Page 21

NIEUWSKLOK - WOENSDAG 23 MEI 2018

PAGINA 21

Een avondje stijl- en salsa dansen Afgelopen zaterdagavond was de theaterzaal van Tiliander even een dansschool. De salsa Let’s Dance dansavond was een sponsoractie van de Haarense Jos Denissen en de Oisterwijker Frank van den Nouweland voor de stichting ALS.

s Het was niet overweldigend druk, wat het dansliefhebbers niet erg vonden. Zo was er immers genoeg ruimte op de vloer en de gezelligheid was er niet minder door. (foto Michelle Bosmans)

Nadat Jos en Frank de aanwezigen welkom heetten, werd het eerste dansnummer in gang gezet door DJ Dirk Bullens. De foxtrot, Engelse Wals, chachacha en tango kwamen allemaal voorbij. Caroline en Ronald Meijerink van dansschool Mecaro lieten de bezoekers de eerste pasjes en ritmes van salsa dansen ervaren en gaven ook nog een showtje van stijldansen hoge klasse weg.

Foto expositie bij Inloop Oisterwijk Er is weer een nieuwe expositie in het Inlooppunt. Deze keer hangen er hele bijzondere foto’s, gemaakt door Marc van Amelsvoort, de “buurman” van het Inlooppunt.

te exposeren. De expositie is te bezichtigen tot begin augustus.

Sinds enkele jaren fotografeert Marc met veel plezier grote ma-

U bent van harte welkom op de openingstijden op dinsdag en donderdag van 14.00 – 16.00 uur en vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 uur. De koffie/thee staan klaar.

chines. Het Inlooppunt biedt Marc graag de gelegenheid om

GEVOEL “Ik was al jong in het bezit van een camera. In 2016 heb ik een digitale camera gekocht met veel meer mogelijkheden. Ik fotografeer graag in de natuur. Maar het liefste bezoek ik op open dagen bedrijven met grote machines, waar ik dan foto’s van maak. De foto’s, die hier hangen zijn gemaakt bij het Textielmuseum in Tilburg en bij KVL in Oisterwijk. Ze hebben op mij een diepe indruk gemaakt en ik hoop dit over te kunnen brengen op u als kijker,” aldus Marc van Amelsfoort.

s Werken van Marc van Amelsfoort aan de muur in het Inlooppunt Oisterwijk.

! d w u e i n r e V

Wie Stichting Oisterwijk Centraal wil steunen kan lege flessen inleveren bij de Jumbo in Oisterwijk. U kunt uw emballage-bonnetje(s) in een speciale brievenbus doen bij de lege flessen automaat. Het geld dat wordt opgehaald via deze bonnetjes wordt geschonken aan de stichting. Zij gebruikt dat geld voor het reali-

brabantwerkt.nl

voor lokale vacatures in jouw buurt Uw vacature in 5, 10 of 15 weekbladen en drie weken op

BrabantWerkt.nl vanaf slechts

Voor meer informatie over de projecten van Stichting Oisterwijk Centraal kunt u contact opnemen via info@stichtingoisterwijkcentraal.nl

In een relaxte sfeer genieten van (h)eerlijke lekkernijen op de plek waar deze daadwerkelijk groeien of gemaakt worden. Dat is de kern van Food Festival de Es.

Evenementen als deze kunnen mens en landschap verder met elkaar verbinden en bijdragen aan een gezondere en minder belastende voedselketen. Het festival is gratis toegankelijk. DEUGDEN Het zijn de deugden des levens: ontspannen, lekker eten en drinken en ondertussen genieten van muziek, theater en amusement. Wie houdt er niet van? Tegelijkertijd groeit ook het besef dat gezond en duurzaam consumeren nodig is om ook in de toekomst te kunnen blijven genieten. Een verandering in onze dagelijkse menukeuze is dus een ‘must’!

Dat dit op een leuke en creatieve manier kan kunt u proef(!) ondervindelijk ervaren tijdens Food Festival de Es. Een tipje van de sluier: verrassende hapjes gemaakt door lokale food-ondernemers met ingrediënten uit de streek, biologische drankjes en gezellig broodjes bakken rondom het kampvuur. Omdat we ervan overtuigd zijn dat cultuur en humor kunnen bijdragen aan bewuster eten en drinken presenteert Food Festival de Es ook veel verrassende optredens en activiteiten. Live-muziek, theater, poëzie maar ook lekker in bomen klimmen of een yogasessie voor ouders en kinderen. Er is voor ieder wat wils. Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt! Het festival vindt plaats op zondag 17 juni tussen 12.00 en 20.00 uur op het terrein van Tuinderij de Es, gelegen aan Eind 19c in Haaren.

10

per mm per krant

Oplage : . x e 0 0 .0 5 2 2 . x a tot m Waalwijk

14 Breda Roosendaal

11

Os s

Den Bosch

7

16

Uden Veghel

Bo xmeer

Tilburg

Bergen op Zoom

29

Mail uw advertentie naar uitgeverij@emdejong.nl o.v.v. BrabantWerkt.nl

De cirkel is rond

seren van de verschillende projecten die worden georganiseerd voor de inwoners van Oisterwijk en in het bijzonder voor degenen die moeite hebben om op eigen kracht mee te doen in onze samenleving.

Food Festival in Haaren Op zondag 17 juni (Vaderdag) vindt bij Tuinderij De Es in Haaren de vierde editie plaats. Het festival sluit aan bij de doelstelling die ook Het Groene Woud heeft om aandacht te vragen voor duurzaam voedsel uit de streek: volledig biologisch, lokaal en met veel alternatieven voor vlees.

Ga nu naar

€ 0.

Lege flessen voor Oisterwijk Centraal

Eindhoven

s Food Festival op Tuinderij de Es in Haaren.

we deelde samen vandaag de liefde die ons toekwam kwetsbaar open verbonden wij ons vanuit het hart in samenzijn moeder dochter samen op 1 lijn in Vrouwenkracht sinds te lange tijd herkenden wij ons weer in elkaar, je lijkt weer op jezelf zei ze tegen mij licht dementerend in volheid van geest met de wijsheid daarin nog steeds aanwezig deelde wij onze offers aan het leven gebracht vonden kracht bij elkaar spontaan onverwachts was er zoveel warmte zonder een afscheid met een open hart ben ik gegaan in de kracht van onze liefde samen de cirkel is rond de liefde gedeeld samen geheeld voor altijd blijft zij bijzonder mijn Moeder Henny van Herck 2e Pinksterdag 21 mei 2018

Nieuwsklok 23-05-2018  

Het nieuwsblad van Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren

Nieuwsklok 23-05-2018  

Het nieuwsblad van Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren