Page 6

NIEUWSKLOK - WOENSDAG 16 OKTOBER 2019

PAGINA 6

Gemeentenieuws

Dit is een publicatie van het gemeentebestuur van Oisterwijk

Contact

Rioleringswerkzaamheden rondom Burgemeester van Beckhovenlaan

Lind-Noord weer open - Spoorwegovergang Heusdensebaan dicht

Het riool in de Burgemeester van Beckhovenlaan, Burgemeester de Keijzerplein, Juliana Bernhardplein, Burgemeester Canterslaan en Balbian Versterlaan moet vervangen worden. De werkzaamheden zijn in ieder geval tot april 2020.

Gemeente Oisterwijk De Lind 44 5061 HX Oisterwijk Telefoon: (013) 529 13 11 E-mail: gemeente@oisterwijk.nl Website: www.oisterwijk.nl AFSPRAAK De gemeente Oisterwijk werkt op afspraak. Een afspraak maakt u via de website of telefonisch. Maandag t/m woensdag: 8.30 uur - 17.00 uur Donderdag: 8.30 uur - 19.00 uur Vrijdag 8.30 uur - 13.00 uur WMO-CONSULENT Dagelijks telefonisch spreekuur van 9.00 - 12.00 uur Telefoon: (013) 529 13 11

De verschillende straten worden opgebroken en daarom ook afgesloten voor verkeer. Dat geeft natuurlijk overlast. Daarom werken we in verschillende fasen. Het 1e deel van de werkzaamheden begint op 21 oktober. We hebben het voor je op een rij gezet. 21 oktober – 20 december 2019: Burgemeester van Beckhovenstraat Scheepersdijk - Burgemeester de Keijzerplein - Juliana Bernhardplein Op maandag 21 oktober beginnen de werkzaamheden aan de kruising Scheepersdijk - Burgemeester Van Beckhovenstraat. We breken de straat open op de kruising tot aan het Burgemeester de Keijzerplein en het Juliana Bernhardplein. Het aanleggen van het nieuwe riool en de nieuwe bestrating duurt naar verwachting tot de kerstvakantie. Verkeer wordt omgeleid. 21 oktober – 20 december 2019: Burgemeester de Keijzerplein - Juliana Bernhardplein Op het Burgemeester de Keijzerplein en Juliana Bernhardplein doen we archeologisch onderzoek en leggen we een nieuwe waterleiding aan. Hiervoor breken we de stoep en delen van de we weg open. De pleinen blijven bereikbaar via de Burgemeester Canterslaan.

6 januari 2020 – eind februari 2020: Burgemeester de Keijzerplein - Juliana Bernhardplein - Burgemeester van Beckhovenstraat - Burgemeester Canterslaan We breken de straat open op het Burgemeester de Keijzerplein en Juliana Bernhardplein en de Burgemeester van Beckhovenstraat tot en met de Burgemeester Canterslaan. Ook hier komt de nieuwe riolering en bestrating. Februari 2020 – maart 2020: De Balbian Versterlaan Het deel van de Balbian Versterlaan tussen de Lindeparklaan en de Burgemeester Canterslaan krijgt een nieuw riool en nieuwe bestrating. Maart 2020 – april 2020: Burgemeester Canterslaan Als laatste is de Burgemeester Canterslaan aan de beurt. Het riool wordt in een deel van de straat vervangen. De straat krijgt wel over de hele lengte nieuw asfalt en bestrating. Overlast De werkzaamheden zorgen voor overlast. Wel proberen we dit tot een minimum te beperken. Via www.oisterwijk.nl/wegwerkzaamheden, de Nieuwsklok en Social Media houden we je op de hoogte.

TEAM INKOMEN (PW) Dagelijks telefonisch spreekuur van 9.00 - 10.00 uur en van 15.00 - 16.00 uur behalve op vrijdagmiddag Telefoon: (013) 529 13 11

Ondanks het slechte weer van de afgelopen weken is er hard gewerkt aan de weg bij het centrum. Sinds vrijdagavond 11 oktober is de Lind-Noord tot aan de Peperstraat weer open voor verkeer. De werkzaamheden zijn daar inmiddels afgerond. Sinds maandag 14 oktober wordt er gewerkt aan de aansluiting Nicolaas van Eschstraat – Joannes Lenartzstraat – Spoorlaan. Vanaf dat moment is de spoorwegovergang Heusdensebaan dus afgesloten voor al het verkeer behalve voetgangers. BrabantWater werkt daarnaast nog in de Nicolaas van Eschstraat en de Haarenseweg. Hierdoor is het niet mogelijk om rond te rijden via de Heusdensebaan-Haarenseweg.

Nieuwe chip in je container

MELD EN HERSTEL Zwerfvuil? Verstopte riolering? Losse tegels? Illegale storting? Een gevaarlijke tak in een boom? Kapotte speeltoestellen? Maak een melding via www. oisterwijk.nl! MILIEUSTRAAT Hier kunt u afval inleveren dat door omvang of gewicht niet in de minicontainer past. Sommige afvalsoorten kunt u gratis inleveren, voor andere soorten moet u betalen.

Bijeenkomst over spoortrillingen Oisterwijk

Openingstijden: Woensdag en vrijdag 13.30 uur tot 16.30 uur Zaterdag 10.00 uur tot 16.00 uur Adres: Veldweg 8, Oisterwijk Telefoon: (0900) 821 22 48

De bijeenkomst is dinsdag 22 oktober bij 2College Durendael aan de Van Kemenadelaan 5 in Oisterwijk. Het programma: • 18.45 - 19.00 uur: inloop • 19.00 - 21.00 uur: in gesprek met elkaar en ruimte voor vragen

ProRail, NS en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat organiseren op dinsdag 22 oktober een bijeenkomst over trillingen langs het spoor in Oisterwijk. Tijdens deze avond gaan zij graag met de Oisterwijkse inwoners in gesprek.

We adviseren je om zoveel als mogelijk te voet of met de fiets te komen. De gemeentepagina is een wekelijkse uitgave van de gemeente Oisterwijk

Nieuwe proeven tegen trillingen Brabantroute ProRail en NS willen samen met het mi-

nisterie nieuwe maatregelen testen tegen de overlast van trillingen op de Brabantroute. NS gaat als proef in Dorst, Rijen en Oisterwijk met een aangepaste snelheid rijden en ProRail onderzoekt de haalbaarheid en inpasbaarheid van een drietal maatregelen. Vragen? Neem dan contact op met ProRail via www.prorail.nl/contact of 0800 - 776 72 45 (gratis).

Heb je een brief gekregen over de plaatsing van een nieuwe chip in je afvalcontainers? Controleer of het aantal en type containers zoals vermeld in de brief klopt. Is dit niet zo? Neem dan contact op met het telefoonnummer in de brief. Om er zeker van te zijn dat je container ook in de toekomst geleegd wordt, is het belangrijk dat je alle containers (ook medische containers) op de genoemde datum bij je voordeur zet. Ook als er werkzaamheden in jouw straat zijn. Het chippen gebeurt namelijk met de hand. Je ontvangt een sticker om op je container te plakken. Plak deze er pas op, op de dag dat je de container aan de straat moet zetten. Lukt het niet om op die datum je containers klaar te zetten? Vraag het aan iemand uit je omgeving.

Profile for Uitgeverij Em de Jong

Nieuwsklok 16-10-2019  

Het nieuwsblad van Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren

Nieuwsklok 16-10-2019  

Het nieuwsblad van Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren