Page 1

UITGEVERIJ MARMER ZOMER 2019


2009 – 2019

�l 10 jaar lang de mooiste boeken

Op 21 juni 2019 is het exact 10 jaar geleden dat Uitgeverij Marmer werd opgericht en haar eerste aanbieding presenteerde. Met direct succes, want niet alleen was er veel media-aandacht voor Verhalen uit de Ambulance, de titel stond ook meerdere weken in De Bestseller 60. Het was de start van een uitgeverij in een nieuw model, geen harde fondslijnen, maar gericht op het uitgeven in verschillende genres, variërend van kinder- en prentenboeken tot poëzie, literatuur en zelfs kookboeken. Een uitgeverij met de focus op (literaire) kwaliteit en (slimme, innovatieve) marketing. Een uitgeverij zonder personeel, maar met een groep freelancers gespecialiseerd op alle nood­zakelijke werkgebieden. Een uitgeverij met ook veel aandacht voor de buitenkant en binnenkant van het boek, resulterend in fraaie omslagen en uitstekend zetwerk. Begonnen zoals zoveel kleine zelfstandige uitgeverijen: vanuit huis met slechts een bureau, een telefoon en een pc. Marmer groeide en werd zo groot dat we ruim drie jaar geleden verhuisden naar een kantoor aan de Amalialaan in Baarn. Sinds 2015 heeft Marmer een tweekoppige directie (Karin Dienaar en ikzelf) en inmiddels is het een ‘echt’ bedrijf met drie mensen in vaste dienst: Hans van den Pol, Just Houben en Jaco de Kraker. Nu, 10 jaar later, staan we een kort moment stil en kijken we terug op een periode met successen. Zo werd Terug naar mijn Roti in 2011 uitgeroepen tot Kookboek van het jaar, wonnen de dichters Runa Svetlikova en Saskia Stehouwer in 2014 respectievelijk de Herman de Coninck debuutprijs en de Buddingh’-prijs. Peter Drehmanns ontving in 2016 de Halewijnprijs voor zijn hele oeuvre en Yoko Heiligers werd bekroond met de Vlag en Wimpel 2017. Maar er is meer. Zo waren er voor vrijwel alle Linda van Rijn-thrillers noteringen in De Bestseller 60, verkochten we van sommige romans meer dan honderdduizend exemplaren (Rita Spijker en Mariëtte Middelbeek) en wisten we grote buitenlandse auteurs aan ons te binden, onder wie Jess Walter, Viet Thanh Nguyen en Gunnar Staalesen. We hebben in die 10 jaar ook veel mooie boeken van andere auteurs uitgebracht. Van debutanten als Michiel Löffler (2009), Roel Thijssen, Bettina Drion (solo en als schrijfduo met Hans van den Pol) en Anke Kranendonk (debuteerde in het volwassenengenre). Of van auteurs die de overstap maakten naar Marmer: Wim Duijst, Monique Schouten en Guus Bauer. En nog steeds vindt (nieuw) talent zijn weg naar Marmer, zoals afgelopen jaar Tim Gladdines, Madelein Kerseboom en Hetty Kleinloog. Helaas is ons in die 10 jaar ook een auteur – en bijzonder mens – ontvallen: Rijk de Jong, ook bekend onder zijn schrijverspseudoniem Aristide von Bienefeldt. En boekhandels, bedankt! Zonder jullie, onze belangrijkste partner, en alle boekverkopers, hadden we dit nooit bereikt. Dank voor het vertrouwen in onze auteurs, onze boeken en onze uitgeverij. We zien uit naar de volgende 10 jaar, en weet: we blijven staan voor kwaliteit, want de mooiste boeken zijn van Marmer.

Marc van Gisbergen

DE MOOISTE BOEKEN ZIJN VAN MARMER


W I N E E N Z O N VA K A N T I E Op 9 april 2019 is Costa Brava verschenen. Costa Brava is de 20e vakantiethriller van Linda van Rijn, en dat vieren we!

De boekenleggers zijn ingestoken in Costa Brava en er zijn sets van 100Â stuks verstuurd naar alle boekhandels. Extra boekenleggers, en ook de posters van Costa Brava, zijn te bestellen bij de uitgeverij.


Deel 2 in de Volle-trilogie

Over Volle Bloei: 'Een hilarische en ontroerende ode aan vriendschap en het leven.' – Dieuwertje Blok 'Humoristische roman met een boodschap.’ – Margriet ‘ Volle Bloei is hilarisch, serieus, ontspannend: een perfect zomerboek!’ – Monique Burger, De nieuwe boekhandel ‘Een fantastisch hoopvol verhaal. Hardop gelachen en ben ook enorm geraakt.’ – Yvonne van Bussel, Boekhandel de Ganzeveer

4

Titel: Auteur: UITVOERING: Formaat: Pagina’s: ISBN: NUR: Prijs: Release:

Volle Kracht Hetty Kleinloog paperback met flappen 140 x 215 416 978 94 6068 429 6 301 € 20,99 1 oktober 2019


L iteratuur

Volle kracht Hetty Kleinloog  Vier dames in de herfst van hun leven  Humor met een boodschap; een lach en een traan

Het eerste deel uit de trilogie, Volle bloei, kreeg lovende recensies en wordt wel de vrouwelijke Hendrik Groen genoemd. In Volle kracht trekken Anneke, Wanda, Lies en Greetje de stoute schoenen aan en verlaten hun vertrouwde Amsterdam om de as van hun overleden vriendin Danny naar haar verloren tweelingzuster in Canada te brengen. Het enige aanknopingspunt dat ze van deze Nel hebben, is een ansichtkaart uit 1967 met een adres in Vancouver. De vier dames reizen dwars door Canada, op zoek naar Nel en naar de beste uitstrooiplek voor hun geliefde vriendin. Ze beleven spannende avonturen, ontmoeten bijzondere mensen en ontdekken dat ze nooit te oud zijn om te leren: de religieuze Anneke wordt zich bewust van haar eigen wijsheid, stadsmens Greetje beseft wat de natuur voor haar betekent, Wanda leert de controle los te laten en Lies moet haar teleurstelling zien te overwinnen als ze beseft dat liefde niet louter rozengeur en maneschijn is. Onderweg raken ze geïntrigeerd door het levensverhaal van Canada’s meest gevierde kunstschilder Tom Thomson en proberen het raadsel rond diens mysterieuze dood op te lossen. Tegelijkertijd komt hun vriendschap behoorlijk onder druk te staan – in een camper van nog geen dertig vierkante meter –, zeker wanneer een nieuwe mede­reizigster zich aansluit.

Volle bloei is het eerste deel in de Volle-trilogie en een zeer succesvol debuut. Inmiddels ligt de vijfde druk in de winkel. Ook zijn de filmrechten verkocht aan Talpa.

Hetty Kleinloog is auteur, scenario- en toneelschrijver, tekstdichter, dramadocent en regisseur. Na haar opleiding aan de theaterschool heeft ze gewerkt als creatief leider, auteur, regisseur en tekstdichter. Sinds 2000 schrijft Hetty televisiedrama en werkt ze als dialoogschrijver, storyliner en eindredacteur mee aan tv-series als ONM, Lotte, SpangaS, Malaika, Tita Tovenaar, GTST, De Spa en De Kameleon. In 2018 verscheen Volle bloei, haar geslaagde literaire debuut en het eerste deel van de Volle-trilogie. Eveneens in dat jaar publiceerde ze de novelle Een goede kerst.

5


Voor de liefhebbers van Jane Harper, Paula Hawkins en Gillian Flynn The Dark Lake won in 2018 zowel de Davitt Award voor beste debuut als de Ned Kelly Award voor thrillerdebuut.

Over de boeken van Sarah Bailey: ‘Door slimme plotwendingen en al te menselijke karakters lees je dit boek in één ruk uit.’ – Lisa Gardner ‘Lezers en recensenten hebben Baileys verhaal vergeleken met dat van Paula Hawkins… en Gillian Flynn… Die vergelijking is terecht, veel lof voor deze debutante.’ – Minnesota Star Tribune ‘Vol spanning, maar stemt ook tot nadenken.’ – Publishers weekly

6

Titel: Auteur: Vertaling: Uitvoering: Formaat: pagina’s: ISBN: NUR: Prijs: Release:

Het duistere meer Sarah Bailey Jetty Huisman paperback met flappen 140 x 215 416 978 94 6068 430 2 305, 331 € 19,99 1 september 2019


T hriller

Het duistere meer Sarah Bailey  Deel 1 in de Gemma Woodstock-trilogie  Verbluffend debuut en wereldwijde sensatie

Een hittegolf, een gruwelijke moord en een stadje vol geheimen die elk moment tot uitbarsting kunnen komen. Het duistere meer is een sinister en spannend thrillerdebuut, dat je van begin tot eind in z’n greep houdt. Even was ik alleen bij haar in de autopsiezaal. Ik was buiten zinnen, niet mezelf. Voordat ik me kon bedwingen boog ik me naar haar toe en vertelde haar alles. De woorden stroomden uit mijn mond terwijl ze daar lag, haar lange, vochtige haar hangend over de rand van de stalen tafel. Haar glazige ogen staarden nietsziend naar het plafond. Ze was nog steeds zó mooi, zelfs nu ze dood was. Die ochtend raasden onze geheimen rond in de helderwitte ruimte. Toen ik daar naast haar stond te wiebelen op mijn voeten, besefte ik hoezeer ik hierbij betrokken was, welk gevaar haar dood voor mij kon betekenen. Ik keek nog een laatste keer echt goed naar Rosalind Ryan, haalde diep adem, zette me schrap en liet me opnieuw haar wereld in trekken. Ik zakte weg en zonk steeds dieper tot ik volledig, door en door kopje-onder was. In Sonny Lake wordt het lichaam van een beeldschone, jonge lerares gevonden. De vrouw, Rosalynd Ryan, is vermoord en om haar lichaam drijven rode rozen. Rechercheur Gemma Woodstock van de plaatselijke politie doet er alles aan om op de zaak gezet te worden, en daarom verzwijgt ze dat ze de vermoorde vrouw kent: ze heeft jaren geleden met haar op de middelbare school gezeten. Maar dat is niet het enige wat Gemma achter probeert te houden. Naarmate het onderzoek dieper graaft in het verleden van Rosalynd, dreigen er meer geheimen aan het licht te komen, geheimen die verborgen hadden moeten blijven. Hoewel het meer de sleutel is tot de oplossing van de moord, is het ook in staat om Gemma mee te sleuren, zijn duistere dieptes in.

Sarah Bailey

debuteerde in 2017 met The Dark Lake, gevolgd door Into the Night in 2018. De derde Gemma Woodstock-thriller verschijnt in 2019 in Australië. Sarah Bailey is opgeleid als journalist en woont met haar twee kinderen in Melbourne. The Dark Lake is een bestseller in Australië, de Verenigde Staten en Canada, en verschijnt binnenkort ook in Groot-Brittannië, Duitsland, Italië, Turkije en China.

© Hugh Davies

7


Zesde deel in de Graham Marquand-reeks

Over de eerdere delen van de Graham Marquand-reeks: ‘Een on-Nederlands goed spionageverhaal.’ **** – VN Detective & Thrillergids ‘Thijssen schetst een helder en zeer geloofwaardig beeld van de situatie aan en achter het front. Dit eerste deel van de Graham Marquand-reeks nodigt uit om de volgende delen van de serie te lezen.’ **** – HEBBAN ‘Knap geschreven, een interessante plot en blinkt uit door de manier waarop de auteur de beklemmende sfeer weet neer te zetten.’ – DE VOLKSKRANT ‘Meeslepend, intelligent en overtuigend geschreven met een vernuftig plot en een ­geraffineerde ontknoping.’ – NBD Biblion

8

Titel: Auteur: Uitvoering: Formaat: Pagina’s: ISBN: NUR: Prijs: Release:

Het Birma bedrog Roel Thijssen paperback 140 x 215 384 978 94 6068 431 9 337, 338 € 19,99 11 juni 2019


T hriller

Het Birma bedrog Roel Thijssen  In de stijl van grote schrijvers als Robert Ludlum en Lee Child  Zeer lovende recensies voor alle delen van de reeks

Net als in de vorige spionageromans van de Graham Marquand-reeks is ook Het Birma bedrog een geslaagde mengeling van feit en fictie. Deze zesde spionageroman begint kort voor het einde van de Tweede Wereldoorlog, toen Thailand in het geheim toe­nadering zocht tot de Verenigde Staten. In die laatste maanden bracht de voormalige Japanse bondgenoot via de ‘Thailandroute’ in het geheim oorlogsbuit uit de bezette gebieden in veiligheid. Amerikaanse agenten van de OSS (de voorloper van de CIA) weten, onder leiding van Jim Thompson, een van die konvooien te onderscheppen. In september 1973 wordt CIA-agent Graham Marquand door een majoor bij de Thaise Koninklijke Politie benaderd voor een onderzoek. Bij enkele Chinese handelaren zijn ongebruikte handwapens uit de Tweede Wereldoorlog opgedoken. Marquand ontdekt al snel dat de herkomst van de wapens is gelinkt aan de verdwenen Japanse oorlogsbuit. De handwapens maken deel uit van een ingenieus afpersingsplan, waarin de Chinezen slechts als hefboom fungeren. Maar wie is de afperser? Een communistische groepering? Japanse oud-officieren? Of is er sprake van een afrekening onder oud-OSS-agenten? Terwijl Thailand in de greep is van toenemende sociale onrust en het er gonst van de geruchten over een staatsgreep, duikt Marquand in het verleden. De Vietnamoorlog is nog maar net voorbij maar ook de Tweede Wereldoorlog werpt haar schaduw nog steeds vooruit. Meer dan één man blijkt zijn leven lang de kostbare inhoud van Japanse kisten te hebben nagejaagd, maar het bestaan van die oorlogsbuit wordt door alle betrokkenen zó hard ontkend dat het wel eens een jacht op spookkisten zou kunnen zijn geweest. De finale afrekening vindt plaats bij de brug over de rivier de Kwai, op het snijvlak van twee oorlogen en op de grens van leven en dood.

Roel Thijssen is het pseudoniem van Jeroen Kuypers, schrijver en journalist. Hij werd eerder voor een van zijn boeken genomineerd voor de Gouden Strop (shortlist). Alle titels in de Graham Marquandreeks kregen lovende kritieken en verkochten meer dan 70.000 exemplaren. In zijn werk geeft Thijssen blijk van zijn goede kennis van en een niet-aflatende belangstelling voor de grote militaire conflicten, evenals voor de culturen en godsdiensten van Azië.

Mede door alle lovende recensies zijn we ervan overtuigd dat de Graham Marquand-reeks een nog groter succes kan worden. Deze zomer starten we met een op de doelgroep gerichte social media-campagne. Aan de boekhandel bieden we extra inkoopkorting op de hele reeks.

9


VOORDEELEDITIE

Schaduwkoning Roel Thijssen ‘Thijssen weet hoe hij geschiedenis interessant en levend moet maken.’ – Hebban De volstrekte controle die Mao Zedong via terreur en indoctrinatie uitoefende, kon niet voorkomen dat er uitgerekend in de entourage van zijn nummer twee, maarschalk Lin Biao, een complot tegen hem op gang kwam.

Over Schaduwkoning: Een boeiende thriller, vol actie, dynamiek en spanning, met een vernuftig plot, sublieme plotwendingen en verrassende ontknoping. Goede belichting van de historische achtergrond met de Culturele Revolutie (1962-1976) en dictatuur. Een ware pageturner. – NBD Biblion

Tijdens de Culturele Revolutie neemt Mao Zedong wraak op de kameraden die hebben getracht zijn dictatoriale macht aan banden te leggen. Heel China juicht of bibbert voor de Grote Roerganger. Alleen in het leger ontstaan kleine groepen die zich verzetten. Een ervan slaagt erin contact te leggen met de troepen van oud-generaal Li Mi in Laos. Twintig jaar geleden werd hij door Mao’s Rode Leger uit China verdreven, maar hij zint nog steeds op een plan zijn land van de communisten te bevrijden. De coupplegers en de nationalistische bannelingen smeden gezamenlijk een complot voor een aanslag en een invasie. Ze vragen de CIA om hulp, die daarop Graham Marquand en enkele andere veldagenten naar het hoge noorden van Laos stuurt. Marquand ontdekt dat niet iedereen dezelfde bedoelingen heeft en dat de plannen voor de staatsgreep van binnenuit en buitenaf bedreigd worden. Maar wie speelt welk spel? Als iedereen met hetzelfde Rode Boekje zwaait, worden verraders en vrienden erg moeilijk van elkaar te onderscheiden…

‘Het vijfde deel van de Marquand-reeks is een geslaagde mengeling van feiten en fictie. Het internationale schaakspel op verschillende borden boeit tot de laatste pagina.’ – VN Detective & Thrillergids

978 94 6068 039 7 € 6,00

10

978 94 6068 074 8 € 6,00

978 94 6068 240 7 € 6,00

978 94 6068 317 6 € 6,00

Titel: Auteur: Uitvoering: Formaat: Pagina’s: ISBN: NUR: Prijs: Release:

Schaduwkoning Roel Thijssen paperback 135 x 210 304 978 94 6068 432 6 337, 338 € 6,00 juni 2019


VOORDEELEDITIE

Zwarte seconden Karin Fossum Wereldwijd is Karin Fossum bekend geworden door haar romans met inspecteur Konrad Sejer in de hoofdrol. Ze won verschillende prijzen waaronder de Rivertonprijs voor de beste Noorse misdaadroman en de Glazen Sleutel voor de beste Scandinavische misdaadroman. Negen dagen voor haar tiende verjaardag gaat Ida Joner op haar fietsje naar een kiosk om een paardenblad en kauwgom te kopen. Ze komt daar echter nooit aan en keert ook niet huiswaarts. De politie wordt ingeschakeld. Negen dagen later wordt Ida's lichaam langs de kant van de weg gevonden. Ze is gekleed in een nachthemd en in een deken gerold. Inspecteur Konrad Sejer moet de zaak oplossen en hij staat voor een lang en moeizaam onderzoek. Er is geen motief, geen logische verklaring. Maar door zijn mensenkennis, zijn sympathie voor zowel het slachtoffer als de dader en door zijn directe manier van communiceren weet hij de zaak naar een ontknoping te leiden.

Titel: Auteur: Vertaling: Uitvoering: Formaat: Pagina’s: Isbn: Nur: Prijs: Release:

97894 6068 286 5 € 6,00

978 94 6068 366 4 € 6,00

978 94 6068 373 2 € 6,00

978 94 6068 281 0 € 6,00

Zwarte seconden Karin Fossum Annemarie Smit paperback 135 x 210 288 978 94 6068 433 3 305, 331 € 6,00 juni 2019

Over Karin Fossum: ‘De manier waarop Fossum haar hoofdpersonage schildert is zo sterk en ontroerend.’**** – De standaard ‘Karin Fossum snijdt diep, ze schrijft fijngevoelig en overtuigend, traag en toch spannend.’**** – Knack Focus

978 94 6068 404 3 € 6,00

978 94 6068 403 6 € 6,00

978 94 6068 424 1 € 6,00

978 94 6068 397 8 € 20,99

‘Een intrigerende en zeer goed vertelde psychologische misdaadroman. Scandinavische topkwaliteit.’ – Boekenbijlage

11


VOORDEELEDITIE

De engel van Spakenburg Wim Duijst Een prachtige roman over twee vrouwen die ieder op hun eigen manier worstelen met het geloof. In Spakenburg ruikt het altijd naar boenwas en groene zeep. Naast het poetsen is het geloof de belangrijke vaste waarde in het typisch Nederlandse IJsselmeerdorp. Zo ook voor het gezin Wijtman; vader Ruurd, moeder Mengsje en zoon Sjoerd leiden een rustig en gelukkig leven met elkaar. Maar dan raakt Mengsje in de ban van de zonde en bekering. In haar ogen keurt de Heere alle plezier af: zwemmen en televisiekijken zijn uit den boze. Ze zegt hun verzekering op en trekt zwarte kousen aan. Sjoerd ziet met lede ogen aan hoe zijn moeder steeds minder lacht en steeds geremder en depressiever wordt. Ruurd doet zijn uiterste best om zijn vrouw tot inkeer te brengen, maar de afstand tussen hen beiden wordt almaar groter. Onderwijl brengt Loulou, die niets op heeft met het geloof, heel wat teweeg in het leven van Ruurd Wijtman.

Over De Engel van Spakenburg: ‘Vlot geschreven, veel dialogen.’ – Leeuwarder Courant Wim Duijst heeft verschillende romans geschreven tegen de achtergrond van het IJsselmeerse vissersdorp. Zijn laatste roman, Het verzwegen kind, over de vondst van een babylijkje naast de Hervormde kerk, verscheen in september 2018.

‘Levendige scènes.’ – Trouw ‘Vooral in gesprekken is Duijst goed.’ – Vrij Nederland

978 94 6068 401 2 € 20,99

Titel: Auteur: Uitvoering: Formaat: Pagina’s: Isbn: Nur: Prijs: Release:

12

De engel van

Spakenburg Wim Duijst paperback 135 x 210 320 978 94 6068 434 0 301 € 6,00 juni 2019


VOORDEELEDITIE

Status OK Mariëtte Middelbeek Nu in nieuwe vormgeving van de feelgood-serie. Femke van Wetering weet het zeker: arts worden is haar missie. Ze staat aan het begin van haar tweede jaar coschappen en vindt zichzelf al behoorlijk ervaren, maar op de harde werkvloer van het ziekenhuis komt ze erachter dat ze nog heel veel te leren heeft. Ze moet dealen met jaloerse medecoassistenten, onbetrouwbare specialisten en verpleegkundigen from hell. En wat te denken van ruzie op de operatiekamer, bevallende BN’ers en avances van zeer aantrekkelijke collega-artsen. Femke werkt dag en nacht om haar doel te bereiken: de beste arts worden. Maar dan zet een onverwachte gebeurtenis haar hele leven op z’n kop. Ze wordt gedwongen in te zien dat een ziekenhuis niet alleen een plek is waar je carrière kunt maken, maar dat het ook een plaats is waar de emoties over leven en dood heel dicht bij elkaar liggen.

Over Status OK: ‘… net een Nederlandse versie van Grey’s Anatomy. Status: zeker weten het lezen waard!’ – Chicklit.nl ‘Mariëtte Middelbeek is een topper in het genre.’ – Ezzulia.nl

97894 6068 263 6 € 6,00

978 94 6068 257 5 € 6,00

‘In deze als dagboek gepresenteerde roman weet zij spanning en romantiek knap en soms ontroerend te ­combineren, met een mooi scharnierpunt.’ – NBD Biblion

978 94 6068 264 3 € 6,00

978 94 6068 256 8 € 6,00

978 94 6068 426 5 € 6,00

Titel: Auteur: Uitvoering: Formaat Pagina’s: ISBN: NUR: Prijs: Release:

Status OK Mariëtte Middelbeek Paperback 135 x 210 288 978 94 6068 265 0 301, 343 € 6,00 juni 2019

13


V E R S C H I J N T I N M E I 2019

�e laatste trein uit �igurië

�evanche

�erleidelijk lekker

Christine Dwyer Hickey

Mariette Middelbeek

Madelein Kerseboom

Het is 1933. Bella Stuart, tweeëndertig en ongehuwd, laat haar rustige leven in Londen achter zich en vertrekt naar Italië om te gaan werken als gouvernante van de zesjarige Alec. Alec is het zoontje van de oudere signore Lami en zijn jonge, Joodse vrouw. Wanneer het fascisme aan het eind van het decennium Europa in zijn greep krijgt en Mussolini zijn anti-Joodse wetten invoert, komt Alecs leven in groot gevaar en Bella ziet zich genoodzaakt om Italië met hem te ontvluchten.

Met de ontvoering van haar tweejarige dochtertje Bibi begint voor Lena Jager een verschrikkelijke nachtmerrie. De politie werkt met man en macht aan de zaak, maar tast in het duister in welke richting de dader moet worden gezocht. Is het het geld van Lena’s ouders waar het om gaat? Als blijkt dat de ontvoerders meer weten van Lena en haar gezin dan mogelijk is en Lena een schokkende ontdekking doet, schudt haar wereld verder op zijn grondvesten.

Ilse Oldenbroek werkt voor het vrouwenmagazine Claire. Het is haar droom om een eigen column te schrijven en ze is dan ook dolgelukkig als ze die kans krijgt. Maar er blijkt een addertje onder het gras te zitten, de redactie heeft het onderwerp van haar columns bepaald: Ilses strijd tegen de kilo’s! Hoewel ze dit thema helemaal niet ziet zitten, stort ze zich in de wereld van het afvallen. Ilse heeft het er moeilijk mee: fors op dieet en vier keer per week naar de sportschool is niets voor haar. Gelukkig is haar personal trainer Jasper een leuke bijkomstigheid.

ISBN: 978 94 6068 415 9 | € 19,99 Isbn: 978 94 6068 418 0 | € 22,99

ISBN: 978 94 6068 417 3 | € 17,99

14


Z O M E R A C T I E 3= 2

Gegarandeerd leesplezier op vakantie Kies uit meer dan 50 voordelige bestsellers Stel zelf je assortiment samen

er zo m d e e l r vo o

Van 1 juli tot en met 31 augustus extra voordeel voor de klant: bij aankoop van 2 boeken is het 3e gratis, dus 3 boeken voor â‚Ź 12,We leveren posters op bestelling De boeken worden geleverd in pakketten van 5 exemplaren

Kijk voor alle titels in de brochure: De mooiste boeken voor zes euro

15


uitgeven met toegevoegde waarde Uitgeverij Marmer is een publieksuitgeverij voor literatuur, poëzie, thrillers, non-fictie, kinderboeken en cross-overliteratuur. De uitgeverij brengt vooral Nederlandstalige auteurs, onder wie bekende bestsellerauteurs en talentvolle debutanten. Kenmerkend voor de uitgeefprojecten en de auteurs is de grote kwaliteit van de uitgaven, de heldere positionering en doordachte marketingcampagnes. Hiermee onderscheidt Uitgeverij Marmer zich van andere uitgeverijen.

de mooiste boeken zijn van marmer

Uitgeverij Marmer postadres: De Botter 1 3742 ga baarn bezoekadres: Amalialaan 126 - � 3743 kj baarn +31 (0)6 49 88 14 29 info@uitgeverijmarmer.nl verkoop@uitgeverijmarmer.nl www.uitgeverijmarmer.nl Vertegenwoordiging: Hans van den Pol hans@uitgeverijmarmer.nl +31 (0)6 20 24 67 30

Vertegenwoordiging in België (Vlaanderen): Elkedag Boeken Jodenstraat 16 B-2000 Antwerpen +32 (0)3 345 60 40 info@elkedagboeken.be Bestellen kan via Centraal Boekhuis of rechtstreeks bij de vertegenwoordiging en via de uitgeverij. De in deze brochure vermelde prijzen, aantallen pagina’s en verschijningsdata kunnen in uitzonderingsgevallen worden gewijzigd.

Profile for Uitgeverij Marmer

Aanbiedingsprospectus Uitgeverij Marmer zomer 2019  

Overzicht van de titels die verschijnen bij Uitgeverij Marmer van juni tot oktober 2019

Aanbiedingsprospectus Uitgeverij Marmer zomer 2019  

Overzicht van de titels die verschijnen bij Uitgeverij Marmer van juni tot oktober 2019

Advertisement