Page 35

vacatures

Ben jij crisismoe en wil je meewerken aan successen? WIJ ZOEKEN GEDREVEN PROFESSIONALS OM ONZE GROEI AMBITIES TE VERWEZENLIJKEN.

Office Palace is een ambitieuze en groeiende onderneming. Een topbedrijf, geen last van de crisis, dat blijkt, want ook dit jaar bedraagt onze groei voor het achtste opvolgende jaar dubbele cijfers. Om deze groei in goede banen te leiden en verdere groei te realiseren hebben wij professionals nodig. Ambitieuze toppers waarvan iedereen zegt; dat is er 1 van Office Palace, dat zie je zo want hij/zij: 1. Streeft naar 100% klanttevredenheid 2. Heeft plezier in het werk 3. Heeft de ambitie om Office Palace groot te maken 4. Is een teamplayer met respect voor collega’s 5. Werkt constant aan verbetering 6. Is een winnaar Kortom, de kenmerken van de ideale OP-er! Office Palace.nl is dé nummer 1 in levering van kantoor-, horeca- en winkelbenodigdheden. Meer dan 20.000 verschillende artikelen op voorraad en een sterke focus op de detailhandel, horeca en MKB. Momenteel zijn wij met ongeveer 25 medewerkers ruim 45.000 kantoren en bijna 25.000 winkels en restaurants van dienst. Het is onze ambitie dit de komende jaren minimaal te verdubbelen. De volgende functies zijn beschikbaar:

Commercieel medewerker Contact Center B2B (m/v), fulltime

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van:

Creatief Vormgever (DTP-er) / Marketing Medewerker (40 uur)

Voor deze pittige functie vol commerciële uitdagingen en targets zoeken wij een proactieve salestijger die alert is op verkoopsignalen om optimaal te kunnen up- en cross-sellen en niet terugdeinst voor koude acquisitie. Op termijn zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld teamleider of accountmanager binnen- en buitendienst.

Functieomschrijving

Voor deze functie zoeken wij een energieke en creatieve vormgever, die in is voor de combinatie met allerhande marketing werkzaamheden. Als Creatief Vormgever maak je deel uit van het Marketing Team, je ondersteunt de Marketing Manager en werkt nauw samen met de (online) Marketing Medewerkers.

Functieomschrijving:

- Via telefonische acquisitie op een klantgerichte en commerciële manier aanbieden van onze ruim 20.000 producten aan onze bestaande en potentiële klanten in de Nederlandse markt - Het verstrekken van informatie, het beantwoorden van vragen, up- en cross-sellen bij elk verkoopsignaal en het achterhalen van belangrijke informatie - Het op een correcte wijze verwerken van gespreksresultaten en klantgegevens in het systeem - Het secuur en daadkrachtig opvolgen van offertes - Alsmede overige ondersteunende verkoop- en administratieve werkzaamheden

Als vormgever ben je eindverantwoordelijk voor het initiëren en produceren van marketingmaterialen en online uitingen, zoals brochures, (digitale) mailings, advertenties, banners en overall design van alle webshops van Office Palace. Daarnaast verwachten we dat je de kennis en ervaring hebt om de afdeling te ondersteunen in de diverse marketingactiviteiten. Je bent in staat om volgens planning jouw projecten zelfstandig op te starten en af te ronden. Daarnaast geef je gevraagd en ongevraagd advies over de meest uiteenlopende marketingkwesties. Zo til jij de complete uitstraling van Office Palace naar het hoogste niveau. Wie zoeken wij? De creatieveling die de vertaalslag weet te maken tussen onze producten en heldere, commerciële vormgeving. De energieke vormgever die onvermoeibaar met nieuwe ideeën komt. Jij geniet er van om ideeën in een strak en helder design vertalen. Jij denkt vanuit de identiteit van Office Palace.

Functie eisen:

- HBO of MBO+ werk- en denkniveau - Reeds opgedane commerciële ervaring vereist - Ambitieus, efficiënt, proactief accuraat en stressbestendig - Voldoet in hoge mate aan de kenmerken van de ideale OP-er! - Probleemoplossend, verkoopsignaal herkenend en doorvragend vermogen - Resultaat- en klantgericht, positief gedreven door targets en drang om te scoren - Goede lees-, schrijf- en spreekvaardigheid in ABN alsmede een prettige telefoonstem

Profiel

- HBO werk- en denkniveau (richting Grafische Vormgeving) - Ruime werkervaring met Photoshop, Indesign en Illustrator - Uitstekende schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse Taal is een must, beheersing van Engels en Duits is een pré - Je bent pro-actief, creatief, initiatiefrijk en hands-on - Je werkt gestructureerd, planmatig, zelfstandig en nauwkeurig

Wij bieden voor alle functies Een marktconform salaris, een functieafhankelijke bonusregeling en prima arbeidsvoorwaarden in een dynamische, uitdagende en informele werkomgeving met een prettige werksfeer. Dankzij onze sterke groei zijn er voldoende mogelijkheden om je kwaliteiten verder te ontwikkelen en door te groeien.

Solliciteren Je motivatiebrief en CV kun je per e-mail sturen naar info@officepalace.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Y. Tax (functie DTP-marketing) of met N. Verhaeren (functie commercieel medewerker Contact Center) op telefoonnummer 076-5041684. Zie ook www.officepalace.nl & www.facebook.com/officepalace.

JUNIOR AUTO IMPORT ADVISEUR Baal je van je studie, je huidige baan of ben je gewoon aan iets uitdagends toe? Wij zoeken versterking van ons Importautos team.

twee full time medewerk(st)ers Taken: ➡ Per telefoon verkopen van onze auto import pakketten ➡ Volledige afhandeling van de verkochte pakketten ➡ Persoonlijke aflevering van de auto aan onze klanten ➡ Verzorgen van offertes inzake BPM-importkosten

Van Dijnsen Beveiligingen B.V. is een dynamisch gecertificeerd bedrijf Van Dijnsen Beveiligingen B.V. is een dynamisch gecertificeerd bedrijf dat al 45 jaar actief is dat al 47 jaar actief is in het adviseren, installeren en onderhouden van in het adviseren, installeren en onderhouden van inbraakbeveiliging-, toegangcontrole-, inbraakbeveiliging-, toegangcontrole-, camerabewaking- en brandmeldcamerabewakingen brandmeldinstallatiesystemen. installatiesystemen.

BEN JIJ EEN ERVAREN ICT’er ?

BEN JIJ EEN ERVAREN ICT’er ? DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU! DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!

Ben jij die ervaren ICT’er, met kennis op het gebied van netwerken en heb je interesse in het bouwen van camera- en inbraaksignaleringssystemen ?

Je maakt deel uit van ons serviceteam en bent verantwoordelijk voor Hebontwerpen, je zin in meer bekabelen, uitdaging dan monteren alleen het oplossen van standaard ICT-problemen het en programmeren van diverse ? beveiligingsinstallaties. Ben je fulltime beschikbaar en communicatief vaardig?

Wat verwachten wij vanIn jou: het bezit van een rijbewijs B? • klantgerichtheid nu je kans en solliciteer naar de functie van beveiligingsmonteur ICT • Grijp tweedan rechter handen bij VAN DIJNSEN BEVEILIGINGEN • affiniteit met beveiligingen • Wij rijbewijs bieden B : 

een zeer afwisselende job met ruimte voor ideeën en eigen inbreng.

 bieden een prettige werksfeer in een dynamisch bedrijf Wij : goede secundaire arbeidsvoorwaarden • een zeer afwisselende job met ruimte voor ideeën en eigen inbreng. • Heb eenjeprettige werksfeer dynamischmet bedrijf. interesse? Stuur daninjeeen sollicitatiebrief CV aan: • Van goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Dijnsen Beveiligingen B.V., afdeling P&O, t.a.v. Tanja Huizinga, Postbus 2243, CE Breda of email: pz@vandijnsen.nl • 4800 alle mogelijkheden om je zelf te ontwikkelen tot een beveiligingsexpert Raadpleeg ook onze website voor extra informatie: www.vandijnsen.nl

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV aan: Van Dijnsen Beveiligingen B.V., afdeling P&O, t.a.v. Tanja Huizinga, Postbus 2243, 4800 CE Breda of email: pz@vandijnsen.nl Raadpleeg ook onze website voor extra informatie: www.vandijnsen.nl

Gondrand Traffic bv zoekt ter versterking van de afdeling Sales te Moerdijk, een fulltime medewerker;

Inside Sales Medewerker m/v Functie omschrijving • Uitvoeren van alle activiteiten die betrekking hebben op het telefonisch maken van afspraken bij prospects voor de Sales Managers, teneinde voldoende kwalitatief goede contacten met prospects tot stand te brengen met een target van minimaal 40 afspraken. • Uitvoeren van de helpdeskfunctie voor prospects en bestaande klanten, teneinde de Sales Managers optimaal te ondersteunen bij het binnen halen van nieuwe omzet. • Opstellen, aanbieden en opvolgen van offertes voor potentiële en bestaande klanten, zodat een juiste en volledige offerte aan de klant aangeboden kan worden. • Zorg dragen voor het beheren van het dossier en alle administratieve informatie over klanten, teneinde continuïteit van het klantcontact te garanderen. • Op termijn verantwoordelijk voor coördinatie, coachen en aansturing van de verkoop binnen dienst met als doelstelling de waarborging van de strategie, beleid en procedures op de afdeling. Wat vragen wij? • Minimaal een MBO+ werk- en denkniveau, minimaal 5 á 6 jaar in een commerciële binnendienst functie. • Goede administratieve, communicatieve en onderhandelingsvaardigheden. • Accuraat en stressbestendig. • Combineert klant- en servicegerichtheid met scoringsdrang. • Kennis van de expeditie/logistieke markt • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift). Wat bieden wij? Een prettige werkomgeving met open bedrijfscultuur, waarin ruimte bestaat om eigen initiatieven te ontwikkelen. Ruime opleidingsmogelijkheden. Een vaste aanstelling is mogelijk (na proeftijd en een contract voor bepaalde tijd) met een passend salaris afhankelijk van opleiding en ervaring. Solliciteren Bent u geïnteresseerd in deze functie, stuur uw brief met CV dan naar: dennis.verleysen@gondrand-logistics.com Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Noodzakelijke eigenschappen: ➡ Duidelijke en goede telefoonstem ➡ Vlot kunnen communiceren met alle typen klanten ➡ In het bezit van rijbewijs B ➡ Flexibele instelling Je kunt je sollicitatie richten aan: Importautos.nl BV, postbus 229, 4700 AE Roosendaal. T: 0165-523540 M: admin@importautos.nl

www.importautos.nl

BrabantWerkt.nl bereikt maandelijks 35.000 kandidaten

DELZ_20121223  
DELZ_20121223