Page 22

NIEUWSKLOK - WOENSDAG 24 APRIL 2019

PAGINA 22

Politie, Brandweer en Ambulance

Geluk is... samen groeien!

Bijzondere gebeurtenissen van de afgelopen week in Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk: Gaslek Tijdens werkzaamheden aan de Graaf Bernadottelaan in Oisterwijk is 17 april omstreeks 08:30 uur een gasleiding geraakt. De brandweer heeft metingen verricht, maar er bleek geen gevaar te zijn. Een bedrijf heeft de kapotte leiding vervangen.

Gelukkige klanten zorgen voor groei. Daarom zijn wij in deze regio op zoek naar nieuwe collega’s.

Thuishulp gezocht

Gewonde Op 18 april omstreeks 10:30 uur heeft er een aanrijding plaats gevonden tussen twee auto’s op de Moergestelseweg in Oisterwijk. Een van de auto’s kwam vanaf de huisartsenpraktijk; een andere auto botste tegen deze in de flank. Een bestuurster is gewond geraakt. De schade was flink.

Ben jij sociaal ingesteld en wil je een bijdrage

geldt niet alleen voor onze klanten, maar

leveren aan het huishouden en het welzijn

ook voor onze medewerkers. Wij geloven dat

van (oudere) mensen? Dan ben jij de thuis-

tevreden medewerkers bijdragen aan geluk-

hulp waar wij naar op zoek zijn! Bij Actief Zorg

kigere klanten. Jij ook? Reageer dan direct

zetten we ons in voor iedereen die thuis hulp

en stuur een mail met je gegevens naar

kan gebruiken. We proberen een bijdrage te

sollicitatie@actiefzorg.nl o.v.v. ‘Thuishulp’

leveren aan het geluksgevoel van onze klanten. Bij alles wat we doen gaan we uit van de

Kijk op www.actiefzorg.nl voor de volledige

mogelijkheden en talenten van mensen. Dit

functieomschrijving.

28 april EXTRA koopzondag Op zondag 28 april wordt ’s middags een kindermatinee georganiseerd op het Lindeind. De jeugd tot 12 jaar zal zich hier prima vermaken.Ook is er de Nostalgische kermis. Uiteraard heten we u ook hartelijk welkom op de koopzondag van 5 mei.

Monsterhond Luc Roosen, boswachter in de Oisterwijkse bossen, dacht afgelopen donderdag 18 april bij het zien van flink beschadigde bomen, aan een hond, ‘een monster.’ De vreemde schade aan bomen in de Oisterwijkse bossen, die Luc aantrof op meerdere bomen, komt vermoedelijk van vechthonden. Volgens de bezorgde boswachter niet iets wat in de natuur thuis hoort. Hij hoopt dat die honden goed aan de lijn zitten, want zo’n beet wil mens noch dier ervaren. De boom overigens ook niet! Camping In de nacht van donderdag op vrijdag brak rond 4:15 uur brand uit op camping Klein Oisterwijk aan de Oirschotsebaan. Twee caravans stonden in lichterlaaie; ook overkappingen en andere spullen die rond de caravans stonden gingen in vlammen op. De bewoners konden op tijd aan

de vlammenzee ontsnappen. Door de enorme vlammenzee begonnen ook twee andere caravans te branden. De brandweer kwam met vier wagens ter plaatse. De schade voor de gedupeerde is groot. Brandend dak 20 april omstreeks 12:15 uur heeft er brand gewoed in het dak van een woning aan de Prinses Beatrixstraat in Oisterwijk. Bij aankomst van de hulpdiensten was de bewoner de brand zelf al aan het blussen. Bij de brand kwam rook vrij die in de woning trok. De brandweer heeft de woning geventileerd. Een hoogwerker van brandweer Tilburg kwam ter plaatse voor assistentie. De brand is vermoedelijk ontstaan door werkzaamheden. Overwegen In Oisterwijk waren zaterdagavond iets na 20.00 uur diverse overwegen gesloten door een storing. De bomen waren korte tijd dicht vanaf de Pannenschuur tot aan de wijk Waterhoef. Er stond ook een trein stil aan de Joannes Lenartzstraat. Over de kop Maandagmorgen 2e Paasdag rond 05:15 uur botste een auto op de A58 bij Moergestel door onbekende oorzaak tegen de vangrail, waarna deze over de kop sloeg. De twee inzittenden, beide mannen, raakten gewond. Meerdere politie eenheden, twee ambulances en Rijkswaterstaat kwamen met spoed ter plaatse. De weg lag bezaaid met brokstukken en de vangrail stond zichtbaar scheef door de harde klap. Beide mannen zijn

Een vlammenzee op camping Klein Oisterwijk (Foto: Toby de Kort/ De Kort Media)

per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg, het letsel is onbekend. De politie onderzoekt hoe het ongeval plaats heeft kunnen vinden. Motordief Een 40-jarige man uit Tilburg is in de nacht van zondag op maandag op heterdaad gepakt nadat hij twee crossmotoren zou hebben gestolen uit een schuur bij een woning. Een alerte buurtbewoner alarmeerde omstreeks 04.30 uur de politie omdat hij geluiden hoorde bij de woning van zijn achterburen. Hij zag een man met een motor zonder kentekenplaat lopen op de Broekzijde in Moergestel. Na verder onderzoek blijkt dat de twee motoren zijn weggenomen uit een schuur bij een woning aan de Donkhorst. Ongeval Maandag om 15:00 uur heeft er een kop-staart aanrijding plaats gevonden tussen twee auto’s aan de Moergestelseweg in Oisterwijk. De auto’s liepen veel schade op. Beide bestuurders zijn ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel, zij raakten licht gewond.

Profile for Uitgeverij Em de Jong

Nieuwsklok 24-04-2019  

Het nieuwsblad van Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren

Nieuwsklok 24-04-2019  

Het nieuwsblad van Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren