Page 24

WEEKBLAD WAALWIJK / DRUNEN - WOENSDAG 8 MEI 2019

Kom werken bij de grootste retaildrukker van Europa!

PAGINA 24

PARLEZVOUS FR NÇAIS?

Jaarlijks 450.000 ton papier, die nodig zijn voor zo’n 80.000 drukorders. Dat klinkt niet alleen indrukwekkend, dat ís het ook. Niet voor niets is Koninklijke Drukkerij Em. de Jong de grootste retaildrukker van Europa. Vanuit verschillende vestigingen in Nederland, België en Duitsland verzorgen onze ca. 1300 medewerkers drukwerkoplossingen voor (retail)klanten.

Accountmanager Frankrijk Als accountmanager fungeert u, vanuit de binnendienst, als eerste aanspreekpunt voor de Franse retailklanten. U adviseert, beantwoordt vragen, bewaakt de orders en bent de spil tussen klant en productie. Kortom u ontzorgt de Franse klanten volledig op het gebied van retaildrukken. Verder zult u in de administratieve systemen de Franse klanten opvolgen en borgen. U bewaakt de productiedeadlines, lost eventuele problemen op in overleg met de klant en de interne organisatie.

Jaarlijks 450.000 ton papier, die nodig zijn voor zo’n 80.000 drukorders. Dat klinkt niet alleen indrukwekkend, dat ís het ook. Niet voor niets is Koninklijke Drukkerij Em. de Jong de grootste retaildrukker van Europa. Vanuit verschillende vestigingen in Nederland, België en Duitsland verzorgen onze ca. 1300 medewerkers drukwerkoplossingen voor (retail) klanten. Voor de centrale ICT afdeling zijn wij op zoek naar een:

Senior Full stack developer

Wat ga je doen? Je bent een onderdeel van een development team waarbij je programmeert, test en zorgt voor opleveringen van zowel productie- als kantoorapplicaties. De applicaties die je bouwt dragen bij aan het optimaliseren van de processtromen. Er wordt gewerkt met sprints, Scrum etc. Je denkt actief mee en doet voorstellen om bestaande applicaties te verbeteren en door te ontwikkelen, om vervolgens de applicatie aan te passen. Dit alles in overleg met leidinggevenden en eindgebruikers. Wat vragen wij? - Minimaal een afgeronde Bachelor opleiding richting informatica; - Diepgaande kennis van Javascript (Nodejs), asp.net en C#; - Kennis en ervaring met cloud (AWS) en architectuur, ElectronJS is een pré; - Kunt object georiënteerd denken en programmeren; - Communicatief vaardig, oplossings- en resultaatgericht, initiatiefrijk; - Minimaal 5 jaar werkervaring.

Profiel: • Bachelor werk- en denkniveau; • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Franse taal is een vereiste; • Commercieel inzicht, klant- en resultaatgericht, oplossend vermogen, proactief; • Fulltime beschikbaar, standplaats: Baarle-Nassau; • Affiniteit met de grafische sector is een pré.

Wat bieden wij? Een inspirerende baan in een omgeving waar initiatief en ondernemerschap gewaardeerd worden. Naast (vakinhoudelijke) ontwikkelingsmogelijkheden is er ruimte voor eigen inbreng en creatieve oplossingen. Je werkt in een enthousiast en betrokken team met een informele werksfeer. Wij bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en opleidingsmogelijkheden.

Heeft u interesse in bovenstaande functie? Solliciteer via e-mail: vacature@emdejong.nl t.a.v. mevr. drs. M. Broeders.

Interesse? Interesse in deze functie? Stuur je sollicitatie naar: vacature@emdejong.nl, t.a.v. mevrouw M. Broeders. Bezoek ook eens de website www.emdejong.nl

VACATURE

E

T C E R I D N PER

EK WIJ ZO

L E E N O PERS K

N E RIE R B A A F V R E ER E TIMM NZ O R O VO

Vereist is een aantal jaren ervaring in machinaal houtbewerking en/of het afwerken en afmonteren van kozijnen, ramen, deuren en andersoortige kwaliteitsproducten.

RIETDEKKER GEZOCHT Wil jij in de toekomst ook je eigen rieten dak dekken? Pape Rietdekkers is een familiebedrijf en wij werken door heel Nederland. Wij maken nieuwe rieten daken op uiteenlopende panden. Van een moderne villa tot een verbouwde boerderij, een tuinhuis of hooiberg. Daarnaast houden wij ons ook bezig met het onderhoud aan rieten daken. Dit kan een complete renovatie zijn of een kleine reparatie. Wij zoeken rietdekkers om dit mooie ambacht uit te oefenen. Uiteraard is het ook mogelijk om als ZZP-er dit mooie vak uit te voeren.

Je wordt onderdeel van een gemotiveerd team en je werkt in een zeer moderne en geautomatiseerde timmerfabriek. Naast ervaring is technisch inzicht en affiniteit met houtbewerking een vereiste. Functie per direct beschikbaar!

Sollicitatiebrief en CV kunt u mailen naar info@dejongkozijnen.nl of bel 0162-495005 Op onze website vindt u alle informatie over De Jong Kozijnen.

www.dejongkozijnen.nl

Pape Rietdekkers B.V • Keppelseweg 283 • 7008 BC Doetinchem Tel: (0314) 33 40 27 • info@pape-riet.com • www.pape-riet.com

Profile for Uitgeverij Em de Jong

Weekblad Waalwijk 08-05-2019  

Gratis nieuws en advertentieblad voor Waalwijk, Sprang-Capelle enWaspik. Weekblad Waalwijk verschijnt wekelijks op woensdag in een oplage va...

Weekblad Waalwijk 08-05-2019  

Gratis nieuws en advertentieblad voor Waalwijk, Sprang-Capelle enWaspik. Weekblad Waalwijk verschijnt wekelijks op woensdag in een oplage va...