Page 8

NIEUWSKLOK - WOENSDAG 24 APRIL 2019

PAGINA 8

Gemeentenieuws NEE-NEE-sticker en NEE-JA-sticker

U wilt geen ongeadresseerde reclame en/of huis aan huis bladen in uw brievenbus. Haal dan gratis de NEE-NEEsticker of de NEE-JA-sticker op bij het gemeentekantoor.

Vraagpunt Oisterwijk

Heeft u vragen over bijvoorbeeld bijzondere bijstand, hulp bij schulden? Of heeft u hulp nodig bij het invullen van formulieren? Misschien bent u op zoek naar een maatje of juist naar vrijwilligerswerk. Voor deze en nog veel meer onderwerpen is er nu het inloopspreekuur van Vraagpunt Oisterwijk. Iedere donderdagochtend van 09.00 tot 10.30 uur in Blokshekken 3.

Sportaccommodatie huren

Wilt u een sportaccommodatie zoals een sportveld of gymzaal huren? Dan kunt u dit regelen bij de gemeente. Bel naar (013) 529 13 11 of stuur een e-mail naar verhuursportoisterwijk@ oisterwijk.nl.

Oisterwijk Herdenkt - 4 mei 2019 Dodenherdenking Ieder jaar is op 4 mei de Nationale Dodenherdenking. Ook de gemeente Oisterwijk herdenkt. Het gemeentebestuur nodigt u uit voor de herdenkingsbijeenkomst. Voor iedereen die, op welke manier dan ook, bij oorlog betrokken is geweest en voor iedereen die zich daarbij betrokken voelt, geeft de dodenherdenking de gelegenheid om een moment stil te staan bij dat wat in het verleden is gebeurd. Wij hopen u te mogen ontmoeten op: zaterdagavond 4 mei 2019 in de H. Joanneskerk aan de Lind in Oisterwijk Het programma begint om 17.50 uur (na aanvang geen toegang meer mogelijk) De kerk is open vanaf 17.15 uur Programma Voor de herdenkingsbijeenkomst op 4 mei, heeft het 4 mei-comité een programma samengesteld, waarvan u de hoofdlijnen hieronder leest: • 17.50 uur uitvoering van het Requiem van Maurice Duruflé in de H. Joanneskerk, De Lind 52, Oisterwijk Toegang tot de uitvoering is gratis. U moet wel uiterlijk 30 april reserveren. Stuur voor kaartjes een mail naar herdenkingsconcertoisterwijk@kpnmail.nl. De uitvoering van het Requiem duurt tot ongeveer 19.00 uur. Voor de volgende programma onderdelen hoeft u zich niet aan te melden: • 19.15 uur stille tocht vanaf de H. Joanneskerk naar bevrijdingsmonument Aansluitend: • Herdenkingsplechtigheid bij het bevrijdingsmonument in Oisterwijk • Kranslegging

• Samenkomst in het raadhuis en gelegenheid tot napraten Kranslegging Elk jaar doen verschillende besturen mee aan de kranslegging. Wanneer u namens of met het bestuur van uw organisatie of vereniging een krans bij het monument wilt leggen, neemt u dan uiterlijk 19 april contact op met Esther Tol, ceremoniemeester tijdens de 4 mei-viering. Bel (013) 529 13 11 of mail esther.tol@oisterwijk.nl. Stille Tocht Het 4 mei-comité vraagt inwoners, de horecaondernemers en bezoekers van het centrum van Oisterwijk, om er samen voor te zorgen dat de stille tocht en de herdenkingsplechtigheid bij het bevrijdingsmonument ongestoord kunnen plaatsvinden. Informatie Wilt u meer weten over deze herdenkingsbijeenkomst? Neem contact op met Esther Tol van de gemeente Oisterwijk via (013) 529 13 11 of esther.tol@oisterwijk.nl. “Tijdens de Nationale Herdenking op 4 mei herdenken we allen – burgers en militairen – die in het Koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld zijn omgekomen of vermoord sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.”

rveren

g/rese

egan gratis to

verplicht

uiterlijk

30 april

REQUIEM MAURICE DURUFLÉ Uitvoerenden Rosina Fabius mezzosopraan Stefan Astakhov bariton Herdenkingskoor ’s-Hertogenbosch Kamerorkest Concerto Brabant Bernhard Touwen dirigent Joanneskerk, De Lind 52, Oisterwijk aanvang 17.50 uur (de kerk is open vanaf 17.15 uur) na aanvang geen toegang meer mogelijk gratis toegang/reserveren verplicht uiterlijk 30 april via mail: herdenkingsconcertoisterwijk@kpnmail.nl informatie: 013 5291311 ontwerp: Yell & Yonkers

- Officieel memorandum, het gedenkschrift voor de Nationale Herdenking A3_Oisterwijk_2019.indd 1

06-03-19 10:39

BROEKEN WEKEN t/m zondag 7 april

STAAN ONZE BROEKENMERKEN CENTRAAL

Kom werken bij de grootste retaildrukker van Europa! Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, gevestigd in Baarle-Nassau, is een moderne grafische onderneming met als hoofdactiviteit het in grote oplagen vervaardigen van o.a. reclame-drukwerk en huis-aan-huis bladen. De financiële afdeling bestaat uit 14 financiële professionals. Voor dit team zijn wij per direct op zoek naar een:

Financieel administratief medewerk(st)er 40 uur per week

De werkzaamheden zijn: • Verzorgen van de verkoop-, inkoop- en grootboekadministratie inclusief sub-administraties; • Voorbereiden van betalingsvoorstellen, BTW en overige (fiscale) aangiften; • Generen van financiële gegevens ten behoeve van rapportages; • Overige werkzaamheden van financiële en bedrijfseconomische aard.

EXTRA

Profielschets: • Afgeronde MBO opleiding; richting financieel/administratief; • 2 tot 3 jaar relevante werkervaring op een financiële afdeling; • Proactief, enthousiast, accuraat, teamspeler en betrouwbaar; • Goede communicatieve eigenschappen; • Geen 9 tot 5 mentaliteit en pragmatisch ingesteld; • Het gaat om een tijdelijke functie van minimaal 1 jaar.

KOOPZONDAG 31 MAART

Interesse in bovenstaande functie? Stuur een e-mail naar: vacature@emdejong.nl. Bezoek ook eens de website www.emdejong.nl en scan de qr-code of ga naar bit.do/Drukkerij en bekijk onze bedrijfsfilm.

GRATIS RIEM OF SJAAL & GRATIS VERMAKEN bij aankoop van een broek www.terhorstvangeelonline.nl | Dorpsstraat 23 Oisterwijk | 013 - 521 69 98 |

www.facebook.com/terhorstvangeelmode

Profile for Uitgeverij Em de Jong

Nieuwsklok 24-04-2019  

Het nieuwsblad van Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren

Nieuwsklok 24-04-2019  

Het nieuwsblad van Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren