Page 1

Najaar 2018 BOEKEN MET WAARDE

met

gratis !

boekenlegger

BE LOF T E N [ VAN HET \ ZUIDEN

met

gratis

boekenlegger!

ooding, Texas, is about to gain a double blessing—a veterinarian and a doctor. MAN R O Enoch But when siblings and Taylor Bestman arrive, the discovery that the longawaited doctor is in fact a woman has the town up in arms. Karl Van der Vort is no exception, though he becomes Taylor’s first patient… against his will.

Karl finds he can’t deny Taylor’s doctoring skills, but he also can’t come to terms with her unladylike occupation. Taylor, on the other hand, wants only to prove that doctoring is her life’s calling, despite the town’s opposition. But when her practice—and Taylor herself—are threatened, Karl’s protectiveness flares into a different emotion altogether.

A s P r i d e M e e ts At t rAc t i o n H e A d - on , S PA r k s B eg i n to F ly ! Cathy Marie hake is the author of over twenty-five novels, though past endeavors have included making Bible covers and cutting out convertible car tops! She is also a registered nurse. Cathy and her husband live in Anaheim, California.

Cathy M arie hake That Certain Spark

G

Verbroken Woord

That In Certain vuur en Spark vlam

met

gratis

boekenlegger!

Cathy Marie hake

ThatCertainSpark_cover.indd 1

UITGEVERIJ

de Parel

5/21/09 9:49:35 AM


‘Dit eerste deel van Langs de Natchezroute is een fijne mix van spanning, romantiek en historische details’ Library Journal over De belofte van Breeze Hill

Sinds het moment dat haar broer dood werd gevonden in het moeras langs de Natchez-route en een verdachte brand de gewassen vernietigde, bijna het huis verwoestte en ervoor zorgde dat haar vader ernstig gewond raakte, rust het besturen van Breeze Hill op de schouders van Isabella Bartholomew. En dat is bepaald niet eenvoudig, want het staat er niet goed voor met de plantage van haar familie. Zelfs met de hulp van Connor O’Shea, die ze inhuurt om de vleugel het plantagehuis te herbouwen, vreest Isabella dat ze hem zal kwijtraken. Of kunnen ze er samen voor zorgen dat hij toch behouden blijft?

Pam Hillman schrijft romans die zich voornamelijk afspelen in de turbulente periode van de Gilded Age – de periode van economische vooruitgang en bevolkingsgroei van na de Amerikaanse Burgeroorlog. Ze woont samen met haar man en gezin in Mississippi. De belofte van Breeze Hill is het eerste deel van de serie Langs de Natchez-route.

Titel: Serie: Auteur: Uitvoering: Formaat: Omvang: ISBN: NUR: Prijs: ISBN e-book: Prijs e-book: Verschijnt:

De belofte van Breeze Hill Langs de Natchez-route Pam Hillman hardcover 15 x 22 cm ca. 336 pagina’s 9789492408211 342 € 21,99 9789492408280 € 12,50 september 2018

UITGEVERIJ

de Parel


De geliefde trilogie Thuis in Trinity over vroedvrouw Martha Cade nu in één band Ruim negenhonderd pagina’s leesplezier

In Thuis in Trinity vind je het complete verhaal van Martha Cade, die de vroedvrouw is van Trinity en een weduwe met twee kinderen. Haar leven is allesbehalve makkelijk, helemaal wanneer haar dochter ervandoor gaat en dat Martha’s leven op zijn kop zet. Tot overmaat van ramp arriveert er tegelijkertijd ook nog een nieuwe dokter in het stadje die de traditionele geneeskunde in twijfel trekt en zo een bedreiging vormt voor Martha’s baan. En dan zijn er ook nog haar gevoelens voor de burgemeester van Trinity. Dat alles samen maakt het tot een veelbewogen seizoen in Martha’s leven.

Delia Parr is moeder van drie volwassen kinderen en woont in Florida. In haar vrije tijd schrijft ze graag en er zijn al verschillende historische romans van haar hand verschenen, waaronder de populaire serie Thuis in Trinity, die bestaat uit de delen De vroedvrouw van Trinity, De keuze van de vroedvrouw en Nieuwe kansen voor de vroedvrouw.

Titel: Auteur: Uitvoering: Formaat: Omvang: ISBN: NUR: Prijs: Verschijnt:

Thuis in Trinity Delia Parr hardcover 14 x 21,5 cm 928 pagina’s 9789492408204 342 € 25,00 augustus 2018

UITGEVERIJ

de Parel


ooding, Texas, is about to gain a double blessing—a veterinarian and a doctor. But when siblings Enoch and Taylor Bestman arrive, the discovery that the longawaited doctor is in fact a woman has the town up in arms. Karl Van der Vort is no exception, though he becomes Taylor’s first patient… against his will.

Heerlijke roman over een koppige smid en een eigenwijze – vróúwelijke – dokter Karl finds he can’t deny Taylor’s doctoring skills, but he also can’t come to terms with her unladylike occupation. Taylor, on the other hand, wants only to prove that doctoring is her life’s calling, despite the town’s opposition. But when her practice—and Taylor herself—are threatened, Karl’s protectiveness flares into a different emotion altogether.

A s Pride M eets At trAc t i o n He A d -o n , S PA rk s Begi n to F ly !

In Gooding, Texas, is men blij met de komst van een nieuwe dierenarts en dokter… tot Enoch en Taylor Bestman arriveren en de langverwachte dokter in werkelijkheid een vróúw blijkt te zijn. De verontwaardiging onder de stadsbewoners is groot en ook Karl van der Vort, de smid, vindt het maar niks. Maar wat hij nog erger vindt, is dat hij Taylors eerste patiënt wordt. Ondanks haar goede zorg, blijft hij erbij dat dokter-zijn totaal ongeschikt is voor vrouwen. Maar als Taylors werk – en Taylor zelf – wordt bedreigd, kan Karl niet anders dan zijn trots opzijzetten en Taylor te hulp schieten. Maar is hij nog op tijd?

Cathy M arie hake That Certain Spark

Hij vindt dat dokter-zijn niets voor een vrouw is, zij is vastbesloten om G te tonen dat ze een goede is

Cathy Marie hake is the author of over twenty-five novels, though past endeavors have included making Bible covers and cutting out convertible car tops! She is also a registered nurse. Cathy and her husband live in Anaheim, California.

That In Certain vuur en Spark vlam

met

gratis

boekenlegger!

Cathy Marie hake Titel: Auteur: Uitvoering: Formaat: Omvang: ISBN: NUR: Prijs: ISBN e-book: Prijs e-book: Verschijnt:

ThatCertainSpark_cover.indd 1

Cathy Marie Hake is getrouwd en woont met haar man en kinderen in het Californische Anaheim. Ze houdt van lezen en schrijven, en heeft al meerdere romans op haar naam staan. Eerder verscheen van haar Aan elkaar gewaagd, dat lovend werd ontvangen door lezers.

In vuur en vlam Cathy Marie Hake paperback 14 x 21,5 cm ca. 352 pagina’s 9789492408228 342 € 19,95 9789492408273 € 12,50 november 2018

UITGEVERIJ

de Parel

Eerder verscheen:

Aan elkaar gewaagd ISBN 9789492408068 2e druk


Ze zijn beiden vastbesloten hun hart achterna te gaan, maar dan gooit de liefde roet in het eten Romantiek in het bruisende Londen van de 19e eeuw

Londen, 1881. De onafhankelijke Julia Bernay weet wat ze wil: dokter worden. Daarom vertrekt ze naar Londen, waar de London School of Medicine for Women zich bevindt. Daar komt ze in aanraking met de ambitieuze jurist, Michael Stephenson. Ook hij weet wat hij wil: veel geld verdienen en de nodige erkenning verwerven. En dat lukt hem aardig dankzij zijn talent en harde werken. Als Julia en Michael gedwongen meer tijd met elkaar doorbrengen, bloeit er iets tussen hen op. Maar ze ontdekken ook dat hun dromen een leven samen in de weg staan en dat bepaalt hen bij de vraag: wat is het belangrijkste in dit leven?

Jennifer Delamere is getrouwd en woont in North Carolina. Ze is bijna twintig jaar lang redactrice geweest van non-fictieboeken en onderwijsmateriaal, en tegenwoordig vult ze haar tijd onder andere met het schrijven van romans. Eerder verscheen van haar De rollen omgedraaid, het eerste deel van de serie Een nieuw begin.

met

gratis r!

boekenlegge

Titel: Serie: Auteur: Uitvoering: Formaat: Omvang: ISBN: NUR: Prijs: ISBN e-book: Prijs e-book: Verschijnt:

Het hart achterna Een nieuw begin – 2 Jennifer Delamere paperback 14 x 21,5 cm ca. 384 pagina’s 9789492408235 342 € 19,95 9789492408259 € 12,50 november 2018

UITGEVERIJ

de Parel Een nieuw begin - 1

met

gratis

boekenlegger!

Eerder verscheen:

De rollen omgedraaid ISBN 9789492408136

DE ROLLEN OMGEDRAAID JENNIFER DELAMERE


Haar toekomst – en haar hart – verkeert in het ongewisse

BELOFTEN [ VAN HET \ ZUIDEN

Terug naar het Key West van Vervlogen droom

Twee jaar geleden zwaaide Prosperity Jones haar geliefde David uit, toen hij naar het verafgelegen Key West werd gestuurd door het leger. Nu haar ouders overleden zijn, besluit ze de gevaarlijke reis naar Key West te ondernemen om zich te herenigen met David, in de hoop op een gelukkiger leven. Maar als Prosperity in het Zuiden arriveert, ontdekt ze dat David met een ander is getrouwd. Om te overleven en haar gebroken hart te genezen, sluit ze vriendschap met een vriendelijke dokter. Kan hij het antwoord zijn op haar eenzaamheid? Of zal haar leven opnieuw op de kop worden gezet? Christine Johnson is getrouwd en zij en haar man verdelen hun tijd over het noorden van Michigan en de Florida Keys. Ze houdt van schrijven en heeft al meerdere boeken op haar naam staan, waarvan een aantal werden bekroond. Eerder verscheen van haar Vervlogen droom, het eerste deel in de serie Beloften van het Zuiden.

met

gratis

boekenlegger!

Verbroken Woord ROMAN

Titel: Serie: Auteur: Uitvoering: Formaat: Omvang: ISBN: NUR: Prijs: ISBN e-book: Prijs e-book: Verschijnt:

Verbroken woord Beloften van het Zuiden – 2 Christine Johnson paperback 14 x 21,5 cm ca. 352 pagina’s 9789492408242 342 € 19,95 9789492408266 € 12,50 december 2018

UITGEVERIJ

de Parel

Eerder verscheen:

met

gratis

boekenlegger!

Vervlogen droom ISBN 9789492408082


Eerder verschenen bij Uitgeverij de Parel De Goede Strijd

Gewaagde Ontsnapping

Tweeluik De goede strijd

Serie De taartenwinkel van Pinecraft

Roman

Tricia Goyer

ISBN 9789492408143 € 19,95 2e druk

ISBN 9789492408112 € 19,95

ISBN 9789492408075 € 19,95

ISBN 9789492408020 € 19,95

Serie Op de grens van het Wilde Westen

ISBN 9789492408105 € 19,95

Serie De zusjes Bradford

Voor fans van

Voor de fans van

Denise Hunter!

Rachel Hauck

ISBN 9789492408099 € 19,95

ISBN 9789492408167 € 19,95

Overig ISBN 9789492408129 € 9,95

ISBN 9789492408150 € 21,50

met

gratis

boekenlegger!

met

gratis

boekenlegger!

ISBN 9789492408013 € 15,00

ISBN 9789492408044 € 10,00


Najaar 2018

BOEKEN MET WAARDE

Al deze uitgaven zijn verkrijgbaar bij:

Colofon UITGEVERIJ

de Parel Uitgeverij de Parel Duisterestraat 20a 6686 CT Doornenburg E info@uitgeverijdeparel.nl I www.uitgeverijdeparel.nl

Uitgeverij de Parel wordt bij de christelijke boekhandel vertegenwoordigd door SVCB. Bernard van Weeghel Veluwe en Groningen 06-22210854 bernardvanweeghel@svcb.nl Nathan Oosterom West- en Midden-Nederland 06-46222792 nathanoosterom@svcb.nl

Klaas Kaan Noordoost, Oost- en Zuidoost Nederland 06-31044728 klaaskaan@svcb.nl Alle uitgaven zijn verkrijgbaar bij de christelijke boekhandel. Wijzigingen van boekgegevens voorbehouden. Aan de informatie in deze catalogus kunnen geen rechten ontleend worden.

Catalogus najaar 2018 Uitgeverij de Parel  

De nieuwe catalogus van Uitgeverij de Parel met alle nieuwe titels.

Catalogus najaar 2018 Uitgeverij de Parel  

De nieuwe catalogus van Uitgeverij de Parel met alle nieuwe titels.

Advertisement