Page 71

Foto: Matt Mendelsohn

Non-fictie

Daniel Mendelsohn Verloren > Op zoek naar zes van de zes miljoen <

Daniel Mendelsohn is classicus en doceert aan Bard College. Hij schrijft regelmatig voor The New York Review of Books en The New York Times.

Vijf jaar lang trok Daniel Mendelsohn over de wereld, op zoek naar het antwoord op de vraag die hem als klein kind al bezighield: wat was er echt gebeurd met zijn oudoom Sjmiël en diens gezin, vermoord in de Holocaust? Mendelsohn verweeft zijn detectiveachtige zoektocht met verhalen en herinneringen van een bijna verloren generatie joodse emigranten, en met diepgaande bespiegelingen over bijbelse teksten en de geschiedenis van het joodse volk. Een uniek en aangrijpend boek, dat overal waar het verscheen furore maakte.

Hij ontving voor Verloren onder meer de National Jewish Book Award en de National Book Critics Circle Award.

71

Midprice-editie van een internationale bestseller *Bekroond met o.m. de National Book Critics Circle Award en de Prix Médicis Etranger. *Verkocht aan meer dan tien landen en een bestseller in de Verenigde Staten, Frankrijk, Israël, Italië. *Uitgeroepen tot een van de beste boeken van het jaar door Vrij Nederland en nrc Handelsblad.

Vierde druk Geïllustreerd Oorspronkelijke titel

15,–

Promotie

The Lost. In Search for Six of Six Million

*advertentie in Vrij Nederland *aandacht op www.arbeiderspers.nl

Vertaald door Ronald Vlek Omslag Bram van Baal Formaat 15,5 x 23,5 cm Omvang 568 blz. Prijs paperback € 15,– Verschijnt april nur 320 isbn 978 90 295 7224 8

9 789029 572248

De Arbeiderspers Voorjaar 2010  
De Arbeiderspers Voorjaar 2010  

Prospectus

Advertisement