Page 3

DE LANGSTRAAT - DONDERDAG 24 JANUARI 2013

PAGINA 3

Berichten uit Waspik Songfestival kaarten

WASPIK – Stichting Jeugdcarnaval Waspik organiseert op zaterdag 26 januari het jaarlijkse Songfestival in Den Bolder in Waspik. Het festival start om 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.30 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop à 5 euro te koop bij Bart Zijlmans (Schoolstraat 13) en Marc Wels (Lijsterbesstraat 9) of te reserveren via carnavalwaspik@gmail.com. Toegang tot de avond is vanaf 16 jaar. Meer informatie op www.jeugdcarnavalwaspik.nl.

Versieren Songfestival WASPIK – Stichting Jeugdcarnaval Waspik is op zoek naar mensen die op vrijdag 25 januari vanaf 19.00 uur mee willen helpen om Den Bolder in Waspik te versieren voor het Songfestival. Materiaal is in Den Bolder aanwezig.

Carnavals-ID WASPIK – Tijdens carnaval worden er in Den Bolder in Waspik dagelijks discoavonden georganiseerd voor jeugd vanaf groep 7 tot en met 15 jaar. Om te zorgen dat alleen jeugd van deze leeftijd binnenkomt, gaat de organiserende Stichting Jeugdcarnaval Waspik weer werken met carnavals-ID pasjes. Jeugd kan zo'n pasje op zaterdag 26 januari van 13.30 uur tot 17.00 uur in Den Bolder gratis ophalen. Ze dienen een pasfoto en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Naast dit pasje kan jeugd toegang krijgen tot de disco met een eigen legitimatiebewijs of een bewijs van inschrijving op het paspoort van de ouders. Meer informatie: www.jeugdcarnavalwaspik.nl.

CD Songfestival WASPIK – Van alle deelnemers die optreden tijdens het Songfestival dat Stichting Jeugdcarnaval Waspik op zaterdag 26 januari organiseert, is een CD gemaakt. Het schijfje met daarop de 22 nummers is vanaf maandag 28 januari te koop voor 11 euro in Waspik bij drogisterij Dio, Van der Heijden Tweewielers en Slagerij Snels. Meer informatie: www.jeugdcarnavalwaspik.nl.

Opgeven Playbackshow WASPIK – Carnaval start in Waspik volgens traditie met de grote Kinderplaybackshow op zater-

Colofon Weekblad Wekelijks gratis huis-aan-huis verspreid in Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Dussen, Hank en Waspik Uitgever Uitgeverij Em. de Jong bv Postbus 8, 5110 AA Baarle-Nassau Visweg 8, 5111 HJ Baarle-Nassau Tel: 013-5075534 Fax: 013-5078929 I: www.uitgeverijemdejong.nl E: uitgeverij@emdejong.nl Bezorgklachten: ga naar www.uitgeverijemdejong.nl en kies voor bezorging om een bezorgklacht door te geven Correspondenten Jan Hoek 0162 - 521 303 of 06 25041629 jan.hoek@planet.nl Johan Verlouw 0162 - 515 231 of 06 48192808 j.verlouw@planet.nl Aanleveren kopij www.uitgeverijemdejong.nl Kies voor aanleveren, redactioneel. Advertenties (zakelijk) Elma de Wild: 06-23 21 59 82 E-mail adres voor advertenties uitgeverij@emdejong.nl Particuliere advertenties en zoekertjes: opgeven via www.uitgeverijemdejong.nl, kies voor aanleveren

dag 9 februari om 13.15 uur in Den Bolder in Waspik. Er wordt om de eerste plek gestreden in verschillende leeftijdsgrepen. Kinderen kunnen zich gratis opgeven tot 26 januari bij Mieke Kuijsters (tel. 0416-312681) en Susanne Kuijsters (tel. 0416313813).

Inschrijven optocht WASPIK – De inschrijving voor de optocht die op zondag 10 februari door de Waspikse straten trekt, is gestart. Via de website van Stichting Jeugdcarnaval Waspik is het inschrijfformulier te downloaden. Mensen die geen internet hebben, kunnen contact opnemen met Bart Zijlmans: tel. 0416-311260. Inschrijven kan tot donderdag 7 februari 18.00 uur. Meer informatie: www. jeugdcarnavalwaspik.nl.

Informatiemiddag over dementie en Alzheimer WASPIK – KBO Waspik organiseert op vrijdag 25 januari een informatiemiddag over dementie en Alzheimer voor ouderen uit Waspik en omgeving. De middag begint om 13.30 uur en bestaat uit lezingen door Ben Janssen, vrijwilliger bij Alzheimer Midden-Brabant en dokter Lagerwerf, huisarts in Waspik. De toegang is gratis, evenals de koffie of thee bij binnenkomst en in de pauze.

Snoeidag WASPIK – Agrarische Natuurvereniging Slagenland organiseert op zaterdag 26 januari haar jaarlijkse snoeidag. De dag wordt dit jaar gehouden aan de Winterdijk in Sprang-Capelle ter hoogte van Landzicht. Er wordt gewerkt van 10.00 uur tot 14.00 uur; tussen de middag is er een lunch verzorgd door Maison Moes. Het gesnoeide hout wordt verdeeld onder de deelnemende vrijwilligers. Deelname is op eigen risico. Aanmelden vooraf bij Frans de Bont: tel. 06-22716926.

van inkomsten voor de kerk. De organisatie vraagt mensen hun papier niet meer in containers, vaten en tonnen aan te bieden; dit in verband de ouder wordende club ophalers en arbotechnische regels. Mensen die hun papier wel in containers opsparen, kunnen deze zelf ledigen bij de container naast de Schakel op het Dorpsplein.

Huldigingen duivensport op 26 januari SPRANG-CAPELLE – Op zaterdag 26 januari vindt de kampioenenhuldiging plaats van Samenspel Union Rayon 4 van Brabant 2000 in de duivensport. Het Samenspel Union Rayon 4 van Brabant 2000 bestrijkt het werkgebied van Baarle-Nassau tot Waalwijk. Vorig jaar streden 542 leden om de titels. Vrijwel alle kampioenen die gehuldigd gaan worden, hebben duiven of duivenbonnen geschonken, waaronder Ad Schaerlaeckens uit Baarle-Nassau, Wout Spierings uit Waalwijk en 3e Marathon Kampioen ZLU 2012 Dominique Martin uit Waspik. Een overzicht van deze bonnen is te vinden op Duivenmarktplaats. De huldiging vindt plaats in De Zidewinde in Sprang-Capelle om 20.00 uur. Meer informatie op www.unionrayon4.duivenalshobby.nl.

IVN-cursus SPRANG-CAPELLE – IVN De Waerdman organiseert dit voorjaar een natuurcursus 'Voorjaarsverschijnselen'. De cursus is bedoeld voor natuurliefhebbers die meer willen leren over bloemen, knollen, lieveheersbeestjes, zwaluwen en nog veel meer. De cursus wordt gegeven in de Bonte Hoeve (Hoge Vaart 85) in SprangCapelle op 21 en 28 februari, 14 en 28 maart en 13 april van 20.00 uur tot 22.00 uur. Deelname kost 35 euro inclusief cursusboek en koffie (IVN-leden betalen 25 euro). Aanmelden kan

Oud papier WASPIK – Zaterdag 26 januari gaan vrijwilligers van de Nederlands Hervormde Kerk weer op pad om oud papier op te halen in Waspik. Vanaf 8.30 uur zal de speciale vrachtwagen het dorp doorkruisen om papier dat aan straat is gezet mee te nemen. De opbrengst van deze maandelijkse actie is een belangrijke bron

De Langstraat Druk Janssen/Pers Rotatiedruk

100% dochteronderneming van

Gedrukt op 100% gerecycled papier.

Een extra exemplaar van Weekblad De Langstraat kunt u op één van de volgende adressen afhalen: Geertruidenberg • De Drogist Geertruidenberg Koestraat 1, Geertruidenberg • Plus Supermarkt Schonckplein 1-5 • Texaco benzinestation Centraleweg 2 Raamsdonksveer • Drogisterij van Mierlo Heereplein 9, Raamsdonksveer • Plus Supermarkt Burg. Krijgsmangeerde 7 • Jumbo, Boterpolderlaan • Albert Heijn, Het Anker 7 • Benzinestation Ekelschot • Texaco, Parklaan 3

Vakantie Rode Kruis WASPIK – Het Nederlandse Rode Kruis biedt een volledige verzorgde vakantie voor mensen met lichamelijke of sociale beperkingen. Vakantieschip J.Henri Dunant: “De wereld vanaf het water”, Hotel IJsselvliedt in Wezep: “Proef de sfeer van een monumentaal herenhuis”, Hotel De Valkenberg in Rheden: “Een vorstelijk verblijf midden in de Veluwse bossen” en Hotel De Paardestal: “Goed toeven in een verbouwde paardenstal”. De vakanties zijn voor mensen uit Loon op Zand, Kaatsheuvel, De Moer, Waspik, Sprang-Capelle, Waalwijk en Drunen. Informatie via Greet de Goeij (tel 0416–311468) en aanmelden via pietvandekar@home.nl of redcrosswaalwijk@home.nl.

De AGF-versspecialist uit de regio!

Elke dag vers! - Beste kwaliteit! - Service! - Lekker! - Scherp geprijsd! - Specialist!

Aanbiedingen geldig van do. 24 t/m wo. 30 januari 2013

Salade van het weekend Light Salade .......................................... 100 gram € • Hutspot

0,99 elke dag vers gesneden .........per zak à 500 gram € 0,89 • Gekookte bietjes ............................... 500 gram € 0,99 • Vers gesneden soepgroente ...... 250 gram € 0,99 • Kanzi appels Pure verleiding! Stevig en fris! ........................per kilo € 1,99 • Zoete navelsinaasappels Heerlijk sappig! .................................................8 stuks € 1,99 Eet smakelijk en een prettig weekend!

Kerkdiensten WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik worden op zondag 27 januari twee diensten gehouden. De morgendienst begint om 9.30 uur en wordt geleid door dominee Kortleve uit Veenendaal. De avonddienst start om 18.30 uur en wordt geleid door dominee Van der Aa uit Waalwijk.

Rik- en jokerconcours WASPIK – KBO Waspik organiseert de komende maanden een rik- en jokerconcours in buurthuis 't Schooltje in Waspik. Er zijn speelronden op 6 en 27 februari, 13 en 20 maart en 10 april. Ook tijdens carnaval op 11 en 12 februari wordt er gespeeld. Elke speelronde begint om 13.30 uur. De inleg per keer bedraagt 2 euro.

Carnavalsbal WASPIK – Carnavalsvereniging De Neefjes organiseert op zaterdag 2 februari in samenwerking met buurthuis 't Schooltje een carnavalsmiddag voor mensen met een beperking in Waspik.

De middag in 't Schooltje met als thema 'Mexicaons carnavalle' duurt van 13.30 uur tot 17.00 uur; iedereen is welkom en de toegang is gratis. Er is muziek van DJ Ati de Bati en drumband Prins Maurits.

Carnavalsbingo WASPIK – Reis- en Kermisvereniging de Dubbeldekkers organiseert op dinsdag 5 februari een carnavalsbingo in café De Ploeg in Waspik. De avond begint om 20.00 uur; er zijn mooie prijzen te winnen. Carnavalskleding is niet verplicht, maar mag wel. De toegang is gratis.

Carnavalsbingo WASPIK – KBO Waspik organiseert op vrijdag 8 februari een carnavalsbingo voor senioren in buurthuis 't Schooltje in Waspik. De middag begint om 13.30 uur en de toegang is gratis. Carnavalskleding is gewenst, maar niet verplicht. Er zijn mooie prijzen te winnen. Koffie en thee bij aanvang gratis.

Donderdag 31 januari

Open dag peuterspeelzaal 't Duikelaartje In samenwerking met BSO Villa Amigo en basisschool De Vonder heeft peuterspeelzaal 't Duikelaartje op donderdag 31 januari een open dag georganiseerd. Bent u ouder van een kind tussen 0 en 2 jaar? Dan bent u die dag ('s morgens tussen 9.00 uur en 12.00 uur en 's middags van 13.30 uur tot 16.00 uur) van harte welkom bij 't Duikelaartje om een kijkje te komen nemen aan de Mozartlaan 4 te Raamsdonksveer. De peuterleidsters staan u dan graag te woord. Ook is er informatiemateriaal aanwezig om mee te nemen. U kunt natuurlijk ook alvast een kijkje nemen op onze site www.deukkepukken.nl

memorandum

Een nieuwe apot op een vertrouw

Per 1 december 2012 heropent de apotheek in Raa vertrouwde plaats aan de Grote Kerkstraat naast d Hemelvaartkerk.

MEDISCHE DIENST Geertruidenberg / Raamsdonksveer Voor de praktijken van alle huisartsen geldt het volgende. Als u dringend een huisarts nodig heeft in avond, nacht, weekend of feestdag. Tel. 0162435000. Huisartsenpost Oosterhout gevestigd in Amphia Ziekenhuis, Pasteurlaan 9, Oosterhout. De huisartsenpost is geopend: maandag t/m vrijdag: 17.00 tot 08.00 uur de volgende dag. Zaterdag, zondag en feestdagen 08.00 ‘s morgens tot 08.00 de volgende dag. Altijd eerst bellen. Waspik Huisartsendienst Waspik; 0416 311250. Hank Drs. JG.P.V. Buskens, Past. Lipsplantsoen 1. Tel. 0162 - 402352. Spreekuur volgens afspraak. Tussen 08.00 en 10.00 uur bellen. Voor spoedgevallen tijdens avond/nacht en weekenden neemt u contact op met de Huisartsenpost Gorinchem, Banneweg 57 naast de EHBO v/h Beatrix Ziekenhuis. Neemt u altijd eerst telefonisch contact op. stichting huispitaal Organisatie voor kruiswerk en kraamzorg. 24 Uur per dag bereikbaar voor ziekenfonds- en particulier verzekerden. Voor al uw zorgaanvragen, tel. 0162-447244.

Hank • Jumbo

Thebe Organisatie voor thuiszorg, kraamzorg, jeugdgezondheidszorg, voeding- en dieetadvisering en veel aanvullende comfortdiensten. 0900-8122 (€ 0,10 p.m.) Dag en nacht bereikbaar www.thebe.nl info@thebe.nl

Waspik • Plusmarkt Picokrie

Thebe | Thuiszorgwinkel Walgang 77, 4931 DH Geertruidenberg

Raamsdonk • Bakker Ger van der Westen

Robert’s Groente en Fruit

via tel. 0416-336499 (19.00 uur – 20.00 uur) of kees.kraneveld@ invdewaerdman.nl.

0900-8122 (€ 0,10 p.m.) Geopend: maandag t/m vrijdag van 13.30-14.30 uur.

TANDARTSENWEEKENDDIENST Centraal tandartsennummer regio Oosterhout avond/weekenddienst. 0162 - 424024. U wordt automatisch doorgeschakeld. STREEKVERPLEEGHUIS de Riethorst Venestraat 28. Tel. 0162 - 513555, Geer-truidenberg. Bezoektijden: 10.00 - 21.00 uur. (Van 10.00-14.00uur alleen centraal). Zorgorganisatie “Het Hoge Veer” Hoge Veer 1, 4941 KH Raamsdonksveer, tel.: 0162-513450, info@hogeveer.nl, www.hogeveer.nl Zorgaanbod (ook Zorg-aan-Huis): huishoudelijke en persoonlijke verzorging; verpleging; ondersteunende begeleiding; dagverzorging; verblijf; service abonnementen; vervoer en maaltijden. Apotheek Brandepoort (Geertruidenberg/ Raamsdonksveer) Apotheek Brandepoort is geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur. Voor spoedrecepten buiten deze openingstijden kunt u terecht bij de Dienstapotheek Regio Oosterhout, Pasteurlaan 9, Oosterhout. De dienstapotheek is gevestigd naast de huisartsenpost in het Amphia ziekenhuis. De dienstapotheek is geopend op werkdagen van 17.00 uur tot 8.00 uur de volgende dag en gedurende de weekenden en feestdagen de hele dag.

APOTHEEK WASPIK Apotheek Waesbeeck geopend op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag van 09.00 tot 11.00 uur. thuiszorg brabant Organisatie voor gezinszorg, kraamzorg en kruiswerk. Voor alle diensten 7 dagen per week, dag en nacht bereikbaar, tel. 06-8806.

Vitaal en Van beek & Bloemsaat Uw uitleenpunt in Raamsdonksveer: Centrum voor fysiotherapie en beweging Collegeweg 2c T 0162-516358. Openingstijden: ma t/m vrij 9.00 -17.00 uur. Voor spoed: Vitaal T 0765265340. VERLOSKUNDIGEN verloskundigenpraktijk “De Moriaen”. Markt 21, 4931 BR, Geertruidenberg. Regio: Hank, Raamsdonk, Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Made, Drimmelen, Hooge Zwaluwe. Voor dringende verloskundige hulp dag en nacht, tel.: 076-5955000. De dienstdoende verloskundige wordt opgeroepen en belt u terug. Voor afspraken en niet dringende vragen is onze assistente te bereiken op: maandag en dinsdag van 10.00 12.00 uur en van 13.00 - 16.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur op tel.nr. 0162-523349. Wilt u de verloskundige zelf, niet dringende vragen stellen, dan kunt u haar bereiken op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 09.30 - 10.00 uur op tel.nr. 0162 - 523349. DIERENARTS Dierenkliniek Dongemond - Haven 12 in Raamsdonksveer. Praktijk voor gezelschapsdieren. Dierenartsen: Tonie Staal en Gonnie Meijer.

Deze nieuwe, geheel zelfstandige apotheek wordt apothekers: Jaap Schipper, de voormalig apotheker Bezoek volgens afspraak. Geertruidenberg en Raamsdonskveer en Frank Joch er bekende assistenten: Hetty De praktijk is geopend op maandag t/m Beerens, Mariska Ver Wendy de Wijs, de laatste ook als farmaceutisch m

vrijdag van 8.30 - 19.00 uur. Tel: 0162 - 515 229Apotheek 't Veer staat voor persoonlijke en deskun die afgestemd is op de lokale behoefte. Dit vertale (24 uur per dag bereikbaar). lijke afspraken over het tijdig leveren van uw gene

gemak door ons kluisjessysteem, gratis bezorging, en onze persoonlijke adviezen.

Een nieuwe apotheek op een vertrouwd adres Per 1 december 2012 heropent de apotheek in Raamsdonskveer op de vertrouwde plaats aan de Grote Kerkstraat naast de Onze Lieve Vrouwe Hemelvaartkerk.

Apotheek ’t Veer

Deze nieuwe, geheel zelfstandige apotheek wordt gestart door de apothekers: Jaap Schipper, de voormalig apotheker in de gemeente Geertruidenberg en Raamsdonskveer en Frank Jochems. Ook treft u er bekende assistenten: Hetty Beerens, Mariska Verdaasdonk en Wendy de Wijs, de laatste ook als farmaceutisch manager.

Apotheek 't Veer staat voor persoonlijke en deskundige dienstverlening die afgestemd is op de lokale behoefte. Dit vertalen we o.a. naar duidelijke afspraken over het tijdig leveren van uw geneesmiddelen, afhaalgemak door ons kluisjessysteem, gratis bezorging, onze herhaalservice en onze persoonlijke adviezen.

Grote Kerkstraat 11 Raamsdonksveer Tel 0162-57 17 27 Een nieuwe apotheek www.apotheektveer.nl email: op een vertrouwd adres info@apotheektveer.nl Per 1 december 2012 heropent de apotheek in Raamsdonskveer op de vertrouwde plaats aan de Grote Kerkstraat naast de Onze Lieve Vrouwe Hemelvaartkerk.

Openingstijden ma vrde Deze nieuwe, geheel zelfstandige apotheek wordt t/m gestart door apothekers: Jaap Schipper, de voormalig apotheker in de gemeente 8.00 – 17.30 Geertruidenberg en Raamsdonskveer en Frankuur Jochems. Ook treft u er bekende assistenten: Hetty Beerens, Mariska Verdaasdonk en Buiten Wendy de Wijs, dede laatsteopeningstijden ook als farmaceutisch manager. Apotheek 't Veer staat voor persoonlijke deskundige dienstverlening uitsluiten voor enrecente die afgestemd is op de lokale behoefte. Dit vertalen we o.a. naar duidelijke afspraken over het tijdig leveren van uw geneesmiddelen, afhaalspoedrecepten: gemak door ons kluisjessysteem, gratis bezorging, onze herhaalservice Een nieuwe apotheek en onze persoonlijke adviezen. Dienstapotheek Regio Oosterhout, op een vertrouwd adres Pasteurlaan 9. Per 1 december 2012 heropent de apotheek in Raamsdonskveer op de vertrouwde plaats aan de Grote Kerkstraat naast de Onze Lieve Vrouwe Hemelvaartkerk.

APOTHEEK ‘T VEER Deze nieuwe, geheel zelfstandige apotheek wordt gestart door de apothekers: Jaap Schipper, de voormalig apotheker in de gemeente Voor persoonlijke service Geertruidenberg en Raamsdonskveer en Frank Jochems. Ook treft u er bekende assistenten: Hetty Beerens, Mariska Verdaasdonk en en gemak Wendy de Wijs, de laatste ook als farmaceutisch manager. Apotheek 't VeerUitgebreide staat voor persoonlijke en deskundige dienstverlening die afgestemd is op de lokale behoefte. Dit vertalen we o.a. naar duideherhaalservice lijke afspraken over het tijdig leveren van uw geneesmiddelen, afhaalgemak door ons kluisjessysteem, gratis bezorging, onze herhaalservice declaratie aan enDirecte onze persoonlijke adviezen. elke zorgverzekeraar ingeschreven EenVoor nieuwe apotheek patiënten 15% extra opkorting een vertrouwd adres op alle Vichy Per 1 december 2012 heropent de apotheek in Raamsdonskveer op de huidverzorgingsproducten vertrouwde plaats aan de Grote Kerkstraat naast de Onze Lieve Vrouwe Hemelvaartkerk. en 10% op alle Deze nieuwe, geheel zelfstandige apotheek wordt gestart door de apothekers: handverkopen. Jaap Schipper, de voormalig apotheker in de gemeente Geertruidenberg en Raamsdonskveer en Frank Jochems. Ook treft u er bekende assistenten: Hetty Beerens, Mariska Verdaasdonk en Wendy de Wijs, de laatste ook als farmaceutisch manager.

Waardebonnen ter waarde van €10 voor snelle inschrijvers.

Apotheek 't Veer staat voor persoonlijke en deskundige dienstverlening die afgestemd is op de lokale behoefte. Dit vertalen we o.a. naar duidelijke afspraken over het tijdig leveren van uw geneesmiddelen, afhaalgemak door ons kluisjessysteem, gratis bezorging, onze herhaalservice en onze persoonlijke adviezen.

Onze service be

Gratis bezorgservic Wij bezorgen desgewe middelen aan huis. Snelle levering Geneesmiddelen die u al de volgende dag (in

Afhaalkluisjes 7 dagen in de week, 24 geneesmiddelen afhale

Geneesmiddelench Hierbij kijken we same of we uw geneesmidde optimaliseren.

Medicatierol Uw geneesmiddelen ve kunt u niet meer verge Herhaalservice U kunt gebruik maken herhaalservice.

Overleg met uw hu Wij onderhouden met a gemeente Geertruiden Onze service be overleggen structureel Gratis bezorgservic *Vraag meer inform Wij bezorgen desgewe middelen aan huis.

En... bij ins

Snelle 31 levering decemb Geneesmiddelen €10,00 die aanu al de volgende dag (in

Afhaalkluisjes 7 dagen in de week, 24 geneesmiddelen afhale

Geneesmiddelench Hierbij kijken we same of we uw geneesmidde optimaliseren.

Medicatierol Uw geneesmiddelen ve kunt u niet meer verge Herhaalservice

Onze service be U kunt gebruik maken

herhaalservice. Gratis bezorgservic Wij bezorgen desgewe Overleg met uw hu middelen aan huis. Wij onderhouden met a gemeente Geertruiden Snelle levering overleggen structureel Geneesmiddelen die u al de volgende (in *Vraag meer dag inform

Afhaalkluisjes bij ins 7 dagenEn... in de week, 24 31 decemb geneesmiddelen afhale

€10,00 aan

Geneesmiddelench Hierbij kijken we same of we uw geneesmidde optimaliseren.

Medicatierol Uw geneesmiddelen ve kunt u niet meer verge Herhaalservice U kunt gebruik maken herhaalservice.

Overleg met uw hu Wij onderhouden met a gemeente Geertruiden Onze service be overleggen structureel Gratis bezorgservic *Vraag meer inform Wij bezorgen desgewe middelen aan huis.

En... bij ins

Snelle 31 levering decemb Geneesmiddelen €10,00 die aanu al de volgende dag (in

Afhaalkluisjes 7 dagen in de week, 24 geneesmiddelen afhale

Geneesmiddelench Hierbij kijken we same of we uw geneesmidde optimaliseren.

Medicatierol Uw geneesmiddelen ve kunt u niet meer verge Herhaalservice U kunt gebruik maken herhaalservice.

Overleg met uw hu Wij onderhouden met a gemeente Geertruiden overleggen structureel

*Vraag meer inform

En... bij ins 31 decemb €10,00 aan

De Langstraat 24-01-2013  

Gratis nieuws en advertentieblad voor Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Waspik, Hank en Dussen

De Langstraat 24-01-2013  

Gratis nieuws en advertentieblad voor Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Waspik, Hank en Dussen