Page 7

BESTSELLERS SUPERSLAPEN

PRIMA IS PERFECT

Slaap is een absolute voorwaarde voor excellente prestaties. Slaap is zelfs belangrijker dan eten en bewegen samen. Heb jij een veeleisende baan, ben je ondernemer of (top)sporter? Dan is het noodzakelijk dat je een goede nachtrust geniet. Want zonder goede slaap neem je slechte beslissingen, maak je fouten op het werk, ben je een risico op de weg is en is de kans op sportblessures zelfs 40 procent groter. Daarmee heeft slecht slapen een duidelijk groeiende economische impact. Eén keertje slecht slapen is niet zo erg, maar wel als het regelmatig voorkomt. Dan krijg je concentratieproblemen en een dalende productiviteit. Op de lange termijn vergroot het de kans op een burn-out en zelfs op kanker. Val je lastig in slaap? Lig je uren wakker? Kom je ’s morgens moeilijk je bed uit? Dan is dit boek voor jou!

Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Voel je je vaak gehaast, pieker je veel en leg je de lat steeds hoger voor jezelf ? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk een perfectionist. Dat lijkt een mooi streven, maar de stress en onrust die perfectionisme met zich meebrengt kan veel ellende veroorzaken, zoals lichamelijke klachten, faalangst, verslavingen en zelfs een burn-out.

‘Wat dit overzichtelijke boek misschien nog wel nuttiger maakt, is dat Wouterson al snel overgaat op hoe je dan die diepe, herstellende nachtrust bereikt.’

Met het boek P.R.I.M.A is Perfect biedt Astrid Davidzon een praktisch en effectief 5-stappenplan om perfectionisme los te laten. Haar zelfontwikkelde ‘P.R.I.M.A-methode’ geeft niet alleen inzicht in wat je kunt doen om van perfectionisme af te komen, maar ook hóe je dat doet. Want pas als je je perfectionisme laat varen zal je merken dat prima eigenlijk ook al perfect is en hoeveel rust en ruimte dat oplevert.

‘Done is better than perfect.’ - Sheryl Sandberg

***** NRC Handelsblad

VIERDE DRUK IN VIJF MAANDEN TIJD!

9789462960930

9789462960312

€ 20,00

€ 20,99 7

Profile for Uitgeverij Lannoo

AnderZ - Zomer 2019  

AnderZ - Zomer 2019