Page 1


Gespecialiseerd in implantaatprotheses Vervaardigen conventionele protheses Reparaties klaar binnen 20 minuten Gespecialiseerd in slechte onderkaken Vergoeding door alle zorgverzekeraars Vrijblijvend advies Vrijblijvend controle oude prothese

Marsweg 14 3893 GA Zeewolde info@perfectkunstgebit.nl www.perfectkunstgebit.nl

036-522 2774


Woonzorgservice Noordwest-Veluwe

Zo lang mogelijk thuis

Zorg aan Huis

De Woonzorgservice NoordwestVeluwe levert de diensten van Zorg aan Huis en Dagactiviteiten ouderen in Harderwijk, Nunspeet, Ermelo en Putten. De dienstverlening is er op gericht u zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen woonomgeving te laten wonen, ook als u verzorging of begeleiding nodig heeft. De Woonzorgservice is een onderdeel van Stichting Zorggroep Noordwest-Veluwe.

Zorg aan Huis biedt een totaalpakket van woon- en zorgservice op maat. Ouderen die zorg, begeleiding of ondersteuning in hun eigen huis nodig hebben, kunnen onze hulp inroepen bij huishoudelijke werkzaamheden, persoonlijke verzorging, verpleging, ondersteunende begeleiding en persoonsalarmering.

Informatie en aanmelding Woonzorgservice Noordwest-Veluwe, tel. 0341 56 80 00 of het CliĂŤnten Service Bureau van Zorggroep NoordwestVeluwe, tel. 0341 27 01 97 of kijk op www.znwv.nl.

Dagactiviteiten ouderen Dagactiviteiten ouderen biedt dagverzorging en dagbehandeling aan zelfstandig wonende senioren die een duidelijke begeleidings-, zorg- en/of behandelingsbehoefte hebben. Speciaal voor hen organiseren wij een gevarieerd dagactiviteitenprogramma in groepsverband in onze dagcentra in Harderwijk, Ermelo, Putten en Nunspeet. Verenigingen De De verenigingen verenigingen zijn zijn voor voor alle alle senioren seniorendie dieop opzoek zoekzijn zijn naar gezelligheid, ontspanning of graag nieuwe contacnaar gezelligheid, ontspanning of graag nieuwe contacten willen opdoen. De ontmoetingscentra De IJsvogel in ten willen ontmoetingscentra Veluwse Ermelo, Deopdoen. VeluwseDe Heuvel in Nunspeet enDe Elim in Putten Heuvel in Nunspeet en Elim in Putten zijn de plekken zijn dĂŠ plekken om hieraan deel te nemen. U bent van om hieraan deel te nemen. U bent van harte welkom! harte welkom!

www.znwv.nl


SWO - Magazine - maart 2013 • 5


Fijn dat zorg zo compleet kan zijn! Wanneer u zorg nodig heeft, overdag of ‘s nachts, verzorging bij dagelijkse handelingen zoals opstaan, wassen en aankleden, specialistische thuisverpleging of zorg bij dementie voor u of uw naaste: Icare is er voor u.

0900 88 33

(10ct p/m) 24 uur per dag, 7 dagen per week

www.icare.nl

Voel je thuis! Omnia Wonen is een sociaal betrokken woningcorporatie. Voor ouderen en mensen met een beperking verhuren en bouwen we woningen en werken we samen met zorg- en welzijnsinstellingen. Zonodig passen we bestaande woonruimte aan. Zodat iedereen kan zeggen; ik voel me thuis! Loop eens bij ons binnen voor meer informatie of kijk op www.omniawonen.nl. Onze woonwinkel is iedere werkdag geopend van 8.30 tot 12.30 uur. Scheepssingel 2, 3841 KS Harderwijk | 0341 41 72 18


®

woensdag 1 februari 2012 Harderwijker Courant pagina 3 NG I PP N A K E ER EK V W SO TIE A R AK ER

Soeters INTER-DOOR

Uw tegel- en sanitairspecialist

T

“Met de kou voo r de deur, kunt u nog lekker genieten onder een verwarmde terras overkapping”

Terrasoverkapping Screens Rolluiken Garagedeuren Slagbomen Zonwering Plissé deuren

betaalbaar

0341-353308

Gevelrenovatie U kunt bij ons terecht voor: •

Algemene fysiotherapie

Bekkenfysiotherapie

Geriatrie

Oedeemfysiotherapie voor het uithakken van voegwerk, • Revalidatietherapie schoonspuiten, nieuw voegwerk en impregneren

Cremerstraat 30 3842 XZ Harderwijk 06 - info@fysio-stadsdennen.nl 181 25 528 (0341) 414123 www.fysio-stadsdennen.nl

STRATENMAKERSBEDRIJF

H. W. ALLON

Roemer Visscherstraat 45 3842 JL Harderwijk Tel. 0341-428887 06-55564022

Sterk in het complete werk!

Lage Engweg 10, 3882 BD PUTTEN

Veenweg 30 | 8075 PS Elspeet | T (0577) 49 14 23 www.jufferstegelsensanitair.nl

www.soetersinterdoor.nl

BEL VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vèrse aanbiedingen blanke

uit de betuwe

witlof elstar

heel kilo

1,49

gert’s

paksoi 2

stuks

1,25

harderwijk hooftplein 4

handappels en/of

gieser

wildeman stoofperen

heel kilo

0,79

l nieuw!! u fit eheerlijke aagrote t i v n wem in ons Z assortiment ypel bij De Sclemenvilla puikbesteU bent vanmandarijnen harte welkom om een

1,99

victoria’s

heel Speciaal voor dekilo actieve 50-plusser bieden wij u Fifty Fit en Trim 50+. Fifty Fit is gymzeeuwsenastiek roem in het water. Het water volzorgt sapervoor dat oefeningen zonder veel weerstand uitgeaardappels voerd kunnen worden. Trim 50+ is een condigratis proefles te volgen.

3kilo

pers

tietraining waarbij ook oefeningen worden gedaan om de spieren soepel te maken en te houden. De Sypel biedt ook mogelijkheden voor medisch zwemmen.

sinaasappels

1,25 2 1,99 kilo

e Sypel 4 434 Zwembad D - T 0341 43 Harderwijk 4 eg .nl ijk w Parkw er rd ha esypel@ zwembadd

aanbiedingen Week 05 do/za.


Hier had ook uw advertentie kunnen staan. Voor informatie en tarieven, neem gerust contact op met Uitgeverij Connect te Nieuw-Amsterdam Telefoon: 0591-820208 of ga naar www.uitgeverijconnect.nl

Wij doen graag een stapje extra voor u!

Een persoonlijke afscheidsplechtigheid Dandelion kan u daarbij ondersteunen en begeleiden. Elk mensenleven is uniek Een persoonlijke afscheidsplechtigheid en vraagt om persoonlijke aandacht. Een persoonlijke afscheidsplechtigheid Dandelion kan u daarbij ondersteunen en begeleiden. De uitvaartverzorger organisatie op aandacht. zich. kanisuuniek daarbij ondersteunen en begeleiden. Elk Dandelion mensenleven enneemt vraagtde om persoonlijke Ank Elk Bosmensenleven besteedt persoonlijke is uniek tijd, aandacht zorg om aan persoonlijke u, en samen geven weop vorm enen vraagt aandacht. De uitvaartverzorger neemt de organisatie zich.en inhoud aan deBos afscheidplechtigheid vantijd, uw dierbare. Ank besteedt persoonlijke De uitvaartverzorger de organisatie zich. aandacht en zorg aan neemt u en samen geven we op vorm en Ank besteedt persoonlijke inhoud deBos afscheidsplechtigheid vantijd, uw dierbare. Vooraan vrijblijvende informatie aandacht en en samen geven we vorm en 06zorg 414aan 303u, 04 Voor vrijblijvende informatie inhoud aan de afscheidplechtigheid van uw dierbare. 06Ank 414 303 Bos04 Ank Bos info@dandelionafscheid.nl Voor vrijblijvende informatie info@dandelionafscheid.nl

06 414 303 04 www.dandelionafscheid.nl www.dandelionafscheid.nl

Ank Bos

info@dandelionafscheid.nl


Soeters IN

Terrasoverkapping Screens Rolluiken Garagedeuren Slagbomen Zonwering Plissé deuren

ÉÉN0341-353308 HOORTOESTEL Lage Engweg 10, 3882 BD PUTTEN VOOR VRIJWEL IEDEREEN

www.soetersinterdoor.nl

STRATENMAKERSBEDRIJF

H. W. ALLON

Roemer Visscherstraat 45 3842 JL Harderwijk Tel. 0341-428887 06-55564022

BEL VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vèrse aanbiedingen blanke

uit de betuwe

... met voor uw gemak diverse accessoires

witlof elstar

handappels en/of Bruggestraat 34 3841 CP Harderwijk T 0341-413 320

heel kilo

1,49

gieser

info @ stutvoetoptiek.nl

gert’s

paksoi 2

stuks

1,25

wildeman stoofperen

0,79

heel De Verzorgerij kilo

Gezichtsbehandelingen~Manicure Ontharen gezicht~Gelnagels tenen Behandelen diabetische/reumatische voet harderwijk Huidverbetering~Bindweefselmassage hooftplein 4 Make-up advies~Cadeaubonnen LomiLomi massage~Hotstonemassage Voeding : Verzorging van binnen.

nieuw!! in ons assortiment

clemenvilla

puikbeste

mandarijnen

victoria’s zeeuwse roem aardappels

1,99

heel kilo

vol sap

pers Compleet senioren slaap assortiment sinaasappels

3kilo

Bij Den Herder Bedden

Herder 1,25 2 DenBed1,99 den kilo

uw slaap specialist

aanbiedingen Week 05 do/za. • Ledikanten met verstelbare bedbodem • Hoog/laag systemen (ook te huur) • Comfortabele hoofdkussens • Matrassen (ook anti-decubitus) • Waterdichte moltons en spreien

Nu een huis kopen of niet? Denk je er over om een huis te gaan kopen? Maar twijfel je nog, omdat je niet zeker weet of het nu het juiste moment is? Er zijn de De Verzorgerij laatste tijd zoveel berichten over de huizen3843AN Harderwijk markt,Gelreweg banken en36hypotheken, waardoor het 0341 494344 www.deverzorgerij.nl eigenlijk lastig is om daar de informatie uit te halen die voor jou belangrijk is. Waar moet je nou op letten? Allereerst natuurlijk op het

heerlijke grote

Uitgerust en geheel zonder klachten wakker worden? Wij helpen u!

Persoonlijk advies • Perfecte service • Ruime keus • Kwaliteitsmerken

lopen bij hypotheken met NHG. De moeite waard dus! Binnenkort verandert er ook van en Wij alles op de huurmarkt. De verwachtingvrijb is,kom dat lijvend thuis om de bij uzullen daardoor meer huurders zich als koper mogelijkheden Openingstijden Harderwijk melden op de woningmarkt. Hierdoortezal de . bekijken Di. t/m vr. 09.00 - 18.00 uur Deventerweg 7a vraag huizen stijgen en deuurdruk op de Vr. koopavond 18.00 - 21.00 T 0341naar - 415 363 Za. 09.00 - 17.00 uur info@denherder.nl DENHERDER.NL prijs afnemen. Dat kan een reden zijn om een beetje haast te maken als je koopplannen


Cursus

Inhoud

Windows 7 basis 10 lessen

Stap voor stap leren we u de beginnershandelingen: aanzetten en afsluiten, de muis, het toetsenbord, een briefje schrijven, werken met mappen, openen en opslaan, e-mailen en internet.

Opfris Windows 7 8 lessen

Opfris Windows 7: Oud cursisten, hoe ging het ook al weer, nieuwe computer met Microsoft Windows 7, eerder met de computer gewerkt:Diverse handelingen opnieuw oefenen en de vaardigheden bijspijkeren.

Calc 4

Het rekenprogramma Calc van het gratis OpenOffice.org pakket. U leert de basisfuncties en enkele geavanceerde functies. Ook toepasbaar met Excel van Microsoft Office.

Impress 3

Presentatieprogramma Impress van het gratis OpenOffice. org pakket. U leert de basisfuncties en enkele geavanceerde functies. Ook toepasbaar met PowerPoint van Microsoft Office.

Fotobewerking 6

PhotoFiltre is een goed, gratis fotobewerkingsprogramma met een gebruikersvriendelijke interface. Dit programma biedt een uitgebreide basis en is een goede opstap naar professionele programma’s.

Workshop

Inhoud

Skype 2

Skype is een programma om (gratis met andere Skypegebruikers) mee te bellen (en ook videobellen) via de computer tegen lage tarieven. In deze korte workshop leert u hoe u het programma gebruikt.

Google 2

Inmiddels veel meer dan een zoekmachine herbergt het talloze mogelijkheden. Een kennismakingstoer.

Sociale media 2

Sociale netwerksites zijn (g)een must geworden: tijd om – als prive gebruiker - kennis te maken met belangrijke zaken van deze moderne manier van communiceren

Computeronderhoud 3

Computeronderhoud/beveiligen/versnellen Drie samenhangende onderwerpen: een uitgebreidere workshop. Beveiligen, schoonmaken en de beveiliging instellen. Gevolg: sneller en stabieler functioneren!

Internetbankieren 1

Alle grote banken in Nederland bieden hun klanten een vorm van internetbankieren aan. U kunt dan 24/7 uw bankzaken regelen. Hoe werkt het en waar moet u speciaal op letten.

Bestandsbeheer 2

In een bibliotheek kunt u door de goede organisatie eenvoudig het door u beoogde boek vinden: Zo kunt u een soortgelijke werkwijze toepassen op de bestanden in uw computer. Voor de niet beginners: zie onze website: www.seniorwebehp.nl


SWO - Magazine - maart 2013 • 21

door Linda Schaftenaar


VRAAG HET EENS AAN NASJA BOERST RA ALS U ER NIET UIT KOMT

Triple play, alles-in-één, glasvezel, interactieve tv... Op het gebied van radio, televisie, bellen en internet is er van alles aan de hand. Voor veel mensen is het ‘acacadabra’ en zij gaan dan ook zomaar in op aanbiedingen en acties van bijvoorbeeld KPN en Ziggo. Terwijl ze daardoor niet beter maar juist slechter af zijn. Daarom adviseert CAI Harderwijk: bel vóór u overstapt en wilt profiteren van een zogenaamd ‘goeie deal’ even met CAI-receptioniste Nasja Boerstra of één van haar collega’s. Dat kan teleurstellingen voorkomen. Eén van die teleustellingen is het missen van vertrouwde zenders. De kerkomroep, HK 13 TV, het zijn maar twee voorbeelden van zenders die alleen door CAI Harderwijk en de CAI Inclusief dienstaanbieders worden doorgegeven. Bij overstappen komt ook vaak een hoop gedoe met kabels, kastjes en nieuwe instellingen kijken. Veel overstappers hebben al spijt als de doos met kabels, kastje en handleiding binnen komt... Nasja Boerstra heeft een helder advies voor iedereen die zonder gedoe wil genieten van radio, televisie, internet en telefonie: kies een pakket van een CAI Inclusief provider. Dan blijven alle aansluitingen en instellingen hetzelfde en houdt men het uitgebreide, voordelige CAI-zenderpakket. Er zijn vijf providers die het CAI Inclusief label hebben:

Solcon, XSYou, Plinq, Nedvite en Matrix IT

www.caiharderwijk.nl

DE

I S VA N O N S

SWO Magazine Maart 2013  

SWO Magazine Maart 2013

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you