMBURG ABéMA Vastgoed Horecamakelaar BRABANT, LIMBURG

14518: Roosendaal Brasserie 't Kleine verschil gelegen in stadshart. Info: Klaassen Horecamakelaar Berrie van Hoof 06-20004868 14522: Bar-Dancing Kerkplein Breda. Vraagprijzen op aanvraag. Info: 076-5230060 of bij HORMAX. 14528: Horecabedrijf te Boxtel (adja 2227) Invgoodwill: t.e.a.b. Huur € 2. 250 Klaassen B.V. - 073-5216166 14539: De Graanbeurs Breda. Vraa gprijs invgw: op aanvraag. Info: 0765230060 of bij HORMAX.

ABéMA Vastgoed ABéMA BV. Vastgoed Horecamakelaar BV. BV. Horecamakelaar BRABANT, LIMBURG BRABANT, LIMBURG ABéMA Vastgoed Horecamakelaar BRABANT, Jos Buijtels sinds 1995LIMBURG 06-55 11 35 60 ABéMA Jos Buijtels sinds 06-55 11 Jos Buijtels sinds Jos 1995 Buijtels 06-55 sinds 11 1995 35 1995 60 06-55 1135 3560 6035 60 Jos Buijtels sinds 1995 06-55 11 VASTGOED B.V.

14553: Cafetaria in Helmond - Lage Vraagprijs - Ideaal Voor Starters Rob vd Borne 06 2000 2003 14569: broodjeszaak Make my day in het hart van Den Bosch. Info: 073-6101090 of HORMAX 14573: Heerlijk traditioneel (buurt)c afé Marktzicht te Tilburg. Info: 0135722844 of bij HORMAX 14584: Dorpscafé te Overloon (PIB E3152) Inventarisgoodwill € 49.000 Huur € 2.680 Klaassen BV - 0735216166

14609: FEESTCAFE DE BUURVR OUW, VISMARKTSTRAAT, BREDA. Info: HORECAKAS 0649 111 649

Taxatie of waardebepaling waardebepaling -- Taxatie of - Taxatie of waardebepaling - Taxatie of waardebepaling 15277: Caferuimte Geertruidenberg. VASTGOED B.V. lid VMH-horeca www.abema.nl info@abema.nl VASTGOED B.V. B.V. lid lid VMH-horeca VMH-horeca www.abema.nl www.abema.nlVraagprijzen info@abema.nl VASTGOED info@abema.nl op aanvraag. Info: 14734: Café Het Root Scharlaken in het centrum van 's-Hertogenbosch. info: 073-6101090 of HORMAX

14920: Cafetaria 't Naberke te Waal wijk. Vr.pr. invgw: € 59.500,00 Info: 073-6101090HORMAX

15648: Horecaruimte Haagweg 239 te Breda. Vraagprijs invgw: € 39. 000,00. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

15172: Italiaans rest. met afhaal te 's-Hertogenbosch. Invgw: € 45.000, 00 Info: 073-6101090 of HORMAC 14933: Café-Zaal Heuvelzicht Breda. Vraagprijs invgw: € 49.000, 00. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

14752: Toe aan een nieuwe uitdagi ng? Start in Brabant als Eigen Horeca Makelaar! Bel Ruud Versch oor 06-54255273 www.EigenHoreca Makelaar.nl

14782: (Z0504) Lunchroom-Broodje szaak "Bufkes", Wolfsberg Deurne Huur €2661,- zuidveste,nl 0773545 632 14783: (Z0563) Thais Restaurant centrum oost-Brabantse plaats. Vraagpr. € 50.000 zuidveste,nl 0773 545632

14664: Restaurant te Cuijk (pibe 3167) Vraagprijs invgw € 89.000 Huur € 3.250 Klaassen B.V. - 0735216166 14674: Voormalig cafe de Buren op goede locatie in uitgaansgebied te Tilburg. Info: 013-5722844 of HORMAX 14708: Café Santiago de Cuba te Eindhoven met grote oppervlakten. Info: 073-6101090 of HORMAX

14796: beleggingspand gelegen te Vught. vr.pr: € 330.000,00 k.k. info: 073-6101090 of HORMAX 14799: MIH 1217 Pizzeria A1 loca tie. Makelaarinhoreca: L.Borsje 0622933313

14826: Horecaruimte Klappeijstraat 13 Oosterhout. Vraagprijs op aanvr aag. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

15447: Café Wings centrum Breda. Vraagprijs invgw: € 69.000,00. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

18

14968: Rand centrum Eindhoven ca. 200 m2 casco, horeca mogelijk. Bel Hevesta bv 06-53291399 14976: Restaurantlocatie in centrum van Boxtel. Huurprijs € 2.500,00 incl. woning. Info:073-6101090 HORMAX

15017: CAFE DE KORENBEURS, OUDENBOSCH. VRAAGPRIJS INV. € 15.000,00! Info HorecaKas 0649 111 649 15037: Te koop aangeboden HORE CAPAND MET TERRAS(STERK VERLAAGD!) in Helenaveen. Op de grens tussen Brabant en Limburg midden in het hart van de prachtige Peel. werner@fleurenhorecamakel aars.nl 06 50 23 86 78 15039: Beleggingspand bestaand uit: horecagelegenheid en woning in Oss € 410.000,00 K.K. 073-610109 0HORMAX 15062: Restaurant 300m2 met terras & parkeerterrein Hoeven vp gdw.invt. €219.000 huur €3.640 p. m. geen btw

15087: afhaallocatie annex catering ruimte te Sint-Michielsgestel, huur: € 995,- info: 073-6101090 of HORMAX 15717: Café de Magiër te Klundert BEHO 2029 Centrum Zundert aan het water. Lage overname en meerd ere mogelijkheden. Voor informatie Horecamakelaar Berrie van Hoof GSM 06-20004868 15611: casco horecaruimte van 640m² te Asten. Huur € 140,00 per m². Info: 073-6101090 of Hormax

15151: CAFE DE BOULEVARD, HOOGERHEIDE. INFO: HOREC AKAS 0649 111 649 15160: Sushirestaurant centrum Breda. Vraagprijs op aanvraag. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

15278: Café-Club Rouge achter het stratumseind mooie club met dito omzet. Info 013-5722844 of HORMAX

15184: Restaurant op toplocatie aan mooi plein in bruisende gemee nte nabij Tilburg. 013-5722844 of HORMAX 15190: TER OVERNAME: Eeterij Tante Pollewop - Aarle-Rixtel Uw makelaar: Noud Loomans Mobiel: 06-340 655 03 15197: Charmante restaurantruimte Etten-Leur. Huurprijs: € 2.750,00 p. m.. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

15283: Lunchroom in het centrum van Den Bosch. vr.pr: € 49.500,00 info: 073-6101090 15284: Café 't Geveltje in het cent rum van Boxtel. vraagpr. invgw: €49.000,00 Info: 073-6101090 of HORMAX 15296: Lunchroom te Eindhoven (ADJA 2252) Invgoodw € 192.500 Huur € 3.800 - Klaassen B.V. - 0735216166

15096: Woensel Cafe De Tempelier Te Huur Huurprijs; € 1.750,00 Makel aar: Wim de Groot 0031 6 14 69 74 44

14872: Cafe-Zaal Marktzicht op zicht locatie in Best. invgw: € 29. 500,00. Info: 073-6101090 of HORMAX

15066: Restaurant Bistro-52 nabij het centrum van Goirle. Prachtig bedrijf. Info: 013-5722844 of bij HORMAX

14885: Italiaanse bistro centrum Breda. Vraagprijs invgw: € 89.000, 00. Info: 076-5230060 of bij HORMAX. 14899: Grieks BBQ-Cafetaria Kostas nabij centrum van Tilburg. Info: 013-5722844 of bij HORMAX

15569: Café Boetje te Geffen. vraag prijs invgw: € 75.000,00 vr.pr pand: € 375.000,00 k.k. info: 073-6101090 of HOMAX

15217: (Z0512) HORECAPAND Boschdijk 323 EINDHOVEN Zichtlo catie O.Z. + Inv. €495000 zuidve ste,nl 0773545632 15113: Te Koop Horecapand naast de A59 Rosmalen Cafe Cafetaria Makelaar:Wim de Groot 0031 6 14 69 74 44 15127: Voormalig lunchroom-broodj eszaak De Hoeve nabij Piushaven Tilburg. Info: 013-5722844 of bij HORMAX 15128: Café De panter in de binnen stad van Den Bosch. Info: 073-6101 090 of HORMAX

15135: Cafetaria Kuifje te Dongen. InvGW: € 65.000,00 Info: 073-6101 090 of HORMAX 15137: Te koop aangeboden in Bergeijk Café Zaal Hoeks - van Gompel, met woonhuis, goede naam en vele vaste klanten. Het horecabedrijf ligt aan de drukke verbindingsweg van Valkenswaard, via Bergeijk, naar België. Werner Fleuren 06 50 23 86 78

15073: HORECAPAND HELENAV EEN mooi gebied, nabij toverland € 335.000,-kk Info 024-7440060 of HORMAX

15490: Horecaruimte Beursplein Bergen op Zoom. Huurprijs: € 1. 600,00 p.m.. Info: 076-5230060 of bij HORMAX

15079: Welbekend (eet)café Koosje op top-locatie in het mooie Oisterw ijk. Info: 013-5722844 of HORMAX

15302: Klaassen BV biedt t.o.a. prachtige IJSSALON omg. Den Bosch. Div. constructies mog. Info: 0620002530

15098: Casco Horecapand Helm ond LunchroomEetcafeRestaurant Makelaar: Wim de Groot 06 14 69 74 44

15134: Cafetaria Euro Snacks te 'sHertogenbosch voor €7.500,00 voor meer info bel 073-6101090 of HORMAX

14865: Lunchroom Bergen op Zoom. Vraagprijs invgw: € 129.000, 00. Info: 076-5230060 bij HORMAX.

14912: Cafe-Cafetaria 't Loon Kwart ier onder de rook van Tilburg. Info: 073-6101090 of HORMAX

14721: BRASSERIE CENTRUM BREDA. INFO OP AANVRAAG. HORECAKAS 0649 111 649

15396: Landelijk hotel midden Brab ant. Vraagprijs invgw: € 99.000,00. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

15207: Restaurant Oud Oosterhout. Vraagprijs invgw: € 129.000,00. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

14644: Cafe Binnen Oosterhout. Vraagprijs invgw: € 79.000,00. Info: 076-5230060 of bij HORMAX. 14663: Fraai gelegen restaurant casco locatie nabij het centrum van Oss. Info: 073-6101090 of HORMAX

15572: Cafetaria Lekker Hapje Bergen op Zoom. Vraagprijs invgw: € 10.000,00. Info: 076-5230060 bij HORMAX.

076-5230060 of bij HORMAX.

14767: Pool- en Biljartcentrum De Romein (voorheen Jeto) te Tilburg. Info: 013-5722844 of HORMAX

14823: Sofi de France centrum Breda. Vraagprijs invgw: € 99.500, 00. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

14610: CAFE-BILJART HAPPY DAYS, ST JANSTRAAT, BREDA. Vraagprijs op aanvr. HorecaKas 0649 111 649

lid VMH-horeca www.abema.nl Bedrijf kopen kopen of verkopen verkopen info@abema.nl -- Bedrijf of

- Bedrijf kopen of -verkopen Bedrijf kopen of verkopen ABéMA ABéMA ABéMA Bedrijf huren of verhuren verhuren -- Bedrijf of - Bedrijf huren of verhuren - Bedrijf hurenhuren of verhuren

14543: Piushaven Tilburg Biku. Eetcafé met misschien wel het mooi ste terras in Tilburg. Voor meer info rmatie: Klaassen Horecamakelaar Berrie van Hoof 06-20004868 14549: Restaurant Helmond - Schitt erende locatie - Goede Omzet Horeca Makelaar Rob vd Borne 06 2000 2003

HorecaSite.nl

15223: Restaurant te Heusden (adj a2257) Invgw € 135.000 OG: op aanvraag - Klaassen B.V. - 0735216166 15225: Breda's Smulhuisje van Coothplein. Vraagprijs invgw: € 39. 000,00. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

15336: Restaurantruimte Blokstal len Bergen op Zoom. Huurprijs: € 4. 500,00 p.m. Info: 076-5230060 bij HORMAX

15226: Hotel Het Scheepshuys Breda. Vraagprijs o.g.: € 1.600.000, 00. Info: 076-5230060 of bij HORMAX. 15227: Goedlopend horecabedr. Etten-Leur. Vraagprijs invgw: € 299. 000,00. Info: 076-5230060 of bij HORMAX. 15228: Restaurantruimte Wernhout seweg Zundert. Vraagprijs op aanvr aag. Info: 076-5230060 of bij HORMAX. 15229: Eetcaferuimte Ginneken Breda. Huurprijs: € 3.350,00 per maand. Info: 076-5230060 of bij HORMAX. 15269: Te huur casco pand (300 m2) met horecabestemming, cent rum Eindhoven. Noud Loomans 06 - 340 665 02 15273: Café D'Ouwe Brug EttenLeur. Vraagprijzen op aanvraag. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

15138: Horecapand Markt 7 Ooster hout. Te koop enof te huur. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

15274: Restaurant-Pension te Klun dert. Vraagprijs op aanvraag. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

15149: Restaurant gelegen op A1 locatie in middelgrote plaats oost Brabant. Noud Loomans tel;06 3406 6502

15275: Instapklaar eetcafe Klappeij straat Oosterhout. Vraagprijs op aanvraag. Info: 076-5230060 of HORMAX.

HorecaSite.nl

15322: Ter overname aangeboden: Café Zaal De Sportvriend in Veldho ven.Een begrip in Veldhoven. Trad. inger. bruin café,div biljardver. Gesc hikt voor bruiloften, feesten, partijen, vergad. barbecue's,etc.Eigen parke erplaats.Werner Fleuren 06 50 23 86 78

15340: Café De Vrijbuiter te Oisterw ijk. Info: 013-5722844 of bij HORMAX 15345: Restaurant Moshi Moshi in het centrum van Uden, Vr.pr. InvGw € 150.000,- Info: 073-6101090 HORMAX 15359: Te koop aangeboden dit mooie Rest. Café met terras. Ook beschikt het horebedrijf over een royale bovenwoning. noud@fleuren horecamakelaars.nl 0634066502

15384: Ter overname aangeboden een goedlopend cafetaria in cent rum Eindhoven super locatie. Al vele jaren een hoge omzet. Huurpr ijs zeer reëel.Bij interesse is dan contact met Noud@fleurenhorecam akelaars.nl 06 34 06 65 02 15386: Ter overname aangeboden smaakvol ingerichte eetcafe NEWS CAFé.Goede omzet. Het ligt in het centr. van Eindhoven midden in winkel- en horecagebied. ca. 60 zitpl en ca. 35 zitpl op terras.De vraagprijs is verlaagd! Werner@fleu renhorecamakelaars.nl 06 50 23 86 78

augustus 2015


Noord-Brabant

HorecaSite.nl

15424: Te huur casco pand centrum Eindhoven.Veel gebruiksmogelijkhe den,ook horeca. Vloeroppervlakte 300 m2 gelijkvloers,gevelbreedte 11 mtr.Uniek object met diverse mogelij kheden. noud@Fleurenhorecamake laars.nl 06 34 06 65 02 15503: DE HERBERG, HOOGERH EIDE. VRAAGPRIJS OP AANVR AAG. INFO HORECAKAS 0649 111 649

15425: Klaassen BV biedt t.o.a. omg.UdenVeghel een lunchroom met mediteraans concept. Info: 0620002530 15426: Snackbar Ceder II woonwijk Roosendaal. Vraagprijs invgw: € 69. 000,00. Info: 076-5230060 bij HORMAX.

15430: Restaurant Intermezzo in Hilvarenbeek. Vraagprijs invgw: € 49.000,00. Info: 013-5722844 of HORMAX

15436: Uwhorecamakelaar:Exclus ief oosters restaurant te Valkensw aard, Prijs v.a. 150,000 euro 06412 68968

15444: Lunchroom Pink Lemon aan het gezelligste plein van s-Hertogen bosch. vr.pr. invgw: € 95.000,00 info: 073-6101090 of HORMAX 15453: Hertog van Brabant Strijb eek. Vraagprijs o.g.: op aanvraag. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

15506: Grandcafé Berlage Eindhov en! Wie kent deze zaak niet..? Goede omzet. Info: 013-5722844 of HORMAX 15516: Prachtige cafetaria Asperia te Heestwijk-Dinter. vr.pr. invgw: € 145.000,- info: 073-6101090 of HORMAX compacte zaak op toplocatie met potentie 15533: Te huur te pacht.. rechtstre eks van pandeigenaar, wegens fami lieomstandigheden Kleine horecaz aak toplocatie Tilburg. Ik zoek een leuk stel of solo. Pittige gastheer `kookgek´ wijnliefhebberwijnkenner . Die van deze bijzondere horecagele genheid met minikeukentje én super terras, hartje centrum Tilburg iets gaat maken waar Tilburg ( 6E STAD VAN NED, 220.000 inwoner) plát voor gaat. Redelijke voorwaarden, geen wurgcontract. Geen brouwerijof leveranciersverplichtingen. Meer weten bel 0620045149

15597: ZEER BEKEND (MUZIEK)C AFE, ETTEN-LEUR. INFO: HOREC AKAS 0649 111 649

15666: (A3002)HorecapandCafet aria + woning te koop. Valkenswa ard Mgr.Kuyperspl.14 vrgpr.OG € 479000 Vrgp.inv. €69000 ABeMA Vastgoed 0655113560

15668: VMH3004 Koop Zalen-party centrum Regio Tilburg Vrgp. O.G. €550.000 k.k. inv.€69000 ABeMA 06-55113560

15679: Klaassen BV biedt t.o.a. incl usief registergoed: Trendy Kaffee 't Stuupke te Boekel 0735216166

15680: Klaassen BV biedt t.o.a. cafetaria met 40 zitplaatsen en terras in omgeving Den Bosch. 0735216166

15547: 100 meter van de Markt verwijderd: Lunchcafé Paris te 'sHertogenbosch. Info: 013-5722844 of HORMAX

15669: VMH3005 Eethuis TABA Molenstraat 82 Zundert Vrgp.Inv. €49500 huur €1230 ABéMA bel Jos 06-55113560

15681: Klaassen BV biedt t.o.a. vooraan op Stratumseind een unieke uitgaansgelegenheid. Info: 06-20002530

15557: In Borkel en Schaft aan het dorpsplein wordt horecabedrijf Rest aurant de Zwaan te koop aangebo den. info: 073-6101090 of HORMAX

15672: VMH 3009 BAR-Eetcafé Eindhoven Zeelsterstraat 266 huur €2250,- incl. kamerverhuur opbren gst inventaris overname € 22500,ABéMA 06-55113560

15455: MIH 1220 Nieuwbouw Bergen op Zoom Zeer bijzondere locatie. Info:Makelaar in Horeca Gorinchem 0183-615183 of Loek Borsje 06-22933313

15675: VMH3019 Cafetaria-Lunchr oom reg.Eindhoven. Invt.€75.000,huur €1775,-. foto niet vd zaak afspr aak ABéMA 0655113560 Jos Buijt els

15682: Klaassen BV biedt te huur aan: 170 m2 met woning Hoogstraat 49 te Eindhoven. Voor info: 062000 2530

15568: Goedlopend café Sister aan de welbekende Markt te Valkensw aard. Info: 013-5722844 of HORMAX

15673: VMH3011 Koop O.G Wapen Zes Gehuchten +zaal +won. Hoog Geldrop 158 vrgp. O.G. €369000,oppvl. 330 m2, invent. €29000,ABeMA Jos 0655113560

15461: Caferuimte Kerkstraat 38 Zevenbergen. Huurprijs: € 2.166,67 p.m. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

15713: 400 m² op hét uitgaansplein van Tilburg, voormalig 3-Gezusterspand. Info: 013-5722844 of HORMAX

15586: Eetcafé Oud Geffe cafetaria en restaurant in 1 te Geffen. Info: 073-6101090 of HORMAX

15473: Prachtig Japans restaurant Otori te koop aan De Lind te Oister wijk. Info 013-5722844 of HORMAX 15494: Irish Pub The Triple Raamsd onksveer. Vraagrijs invgw: € 59.000, 00. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

15674: VMH3016 Eethuis Langstr. 14 Geldrop t.o.HEMA vrpr invt.€18. 500 huur €1245,- afspraak ABéMA 0655113560 15587: Restaurant in dé Horecastr aat van Tilburg. Invgw € 12.500. Info 013-5722844 of HORMAX

15397: Charmant Restaurant Breda Zuid. Vraagprijs invgw: € 95.000,00. Info: 076-5230060 of bij HORMAX.

ABéMABV. Vastgoed BV. Horecamakelaar BRABANT, LIMBURG ABéMA Vastgoed Horecamakelaar BRABANT, LIMBURG MA Vastgoed ABéMA BV. Vastgoed Horecamakelaar BV. BV. Horecamakelaar BRABANT, LIMBURG BRABANT, LIMBURG ABéMA Vastgoed Horecamakelaar BRABANT, Jos Buijtels sinds 1995LIMBURG 06-55 ABéMA Jos Buijtels sinds 1995 06-55 11 11 3535 6060

Jos Buijtels sinds Jos Jos 1995 Buijtels 06-55 sinds 111995 35 60 06-55 1135 356060 Buijtels sinds 1995 06-55 11 VASTGOED B.V.

15718: CAFE DEN HEILIGE ANTO NIUS, BREDA CENTRUM. INFO: HORECAKAS 0649 111 649

lid VMH-horeca www.abema.nl Bedrijf kopen kopen of verkopen verkopen info@abema.nl -- Bedrijf of

- Bedrijf kopen of -verkopen Bedrijf kopen of verkopen ABéMA ABéMA ABéMA Bedrijf huren of verhuren verhuren -- Bedrijf of - Bedrijf huren of verhuren - Bedrijf hurenhuren of verhuren

Taxatie of waardebepaling waardebepaling -- Taxatie of - Taxatie of waardebepaling - Taxatie of waardebepaling

15720: 't Moment Eten en Drinken te Rosmalen. Vr.pr. invgw: € 130. 000,00 info 073-6101090 of HORMAX

VASTGOED B.V. lid VMH-horeca www.abema.nl info@abema.nl augustus 2015B.V. VASTGOED B.V. lid lid VMH-horeca VMH-horeca www.abema.nl www.abema.nl info@abema.nl info@abema.nl VASTGOED HorecaSite.nl

19


IZIER vv IZIER

uitgelicht

Nieuw: Complete lijn smaakmakers met Zeeuws zeewier

Mini Zeewier Loempia

horeca horeca

vIZIER horeca

Onder het merk Frozzo brengt Menken van den Assem frozen food een aantal smaakvolle producten van hoge kwaliteit op de markt. De Mini Zeewier Loempia’s is er één van. Loempia’s gevuld met een zeewiersalade: dunne reepjes zeewier aangemaakt met een marinade van onder andere sojasaus, sesamolie, azijn, sesamzaadje en rode pepertjes. Een pittige, ziltige salade bereid volgens een klassiek recept uit de Japanse Keuken. Het krokante laagje filodeeg maakt dit product ideaal als borrelhapje, voorafje of bijgerecht. De loempia’s zijn te bereiden in de oven, koekenpan of frituurpan. Meer informatie: www.menkenvandenassem.nl

Maak kennis met supergraan Freekeh: de krachtpatser onder de granen!

Spennekot Streekproducten heeft haar Zilte Oogst assortiment uitgebreid. Naast de mayonaise, mosterd en azijn met zeewier zijn er nu nog meer producten met zeewier uit de Oosterschelde. Hiermee brengt Spennekot Streekproducten, als eerste in Nederland, een complete lijn met producten voor de keuken op basis van Zeeuws zeewier. Aan het assortiment toegevoegd zijn: Zeewier Chutney, Zeewier Bouillon, Zilt Zout, Zeeuws Bessenwier en Zeeland Zout. Alle zeewier gebruikt in de producten is afkomstig uit de Oosterschelde, een van de schoonste wateren van Europa. Vanzelfsprekend zijn alle producten puur natuur en geproduceerd zonder gebruik te maken van kunstmatige toevoegingen.

Het nieuwste supergraan is al een tijdje populair in Amerika, Australië én Engeland en nu ook verkrijgbaar in Nederland: Greenwheat Freekeh. Chef Jamie Oliver is dol enthousiast en noemde het zelfs zijn nieuwe, favoriete superfood. Met een licht nootachtige smaak en een grove textuur is Freekeh ideaal om de meest uiteenlopende gerechten mee te bereiden. Warm, koud, vegetarisch of met vlees - Freekeh is de basis van een gezonde maaltijdsalade en ideaal als eenpansgerecht. Koken, afgieten en ingrediënten naar smaak toevoegen; pompoen en feta, zongedroogde tomaatjes en mozzarella of gegrilde courgette met verse granaatappelpitjes. Meer informatie: www.pietercil.com

Meer informatie: www.yourwell.nl

Don Papa Rum: Een drank voor en door helden

Don Papa Rum is een rum genoemd naar de Filipijnse vrijheidsstrijder Dionisio Magbuelas, een van de leiders van de onafhankelijkheidsstrijd op het eiland Negros. Dionisio Magbuelas, of Don Papa, zag als kleine jongen het land van zijn ouders afgenomen worden door Spaanse suikerbaronnen, een herinnering die hem later tot voorvechter van de Filipijnse onafhankelijkheid zou drijven. Don Papa Rum is een premium, gerijpte, small batch rum die snel stijgt in populariteit en nu gelukkig ook in Nederland verkrijgbaar is. Meer informatie: www.andrekerstens.nl

Breitsamer Honingsticks natuurlijk, praktisch en lekker

De Honingsticks van Breitsamer zijn praktisch en in een handomdraai geopend. De ideale portie om op een natuurlijke wijze uw Thee, Koffie, Muesli, etc. etc. te zoeten. Ook erg handig op het ontbijtbuffet of tijdens de lunch. Altijd de juiste hoeveelheid in een handige verpakking. Met dit product biedt u uw klanten een heerlijke milde honing gemaakt van de nectar van de vroege bloeiers waaronder de Acacia. De Honing is uitsluitend afkomstig uit Europa. Verpakt in Silo van 80x8stuck. Meer informatie: www.rehafood.nl/merken

Authentieke Amerikaanse Lyon krukken bij Spoor 38 Als je houdt van originele industriële meubels, dan kun je bij interieurwinkel Spoor 38 je hart ophalen. In deze bijzondere winkel kun je werkelijk alles vinden. Van verweerde lockerkasten tot Franse klapstoelen en van metalen bijzettafeltjes tot filmlampen. Sinds kort heeft Spoor 38 een collectie metalen Lyon krukken aan zijn assortiment toegevoegd. Het ontwerp van deze stoere Amerikaanse fabriekskrukken is sinds 1930 nagenoeg onveranderd en geeft je keuken of bar een mooie vintage look.

Zelfafschuimend bierglas ‘Waaltje’ Dit bierglas - het Waaltje - is een innovatieve oplossing voor de dagelijkse uitdagingen van de Horeca ondernemer, de ideologie van de brouwerijen en de wensen van de consument. FndF’s nieuwste innovatie is het resultaat van jarenlang (inter)nationaal markt- en consumentenonderzoek, nauwe samenwerking met het HORECA partners en diverse consumentengroepen. Na de met grote media aandacht ‘winnende’ lancering van het zelfafschuimende bierglas op de HORECAVA 2015, (winnaar Innovatie prijs – cat. Equipment en Services), is het glas nu beschikbaar en in alle grote Horeca groothandelwinkels te verkrijgen. Meer informatie: www.fndf.nl

Amerikaanse retro wandborden

Stalen retro ‘signs’ uit Amerika zijn erg populair. Borden die je vertellen waar Route 66 is of die je wijzen naar een restaurant, de uitgang, een bar of hotdogkraam. In de webwinkel van Signs-USA.nl vind je deze stalen wandborden in allerlei uitvoeringen en thema’s. Bestellen is eenvoudig en de levertijden zijn kort. De stalen wandborden zijn voorzien van logo’s, teksten en illustraties. De ‘tin signs’ zijn er in diverse thema’s. Meteen zien wat voor leuks Signs-USA te bieden heeft? Ga dan naar de website en geniet van de met zorg geselecteerde retro signs. Meer informatie: www.signs-usa.nl

Nieuwe app vergemakkelijkt ongediertebestrijding

Nipt je gast net even lekker aan een zijn drankje, zit er meteen een wesp op zijn neus. De zomer is in aantocht en daarmee zie je ook steeds meer ongedierte rondkruipen in en rondom je café of restaurant. Rentokil Pest Control lanceert daarom de Rentokil SCAN, een ongedierte-app om ongedierte makkelijker van je terras te kunnen verbannen. Gebruikers vinden in de app een lijst met meest voorkomende soorten ongedierte en bestrijdingstips voor specifieke locaties, zoals de keuken en de kelder.

Voor meer informatie: www.lyonbarstools.com

Meer informatie: www.rentokil.com

20

HorecaVizier.nl

augustus 2015


vIZIER horeca

Bedrijven in t vizier

GGM Gastro International GmbH Horeca apparatuur voor bodemprijzen

Net over de grens bij Enschede, is GGM Gastro International GmbH gevestigd: het walhalla voor iedereen die een horecakeuken volledig wil inrichten en daar absoluut geen cent te veel voor wil betalen. Wie slim is, brengt een bezoek aan de verbluffend ruime showroom. Bij GGM Gastro vindt u alles wat u nodig hebt en wordt u gewoon te woord gestaan door een Nederlandse verkoopadviseur. Of u nu een pizzeria gaat beginnen, een restaurant met een aantrekkelijke wokformule, een ijssalon of een saladebar: bij GGM Gastro hebben ze echt alles om een grandioos succes te maken van uw horecazaak. Ook als u geen startende ondernemer bent, maar wel op zoek bent naar bijvoorbeeld een voordelige combisteamer, koffieautomaat, professionele wasmachine of snelvriezer bent u aan het juiste adres bij dit bedrijf. U kunt uw geld maar één keer uitgeven en wilt dus zo voordelig mogelijk uit zijn en toch prachtige apparatuur in huis halen. Hier in Duitsland

snappen ze dat als geen ander en u kunt er dus terecht voor kooktoestellen, roestvrijstalen meubels, keukenapparatuur, vitrines, koelapparatuur en was- en spoelapparatuur voor zeer lage prijzen. GGM Gastro kan zulke extreem lage prijzen hanteren, omdat het bedrijf grootschalig inkoopt en bovendien kiest voor een kleine winstmarge. Het tweede pand is sinds kort in gebruik en dient alleen als opslagplaats.Goed om te weten is dat 95% van de producten die u aanschaft bij deze kanjer, in Europa geproduceerd is.

Goedkoopste aanbieder GGM Gastro International GmbH is allesbehalve een eendagsvlieg. Het bedrijf vierde het afgelopen jaar zijn 10-jarige jubileum en is actief in maar liefst 15 verschillende landen. Bewapend met de missie om permanent de goedkoopste aanbieder op de markt te zijn met de beste prijs-kwaliteitverhouding, timmert het bedrijf hard aan de weg. Kom gerust eens kijken in de uitgebreide showroom van ruim 1200 vierkante meter in Ochtrup. Natuurlijk kunt u desgewenst uw bordenwarmer, deegkneedmachine, wijnkoelkast,

INRUIL KORTING

INRUIL KORTING

10,INRUIL KORTING

Parasol Ibiza Diverse maten. In de kleur zwart, taupe off ecru Exclusief parasolvoet. Parasolvoet Ibiza verrijdbaar 115,50 Optioneel: parasolhoes 8829.0630 42,00 42 00 32,50

PROJECT GOLFCLUB HARDERWOLD ZEEWOLDE

Een doordacht ingericht terras leidt tot meer omzet! 5,10,-

wandafzuigkap, warmhoudvitrine of inductiewok ook online bestellen via de vernieuwde webshop. Hoewel u er dan zeker van kunt zijn dat alles keurig voor u wordt geregeld, is er ook een nadeel. En dat is? U ontzegt uzelf een inspirerend uitstapje en de mogelijkheid om op nog betere ideeën te komen. U bent welkom op werkdagen van 8.30 tot 12.30 en van 13.30 tot 17.30 uur. Dit kan zowel op afspraak als spontaan. Voor meer informatie, zie: www.ggmgastro.com

8450 Prijzen vanaf

199,00 Maat ø 300 cm ø 350 cm 300x300 cm

Kleur zwart div. kleuren div. kleuren

Zwart

Taupe

Normaal 302 00 302,00 319 00 319,00 335 00 335,00

Ecru

199,00 229,00 269,00

Trinidad

Katwijk j

Katwijk

8823.0500 zwart Normaal 53,00 53 00 Aktieprijs 33,95 33 95 Inruilkorting 5,-

8823.0145 mokka 8823.0150 zwart 49 00 Aktieprijs 49,00 Inruilkorting 10,00

28,95

39,00

8823.0160 zwart 8823.0175 mokka Normaal 81,00 81 00 Aktieprijs 59 59,00 00 Inruilkorting 10,00

Terrasset Bremen

Bremen

4x stoel Bremen aluminium 4-teens onderstel, rvs bovenblad ø70 cm 8050.015 Normaal 171,00 171 00

8817.0100 Normaal 30,00 30 00

99,00

49,00

19,95

Kijkduin b115 x h91 cm inclusief kussen. 8822.0600 zwart 8822.0610 gold coffee Normaal 235,00 235 00

139,00

Uw leverancier van sfeervol en functioneel horeca- en projectmeubilair

Op maat gemaakt of uit voorraad. Vraag onze interieuradviseurs naar de mogelijkheden die Homint u te bieden heeft. Emmeloord Platinaweg 21, 8304 BL T (0527) 631 220 info@homint.nl

Amsterdam De Flinesstraat 20, 1114 AL T (020) 665 64 28 amsterdam@homint.nl

Groningen Verlengde Bremenweg 10c, 9723 JV T (050) 318 16 00 groningen@homint.nl

Vlissingen Bedrijfsweg 9, 4387 PD T (0118) 493 222 vlissingen@homint.nl

Venlo Venrayseweg 44, 5928 NZ T (077) 387 42 42 venlo@homint.nl

Prijzen exclusief BTW. Wijzigingen en zet- of drukfouten voorbehouden. Deze actie is geldig t/m 4 september 2015.

augustus 2015

Rotterdam Schuttevaerweg 13, 3044 BA T (010) 750 27 50 rotterdam@homint.nl 15-07-00

HorecaVizier.nl

21


Limburg

HorecaSite.nl

4771: (Z0512)Café-zaal-hotelwoning. Dorp bij Venlo. Perfecte staat. zuidveste .nl 0773545632

11773: MARC VAASSEN, KLAAS SEN HORECAMAKELAARDIJ. TE KOOP LUNCHROOM TE VALKEN BURG.

5869: (Z0544) Hotel-Restaurant Zuid-Limb. omg. Vaals Onr.goed €755000 Inv €140000 zuidveste,nl 077-3545632

11787: HORECA ADVIES ZUID. Valkenburg ad Geul:Restaurant "Sis terS" nabij centrum. 043-3655533

7325: (Z0501) Hotel-Rest. "Pietha an" Lemiers (Zuid-Limb.) Inv. notk OG €1490000 zuidveste,nl 0773545 632

11793: HORECA ADVIES ZUID. Schin op Geul: Hotel-Brasserie " De Herbergier", met fraai terras. 0433655533 11797: HORECA ADVIES ZUID. Nuth: Restaurant "Eten bij Michel", met voorterras. 043-3655533 11798: HORECA ADVIES ZUID. Valkenburg ad Geul: Hotel-pension Spronck, met terras. 043-3655533

7581: (Z0538)Pension-Eetcafé Valk enburg, Goede locatie. Prijs all in € 450.000 kk zuidveste,nl077-3545 632 7583: (Z0523)Cafe Friends Reuver (L)Hoge omzet.Inv.€ 80.000. O.Z. 360.000 k.k.zuidveste .nl 077-3545 632 7584: (Z0518)Cafe-winkelpand+h uis. Vrij van brouwerij. €350.000,-k. k. all in. zuidveste .nl 077-3545632 7585: Z0551 Hotel Kerkrade. 7 eenv. kamers + app. Prijs incl.inv. € 315.000 zuidveste. nl 077-3545632 7591: (Z0506)Horecawinkelpand. Wilhelmpl.15 Heerlen.Ruime woning. €269.000 kk.zuidveste .nl 077-3545632 7592: (Z0520)Café Venlo C.,terras. Wonen mogelijk.Prijzen op aanvr aag. zuidveste .nl 077-3545632 7596: (Z0521)Wandelotel Z.Limb. Onr.goed €497.500kk. Inv.Gw €30. 000,- Sfeervol. zuidveste .nl 0773545632

12853: (Z0567) Rest. Shanghai, Stationsstr. 2, Meerssen L Huur € 1145 Inv. € 49000 zuidveste,nl 0773 545632

ppp'snb]o^lm^'ge&bg_h9snb]o^lm^'ge

12903: (Z0555) De Rozentuin, goede recreatieve locatie Kessel. Prijzen op aanvr. zuidveste,nl 07735 45632 12912: Gevraagd, een ruim Partyce ntrumzalencentrum met parkeergele genheid in Limburg

11799: HORECA ADVIES ZUID. Slenaken:Hotel-Restaurant de 7e Heerlykheid, prachtig uitzicht. 0433655533 11810: HORECA ADVIES ZUID. Maastricht: Biercafé Take One, bier specialiteiten. 043-3655533 11817: HORECA ADVIES ZUID. Eijsden: Café-Zaal 'de Sjmiëd', Oost-Maarland, en terras. 0433655533

12921: (Z0509) B&B, Koffie- en theeschenkerij, Lottum (Limb.) in kern van Lottum zuidveste,nl 07735 45632 13064: MARC VAASSEN KLAAS SEN HORECAMAKELAARDIJ. TE HUUR A1 RESTAURANTRUIMTE CENTRUM HEERLEN.

11843: (Z0527) Café-Zaal M. Limb urg dorp doorgaande weg Huur €1980 zuidveste,nl 0773545632

8540: (Z0507) Motel-Rest.-Zaal 'De Krekelberg', Belfeld (L) All-in €1. 200.000 kk zuidveste,nl 0773545 632

12109: Cafe-Zaal-rest. Aod Thoear in het "witte stadje" Thorn. Meer info via 073-6101090 of HORMAX

13138: (Z0541) Horecaruimte, Rumpenerstraat 54, centrum Bruns sum (Limb.) Huur €950 zuidveste,nl 0773545632

12172: (Z0516) Restaurant Venlo groente- en fruitveiling Huur €3800 Inv. €150000 zuidveste,nl 077-3545 632

13175: MARC VAASSEN KLAAS SEN HORECAMAKELAARDIJ. TE KOOP CAFÉ 'T TREPKE KASTEEL STRAAT 2 BRUNSSUM.

8997: (Z0513) centrum Kerkrade (rest. Agnes & Co), Inv €15000 OZ € 225000 077-3545632 zuidveste,nl 9312: (Z0515) RESTAURANTCAFÉ-ZAAL-B & B, Midden Limburg All-In €550000 zuidveste,nl 077354 5632 9672: MARC VAASSEN, KLAAS SEN HORECAMAKELAARDIJ. TE KOOP POOLCENTRUM TE VALKE NBURG . 10944: (Z0540) Hotel Roo, Valkenb urg (L) Inv €91000 OZ €698000 kk. 077-3545632 zuidveste,nl

12229: (Z0572) Café Charly's, Heer enweg 58, Heerlen zuidveste,nl 0773545632 12283: (Z0532) Theater "Royal", Hamstraat 7a, Roermond in cent rum ALL-IN €1900000 zuidveste,nl 0773545632 12504: MARC VAASSEN, KLAAS SEN HORECAMAKELAARDIJ. TER OVERNAME PIZZERIA VRIJTHOF 2 MAASTRICHT. 12657: (Z0560) Discotheek met 2 woningen, Veldstr., Roermond Huur €5000 Inv. €75000 zuidveste,nl 0773545632

13226: HORECA ADVIES ZUID: Neerharen-België: Hotel-Restaurant 'ADMIRAAL' 043-3655533 13305: UWHORECAMAKELAAR: CHINEES RESRAURANT TE MEERSSEN. Vr.Prijs 25,000 euro 0641268968 13354: (Z0510) Café-zaal regionaal bekend en gerenommeerd horecab edrijf HP €3240 zuidveste,nl 077354 5632 13458: VMH3000 HOTELRest.De VOS"Stationsweg4 Echt inv. €77000 na renovatie koophuur O.G. ABéMA 0655113560 13468: (Z0579) Casco RestaurantFeestzaal buitengebied Sevenum(L. ) Huur €1500 zuidveste,nl 0773545 632 13473: HORECA ADVIES ZUID: Beek-Limburg: Café-Restaurant "De Veldwachter", met terras. 0433655533. 13598: MARC VAASSEN, KLAAS SEN HORECAMAKELAARDIJ. TER OVERNAME RESTAURANT GINGER TONGERSESTRAAT MAASTRICHT.

11201: (Z0557) Cafetaria woonwijk grens Brabant Limburg Huur €928, 25 zuidveste,eu 0773545632 11394: MARC VAASSEN, KLAAS SEN HORECAMAKELAARDIJ. TE HUUR CASCO HORECARUIMTE OP BOERENHOEVE TE KLIMMEN.

12708: (Z0502) Hoeve Heihof mooie locatie in ZUID LIMBURG Allin €950.000 kk. zuidveste,nl 077354 5632

13618: HORECA ADVIES ZUID: België-Hamont-Achel. Hotel,rest, café De Klok met serre en terras. 043-3655533.

11759: MARC VAASSEN, KLAAS SEN HORECAMAKELAARDIJ. TER OVERNAME RESTAURANT RUIM ZICHT ELSLOO.

12727: (Z0525) Hotel Valkennest, Oud Valkenburg Limb.)€319000 kk incl inventaris zuidveste,nl 0773545 632

13651: HORECA ADVIES ZUID: Meerssen-Weert; Onroerend Goed Café Oud Weert met terras. 0433655533.

22

13678: TK Nostalgische horeca in het buitengebied Bocholtz in Limb urg Horecahuis Limburg (1340)

14182: HORECA ADVIES ZUID: Valkenburg ad Geul: Café-Zaal 'de Bemel' met mooie woning. 0433655533

13759: te huur of te koop Hotel Rest aurant incl. inventaris in centrum Valkenburg Horecahuis Limburg 13767: Café te Venlo (PIBE 3154) Huur € 3.715 Inventarisgoodwill in overleg Klaassen B.V. - 0735216166

13789: HORECA ADVIES ZUID: Bocholtz, Hoeve Heihof; Apparteme nten, terras, restaurant, café. 0433655533 13826: Ter overname een echte DAGZAAK genaamd Taart centrum Maastricht (1133) Horecahuis Limb urg 13874: Beleggingsobject: centraal gelegen pand in Geleen met goede huuropbrengst Horecahuis Limburg (1342)

12098: (Z0546) Bedrijfsruimte met inventaris Kloosterstr. 19 Blerick zuidveste,nl 0773545632

12196: VMH 3030 KASTEELHO TEL 32 kmrs. Rest.+ privéwon. en oude Hoeven. België Koop 2 milj. ex.hyp. ABéMA Vastgoed BV 0031655113560

14181: HORECA ADVIES ZUID: Gulpen: Café-Zaal Paddock. Met riante bovenwoning 043-3655533

13769: Café - Zaal te Venlo(pibe31 47)Invgw € 37.500(overleg Lindeb oom) Huur€ 2.630 Klaassen BV073-5216166

13225: HORECA ADVIES ZUID: Valkenburg ad Geul, Café-Bar 't Pumpke.043-3655533

8478: (Z0519) Hotel-Rest. De Kroon Markt Gennep, bij Nijmegen. Prijzen aanvraag. zuidveste,nl 077-3545 632

13658: Op de Oelemarkt; HET uitga anscentrum van Weert ligt dit mooie cafetaria t.o. Horecahuis Limburg

13888: (Z0562) Harmoniezaal Post huisstraat Tegelen. Huur incl woning €2500 zuidveste,nl 0773545 632 13942: Beleggingspand in Zuid Limburg Elsloo ( 1346) Horecahuis Limburg

14183: HORECA ADVIES ZUID: Valkenburg ad Geul: Hoeve Strab ach Hästens & Breakfast. 0433655533 14184: Bijzonder groot horecapand te huur of te koop. Gunstig gelegen. Geen overname inventaris. 14185: Befaamd restaurant ter over name in centrum Maastricht. Overn ame slechts € 90.000,-14186: Goed draaiende cafetaria met nieuwe inventaris. Zonder woon ruimte. Overname € 110.000, huur € 1.025 14187: Unieke horeca exploitatie van schietsportcentrum met western dorp 14189: Schitterend horecaobject in Zuid Limburg. Info: 046-4752555 of 06-51-169161 14190: Leuke cafetaria met woning in mooie wijk te Heerlen. Ideaal voor jong ondernemersstel. 14191: Goed draaiende cafetaria in plaats nabij Maastricht. Interessante overnameprijs.

14345: Te koop aangeboden (tegen elk redelijk bod): Groot horecapand in centrum Vlodrop. Vrij van huurd ers.5 are en 21 ca. Cafe-rest.,zaal, toiletgroep,keuken en achterterras. Bovenwoning:woonk., badk., 3 slaapk.,berging. 14360: UWhorecamakelaar: Shoar mazaal Frituur Maastricht, Tel: 0641268968 14405: Ter overname: hotel-restaur ant in Valkenburg ad Geul centrum Horecahuis Limburg (1361) . 14408: Een horecapand te huur gelegen in de Brusselsestraat Maastricht. Horecahuis Limburg 1363 14418: UWhorecamakelaar: Restau rant Weert 95,000 Euro ZONDER HUUR Tel: 0641268968 14424: In het Heuvellandschap'd eze gerenoveerde "Herberg" met nieuwe hotelkamers.Horecahuis Limburg 1365 14487: (Z0511) Beleggingsobject Oranje Hotel, Raadhuisplein 11 in centrum Meijel (Limb.) zuidveste,nl 0773545632 14520: UWhorecamakelaar: Cafeta ria te Weert, top omzet. vr.pr. 69, 500 Euro. Tel : 06 412 68 9 68 14548: Restaurant Weert - Nieuwe Inrichting - Lage Vraagprijs Horeca Makelaar Rob vd Borne: 06 2000 2003

14192: Zeer bekend restaurant, centrum Maastricht. Interessante overnameprijs.

14550: Cafe Zaal Midden Limburg Te Koop - Lage Koopprijs - Veel Ruimte - Rob vd Borne 06 2000 2003

14021: HORECA ADVIES ZUID: Weert: Wok Weert, gunstig gelegen nabij station. 043-3655533

14193: Café centrum Heerlen met als doelgroep bovenal homo,- en bisexuele gasten. Uitstekende persp ectieven.

14551: Hotel - Restaurant met Zaal in toeristisch dorp, Midden Limburg Rob vd Borne 06 2000 2003

14043: UWhorecamakelaar:Turks Bakkerijbroodfabriek enige in Maast richt, Vr.Prijs 150,000 euro 0641268 968

14220: "In het goed bezochte Meer ssen ligt dit Sushi restaurant met Take Away. Horecahuis Limburg (1354)

14045: UWhorecamakelaar: BBQ Planet Te Nuth vr.pr. 20,000 euro. Tel : 0641268968

14228: Ter Overname grote Brasse rie in Belgisch Limburg ..20 km van Maastricht Horecahuis Limburg (1356)

13954: HORECA ADVIES ZUID: Vijlen:Hoeve Rott,herberg, vakantie woningen, B&B, trainingscentrum. 043-3655533.

14058: (Z0571) Café-Zaal dorp bij Venray (Limb.) op hoek doorgaande weg Huur €1800 zuidveste,nl 07735 45632

14071: Aan de Cauberg Valkenburg ligt te koop een mooi hotel-restaur ant. Horecahuis Limburg (1349) 14088: Centrum van Weert Oelema rkt ligt dit zeer grote horecapand te huur. Horecahuis Limburg (1350) 14137: UWhorecamakelaar: Roerm ond Horecazaak ideaal WOK, vr.pr. O.g. 295,000 euro. TEL: 064126 8968 14164: In Vaals ligt dit mooie met horecabestemming (125 m²).Horeca huis Limburg (1352) 14171: UWhorecamakelaar: A-Loca tie Amstenrade Pizzeria Grillroom, prijs 45,000 euro. Tel:0641268968

HorecaVizier.nl

14554: *VERLAAGDE VRAAGPRI JS* Restaurant Midden Limburg 42 zitplaatsen - Rob vd Borne 06 2000 2003 14556: 400-600 zitplaatsen Horecal ocatie Limburg - discrete verkoop Rob vd Borne 06 2000 2003 14558: Hotel - Bed&Breakfast Restaurant Limburg - KANS ! Horeca Makelaar Rob vd Borne 06 2000 2003

14059: (Z0581) HorecaWinkelpand Kamerverhuur, Bovenste Straat 53, Echt zuidveste,nl 0773545632 14070: Tussen Roermond en Horn liggen twee beleggingspanden te koop. Horecahuis Limburg (1330)

14552: Hotel - B&B Limburg te koop - Gemakkelijke Exploitatie -12 kmrs - Rob vd Borne 06 2000 2003

14261: VMH3017 Cafetaria-Snack bar Landgraaf Vraagpr.€88.000,Huur €1.350 + €600 won. ABéMA 06-55113560 14264: HORECA ADVIES ZUID: Maastricht-Centrum: TE HUUR; bedrijfsruimte, Platielstraat 6. 0433655533. 14285: Ter overname aangeboden. "Portogatelo " Maastricht Horecah uis Limburg (1357) 14308: Café DirkJan HET CAFÉ van Heerlerheide (Heerlen) Horecah uis Limburg (1360) 14342: Te koop aangeb. cafetaria In 't Zand rond centrum van Roerm ond.Mooie zichtlocatie. Afhaal en eetruimte ca. 20 stoelen, een aparte barruimte,keuken met koel- en vries cel.Werner Fleuren 06 50 23 86 78

14559: Beleggingspand te koop met stabiele huurder - Horeca Makelaar Rob vd Borne 06 2000 2003 14561: Beleggingspand Horeca Cafe met Zaal - Te Koop - Limburg Rob vd Borne 06 2000 2003 14562: Bruin Cafe - Bar - Zaal Limb urg - Horeca Makelaar Rob vd Borne 06 2000 2003 14563: Bruin Cafe - Bar - Limburg Te Koop - Horeca Makelaar Rob vd Borne 06 2000 2003 14564: IJssalon Limburg - Financier ingsmogelijkheden - Horeca Makel aar Rob vd Borne 06 2000 2003 14575: HORECA ADVIES ZUID: België-Maasmechelen: Brasserie La Bodega met royaal terras. 0433655533

augustus 2015


Voor Horeca-inventaris en Onroerend Goed

het grootste aanbod in horecabedrijven

Meer dan 2200 Horecabedrijven te koop

Limburg zoeken

uitgebreid

HorecaSite.nl zoekopdracht

14586: Café te Helden (pibe3166) land Geen voorkeur Vraagprijs O.G. € 600.000 k.k. Huur  Provincie € 2.975 Klaassen B.V. - 073Geen voorkeur  5216166 Type bedrijf

Geen voorkeur

Onroerend goed

plaats advertentie

14884: HORECA ADVIES ZUID: Maastricht: Café 't Trefpunt, gele gen in kerkdorp, met terras. 0433635533.

15090: HORECA ADVIES ZUID: Wittem:Onroerend goed met restaur ant-exploitatie met terras en woning. 043-3655533

15439: UWHORECAMAKELAAR: DONNERSHOARMAZAAK CENT RUM MAASTRICHT.PRIJS 35,000 TEL:0641268968

14901: UWhorecamakelaar: Snackb arGrillroom drukke weg, goede omzet, Maastricht. Tel: 0641268968

15103: UWhorecamakelaar: Winkelr uimte Valkenburg huur 1000,-ideaal voor een ijssalon Tel:064136 8968

15445: UWHORECAMAKELAAR: RESTAURANT TOP OMZET+TOP LOCATIE 180,000 TEL: 064126 8968

nieuwsbrief

ningen

De grootste vraag en aanbodsite voor de Horeca

HorecaSite.nl

[huur/koop]

14611: UWhorecamakelaar Huur / Koop : Top  Locatie TopPrijsklasse Omzet Omg. Maastricht Van  tot maximaal  169,000 TelTrefwoord(en) : 06 412 68 9 68 Advertentienr HorecaVizier 

Zoeken in aanbod

14904: (Z0554) Café de Gildemeest ers, Hoensbroek Huur € 800 Inventa ris € 7500 zuidveste,nl 0773545632

Advertenties

14639: (Z0514) Brasserie "Beej Wilmach Antiek" Helenaveenseweg 2 Grasheok zuidveste,nl 0773545 632

15142: UWhorecamakelaar: Hotel+ Restaurant centrum Valkenburg vr. pr. 330,000 K.K. Tel: 0641368968

15143: UWhorecamakelaar: Bed & 14905: MARC VAASSEN, KLAAS Breakfast centrum Valkenburg 349, SEN HORECAMAKELAARDIJ. TE Laatst bekeken (0) Geplaatste advertenties (2) 000 Tel: 06 412 68 9 68 Bewaarde KOOP HOTEL O.G.+ INV. advertenties TE VALK(4) MIJN HORECASITE ENBURG. Log in om uw advertenties en uw overige gegevens beheren 15165: HORECA ADVIES ZUID: E-mailadres VILT: Sauna-complex Vilt (kop van Wachtwoord 14908: HORECA ADVIES ZUID: de Cauberg) Inloggen  AANGEPASTE PRIJS Meerssen: Restaurant Basiliek, met 043-3655533.  Onthoud mijn 043gegevens op deze computer groot terras aan mooi plein.

 14640: (Z0569) HorecaWinkelrui 3655533 mte WIlhelminaplein 6, Heerlen op De verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld uit, ons inziens, betrouwbare bron. zeer goede locatie zuidveste,nl Aan de inhoud van deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend. © 2009 Uitgeverij Vizier Haarlem | Alle rechten voorbehouden | KvK 34050648 | BTW NL8181.76.362.B01 | Algemene voorwaarden 0773545632 Wachtwoord vergeten? Opnieuw aanvragen

15300: HORECALOCATIE CENT RUM GENNEP 233 m² nw in te rich ten aan centraal plein. Info 0247440060 of HORMAX 15303: UWHORECAMAKELAAR:ALOCATIE HEERLEN AFHAALZAAK VR.PR. 55,000 TEL:0641268968 15331: HORECA ADVIES ZUID: Maastricht-centrum: Sjinkerij de Bóbbel, zeer geliefd café. 0433655533 15343: HUUR INCLUSIEF INVENT ARIS EN GOODWILL Cafe De Gats Arcen Horecahuis Limburg (1386) 15353: TK eetcafé B&B in Zuid Limburg l.keppels@horecahuislimb urg.nl 1387

14918: (Z0553) Hilleshagerhofke Mechelen Z. Limburg. Prachtige locatie. zuidveste,nl 0773545632 14641: (Z0531) FIETSCAFÉ-KOFFI ETERRAS-CAMPERPLAATS, DE TUMP HEEL (L.)€ 450.000,- zuidv este,nl 0773545632 14739: Horecapand casco te huur per maand voor € 1.650 ex btw. Horecahuis Limburg (1373)

14759: UWhorecamakelaar:Pizzeria Grillroom te Valkenburg vr.Pr. 45. 000 euro. Top locatie. Tel: 0641268 968 14760: UWhorecamakelaar: Cafeta ria Pizzeria winkelcentrum Heerlen. Vr.pr 75,000 euro. Tel: 0641268968 14761: UWhorecamakelaar: Restau rant ,Terras, Sfeervol ingericht, vr. pr. 19,900 euro. Tel:0641268968 14762: UWhorecamakelaar:Bellegin gspand,Meerssenerweg 73 Maastri cht,175,000 Euro k.k. 0641268968 14763: UWhorecamakelaar : Drukke weg, goede omzet vraag prijs 75,000 Tel : 06 412 68 968 14765: UWhorecamakelaar: Restau rant met lage huur, toplocatie 2200, 00 p.m. Tel : 412 68 968

15218: Z0528 HORECAPANDWOO NHUIS, ECREVISSESTRAAT 9, OBBICHT (Limb.) OZ € 495000 kk 0773545632 zuidveste,nl

14935: Zeer goed renderend Cafeta ria te koop Kerkrade (1376) O.G. € 195000 K.K. Horecahuis Limburg

15219: CAFETARIA WEERT TE HUUR - KANS OP (GED.) FINANCI ERING AANWEZIG - 7 DAGEN OMZET CREEREN

14936: T.O. Lunch at Work is een zeer mooi trendy broodjeszaak cent rum van Beek.Horecahuis Limburg (1374)

15221: UWhorecamakelaar: A-loca tie Lanaken, echte Dagzaak vraag prijs 69,500 Tel: 0641268968

14982: (Z0522) Casco Horecarui mte (v.h. Café de Witte), Parade 28, Venlo Huur €2500 zuidveste,nl 0773 545632

14753: Toe aan een nieuwe uitdagi ng? Start in Limburg als Eigen Horeca Makelaar! Bel Ruud Versch oor 06-54255273 www.EigenHoreca Makelaar.nl

14983: (Z0578) CAFÉRUIMTE CARISSTRAATJE 1 (bij Oelemarkt) WEERT HP €2500 zuidveste,nl 0773545632 14984: Z0574 BELEGGINGSOBJ ECT HORECA A1-LOCATIE STAD Z.O. NEDERLAND zuidveste, nl 0773545632 14995: In Landgraaf t.o.gemeensch apshuis waar veel verenigingen zijn gehuisvest. Horecahuis Limburg 1377 15031: T.H. in hartje centrum Valke nburg casco horeca ruimte te huur. Horecahuis Limburg (1378)

15230: (Z0576) HORECAPAND (verhuurd), MAASBREESESTRAAT 49, VENLO OZ €400000,- kk zuidve ste,nl 0773545632

15356: UWHORECAMAKELAAR: IJSSALONLUNCHROOM CENT RUM MEERSSEN VR.PR.55,000 TEL:0641268968

15470: (Z0539) Café Boogaloo, Picardie Venlo-C. Huur met woning €1.950 Inv. €9.500 zuidveste,nl 0773545632 15471: Markt RoermondDesigner Outlet ligt dit grote pand geschikt voor horeca. Horecahuis Limburg (1389) 15485: BRASSERIEDAGZAAK, CENTRUMLOCATIE in stad Z.O. NEDERLAND zuidveste,nl 0773545 632

15488: UWHORECAMAKELAAR: CAFETARIA CENTRUM MAASTRI CHT 45.000 TEL: 0641268968

15234: (Z0583) HOTEL "DE ZEVE NDE HEERLIJKHEID", SLENAKEN (L) Koop €715.000 kk zuidveste,eu 0773545632 15241: UWhorecamakelaar: Cafefeestzaal A-Locatie vr.pr. 85.000 Tel : 06 412 68 9 68

15050: Eetcafé-Zaal te Broekhuizen vorst (pibe3164) Prijzen op aanvr aag - Klaassen BV - 073-5216166

15251: Uwhorecamakelaar: Kerkr ade cafetaria 26,000 tel: 064126 8968

15082: MARC VAASSEN KLAAS SEN HORECAMAKELAARDIJ. TE HUUR A1 RESTAURANTRUIMTE CENTRUM HEERLEN.

15263: TK B&B in een van de mooi ste dorpjes van Limburg. pand en exploitatie. Horecahuis Limburg (1351)

15293: (Z0577) HORECAPAND casco, MARKT 42, GELEEN Huur met woning €2000,- zuidveste,nl 0773545632

15634: Z0533 CAFÉ-RESTAUR ANT DUSART, MARKT, MAASTR ICHT Toplocatie. info@zuidveste,nl 0773545632 15637: UWHORECAMAKELAAR: FRITUUR VALKENBURG ALLEEN HUUR 1890,-- TEL: 0641268968 15638: UWHORECAMAKELAAR: HORECAPAND VALKENBURG 219.000 K.K. TEL: 0641268968

15551: UWhorecamakelaar: Petit restaurant, toeristisch locatie Vr.Pr. 29,000 Tel: 06 412 68 968

15640: CAFE-TERRAS DE TYPH OON TE GENNEP mooi cafe, mooi terras, goede locatie INFO 0247440060 of HORMAX

15594: UWHORECAMAKELAAR: WOK RESTAURANT OMZET BOVEN 1 x MILJOEN TEL: 0031 6 412 68 9 68

15661: Groot horecapand te Koning sbosch te huur inclusief inventaris Horecahuis Limburg (1397) 15677: TK Café De Sjmied is een traditioneel horecabedrijf in Oost Maarland Horecahuis Limburg (1398)

15368: Te koop Geleenstraat 16 te Munstergeleen (Gemeente SittardGeleen) voormalig restaurant Lin´s Garden. WWW.klaassenbv.nl.

15693: UWHORECAMAKELAAR: CAFETARIA CABERG VR.RP. 25, 000 TEL:0641268968 15602: UWHORECAMAKELAAR: WOK ZUID LIMBURG TEL: 06 412 68 9 68 15603: UWHORECAMAKELAAR: FRITURE MET GOEDE OMZET HOENSBROEK VR.PR. 49.000 TEL:0641268968

15242: UWhorecamakelaar: caféfeestzaal Centrum Lanaken vr.pr. 85.000 Tel: 06 412 68 9 68 15250: UWhorecamakelaar: Lunchr oom Maastricht goede omzet vr.pr 75,000 Euro tel:0641268968

15633: Z0526 HOTEL-RESTAUR ANT,SCHIN OP GEUL (Z. Limburg) € 698.000 kk zuidveste,nl 0773545 632

15550: UWHORECAMAKELAAR: BROODJESZAAK MAASTRICHT VR.PR. 15,000 TEL: 0641268968

15233: HORECA ADVIES ZUID: Eijsden: ONROEREND GOED:histo risch centrum. 043-3655533

15288: Café de Rotonde centraal gelegen Café in het hart van Landgr aaf. Horecahuis Limburg 1385

augustus 2015

15354: PRACHTIG HOTEL REGIO MAASTRICHT met goed resultaat € 715.000,00 k.k. Info 024-7440060 of HORMAX 15355: UWHORECAMAKELAAR: CAFETARIA CENTRUM MAASTRI CHT VR.PR.199,000 TEL: 0641268 968

15036: Beleggingspand T.K.huurop brengst is € 28.200,00 pj. V.P.€ 275.000,00 K.K. Horecahuis Limb urg (1381)

15084: TE KOOP Restaurant Cent rum Roermond Vraagprijs: Op aanvr aag Uw Horeca Adviseur & Makel aar: Willie van den Berg 0031 6 51158931

15446: UWHORECAMAKELAAR: RESTAURANT TOP OMZET+TOP LOCATIE 180,000 TEL: 064126 8968

15487: UWHORECAMAKELAAR: CENTRUM MAASTRICHT PIZZE RIA 110.000 TEL: 0641268968

15222: UWhorecamakelaar: A-Loca tie Lanaken, Dagzaak vraag prijs 69,500 Tel : 0641268968

15280: UWhorecamakelaar: Winkel A-Locatie Maastricht Vr.Pr. 18.000 Tel: 0641268968

14779: EETCAFE DE DRAGON DER te GENNEP wereldberoemd in de regio GWI €97.000 Info 0247440060 of HORMAX

15632: (Z0536) CAFÉ "FF KEULE", VOERENDAAL (L.) Overn ame € 24.500,- info@zuidveste,nl 0773545632

15392: GROOTSCHALIG WOKRE STAURANT TE VENLO to station VRPR 149.000 Info 024-7440060 of HORMAX 15402: Hotel Brasserie Slenaken Schitterend Object (1389) Horecah uis Limburg 15406: Winkelpand te Venray (pibe 3173) Bestemming horeca OG € 550.000 kk - Klaassen B.V. - 0735216166

15618: Leuk Restaurantje gelegen in het smalste stukje van Limburg. Horecahuis Limburg (1396) 15622: Te koop goedlopend Caferestaurant-cafetaria met groot terras in de gemeente Maasbracht Limb urg, mooi gelegen aan het water in de gemeente Maasbracht, omzet 200.000,-- lage huur, in de winterma anden gesloten, voor meer informa tie 06-53164677

15702: Horecabedrijf Sushi Ya op A-1 locatie in Maastricht (Markt 4)Horecahuis Limburg (1399) 15706: HORECA ADVIES ZUID: Valkenburg ad Geul: Hotel-Restaur ant "de la Ruïne" met terras. 0433655533. 15715: Brasserie-hotel-terras met woning op een unieke locatie in Limburg. Horecahuis Limburg (1401) 15721: HORECA ADVIES ZUID:Sitt ard: Ophovenermolen, Restaurant met mooi terras aan park gelegen. 043-3655533 15722: HORECA ADVIES ZUID: Heuvelland: Restaurant en OG (in TOPconditie) met mooi terras. 0433655533.

15437: UWhorecamakelaar: Cafeta ria drukke weg, goede omzet vr.pr 129,000 euro 0641268968 15438: UWHORECAMKELAAR: CAFETARIA AMBY MAASTRICHT 32,000 Euro Tel : 06 412 68 9 68

HorecaVizier.nl

15630: (Z0545) BRASSERIE BRUSSEL, Brusselse Poort Overn ame € 190.000,-, MAASTRICHT zuidveste,nl 0773545632

23


BBB_1-4_VIZIER_130x185.pdf

1

22-07-15

17:24

DE BOURGONDISCHE HORECAVAKBEURS

SAVE THE DATE: 5 - 7 OKTOBER 2015 De bourgondische horecavakbeurs BBB staat garant voor innovatieve producten, interessante activiteiten, inspirerende vakgenoten en een sausje van de Limburgse gastvrijheid. U vindt er een compleet overzicht op het gebied van Food, Non Food en Drinks & Entertainment. Op speciale themapleinen vinden workshops, proeverijen en spannende wedstrijden plaats. Geniet van een betaalbare lunch op sterrenniveau in het nieuwe pop-up restaurant en van verrassende gerechten op het Food Truck plein. Na elke beursdag vinden er ’s avonds culinaire activiteiten plaats in het gezellige Maastricht en profiteert u van speciale BBB acties.

WWW.BBBMAASTRICHT.NL

2012

BEST of Market Kategorie: Gartechnik

3. Platz

2014

BEST of Market Kategorie: Küchenhelfer

1. Platz

2015

BEST of Market Kategorie: Küchenhelfer

1. Platz

Marktaanbod_Bartscher_2015_265x180.indd 1

24

26.03.15 18:22

HorecaVizier.nl

augustus 2015


vIZIER horeca

Column

Kasregistersysteem in horecaonderneming: bent u hierdoor verzekerd van een juiste administratie? In een eerdere column zijn wij ingegaan op het verschijnsel “Cloud” en het belang van een back-up van de administratie. De Hoge Raad (hierna HR) heeft vorige week een uitspraak gedaan in een zaak die wij behandeld hebben voor een klant. Vooraf had het Gerechtshof besloten dat het niet bewaren van de detailgegevens van de kassa niet in strijd is met de wet en hierdoor geen omkering en verzwaring van de bewijslast, en dus geen hoge winstcorrecties mogelijk waren. De Staatssecretaris van Financiën is hiertegen in cassatie bij de Hoge

Raad gegaan omdat de Belastingdienst de mening was toegedaan dat alle gedetailleerde gegevens die zijn ingevoerd in een kasregister geheel bewaard moeten worden.

De detailgegevens van een kassa zijn alle transacties die op de kassa zijn gedaan zoals: verkopen, inkopen, voorraadcorrecties, etc. Onze klant heeft de detailgegevens niet bewust vernietigd. Het systeem kon maar een beperkt deel van de gegevens bewaren en het maken van een back-up was niet mogelijk. Het was een verouderde kassa. Wel werden de gegevens die op de Z-afslag stonden digitaal bewaard. Dit was echter niet genoeg voor de belastingdienst. De HR oordeelt dat detailgegevens in principe onderdeel zijn van de administratie en dus bewaart dienen te blijven, omdat met behulp van deze gegevens de volledigheid van de omzet kan worden beoordeeld door verband te leggen tussen de inkoop en de verkoop. De Hoge Raad geeft echter aan dat er drie uitzonderingen kunnen zijn op deze regel: 1) als er in de administratie voldoende andere gegevens zijn die een afdoende controle mogelijk maken; 2) als de geconstateerde gebreken van weinig gewicht zijn; 3) als er sprake is van overmacht. De Hoge Raad heeft geoordeeld dat uit de uitspraak van het Gerechtshof niet duidelijk blijkt dat deze punten voldoende zijn beoordeeld, met name punt 1. De centrale vraag bij de verwijzing naar het andere Gerechtshof zal zijn: zijn er in de administratie voldoende andere gegevens beschikbaar die een redelijke controle mogelijk maken? Wordt vervolgd…

De HR oordeelt tevens dat er geen sprake is van overmacht als het systeem een te beperkte capaciteit heeft, of als er geen back-up is gemaakt.

Wat betekent deze uitspraak voor u als ondernemer? Allereerst kan gesteld worden dat detailgegevens van een kassaregistersysteem in principe van belang zijn voor de administratie. Zeker bij een horecaondernemer wordt door de Belastingdienst zwaardere eisen gesteld aan de administratie. Indien u een kasregistersysteem heeft waarbij detailgegevens worden bewaard, zorg er dan voor dat u automatische back-ups maakt. Het is aan te raden de back-ups op een andere locatie te houden. Zorg ook voor een goede aansluiting van de dagelijkse administratie en de boekingen in het kasboek en grootboek. Weten is één, bewijzen is twee. Een belastingambtenaar en ook een rechter zijn niet eenvoudig te overtuigen. Oomen fiscaal onderzoek en advies. Mr. Wil Oomen Ing. Ruud Oomen www.oomenfiscaalonderzoek.nl

Kort vizier

Hans de Vries nieuwe Algemeen Directeur blooming

YUP Hotel

De hotelgroep Different Hotels is half juli in Hasselt van start gegaan met het splinternieuwe YUP Hotel concept. Dit nieuwe anders-dan-anders budget hotel bevindt zich aan de Thonissenlaan te Hasselt in het gebouw dat begin van het jaar nog het Ibis hotel was. De Grand Openingsdatum van YUP is 7 september. Een YUP of yuppie was in de jaren ‘80 een jonge succesvolle werkende vrouw of man die hield van luxe en comfort. YUP omschrijft duidelijk het profiel van de gast voor het hotel; een moderne avonturier die op zoek is naar ontspanning en plezier. Die houdt van comfort, service en stijl van een boetiekhotel maar die liever kiest voor een betaalbaar vernieuwend modern en anders-dananders verblijf…voor YUP Hotel dus. YUP Hotel heeft 59 YUP Cabins: Een heel slim ingerichte kamer van 12 m2, de YUP Cabin. Het draait allemaal om het bed, een cocoon, waar je een film kijkt, je e-mails checkt, meer te weten komt over YUP, in contact blijft met de wereld, en misschien ook wel slaapt.

Hans de Vries (53) uit Wervershoof wordt de nieuwe Algemeen Directeur van de blooming bedrijvengroep in Bergen (NH). Hij treedt deze week officieel in dienst. De Vries wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en bedrijfsvoering van het blooming hotel & conferentielandgoed en Landgoed Het Hof. Hans de Vries heeft zijn sporen in de leisure-branche ruimschoots verdiend. Zo was hij de afgelopen vijf jaar namens bureau LeisureNL als directeur, adviseur en interim manager bij diverse grote projecten betrokken, zoals ‘Waterdunen’ (landelijk voorbeeldproject in ontwikkelingsplanologie en leisure). Daarvoor was hij onder meer (interim)manager van twee recreatiebedrijven in Zeeuws Vlaanderen en de Kennemer Duincampings (PWN Waterleidingbedrijf ). Het is maar een greep uit zijn ruime cv, waarin zijn ervaring op het gebied van marketing, professionalisering, cultuurverandering en bedrijfsverbetering prominent naar voren komt. De blooming bedrijvengroep uit Bergen NH bestaat uit het blooming hotel & conferentielandgoed, het historisch herenhuis Het Hof op Landgoed ’t Oude Hof en stichting blooming, verantwoordelijk voor de coördinatie en begeleiding van de door die stichting geselecteerde maatschappelijke projecten. blooming is een commercieel horeca- en leisurebedrijf met 128 hotelkamers en 26 vergaderruimten echter zonder winstoogmerk en zonder aandeelhouders. Het uitgangspunt van de onderneming is de winsten te herinvesteren in de vorm van maatschappelijk verantwoorde projecten of samenwerkingsverbanden, en in de organisatie zelf en haar personeel.

Starbucks en Albron openen Starbucks in het Academisch Centrum Starbucks Coffee Company (Nasdaq: SBUX) en foodservice-organisatie Albron hebben de deuren geopend van een nieuwe Starbucks vestiging in het AMC te Amsterdam. Het is de eerste store in een Europees ziekenhuis. Albron heeft hoge verwachtingen van deze nieuwe dienstverlening binnen het ziekenhuis: “De uitstraling en het aanbod van Starbucks sluit naadloos aan op de behoeften van de hier aanwezige doelgroepen. Samen met ons recentelijk geopende restaurant Pit bieden we onze gasten in het AMC zo een prachtig palet aan lekker eten & drinken”, aldus Henk Voormolen, aanvoerder Zorg bij Albron. Eerder openden Starbucks en Albron stores in de Universiteitsbibliotheek van Rijksuniversiteit Groningen, Erasmus Universiteit en Universiteit van Tilburg en espressobars in het Erasmus MC, en Thales.

Nieuw horecaconcept de Waag in Leiden geopend De Waag was ooit het bruisende middelpunt van Leiden maar werd eigenlijk nog maar nauwelijks gebruikt. Maar deze zomer is dit monument als vanouds het levendige hart van de stad, in de vorm van een gezellige horecagelegenheid waarvan de deuren van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat open staan. Een plek die aanvoelt als een tweede thuis. Waar je kunt ontbijten, lunchen of dineren onder de prachtige gewelven van de monumentale Boterhal of in de glazen nieuwe aanbouw. De Waag blijft het decor van de uitreiking van Haring en Wittebrood op 3 oktober en eind november wordt de Waag omgedoopt tot het Huis van Sinterklaas.

ONZE heeft restaurant op De Bazaar geopend Na “ONZE PATAT” en “ONZE FLENSJES” heeft ONZE haar deuren geopend. Een restaurant met 20 tafels en een groot terras aan de Boulevard van De Bazaar. Bij ONZE is alles front-cooking, met overwegend ingrediënten van De Bazaar. De menukaart is divers. Van een heerlijk kopje koffie met gebak, tot een broodje pulledpork met smokey Joe BBQ-saus. Van bitterballen tot een lekker driegangen menu voor slechts €25,-. “Je kunt bij ONZE terecht voor een hapje en een drankje dat past bij dat moment van de dag”, zegt topkok Gerard Vijverberg. De bezoekers kunnen invloed uitoefenen op het menu. Op FaceBook kunnen lekkerbekken hun beste recept voor een broodje plaatsen. Na een selectie blijven er drie recepten over waarop gestemd kan worden.

augustus 2015

De Pier B.V. en Koninklijke Grolsch gaan samenwerking aan voor vijf jaar

De Pier B.V. heeft voor de komende vijf jaar een strategische partnership gesloten met Koninklijke Grolsch, dochteronderneming van SABMiller. De bierbrouwer is hiermee de komende jaren de exclusieve bier- en drankenleverancier voor alle horecaondernemers op De Pier. Daarbij zal voornamelijk het biermerk Kornuit een hele prominente rol spelen. Tevens gaat de brouwer gezamenlijk met de nieuwe eigenaren KondorWessels Vastgoed (VolkerWessels) en DanZep de invulling en programmering bepalen van alle evenementen en festivals op De Pier. Doelstelling hierbij is het internationale boegbeeld van Scheveningen weer dé ultieme bestemming te maken voor een dagje uit. Voor meer informatie www. pierscheveningen.com

HorecaVizier.nl

De lekkerste opleiding van Den Haag verhuist

De Horeca Academie - nu gevestigd aan het Esperantoplein - betrekt deze zomer de keukens en het restaurant van het voormalige Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Daardoor kan het leerlingenaantal groeien én kunnen meer omwonenden genieten van het restaurant van de academie. Het Ondernemersklankbord ondersteunde de directie van de opleiding bij onder meer de financiële kant van de verhuizing. Zo’n zes jaar geleden hadden drie ondernemers waaronder Peter van Kempen - een plan voor een goede horecaopleiding. Een opleiding waarbij BBLleerlingen niet iedere lesdag in de boeken moesten duiken, maar waar ze oude ambachten en nieuwe technieken leren. Een opleiding die niet investeert in grote panden, maar kleinschalig en persoonlijk is. Een idee dat inmiddels de interesse heeft van minister Bussemaker. En een opleiding waar leren niet saai is, maar leuk en inspirerend. Na een jaar voorbereiding opende de Horeca Academie in 2011 de deuren. Aanvankelijk kregen de leerlingen les in een kookstudio in Rotterdam, maar al snel werd onderdak gevonden in Den Haag. Daar, aan het Esperantoplein, hebben ongeveer 140 leerlingen een dag per week les; de andere dagen werken ze bij een leerbedrijf. Ze leren bijvoorbeeld voor het beroep van kok, gastheer of horeca-ondernemer. De Horeca Academie is echter niet alleen toegankelijk voor leerlingen. Wie lekker, goed en goedkoop wil eten, kan namelijk een diner nuttigen, bereid door leerlingen.

25


Zeeland 6397: DIVERSE HORECA BEDRIJ VEN IN DE PROVINCIE ZEELAND HORECA TRAJECT EFFECT BV 8423: Pension met Winkelpand en Woonhuis in centrum van het toerist ische Renesse. RMC 0118-566666 11067: Aan de Scheldekade van Breskens, ruim opgezet horecabedr ijf met overkapt terras. HORECA TRAJECT BV 13093: GOED RENDEREND CAFE TARIA EETHUIS MET TERRAS TE COLIJNSPLAAT. INCL. O.G. HORECA TRAJECT EFFECT 13207: HOTELPENSION MET 21 KAMERS GELEGEN IN STADSCE NTRUM VAN VLISSINGEN. HORECA TRAJECT EFFECT 13644: RESTAURANT 50 ZITPLAA TSEN MET TERRAS ,MAKKELIJK BEREIKBAAR . ANDERE FORMU LES MOGELIJK. H.T.E

HorecaSite.nl 14092: Horeca bedrijfsruimte in cent rum Middelburg met zeer aanzienlijk frontbreedte. RMC 0118-566666 14319: Hotels te koop in Zeeland, zowel te koop als huur. Rob Mart ens Consultancy 0118-566666. 14320: Diverse restaurants in Zeel and, zowel te koop als huur. Rob Martens Consultancy 0118-566666. 14321: Strandpaviljoens in Zeeland, zowel te koop als huur. Rob Mart ens Consultancy 0118-566666.

14505: WOONHUIS MET 3 RECRE ATIEAPPARTEMENTEN TE VROU WENPOLDER op 3800 m2 HORECA TRAJECT EFFECT 14540: Brasserie - hotel "TOLLENI QUE" te Terneuzen (13 kamers) RMC 0118-566666 14541: Restaurant (ca. 120 zitpl) met O.G. in bekendere badplaats in Zeeland. RMC 0118-566666 14661: Restaurant gelegen aan levendige jachthaven in Zeeland. RMC 0118-566666

14322: Diverse lunchrooms in Zeel and, zowel te koop als huur. Rob Martens Consultancy 0118-566666.

14707: KOUDEKERKE KLEINSCH ALIG HORECABEDRIJF GESCH IKT VOOR DIVERSE FORMULES INCL. O.G. HORECA TRAJECT BV

14323: Campingsrecreatiebedrijven in Zeeland. Rob Martens Consulta ncy te Middelburg 0118-566666.

15441: LUNCHROOM GELEGEN IN EEN DRUK BEZOCHT WINKEL CENTRUM TE VLISSINGEN. HORECA TRAJECT EFFECT

14453: Voormalig hotel aan de Singel te Vlissingen. RMC 0118566666

15419: Op goede locatie gelegen, regionaal bekend cafetaria met bovenwoning te Vlissingen. RMC 0118-566666

15169: Horecaruimte Damplein 2024 Middelburg te huur. Info: 0102600055 of bij HORMAX 15171: Horecaruimte Damplein 50 Middelburg te huur. Info: 010-2600 055 of bij HORMAX 14965: Centrum Krabbendijke, t.h. B&B. 8 kamers van ca. 20m2. Bel Hans J.J.M. Festen op 06-53291 399. 15102: GUNSTIG GELEGEN HORECAPAND IN HET CENTRUM VAN ZIERIKZEE. GESCHIKT VOOR DIVERSE FORMULES. H.T. E.

15338: Hotel - Restaurant "ROYAL" met 22 kamers te Vlissingen. RMC 0118-566666 15418: Woonboerderij met Bed & Breakfast en horecavoorziening te Vlake (Zeeland) RMC 0118-566666

15442: TE HUUR: HORECABEDR IJF MET RESTAURANT, MIDGETG OLF, VOETBALGOLF, GOLFBAAN, SNACKBAR. tegenover 3 vakantiep arks 5 campings. Te ZOUTELANDE www.hetwitteschip.nl 15656: GOED INGERICHT SLEUT ELKLAAR CAFETARIA GELEGEN AAN DE MARKT TE IJZENDIJKE. HORECA TRAJECT EFFECT

Flevoland HORECA MAKELAARDIJ

HorecaSite.nl

T 072 509 07 70 E info@hvab.nl • I www.hvab.nl

15240: T.K. strandpaviljoen aan Drontermeer € 65.000,- GI meer info Van Alkemare 0226-343220

15649: T.k. goedlopende ijssalon in centrum Almere Haven, vr.pr. GI op aanvraag Van Alkemare 0226343220

Belgie

HorecaSite.nl het grootste aanbod in horecabedrijven

HorecaSite.nl zoeken

uitgebreid

zoekopdracht

plaats advertentie

land

Geen voorkeur

nieuwsbrief

Geen voorkeur

Provincie

14253: VMH3001 Grandcafé- Rest. +won. Belgie prijs inv. €249.000 Huur €2.000 ABeMA 0031-655113 560

13526: HORECAZAKEN EU biedt aan te Belgisch Kempen een prach tig restaurant. Koopsom incl OG: € 430.000.

14294: Cafetaria in Geel(B) Huurpr ijs:€1650,00 Overname;Op aanvr aag Makelaar:Wim de Groot 003161 4697444

15561: Frituur 't Krokantje best.vele jaren, zeer verzorgd uit. Alle apparat uur aanwez. en functioneert goed. Uitnodigend en ook binnenk. goed onderhouden. Huurprijs redelijk Mooi terras aan voorzijde.

14849: Horecabedrijf te Baarle-Hert og(adja2256)Vraagpr invgw € 75. 000 huur € 1.675 Klaassen BV-0735216166

14257: VMH3007 REST.Bras.Café TERRAS POSTEL ter HEYDE Retie (B)deel overname Exploit. ABéMA +31(0)655113560

Type bedrijf Geen voorkeur

Onroerend goed

13465: HORECA ADVIES ZUID:   België: Eben-Emael: Taverne,bar, frituur: La Concorde. 043-3655533. Huur / Koop

Van

8436: H.341. Appartementencomp lex in Aubeterre-Frankrijk. Vr.pr. €. 485.000,- kk Pacht mog. HBC 0571290690 12208: HORECAZAKEN EU biedt aan in Praag: een grote en bekende discotheek. Verkoopoppervlakte: 1500 m2.

14151: HORECAZAKEN EU biedt aan een casino in Tsjechië bij de Duitse grens. Prijs incl. OG: $ 1. 500.000.

12209: HORECAZAKEN EU biedt aan een hotel in Karlovy Vary, Tsjec hië. Rendabel object. € 4.300.000.

15224: HORECAZAKEN EU biedt aan een stuk grond van 15.160 m2 voor een hotel of restaurant in Tsjec hië.

13620: HORECAZAKEN EU biedt aan in het Reuzengebergte een hotel met 150 bedden. Koopsom: € 1.600.000.

8389: VMH213 Hotel aan plein Aubeterre-Frankrijk €.580.000,- incl inv. Huurkooppacht mog. HBC 0571-290690

Advertentienr HorecaVizier 

Zoeken in aanbod

Advertenties

14973: T.o.a. leuk hotel, 13 kamers + beheerders appartement, Westma lle. Overname BVBA. Vrpr. o.a. Bel voor een afspraak Hevesta bv, 0653291399

13621: HORECAZAKEN EU, Tsjec hië: een compleet hotelcomplex. Aanleg golfbaan mogelijk. € 2.220. 000

12713: HORECAZAKEN EU biedt aan, Oranjestad, Aruba, kantorenco mplex met winkelcentrum. 13330: HORECAZAKEN EU, Spanje: een bijzonder en compleet hotelobject voor de liefhebber: €498.500

12957: HORECA ADVIES ZUID: Belgische Ardennen, hotel-B&BChambre d'Hôte. "La Besace" 0433655533

26

Laatst bekeken (0) Bewaarde advertenties (4)

13547: HORECA ADVIES ZUID: België: Plombières: Restaurantwo ning Le Cochon de Embouteillé. 043-3655533.

15608: Verkoop van een goedlop end restaurant (auberge) vanwege pensioen. Sinds 10 jaar een gewaar deerd adres met een goede reputa tie. Bezoekers uit de lokale omgev ing tot 50 km afstand en tal van nati onale en internationale gasten. Veel doorverwijzing door eigenaren van geclassificeerde gîtes, chambres d'hôte en campings. Toeristisch attr actieve regio in nationaal park in de Bourgogne. Pand (huur) is up to date ingericht met professionele keuken. Terras achter. Inclusief 4kamer appartement op 1e etage. Pachtprijs voor het geheel slechts € 500,= per maand (eigendom van de gemeente).Uitvoerige Nederlandstal ige brochure voor serieuze geïntere sseerden beschikbaar.Kennis van Franse taal is absoluut noodzakelijk. Koopprijs voor vrijwel volledige inve ntaris incl. goodwill € 69.000.Inlichti ngen in het Nederlands via telefoon 0653866939 of thomas51@planet. nl 14357: HORECAZAKEN EU biedt aan op Aruba, Palm Beach, een Grand Café. Bodemprijs: € 75.000,--

14576: HORECA ADVIES ZUID: 1 Spanje-Barcelona: Restaurant Keeps (Sant Cugat) met mooi terras. 043-3655533

Log in om uw advertenties en uw overige gegeve E-mailadres Wachtwoord

14631: H.408. TOPBEDRIJF !! Grand café club restaurant op Curacao. Info: HBC 0571-290690.

Onthoud mijn gegevens op deze computer Wachtwoord vergeten? Opnieuw aanvragen

De verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld uit, ons inziens, betrouwbare bron. Aan de inhoud van deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend. © 2009 Uitgeverij Vizier Haarlem | Alle rechten voorbehouden | KvK 34050648 | BTW NL8181.76.362.B01 | Algemene voorw

15676: Horecazaken EU biedt aan te Willemstad, Curacao een prachtig restaurant. Vraagprijs: € 325.000,--

13632: HORECAZAKEN EU biedt een klein hotel aan in de Franse Vogezen. Koopsom: € 99.000 incl. OG.

15101: HORECAZAKEN EU biedt aan op Saba een klein hotel incl. O. G. $ 1.600.000.

HorecaSite.nl

11614: H.317. Pension-gaststätterest. (9 kmr) dorp omg. Winterberg. Vr.pr.: €.249.000,- HMD 0571290690

533: H.372 Hotel bij de Sorpesee (Sauerland). Vr.pr.: €.495.000,- k.k. Huurkoop mogelijk. HMD 0571290690

15605: H.305 vm Hotel-restaurant in het Thüringerland. Vr.pr. €.259. 000,- k.k. incl. inv. HMD 0571290690

HorecaSite.nl

11623: H.304. Appartementencomp lex tbv hotel in het Sauerland. Vr.pr. : €.390.000,- k.k. HMD 0571290690

Inloggen

15139: HORECA ADVIES ZUID: Spanje: Costa Brava: Platja D'Aro: 3* hotel 50 m van het strand. 0433655533.

13872: HORECAZAKEN EU biedt een restaurant aan in een uitgaansg ebied van Willemstad, Curaçao. € 1. 500.000.

Geplaatste adverte

MIJN HORECASITE

14287: HORECA ADVIES ZUID: Spanje-Girona: Hotel Fornells Park, 3 sterren hotel, centraal . 043-3655 Aantekeningen 533

Duitsland

2478: H.314. Hotel-rest. dorp ZWSauerland. Vr.pr.: nu slechts €.350. 000,- kk. incl. inv. HMD 0571290690

tot maximaal

Trefwoord(en)

HorecaSite.nl 13866: HORECAZAKEN EU biedt aan in het Tsjechische Reuzengebe rgte een goedlopend pension. € 292.000,--

12304: HORECAZAKEN EU biedt aan: Hotel Restaurant in Zuid Frank rijk. Vraagprijs: € 175.000.

Prijsklasse

OVERIG

5433: T.k. hotel in Jaworzno Polen, 16 kamers. 40 min van Katowice airport. Huur bespreekbaar. Zowel zakelijk als toerist gast. Zie www. hevesta.nl of bel 06-53291399.

[huur/koop]

14595: H.401. Landhaus met 6 ferie nwohnungen omg. Winterberg. Vr. pr. €.385.000,- k.k. HMD 0571290690

augustus 2015


Duitsland

1466: H.308. Appartementenhotel in Willingen-Stryck. Vr.pr.: €.545.000,k.k. HMD 0571- 290690

14715: H.312 Te pacht: Prachtig Hotel-restaurant omg. Hessen (Dld) Pachtprijs: €.5.000,- pm HMD 0571290690

14718: H.382. Hotel-restaurant in Willingen (Dld). Vr.pr.: €.325.000,k.k. incl. inv. HMD 0571-290690

HorecaSite.nl

10316: H384. Hotel (20 kamers) Z. W.-Sauerland (Dld) Vr.pr.: nu slec hts €.295.000,- k.k. HMD. 0571290690

11073: H.386. Hotelpension met restaurant nabij Winterberg (Dld) Vr. pr.: €.385.000,- kk. HMD 0571290690

11077: H.388 Hotel (16 kms) dorp bij Winterberg. Vr.pr. pand: €.345. 000,- Inv.: €.54.000,-HMD 0571290690

12996: H.414 Goed hotel (22 kmrs) in Bad Fredeburg (Sauerland). Vr. pr.: €395.000,- k.k. HMD 0571290690

14716: H.301 DE HOTSPOT van Winterberg-C. is te koop. Bar-restau rant op toplocatie. Info: HMD 0571290690

9420: H.362. Hotel-restaurant in het ZW deel van het Sauerland. Vr.pr.: €.495.000,- k.k. HMD. 0571-290690

10817: H.316. Hotel met 28 kamers Bad Suderode (de Harz, Dld) Vr.pr.: €.385.000,- kk HMD 0571-290690

10563: H.387. (Verhuurd) Hotel a.d. Moezel in Traben-Trarbach (Dld) Vr. pr.: €.365.000,- kk HMD 0571290690

13925: H.363. Hotel bij Züschen Vr. pr.: €.197.500,- kk Inv. €.15.000,- of pacht €.2.000,- HMD 0571-290690.

11451: H.374 3*** hotel met 11 kamers nabij Winterberg (Dld) Vr.pr. : €.595.000,- kk HMD 0571-290690

11613: H.307. Hotel (21 kmr.) in mooie omg. ZW-Sauerland (Dld). Vr.pr.: €.295.000,- k.k. HMD 0571290690

3: H.355. Hotel-restaurant (12 kmr.) centr. dorp ZW-Sauerland. Vr.pr.: €. 365.000,- k.k. HMD 0571-290690

2930: H.334 Pension-Restaurant Langewiese-Sauerland. Vr.pr.: €. 220.000,- k.k. incl. inv. HMD 0571290690

12047: H.369. Luxe hotel (9 km.) op toplocatie Winterberg. Vr.pr.: €.795. 000,- k.k. HMD 0571-290690

12654: H.342 Restaurantpension a d Diemelsee-Sauerland (Dld). Vr.pr. €.280.000,- kk HMD 0571-290690

13364: H.416. Restaurant bij camp ing in de Eifel. Koop of huur. Vr.pr.: €.365.000,- k.k. HMD 0571-290690

8950: H.348. Restaurant met minica mping omg. Leipzig-Dresden (Dld) Vr.pr.: nu €.240.000,- HMD 0571290690

14594: H.398. Hotel (17 kmr) nabij Schmallenberg (Sauerland) Vr.pr. €. 350.000,- k.k. HMD 0571-290690

13911: H.303 Hotel (25 km) aan de Moezel (Dld) Vr.pr.: €.595.000,- k.k. HMD 0571-290690

14301: H.365. Hotel-restaurant in Zell a.d. Moezel. Vr.pr. €.335.000,k.k. HMD 0571-290690. 13622: HORECAZAKEN EU biedt aan een hotelB&Bseniorhome in Neuhausen, Ertzgebergte, Sachsen: € 249.000.

7011: H.390. Pand m apparteme nten en restaurant gens D´landL´burg Vr.pr.: €.535.000,- kk HMD 0571-290690

5602: H.319. Hotel-restaurant 24 kamers in Olpe, Sauerland (Dld) Vr. pr.: €.745.000,- kk HMD 0571290690

augustus 2015

12890: H.411 Hotel-restaurant in een dorp ZW-Sauerland. Vr.pr. nu: €.325.000,- k.k. HMD 0571-290690

14694: H.320 Te pacht: Gasthausappartementen-stube-restaurant in Elpe (Sauerland) Info: HMD 0571290690

Voor de meeste actuele oplagegegevens verwijzen wij u door naar HOI website www.hoi-online.nl

Bezoekadres: Uitgeverij Vizier Da Costalaan 15 1985 AJ Driehuis Tel: 023-549 37 90 info@horecavizier.nl www.uitgeverijvizier.nl Uitgever: Wim Wamelink 023 - 54 93 790 ww@uitgeverijvizier.nl Bladmanagement Marc Mentink marc@uitgeverijvizier.nl 023 - 53 93 660 Ronald Koks Tel: 023 - 53 95 838 ronald@uitgeverijvizier.nl

6399: H.395. Hotel-restaurant 15 kamers omgeving Paderborn (Dld )Vr.pr.: €.585.000,- kk HMD 0571290690

12726: H.306 Hotel-restaurant in Bad Fredeburg (Sauerland-Dld) Vr. pr.: €.395.000,- k.k. HMD 0571290690

11389: H.337 Hotel bij de springsch ans van Willingen (Dld) Vr.pr.: €. 450.000,- kk HMD 0571-290690

14400: H.371. Hotel-restaurant-zaal omg. Keulen. Vr.pr.: €.360.000,- k.k. HMD 0571-290690

14593: H.397. Gasthofpensionrest. omg. Bad Arolson (Sauerland) t.e.a. b. > €.40.000,- k.k. HMD 0571290690

Horecavizier is een uitgave van Uitgeverij Vizier en verschijnt 12 keer per jaar

Redactieadres: Uitgeverij Vizier Da Costalaan 15 1985 AJ Driehuis

14380: H.375. Hotel (22 km) op toploc. Winterberg. Vr.pr. pand: €. 265.000,- Inv. €.30.000,- HMD 0571-290690

8949: H.347. Hotel-rest. tussen Leip zig en Dresden (Dld) Vr.pr.: €.495. 000,- kk + inventar HMD 0571290690

11399: H.359 Hotel-restaurant in Altenau, De Harz (Dld) Vr.pr.: nu €. 495.000,- kk HMD 0571-290690

10564: H.389 Bungalowpark-camp ing-restaurant Eifelgebergte. Verla agd naar: €.2.900.000,- kk HMD 0571-290690

14281: H.381. Hotel-restaurant in ZW-Sauerland. Vr.pr. incl. inv. €. 795.000,-k.k. HMD 0571-290690

14717: H.403 Hotel-restaurant op een absolute toplocatie zuidelijk van Kassel (Dld) Info: HMD 0571290690.

11036: H.361 Zeer bekend Buffetr est.-pension bij Osterode (Harz-Dld) Vr.pr.: €.695.000,- kk HMD 0571290690

15621: H.325. Complex Ferienwohn ungen op toplocatie in het Sauerl and. Vr.pr. €.295.000,- kk HMD 0571-290690

14273: H353 Bijzonder hotel nabij Winterberg. Vr.pr. €.495.000,- kk HMD 0571-290690

12578: H.404 Fraai Waldrestaurant omg. Braunlage (Harzgebergte-Dld) Vr.pr. €.850.000,- k.k. HMD 0571290690

2788: H.315. Hotel-restaurant-zaal, Metelen - Gronau. Vr.pr. incl. inv.: €. 345.000,- k.k. HMD 0571-290690

14771: www.HorecamakelaardijDuitsland.nl 0031-571290690

13124: KLAASSEN BV Prachtig bedrijf net over de grens in Elten (DL) WIST1055

HorecaSite.nl

14370: HORECAZAKEN EU biedt aan in Duitsland een hotel-restaur ant in een burcht. Vraagprijs: € 950. 000.

Opmaak/ontwerp: Marco Huijbertsen Redactionele bijdragen: M. Peereboom Voller Wil Oomen Volgend nummer: Kopij & advertenties voor nummer 141 kunnen uiterlijk voor woensdag 26 augustus worden ingeleverd bij de redactie. De deadline voor aanbod is eveneens 26 augustus Overname van de gehele of gedeeltelijke inhoud van Horecavizier is niet toegestaan, mits met bronvermelding en schriftelijke toestemming. Hoewel aan de inhoud van deze publicatie de uiterste zorg is besteed, kunnen er onjuistheden en/of onvolledigheden in voorkomen. De uitgever aanvaardt daarvoor geen verantwoordelijkheid. Abonnementen worden stilzwijgend verlengd, tenzij deze 3 weken voor de eerstvolgende betaling wordt opgezegd

27


Het culinaire vakevenement waar kwaliteit, inspiratie & beleving elkaar ontmoeten Mis het niet! r op e e r t s i g l re nomie.n stro

www.ga

e: d o c t e m 02015 GAS91

https://twitter.com/GastronomieJBU https://www.facebook.com/gastronomiebeurs

9 en 10 november 2015

www.gastronomie.nl “Follow us on Jaarbeurs Utrecht

Twitter and Facebook.�


Special

vIZIER horeca

Mosselseizoen officieel geopend ‘Alle horecabedrijven mogen deelnemen aan deze eerste Nationale Mosselweek’

Op woensdag 8 juli jl. is in Yerseke het mosselseizoen officieel geopend met de nieuwe oogst van Zeeuwse bodem. Reden genoeg om het Nederlands Mosselbureau een aantal vragen te stellen. die van de Oosterschelde. Stormen en vraat door predatoren zoals (eider)eenden, krabben en zeesterren kunnen de hoeveelheden mosselen in de Waddenzee aantasten. Door de beschutte ligging is het risico op verlies door stormen in de Oosterschelde minimaal.’

Wie en wat is het mosselbureau? ‘Het Nederlands Mosselbureau zorgt voor de collectieve promotie van het generieke product Zeeuwse mosselen. Wij zijn het aanspreekpunt voor de pers en zorgen ervoor dat mosselen zo goed mogelijk op de kaart staan. Dat doen we in Nederland en daarbuiten. We voeren campagnes onder de noemer “Zeeuwse mosselen kunnen altijd” in België, Nederland en Duitsland, dit zijn de belangrijkste afzetmarkten.’ Waar in Nederland groeien mosselen? ‘Het vissen van mosselen vindt al ruim 150 jaar plaats in de Nederlandse kustwateren. De kweekgebieden zijn de Oosterschelde en de Waddenzee. Ook in de Duitse Waddenzee worden mosselen gekweekt die via de Mosselveiling in Yerseke worden verkocht. In totaal worden in beide gebieden samen op ca. 7.000 ha. mosselen gekweekt. De Waddenzee beschikt over de meeste mosselpercelen en is door de sterke invloed van eb en vloed en het hierdoor hogere aanbod van voedsel voor de mosselen, ook het meest geschikt voor de kweek. De opbrengst van de Waddenzee is echter door de dynamische kenmerken van het gebied minder constant dan

augustus 2015

Zijn er verschillende soorten mosselen? ‘Naast bodemcultuur worden in Nederland mosselen volgens de hangcultuurmethode gekweekt. Er zijn een aantal verschillen tussen de beide kweekmethodes. In de eerste plaats groeien hangcultuurmosselen sneller dan bij de traditionele manier van kweken, de bodemcultuur. Daarnaast ondergaan de hangcultuurmosselen een andere mechanische verwerking, omdat ze door de snellere groei een minder sterke schelp bezitten. Verder hoeven hangcultuurmosselen niet verwaterd te worden, omdat ze niet in aanraking komen met de bodem en daarom al zandvrij zijn. De hangcultuurmosselen worden na enkele maanden opgesokt in lange kousvormige katoenen netten met in het midden een touw. Deze netten worden aan drijvers opgehangen. De netten verteren na ongeveer 4 weken en de mosselen hechten zich met hun byssusdraden aan het touw en aan elkaar. Gedurende de groei worden de mosselen enkele malen uitgedund en opnieuw opgesokt. Hangcultuurmosselen groeien over het algemeen sneller dan mosselen in de bodemcultuur, omdat ze voedsel kunnen opnemen uit de waterkolom.’ Tot wanneer is het mosselseizoen? ‘Het mosselseizoen voor Zeeuwse bodemcultuur mosselen vangt meestal in juli aan. De start van het seizoen is afhankelijk van het aanbod en de kwaliteit van de mosselen. Het seizoen voor de

Zeeuwse mossel loopt tot april van het jaar daarop. Een hardnekkige fabel die al jaren de ronde doet en inmiddels al lang is achterhaald, is die van de ‘r’ in de maand. Vroeger waren mosselen alleen verkrijgbaar in de maanden met een ‘r’ in de naam. Dit had alles met het transport te maken. Maar sinds er gekoeld vervoer beschikbaar is, zijn mosselen van juli tot april verkrijgbaar. Een gesloten koelketen van de verwerking tot aan de winkel garandeert een optimaal product met optimale smaak. Zo blijven er -negen maanden per jaar- altijd mooie Zeeuwse mosselen.’ Hoe staat het met de kwaliteit van de Nederlandse mosselen? ‘Het mosselseizoen met oogst van Zeeuwse bodem gaat van start zodra het kwaliteit heeft die kenmerkend is voor de Zeeuwse mossel, de zilte romige smaak en een goedgevulde schelp.’ Hoe kunnen horecaondernemers hun voordeel doen met mosselen op de kaart? ‘Door mee te doen met de Nationale Mosselweek liften ondernemers mee op de publiciteitscampagne die we voeren. De week staat volledig in het teken van het meest iconische streekproduct van Zeeland: de Zeeuwse mosselen. Zeeuwse mosselen zijn een puur natuurproduct en daarom een bewuste keuze. Ze hebben weinig toevoeging nodig, het eten van mosselen is een verantwoorde en goede keuze en mosselen eten is samen genieten. Deelname is kosteloos, laagdrempelig en levert gratis publiciteit op. Een restaurant heeft vrije keuze van het mosselgerecht of -menu. Er kan een mosselgerecht of een twee- of driegangenmenu aangeboden worden. We hanteren geen vaste prijzen voor mosselgerechten of -menu’s, iedereen is vrij in het bepalen van de prijs. Voor de menu’s geldt dat er ook gerechten zonder mossels op de kaart mogen, vanzelfsprekend mogen er gerechten gebruikt worden van de bestaande kaart. Door deze eerste Nationale Mosselweek wordt het horecazomerseizoen verlengd met een extra week, namelijk tot zes september.’

HorecaVizier.nl

Wie mogen er meedoen met de Nederlandse Mosselweek? ‘Alle horecabedrijven mogen deelnemen aan deze eerste Nationale Mosselweek. Ook als er ‘normaal’ geen mosselen op de kaart staan kunnen restaurants deelnemen en voor de verandering een keer een mossels serveren. Restaurants melden zich aan op www.mosselweek.nl en krijgen automatisch een account. Via het account kunnen mosselgerechten of -menu doorgegeven worden, dit kan overigens ook later. Op mosselweek.nl komt uiteindelijk een overzicht van alle deelnemende restaurants en het mosselmenu of -gerecht. Promotiemateriaal zoals voor social media zoals Twitter en Facebook wordt beschikbaar gesteld. De Facebookpagina en het Twitteraccount Mosselen kunnen altijd en Mosselbureau worden ook ingezet voor promotie van de Nationale Mosselweek. Consumenten reserveren rechtstreeks bij het restaurant of doen een aanvraag via mosselweek. nl. Deze aanvraag wordt via e-mail doorgestuurd naar het restaurant. Restaurants hoeven vooraf niet door te geven hoeveel tafels ze beschikbaar stellen voor de Nationale Mosselweek. Het Nederlands Mosselbureau organiseert de Nationale Mosselweek. Het Nederlands Mosselbureau zorgt ervoor dat de Zeeuwse mossel in Nederland en daarbuiten altijd op de kaart staat.’ Foto’s: Het Nederlands Mosselbureau

29


Belastingtips BEURSOVERZICHT 2015 September

Gastvrij Rotterdam Ahoy 21 t/m 23 september www.gastvrij-rotterdam.nl Horeca & Food Inspiratie Hardenberg Evenementenhal 21 t/m 23 september www.evenementenhalhardenberg.nl

vIZIER horeca

Sms-alert btw verdwijnt

Maakt u gebruik van de sms-alert van de Belastingdienst voor de btw-aangifte? Dan krijgt u binnenkort geen sms meer om u te herinneren aan de btw-aangifte. U kunt voortaan gebruikmaken van de app ‘Btw-alert’. Vanaf begin augustus wordt u niet meer herinnerd per sms aan uw btw-aangifte. De Belastingdienst stopt met deze service. In plaats daarvan kunt u de Btw-alert gebruiken, een app voor smartphones en tablets. De app ‘Btw-alert’ herinnert u aan de btw-aangifte op het moment dat het u uitkomt, en heeft daarnaast een aantal extra functionaliteiten. Bron: www.belastingdienst.nl

Vakbeurs Foodspecialiteiten, Houten 29 t/m 30 september www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl

Oktober BBB Mecc Maastricht 5 t/m 7 oktober www.bbbmaastricht.nl Horecabeurs Noord Nederland Martinikerk, Groningen 12 oktober www.horecagroningen.nl

November

Gastronomie Jaarbeurs Utrecht 9 t/m 10 November www.gastronomie.nl

Horeca Expo Gent Flanders Expo, Gent Belgie 15 t/m 19 November www.horecaexpo.be Horeca & Food Inspiratie Gorinchem Evenementenhal 23 t/m 25 November www.evenementenhalgorichem.nl Recreatievakbeurs Gorinchem Evenementenhal 23 t/m 25 November www.evenementenhalgorichem.nl

December Recreatievakbeurs Venray Evenementenhal 8 t/m 10 December www.evenementenhalvenray.nl

BEURSOVERZICHT 2016 Januari

Horecava Amsterdam Rai, Amsterdam 11 t/m 14 Januari www.horecava.nl GastroTek Messe Kalkar 25 t/m 26 Januari www.messekalkar.de

Februari Horeca Event TT Assen TT Assen 15 t/m 17 februari www.horecaeventt.nl

Maart Zeeuwse Horecabeurs Goes Zeelandhallen, Goes 7 t/m 9 maart www.horecabeursgoes.nl Internorga Messe Hamburg 11 t/m 16 Maart www.internorga.com Prowein Messe Düsseldorf 13 t/ m 15 Maart www.prowein.com Horeca & Food Inspiratie Venray Evenementenhal Venray 21 t/m 23 Maart www.evenementenhal.nl/venray

Nederland en Duitsland Alternatief VAR goedgekeurd: gaan belastingrulings overeenkomsten voorleggen uitwisselen nu al mogelijk

De Tweede Kamer is akkoord met het wetsvoorstel voor een alternatief voor de VAR. Als de Eerste Kamer na het zomerreces ook akkoord gaat, verdwijnt de VAR per 2016. In plaats daarvan kunnen opdrachtgevers en opdrachtnemers overeenkomsten aan de Belastingdienst voorleggen, die vervolgens beoordeeld worden. Overeenkomsten op grond waarvan een opdrachtgever geen loonheffingen hoeft in te houden, kunnen als voorbeeldovereenkomst op de internetsite van de Belastingdienst gepubliceerd worden. Bron: www.belastingdienst.nl

Positie prostituees beneden 21 jaar versterkt Minister Van der Steur (Veiligheid en Justitie) schrapt de voorgenomen strafbaarstelling van prostituees beneden de 21 jaar. Met de maatregel verwacht de minister dat jonge prostituees eerder bescherming kunnen vinden. Hun positie wordt sterker, omdat een drempel wegvalt om naar de politie te stappen en aangifte te doen van seksuele uitbuiting. Daarmee volgt de bewindsman het advies van de Nationaal Rapporteur Mensenhandel. Alleen via de klant en exploitant wordt de leeftijdsgrens van 21 jaar gehandhaafd. Strafbaarstelling van prostituees beneden de 21 jaar draagt niet bij aan de versterking van hun positie, ook al hebben zij een eigen verantwoordelijkheid. Zonder strafbaarstelling zullen te jonge prostituees ook makkelijker hulp zoeken. Voor de klant en de exploitant blijft de leeftijdsgrens gelden als strikte norm. Een klant die seksuele handelingen verricht met een prostituee jonger dan 21 jaar, riskeert een vrijheidsstraf van maximaal 1 jaar. Zonder een dergelijke bepaling zou de klant een vrijbrief hebben om zich op geen enkele wijze te bekommeren om de jonge prostituee. Exploitanten worden strafbaar als zij prostituees beneden de 21 jaar voor of bij zich laten werken. Met het voorgestelde vergunningstelsel voor de seksbranche worden landelijk uniforme eisen gesteld aan exploitanten van prostitutiebedrijven. De wet waarborgt dat de vergunde bedrijven een veilige en verantwoorde werkomgeving bieden. Hieronder vallen straks ook alle escortbedrijven. Bron: www.rijksoverheid.nl

Seminar Goede Start

In diverse steden wordt regelmatig het seminar Goede Start gegeven. Als u een bedrijf start, moet u direct veel zaken goed regelen. De Belastingdienst wil u daarbij helpen. In de seminars wordt daarom informatie gegeven over bijvoorbeeld de btw en de inkomstenbelasting. In 1 bijeenkomst van ongeveer 3 uur geven specialisten op een informele manier informatie over de belangrijkste fiscale regelingen voor een starter. Daarnaast is er voldoende tijd om uw vragen te beantwoorden. Tijdens deze seminars komen de volgende onderwerpen langs: fiscale voordelen inkomstenbelasting en btw, bijvoorbeeld de zelfstandigen- en startersaftrek en de kleineondernemersregeling/gebruik van de auto, privé of van de zaak/werkruimte in huis/verklaring arbeidsrelatie (VAR)/eisen aan uw administratie. Bron: www.belastingdienst.nl

Autokosten

SCAN ELKE BEURS OP JE MOBIEL 30

Nederland en Duitsland willen volledig transparant zijn als het gaat om tussen belastingdiensten en bedrijven gemaakte afspraken die gevolgen hebben voor het andere land. De belastingdiensten van beide landen gaan daarom actief en spontaan met elkaar informatie uitwisselen. Afspraken omtrent dit initiatief zijn vastgelegd in een Memorandum of Understanding dat door minister Dijsselbloem en minister Schäuble in Brussel is ondertekend. Nederland en Duitsland lopen hiermee voorop in Europa en Nederland onderstreept hiermee bovendien zijn ambities op het vlak van transparantie als middel om belastingontwijking tegen te gaan. Bron: www.rijksoverheid.nl

Als ondernemer hebt u misschien een personenauto of een bestelauto nodig om uw klanten te bezoeken, uw producten te bezorgen of om gewoon van huis naar uw bedrijf te rijden. U moet met een aantal zaken rekening houden als u een auto van uw onderneming gebruikt. Als u een auto zowel voor uw onderneming als privé wilt gebruiken, hebt u verschillende mogelijkheden. Als u in een auto van uw onderneming rijdt, behoort de auto tot uw ondernemingsvermogen. De autokosten zijn dan voor rekening van uw onderneming. Als u in uw eigen auto rijdt, behoort de auto tot uw privévermogen. De autokosten zijn dan voor rekening van uw privévermogen. Niet iedere auto die wordt gebruikt voor vervoer van goederen, is volgens de belastingregels een bestelauto. Als u voor uw onderneming een bestelauto nodig hebt, is het van belang te weten of de auto voldoet aan de eisen voor bestelauto’s. Bron: www.belastingdienst.nl

HorecaVizier.nl

Ureneis premiekorting jongere werknemers omlaag

Een voorwaarde om in aanmerking te komen voor de premiekorting jongere werknemers is een arbeidsovereenkomst van ten minste 32 uur per week voor de duur van ten minste 6 maanden. Het aantal uren per week in deze voorwaarde gaat binnenkort omlaag. Vanaf 1 juli 2015 moet u met uw jongere werknemer een arbeidsovereenkomst van minimaal 24 uur per week hebben om in aanmerking te komen voor de premiekorting. Dit geldt alleen voor werknemers die op of na 1 juli 2015 bij u in dienst komen. De andere voorwaarden blijven onveranderd. Meer informatie hierover vindt u in paragraaf 5.12 van het ‘Handboek Loonheffingen’. Bron: www.belastingdienst.nl

augustus 2015


Horecavizier augustus  
Horecavizier augustus  
Advertisement