Page 1

Van en voor vrouwen die ownership claimen over hun lichaam

VAN VULVA TOT VAGINA

AFBEELDINGEN VIA:

Opvallend en origineel vormgegeven HPV, SEKS & VULVA’S Waarom praten we er niet over?

Uitgeverij Pluim

NAJAAR 2018

DE NIEUWE FEMINISTEN vind je op Instagram

EISDE, THE.VULVA.GALLERY, VAGINAGUERILLA, THEPUREMAG

OVER DE AUTEURS Mariah Mansvelt Beck is een van de oprichters van Yoni, het bedrijf dat met zijn biologische tampons de menstruatierevolutie naar Nederland heeft gebracht. Lisa Bouyeure is schrijver, columnist en feminist, met een bijzondere interesse in beeldcultuur en beeldvorming. Ellen Laan is seksuoloog, verbonden aan het AMC, en zet zich al jaren in om open en eerlijker te praten over seks en alles wat daarbij komt kijken.

yoni.care

Uitgeverij Pluim

van.vulva.tot.vagina

PUBLICITEIT EN MARKETING Steff van Dorp 06 22 10 60 86 svandorp@uitgeverijpluim.nl

VERKOOP EN PUBLICITEIT VLAANDEREN Barbara Geenen 04 94 65 68 69 bgeenen@uitgeverijpluim.nl

VERKOOP Rianne Blaakmeer 06 45 10 09 89 rblaakmeer@uitgeverijpluim.nl

VORMGEVING BROCHURE Frank August

Mariah Mansvelt Beck, Lisa Bouyeure, Ellen Laan


We zouden meer moeten praten over ongesteldheid, seks, vulva’s en bevallingen

V NOOIT EERDER WAREN ZO VEEL BLOGGERS, VLOGGERS EN SOCIAL INFLUENCERS ACTIEF OM HUN DUIZENDEN VROUWELIJKE VOLGERS ALLES TE VERTELLEN OVER HUN GESLACHTSORGAAN. DE NIEUWE FEMINISTEN ZIJN HIP, ZITTEN OP INSTAGRAM EN SCHIETEN MOOIE PLAATJES. KUNST TEGEN DE SCHAAMTECULTUUR.

Er wordt in de eenentwintigste eeuw eindelijk onderzoek gedaan naar de clitoris, dat magische orgaan met achtduizend zenuwuiteinden, en we praten inmiddels ook een keer over het vrouwelijk orgasme. Maar buiten die bubbels heerst nog steeds de schaamte. Er zijn een hoop onderwerpen rond het vrouwelijk lichaam taboe. En dat terwijl het om dingen gaat waarmee we elke dag te maken hebben.

Barrières doorbreken met Instagram

CA. € 24,99 INTEGRAALBAND, CA. 250 BLZ. FORMAAT 22 X 22 CM OMSLAG ASJA KEEMAN ISBN 9789492928108 NUR 740 / 745 E-BOOK € 14,99 VERSCHIJNT FEBRUARI 2019

In dit boek van en voor vrouwen, waarbij de auteurs elk vanuit hun eigen ervaring schrijven, laten we zien dat het normaal is om te praten over ongesteldheid, seks, vulva’s en bevallingen. Waarom doen we dat zo weinig en wat is het effect daarvan op vrouwelijkheid en identiteit? Waarom moeten HPV-voorlichting en -onderzoek echt beter, en wat gebeurt er met je vagina in de overgang? V. Van vulva tot vagina gaat over alles wat vrouwen niet (of onvoldoende) wisten en moeten weten, liefdevol verteld.

De clitoris heeft achtduizend zenuwuiteinden, maar is nog steeds taboe

V--  

De nieuwe feministen vind je op Instagram! Van en voor vrouwen die ownership claimen over hun lichaam.

V--  

De nieuwe feministen vind je op Instagram! Van en voor vrouwen die ownership claimen over hun lichaam.

Advertisement