Page 32

NIEUWSKLOK - WOENSDAG 17 APRIL 2019

PAGINA 32

LAAT JE VERRASSEN... Nooit eerder was er zo veel te beleven. Lachen om het ludieke vrijwilligerslegertje van commandant F. Leeghuis. Huiveren bij de bloedserieuze middeleeuwse zwaardgevechten. De speciaalste biertjes proeven. En dromen van de seventies, in de Swingmill !

Je zou bijna vergeten wat er al was! De Levende Poppenkast met Jan & Katrijn en Pietje de Boef, de betoverende favorieten van jong en oud. De nostalgische ambachten, nu op het sfeervolle erf achter de dorpsboerderij. Kinderspelletjes. Klompenschilderen. De brevierende nonnen. De snert, de muziekskes, Straattheater en nog zo veel meer... Foto: Albert Stolwijk

AFTERPARTY TOT 20.30 UUR MET COVERBAND ROCKSOC!!!

Je verveelt je geen moment. Kom ook en geniet, Tweede Paasdag 22 april vanaf 10 uur in Liempde. BOEREMERT LIEMPDE! Als vanouds, maar niet meer alleen zoals vruuger!

ONS S I G ASDA NHOUT A P E 2 N UDE I L A ! FILIA OPEN

16 mei 2019:

Aandacht voor tandvlees op European Gum Health Day

ANWB FIETStocht

Op 2e Paasdag vindt de jaarlijkse gratis ANWB fietstocht weer plaats! Dit jaar zullen er zelfs 3 verschillende afstanden zijn. U kunt kiezen uit een afstand van 27km, 50km of de speciale racetour van 70km.

EN ER IS MEER TE DOEN

Ons nieuwe merk Cannondale zal voor het eerst te zien zijn én te testen net als de racefietsen van Ridley en Bianchi. Ook zullen er spectaculaire aanbiedingen zijn op: accessoires, (gebruikte) e-bikes, de race en atb outlet!

HAPJE EN EEN DRANKJE

Voor de kids zal er de hele dag vermaak zijn en natuurlijk sluiten we deze dag weer gezellig af met een hapje en een drankje. We zien je graag op 2e Paasdag! Kreitenmolenstraat 45 5071 BA

Udenhout

(013) 5115990

U bent van harte welkom bij Tandheelkundig Centrum Oisterwijk op donderdag 16 mei tussen 13:00 uur en 15:00 uur in onze praktijk op de Moergestelseweg 20.

European Gum Health Day – De Dag van het Tandvlees De European Gum Health Day is een internationale dag voor het bewustzijn van tandvleesaandoeningen en vindt plaats op 16 mei. Verschillende parodontologiepraktijken, tandartspraktijken en mondhygiënistenpraktijken stellen zich open voor een gratis screening van het tandvlees. Wat houdt deze screening in? Om te beoordelen of tandvlees gezond of ontstoken is, wordt de ruimte tussen de tand en het tandvlees opgemeten, de pocket. Dit gebeurt met een speciaal meetinstrument, een pocketsonde. Er wordt gekeken hoe diep de pockets zijn. Hoe dieper de pockets, hoe ernstiger de ontsteking. Er wordt voorlichting en uitleg gegeven over de staat van het tandvlees en eventuele ernst van de aandoening. Kijk op www.NVvP.org voor de deelnemende praktijken! Daarop is vermeld waar en hoe laat de screening uitgevoerd wordt. Wat is tandvleesontsteking? De officiële naam voor ernstige tandvleesontsteking is parodontitis. Parodontitis is een ernstige ontsteking van het tandvlees en onderliggende kaakbot. In het ergste geval kunnen tanden en kiezen los gaan staan en zelfs eruit vallen. Gezond tandvlees heeft ook een effect op de algehele gezondheid. Het is dus belangrijk te weten hoe het met je tandvlees gesteld is.

Profile for Uitgeverij Em de Jong

Nieuwsklok 17-04-2019  

Het nieuwsblad van Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren

Nieuwsklok 17-04-2019  

Het nieuwsblad van Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren