Page 6

NIEUWSKLOK - WOENSDAG 4 APRIL 2018

PAGINA 6

Gemeentenieuws

Dit is een publicatie van het gemeentebestuur van Oisterwijk

Contact

Nieuwe raad

Voorverkoop abonnementen Staalbergven vanaf 9 april Op maandag 9 april begint de voorverkoop van de abonnementen van het Staalbergven. Dit doet u online, van aanvraag tot en met betaling. De voorverkoop is tot en met 6 mei, daarna gelden de gewone prijzen. Hoe werkt het: • Vul het formulier in via www.oisterwijk. nl/staalbergven. U hoeft niet in te loggen met Digid. Vul voor alle personen die een abonnement willen naam en geboortedatum in • Daarna verschijnen automatisch de kosten voor het abonnement. Als in uw geval blijkt dat u goedkoper uit bent met een gezinsabonnement, dan ziet u die optie. Ook bij betaling ziet u het goedkoopste abonnement • U verstuurt de aanvraag en betaalt met Ideal of creditcard

Gemeente Oisterwijk De Lind 44 5061 HX Oisterwijk Telefoon: (013) 529 13 11 E-mail: gemeente@oisterwijk.nl Website: www.oisterwijk.nl AFSPRAAK De gemeente Oisterwijk werkt op afspraak. Een afspraak maakt u via de website of telefonisch. Maandag t/m woensdag: 8.30 uur - 17.00 uur Donderdag: 8.30 uur - 19.00 uur Vrijdag 8.30 uur - 13.00 uur WMO-CONSULENT Dagelijks telefonisch spreekuur van 9.00 - 10.00 uur Telefoon: (013) 529 13 11 TEAM INKOMEN (PW) Dagelijks telefonisch spreekuur van 9.00 - 10.00 uur en van 15.00 - 16.00 uur behalve op vrijdagmiddag Telefoon: (013) 529 13 11 SPREEKUUR COLLEGE Wilt u één van de collegeleden spreken en heeft u niet veel tijd nodig? Maak dan een afspraak voor het spreekuur. Dat is op dinsdag tussen 09.00 en 10.00 uur in het gemeentekantoor, De Lind 44 in Oisterwijk. Het spreekuur is bedoeld voor gesprekken van maximaal 15 minuten. U kunt een afspraak maken via tel. (013) 529 13 11. Geef duidelijk door dat het gaat om een afspraak voor het spreekuur en wat het onderwerp van gesprek is. MELD EN HERSTEL Zwerfvuil? Verstopte riolering? Losse tegels? Illegale storting? Een gevaarlijke tak in een boom? Kapotte speeltoestellen? Maak een melding via www.oisterwijk.nl! MILIEUSTRAAT Hier kunt u afval inleveren dat door omvang of gewicht niet in de minicontainer past. Sommige afvalsoorten kunt u gratis inleveren, voor andere soorten moet u betalen. Openingstijden: Woensdag en vrijdag 13.30 uur tot 16.30 uur Zaterdag 10.00 uur tot 16.00 uur Adres: Veldweg 8, Oisterwijk Telefoon: (0900) 821 22 48 De gemeentepagina is een wekelijkse uitgave van de gemeente Oisterwijk

Donderdag 29 maart werd de nieuwe gemeenteraad van Oisterwijk geïnstalleerd. Met 21 raadsleden, waarvan 10 nieuwe, 9 vrouwen en 6 onder de 35 jaar, gaan ze de nieuwe raadsperiode in. En ze hebben er zin in!

Na de aanvraag U krijgt een bevestiging per e-mail. Komt

u voor de eerste keer naar het Staalbergven om te zwemmen? Neem de e-mailbevestiging mee en laat deze zien aan de kassa. Uw pasje ligt klaar. Ter plekke wordt een foto gemaakt van u en eventuele andere gezinsleden. Nog een pasje van vorig jaar? Heeft u uw pasje van 2017 bewaard? Vul dan in het aanvraagformulier het nummer in dat rechtsonder op uw pasje staat. Als u de 1e keer komt zwemmen bij het Staalbergven neemt u de emailbevestiging én uw oude pasje mee. Een foto hoeft niet meer gemaakt te worden.

Inleveren grof tuinafval Moergestel Op zaterdag 14 april en zaterdag 28 april kunt u het grof tuinafval ook in Moergestel inleveren. Grof tuinafval komt uit uw eigen tuin en past niet in uw gft-container. Grof tuinafval is: snoeiafval, takken en ander houtachtige delen met een doorsnede vanaf 3 cm of een lengte van 1 meter, bomen, heesters, struiken, stammen en stronken. U mag maximaal 2 m3 per keer gratis brengen.

Milieustraat Op andere dagen kunt u het grof tuinafval naar de milieustraat in Oisterwijk brengen. Kijk op www.oisterwijk.nl/ milieustraat voor de openingstijden.

Wanneer • Zaterdag 14 april en 28 april • Tijd: 09.00 – 16.00 uur

Ook zo’n zin om te zwemmen? Koop snel een abonnement in de voorverkoop.

Waar inleveren • Bruurs Loon- en transportbedrijf, Heuvelstraat 20 Moergestel

Al gehoord van het declaratiefonds?

Uitnodiging: alle gedecoreerden in Oisterwijk, Moergestel en Heukelom In de gemeente Oisterwijk is het een goed gebruik dat alle personen uit Oisterwijk, Moergestel en Heukelom met een Nederlandse Koninklijke Onderscheiding samen een toost uitbrengen met de burgemeester. Het gemeentebestuur van Oisterwijk nodigt daarom alle (oud-)gedecoreerden uit Oisterwijk, Moergestel en Heukelom inclusief partner uit voor een toost op vrijdag 27 april 2018 om

12.15 uur in TILIANDER, Spoorlaan 82c in Oisterwijk. Tijdens deze feestelijke gebeurtenis brengt Showband Taxandria om 13.00 uur een aubade aan alle gedecoreerden.

Heb je weinig geld, maar wil je wel graag een keer iets sportiefs of cultureels doen? De gemeente heeft het zogenoemde ‘declaratiefonds’. Via dit fonds krijg je een bijdrage om toch een keer naar het theater, sportles, de film of gewoon een dagje weg te gaan. Meer weten over het declaratiefonds en of jij er recht op hebt? Kijk op www.oisterwijk. nl/declaratiefonds.

Nieuwsklok 04-04-2018  

Het nieuwsblad van Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren

Nieuwsklok 04-04-2018  

Het nieuwsblad van Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren