Page 1

DE MOOISTE BOEKEN VOOR VIJF EURO

VOORDEELEDITIES UITGEVERIJ MARMER

DE MOOISTE BOEKEN VOOR VIJF EURO

UITGEVERIJ MARMER ZOMER 2017 ZO M ER AC T I E 16 JUN I - 15 S EP T EM BER: D RIE B O EKEN VO O R T IEN EURO


DE MOOISTE BOEKEN VOOR VIJF EURO nieu

w

in het land der blinden jess walter

de donutman

Een verwarde, smerig uitziende man wordt het politiebureau van Spokane binnengebracht. Hij wil een moord bekennen. In de verhoorkamer is de man negentien uur lang bezig met het opschrijven van zijn levensverhaal. Rechercheur Mabry gaat op zoek naar de mensen die hij noemt en komt erachter wie deze man is en wat er is gebeurd.

Spokane 1980. Als Vince Camden op weg naar zijn werk merkt dat hij wordt achtervolgd, herkent hij de man als een huurmoordenaar, een oude bekende uit een verdrongen crimineel verleden. Vince herinnert zich de afrekening die nog uit staat en besluit geruisloos van het toneel te verdwijnen..

ISBN 978 94 6068 374 9 | € 5,00

ISBN 978 94 6068 229 2 | € 5,00

schitterende ruïnes

out of africa

Op de rotsen van het ingeslapen vissers­plaatsje Porto Vergogna staat Pasquale, een jonge Italiaan en eigenaar van het enige hotel. Aan de horizon verschijnt een schip met op het dek een prachtige, in wit geklede dame. Ze is een beroemde Amerikaanse actrice. – Zo begint het verhaal van een onmogelijke, maar onverwoestbare liefde.

In Out of Africa doet Karen Blixen hartstochtelijk verslag over het leven op een koffieplantage in Afrika. Over de natuur van de Highlands, de mentaliteit van de verschillende stammen, de gewoontes van de Kikuyos, de Somalis en de Masais. De roman is een veelstemmig lied van prachtige verhalen.

ISBN 978 94 6068 329 9 | € 5,00

ISBN 978 94 6068 330 5 | € 5,00

verdwenen grenzen

kreukherstellend

Roemenië, eind jaren 80. Remus droomt ervan een groot dichter te zijn, maar dat is onmogelijk onder het regime van Nicolae Ceauescu. Dan ontmoet hij Florica, een tradi­tioneel Roma-meisje, die smacht naar vrijheid, ver weg van een gedwongen huwelijk. Ze besluiten te vluchten naar het vrije Westen.

Esmee weet niet hoe ze de leegte in haar leven moet vullen nadat haar zoon en dochter op kamers zijn gaan wonen. Ze zoekt haar heil bij vriendinnen, in spirituele groeigroepen en in seksuele escapades. Na een fitnesstraining vindt ze een dagboek en begint te lezen. Ze beseft dat ze haar leven misschien wel een totaal andere wending moet geven.

ISBN 978 94 6068 331 2 | € 5,00

ISBN 978 94 6068 253 7 | € 5,00

tussen zussen

ver van mij

Tussen zussen vertelt over vier vrouwen die op een kruispunt in hun leven staan. Ze kampen ieder zo met hun eigen problemen. Het naderende verjaardagsfeest van hun moeder zet het leven van de vier zussen op scherp. Ze worden gedwongen stil te staan bij hun onderlinge band en ieders plek in het gezin.

Een vakantie in Gambia lijkt de remedie voor Rosa om het verdriet over haar overleden man te verwerken. Ze pro­beert te genieten van de Gambiaanse mannen die zich willig aanbieden en kan maar moeilijk weerstand bieden aan hun charme­offensief. Maar stilaan beginnen vragen over de verstoorde relatie met haar dochter Birgit zich op te dringen.

ISBN 978 94 6068 349 7| € 5,00

ISBN 978 94 6068 355 8 | € 5,00

jess walter

stefan popa getipt in dwdd

rita spijker

2

jess walter

karen blixen

rita spijker

rita spijker

ZO M ER AC T I E 16 JUN I - 15 S EP T EM BER: D RIE B O EKEN VO O R T IEN EURO


DE MOOISTE BOEKEN VOOR VIJF EURO eva’s oog

nieu

karin fossum

kijk niet achterom

w

karin fossum

Als de schilderes Eva Magnus en haar dochtertje Emma langs een rivier wandelen, ontdekken ze het dode lichaam van een man. Eva belooft de politie te bellen, maar doet dat niet. Inspecteur Konrad Sejer, belast met de zaak, ontdekt al snel een verband tussen deze misdaad en die van een vermoorde prostituee.

Bij een afgelegen bosmeertje vindt de politie het dode lichaam van de vijftienjarige Annie Holland. Het knappe meisje was zeer geliefd in de kleine dorpsgemeenschap waar ze woonde. Inspecteur Konrad Sejer gaat op zoek naar verklaringen en ontdekt dat er in het rustige dorpje veel geheimen bestaan.

ISBN 978 94 6068 286 5 | € 5,00

ISBN 978 94 6068 366 4| € 5,00

wie de wolf vreest n

karin fossum

ieuw

vive la france n

linda van rijn

ieuw

Op een afgelegen boerderij vindt de twaalfjarige Kannick het lijk van een oude vrouw en ziet nog net een man wegrennen. Deze verdachte wordt een paar dagen later tijdens een bankoverval als gijzelaar meegenomen door de overvaller. Inspecteur Konrad Sejer gaat op zoek naar de bankovervaller en ontdekt dat ook de jongen bij de zaak betrokken is.

De kampeervakantie met het gezin verloop voor Esther niet zoals ze had gehoopt. Haar man Rob gedraagt zich vreemd en zit continu op zijn telefoon. En als Esther met haar dochter terugkeert van een dagje shoppen in Parijs is Rob er niet om hen van het station op te halen. ISBN 978 94 6068 362 6 | € 5,00

ISBN 978 94 6068 373 2 | € 5,00

villa toscane

blue curaçao

e romantische huwelijksreis van Hannah en Koen naar

Curaçao wordt ruw verstoord als Koen tijdens het snorkelen

Heleen en haar man Carlo zijn met hun twee kinderen verhuisd naar Toscane, waar ze in een oude hoeve een agriturismo beginnen. Er komen al snel veel gasten en ze genieten van hun nieuwe Italiaanse leven. Maar dan brengt een gruwelijke gebeurtenis een verzwegen verleden naar boven. spoorloos verdwijnt. Hannah wordt gek van angst. De plaatse­

lijke politie loopt niet zo hard als Hannah zou willen en ten einde raad gaat ze zelf op onderzoek uit. Die zoektocht brengt onaangename waarheden aan het licht. Als Hannah zelfs voor

haar eigen leven moet vrezen, wordt ze geconfronteerd met de vraag of ze Koen wel zo goed kent als ze denkt...

Blue Curaçao is een spannende thriller over een desastreuze

liefde die blind maakt en over mensen die zich anders voor­ doen dan ze in werkelijkheid zijn.

‘Een heerlijk spannend boek voor een paar uurtjes lees­

plezier bij het zwembad. Zo zit je uiteindelijk toch weer op het puntje van je strandstoel!’ – Vrouwenthrillers.nl

‘Linda van Rijn weet in Blue Curaçao de spanning er

uitstekend in te houden en je wordt helemaal opgenomen in het verhaal.’ – Chicklit.nl

‘Blue Curaçao is een heerlijk boek om te lezen!’ – Crimezone.nl

ISBN 978 94 6068 332 9 | € 5,00 W W W.U I T G E V E R I J M A R M E R . N L

E

LITERAIRE THRILLER

DE R T

o getrouwd en

onopgemerkt ls oppas voor

nutevakantie

te verrassing,

n jaar heeft.

l het afscheid

e zich op een

de schrik van

ende’ en con-

d voor Hugo

ie Susan voor

hantage. Om

frekenen met

r ook door de

‘hooked’ aan

U R 305

L I N DA VAN R I JN L A S T M I N U T E

E

L I N DA VAN R I JN L A ST M I N U T E Op de lastminutevakantie in Hurghada loopt Susan haar ex-vriend tegen het lijf. Liever had ze hem nooit meer gezien...

N U R 305

L I N DA VAN R I JN B LU E C U R AÇAO

linda van rijn D

linda van rijn

LITERAIRE THRILLER

L I N DA VAN R I JN B LU E C U R AÇAO Als haar kersverse echtgenoot spoorloos verdwijnt, staat Hannah voor een raadsel. Hoe goed kent ze eigenlijk de mensen die ze altijd vertrouwde...

Ook al kent ze hem nog maar tien maanden, Hannah aarzelt geen moment als de succesvolle en aantrekkelijke Koen haar ten huwelijk vraagt. Ze trouwen in het geheim en vertrekken naar Curaçao. Ze genieten van de stranden, de zon en elkaar. Het sprookje wordt echter ruw verstoord als Koen tijdens het snorkelen spoorloos verdwijnt. ISBN 978 94 6068 199 8| € 5,00

last minute

viva españa

Vijf jaar zijn Susan Waterberg en haar man Hugo getrouwd en gelukkig in Almere. Susan regelt haar schoonouders als oppas voor hun zoontje Stijn en boekt een duik­vakantie naar Hurghada. Als ze gaan duiken krijgt Susan de schrik van haar leven. De instructeur is een ‘oude bekende’ en confronteert haar met haar verleden.

De 32-jarige Anne Verhulst woont sinds drie jaar in Platja d’Aro, waar ze werkt op een makelaarskantoor. Als ze nieuwe Nederlandse huurders rondleidt in de mooie Villa España, doen de kinderen van het gezin een gruwelijke vondst. Dit is het begin van een opeenvolging van vreemde gebeurtenissen.

ISBN 978 94 6068 075 5 | € 5,00

ISBN 978 94 6068 239 1 | € 5,00

linda van rijn

linda van rijn

ZO M ER AC T I E 16 JUN I - 15 S EP T EM BER: D RIE B O EKEN VO O R T IEN EURO

3


DE MOOISTE BOEKEN VOOR VIJF EURO vakantie vrienden

voetbalvrouwen

Op kampeervakantie met haar gezin in Frankrijk raakt Mieke in de ban van de mysterieuze Ewoud. Al snel loopt de spanning op…

Voetbalvrouw Michelle gaat mee op trainingskamp naar Gran Canaria. Maar wat een gezellige week belooft te worden, eindigt in een nachtmerrie.

linda van rijn

linda van rijn

ISBN 978 94 6068 104 2 | € 5,00

ISBN 978 94 6068 153 0 | € 5,00

off piste

ski resort

Vier stellen gaan op jaarlijkse ski­vakantie, dit keer in Saalbach, de perfecte bestemming voor een week snow­boarden, skiën en natuurlijk de après-ski. Maar dan komt een van hen ten val bij het off-pisteskiën en wordt in coma overgebracht naar het ziekenhuis. Een rechercheur ontdekt dat het geen ongeluk is geweest…

Nienke kan haar geluk niet op als ze een verzorgde wintersportvakantie wint. Ze gaat mee op groepsreis naar het ski resort Bad Kleinkirchheim. Na een heerlijke dag op de pistes bezoeken ze het thermenbad. Maar van die gezellige avond is niets meer over als het zielloze lichaam van een van de groepsleden in het bubbelbad wordt gevonden.

ISBN 978 94 6068 274 2 | € 5,00

ISBN 978 94 6068 277 3 | € 5,00

winterchalet

piste alarm

linda van rijn

linda van rijn

e skivakantie van Renske en Sven Donkervoort in het

Tijdens een skivakantie in het Oostenrijkse Kirchberg kunnen de vriendinnen Isa, Chantal, Karen en Annemieke eindelijk weer eens tijd met z’n vieren doorbrengen. Wat een gezellig skivakantie had moeten worden, verandert in een nachtmerrie als een van de vriendinnen wordt vermoord. Oostenrijkse Kirchberg slaat om in een nachtmerrie als hun

vierjarige zoon Marius tijdens de skiles verdwijnt. Een grote zoekactie levert niets op en de politie staat voor een raadsel.

De verdwijning vertoont opvallend veel gelijkenissen met een nooit opgeloste zaak van twintig jaar geleden. Het spoor

leidt de politie naar een oude bekende. Maar dan werpen een onverwachte bekentenis en een schokkende vondst een heel

ander licht op de zaak.

‘Piste alarm is een echte vrouwenthriller, geschreven in een vlotte stijl en vol emoties. En tegen het einde zelfs

superspannend!’ – Crimezone.nl

‘Een lekkere vakantiethriller die leest als een trein, met een spannend einde.’ – Vrouwenthrillers.nl

‘Met dit boek schaart de schrijfster zich in de rij van Esther Verhoef, Saskia Noort, Marion Pauw e.a. (…)

Spannend tot aan de ontknoping. Deze aanwinst in het

genre zou zo maar verfilmd kunnen worden.’ – n b d Biblion

L I N DA VAN R I JN P I S T E A L A R M

linda van Drijn

ISBN 978 94 6068 157 8 | € 5,00 W W W.U I T G E V E R I J M A R M E R . N L

4

N U R 305

linda van rijn

L I N DA VAN R I JN P I ST E A L A R M Tijdens een skivakantie in Kirchberg verdwijnt de kleine Marius. De politie staat voor een raadsel…

Daphne runt met haar man Franz een pension in Kirchberg. Als een van hun kleine gasten tijdens een skiles verdwijnt is iedereen ten einde raad. Het spoor leidt naar een oude bekende van de politie. Maar dan doet Daphne een toevallige ontdekking. ISBN 978 94 6068 159 2| € 5,00

Op de lastminute-vakantie in Hurghada loopt Susan haar ex-vriend tegen het lijf. I T E Rze A Ihem R E Tnooit H R I L Lmeer E R gezien … LieverLhad

de duizend

kevin guilfoile

moordenaar zonder gezicht kevin guilfoile

De briljante Canada is de dochter van Solomon Gold, een zeer bekende componist. Tijdens het componeren van zijn magnum opus overlijdt hij. Terwijl Canada tracht het mysterie rond de dood van haar vader te ontrafelen, komt ze terecht in de gewelddadige strijd tussen leden van een uiteengevallen oude cultus genaamd De Duizend.

Wanneer zijn zeventienjarige dochter Anna op brute wijze wordt verkracht en vermoord, stort de wereld van dr. Davis Moore volledig in. Als hij tussen de spullen van zijn dochter dna-materiaal van de moordenaar aantreft, krijgt hij een duivelse gedachte: een exacte kopie van de moordenaar creëren om zijn identiteit te achterhalen.

ISBN 978 94 6068 262 9 | € 5,00

ISBN 978 94 6068 071 7 | € 5,00

ZO M ER AC T I E 16 JUN I - 15 S EP T EM BER: D RIE B O EKEN VO O R T IEN EURO


DE MOOISTE BOEKEN VOOR VIJF EURO broederbloed

operatie freeborn

Graham Marquand heeft het best goed voor elkaar in Vietnam. Van de hete oorlog in de jungle, de rijstvelden en de hooglanden krijgt hij niet zo veel mee. Zijn koude oorlog speelt zich af in de straten van Saigon. Hij leeft zijn relaxte leventje in de schaduw van de vuile oorlog en dankzij illegale handeltjes groeit de stapel bankbiljetten in zijn safe.

Paul Marquand is krijgs­gevangen ­gemaakt door de Noord-Vietnamezen. Honger, ziekte en eenzame opsluiting zijn de middelen die de bewakers inzetten om hun wil te breken, zodat ze zich voor de noordelijke oorlogs­ propaganda laten inzetten.

roel thijssen

roel thijssen

ISBN 978 94 6068 074 8 | € 5,00

ISBN 978 94 6068 039 7 | € 5,00

de kandidaat

vorstelijk verraad

Vietnam 1980. Graham Marquand keert terug van een missie. Bij zijn zoektocht naar de identiteit van twee ex-gevangenen landt hij in het winterse Iowa. Daar ontspint zich een intrige van dubbelspel en verraad, waarbij zowel de CIA als zijn eigen broer is betrokken.

Laos. Koning Sisavang Vatthana is gevangen genomen. Graham Marquand krijgt van de cia de opdracht een bevrijdings­ actie uit te voeren. Met zijn groep trekt hij de Mekong over maar loopt hopeloos vast in een web van samen­zweringen. De ex-koning wordt op vele niveaus beschermd, zelfs tot dat van de geesten en de goden, die waken over zijn welzijn.

roel thijssen

ISBN 978 94 6068 240 7 | € 5,00

roel thijssen

ISBN 978 94 6068 317 6| € 5,00

onzichtbare macht robin e. flennok

verhalen uit de ambulance

Na een dienstperiode in het Israëlische leger, keert Salomon Miller terug naar de Verenigde Staten. Raadselachtige gebeurtenissen volgen elkaar snel op: zijn oom verdwijnt en er wordt tot twee keer toe een aanslag op hem gepleegd tijdens een bezoek in Israël. Voor hij het weet is hij een pion in een ingewikkelde strijd om de wereldheerschappij.

mariëtte middelbeek

ISBN 978 94 6068 260 5 | € 5,00

ISBN 978 94 6068 278 0 | € 5,00

verhalen uit de reddingsboot

verhalen uit het kinderziekenhuis

Reddingswerkers vertellen zelf over wat ze hebben meegemaakt tijdens reddingsacties en delen hun ervaringen en gevoelens. Aangrijpende verhalen, spannende verhalen en meeslepende verhalen, sommige met een goede afloop en sommige met een minder goede afloop, maar allemaal boeiend van begin tot eind.

In dit boek lees je de verhalen uit het kinderziekenhuis, van traumachirurg tot schoonmaker en van verpleegkundige tot kok. Wat maken zij mee in de dagelijkse praktijk? Van ontroerende gebeurtenissen tot heftige situaties, in deze verhalen staan de unieke en bijzondere patiëntjes centraal.

78 94 6068 318 3 | € 5,00

ISBN 978 94 6068 333 6 | € 5,00

mariëtte middelbeek

Ambulancemedewerkers vertellen zelf hun verhalen en ze maken je deelgenoot van hun ervaringen, gevoelens, twijfels en keuzes. Je ontdekt wat zich op de ambulance en in het hoofd van de verpleegkundigen en chauffeurs afspeelt. En hoe zij omgaan met alles wat ze meemaken.

mariëtte middelbeek

ZO M ER AC T I E 16 JUN I - 15 S EP T EM BER: D RIE B O EKEN VO O R T IEN EURO

5


DE MOOISTE BOEKEN VOOR VIJF EURO crash

turbulentie

mariëtte middelbeek

mariëtte middelbeek

Daphne Draaisma kan maar niet beseffen dat haar man Maarten is overleden. Ze is verdrietig en boos vanwege zijn dood en blijft het liefst de hele dag in bed, met de deken ver over haar hoofd getrokken. Als ze de boerderij waar ze met Maarten woonde moet verlaten, kiest ze voor een nieuw leven in Amsterdam.

Sara Doesburg geniet met volle teugen van haar leven als stewardess. Ze vliegt de hele wereld over en waakt met harde hand over haar maat 36. Maar als bij haar zus borstkanker wordt geconstateerd en ze haar neefje Max opvangt, wordt alles ineens anders. Al snel dringt zich de vraag op wat echt belangrijk is in het leven.

ISBN 978 94 6068 257 5 | € 5,00

ISBN 978 94 6068 264 3 | € 5,00

status ok

single en sexy

Femke van Wetering heeft maar één missie: arts worden. Ze staat aan het begin van haar tweede jaar coschappen en werkt dag en nacht om haar doel te bereiken: de beste chirurg van Nederland zijn. Voor een sociaal leven, laat staan mannen, heeft ze geen tijd. Maar dan zet een onverwachte gebeurtenis haar hele leven op z’n kop.

Charlotte van Rhijn ziet als een berg op tegen haar 29ste verjaardag. Niet alleen heeft haar grote liefde Kars haar verlaten, maar iemand blijkt ook al haar bank- en spaarrekeningen te hebben geplunderd. Met haar baan als kleuterjuf kan ze de rekeningen niet betalen en al snel krijgt ze vaker bezoek van de deurwaarder dan van haar vriendinnen.

ISBN 978 94 6068 265 0 | € 5,00

ISBN 978 94 6068 263 6 | € 5,00

strandwacht

mariëtte middelbeek

de kleur van de sterren

Anne en Emma zijn met hun ouders op vakantie op een Zuid-Franse camping. Ze sluiten zich aan bij het animatie­team en doen mee met allerlei leuke activiteiten. Als ze Simone, een van de begeleiders, willen verrassen met een blind date, lijkt dat een perfect idee. Maar op de avond van de date gaat er iets gruwelijk mis..

eveline vanhaverbeke In een prachtige stijl vertelt Eveline Vanhaverbeke het spannende verhaal rond de vondst van een medaillon met een mysterieuze boodschap, een kistje met vreemde familiefoto’s en een onbekend dagboek van Guido Gezelle waar bladen uit zijn gescheurd.

ISBN 978 94 6068 237 7 | € 5,00

ISBN 978 94 6068 258 2 | € 5,00

ooggetuige

boyzzz

Iris, Maaike, Becky en Floor zijn al jarenlang vriendinnen en hebben alle vier een eigen pony. In de herfstvakantie gaan de meiden op ponykamp naar Terschelling. Aan dat leuke kamp komt abrupt een einde als een van de vier spoorloos verdwenen..

Suuz is heeft haar eigen blog: Boyzzz. Ze blogt fanatiek over jongens en hoe daarmee om te gaan. Als er rare reacties en vreemde berichten op haar blog verschijnen, lijkt erop alsof er een hacker actief is. Suuz verwijdert alle berichten, maar als ze vervolgens wordt bedreigd, wordt ze echt bang..

mariëtte middelbeek

mariëtte middelbeek

ISBN 978 94 6068 334 3 | € 5,00

mariëtte middelbeek

mariëtte middelbeek

ISBN 978 94 6068 335 0 | € 5,00

6

ZO M ER AC T I E 16 JUN I - 15 S EP T EM BER: D RIE B O EKEN VO O R T IEN EURO


D E M O O I S T E BZOMER O E K E NACVTIE: OOR VIJF EURO D RI E B O EKEN VO O R T I EN EU RO STEL ZELF JE EIGEN ASSORTIMENT SAMEN Kies uit 40 extra voordelige bestsellers Gegarandeerd leesplezier op vakantie Intekenen en bestellen mogelijk tot 15 juni 2017

er zo m d e e l r vo o

Van 16 juni t/m 15 september biedt Uitgeverij Marmer de vakantiegangers extra voordeel. Voor 40 bestsellers geldt in die periode een actieprijs van slechts € 5. Daarnaast krijgt de klant extra voordeel: bij aankoop van 2 boeken is het 3e gratis. 3 boeken voor € 10 dus. We leveren posters op bestelling. De boeken worden geleverd in pakketten van 5 exemplaren.

DE MOOISTE BOEKEN ZIJN VAN MARMER ZO M ER AC T I E 16 JUN I - 15 S EP T EM BER: D RIE B O EKEN VO O R T IEN EURO

7


DE MOOISTE BOEKEN VOOR VIJF EURO

DE MOOISTE BOEKEN ZIJN VAN MARMER

Uitgeverij Marmer postadres: De Botter 1 3742 ga baarn bezoekadres: Amalialaan 126 3743 kj baarn +31 (0)6 49 88 14 29 info@uitgeverijmarmer.nl verkoop@uitgeverijmarmer.nl www.uitgeverijmarmer.nl Vertegenwoordiging: Hans van den Pol hans@uitgeverijmarmer.nl +31 (0)6 20 24 67 30

Bestellen kan via Centraal Boekhuis of rechtstreeks bij de vertegenwoordiging en via de uitgeverij. Vertegenwoordiging in België (Vlaanderen): Elkedag Boeken Jodenstraat 16 B-2000 Antwerpen +32 (0)3 345 60 40 Pieter Boschmans (vertegenwoodiger) Sally Lannau (vertegenwoordiger) Sophie Verbist (publiciteit) info@elkedagboeken.be De in deze brochure vermelde prijzen, aantallen pagina’s en verschijningsdata kunnen in uitzonderingsgevallen worden gewijzigd.

ZO M ER AC T I E 16 JUN I - 15 S EP T EM BER: D RIE B O EKEN VO O R T IEN EURO

Voordeelbrochure Zomer 2017  

De mooiste boeken voor vijf euro

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you