Page 5

MAAK DE INDRUK DIE JE WILT MAKEN.

WERK AAN JE CHARISMA

Authentiek, aantrekkelijk en geloofwaardig overkomen Jouw uitstraling is een bijzonder belangrijk aspect in de communicatie met anderen. Het bepaalt hoe zij je zien en hoe zij je persoonlijke boodschap waarderen en interpreteren. Het plaatje kleurt het praatje! Zijn die niet met elkaar in overeenstemming? Dan ontstaat er vroeg of laat ruis in de communicatie – en dat heeft invloed op je persoonlijke effectiviteit. Wil jij weten hoe je met charisma meer impact krijgt? Dan is dit boek voor jou. UITVOERING: OMVANG: AUTEUR: FORMAAT: ISBN: ISBN E-BOEK: NUR: PRIJS: VERSCHIJNT:

HARDCOVER 200 PAGINA’S VAN DOORN 17 X 24 CM 9789462961258 9789462961265 770 € 29,99 NOVEMBER 2019

Lida van Doorn leert je bewust naar jezelf te kijken. Aan de hand van drie sleutelbegrippen – authenticiteit, aantrekkelijkheid en geloofwaardigheid – laat ze zien hoe je jezelf overtuigend neerzet. Je kleding, je houding en hoe je beweegt onderstrepen wie je bent. Met een praktisch stappenplan en steekhoudende adviezen leert ze je hierop bewust invloed uit te oefenen en charismatisch over te komen. • Geheel herziene editie van Overtuigen door uitstraling – een visuele ontdekkingstocht naar jezelf (2009) waarvan 3500 exemplaren zijn verkocht. • Inclusief nieuwe thema’s als duurzaamheid, personal branding en presenteren op social media. • Een must voor een ieder die zelfbewust kledingkeuzes wil maken, zich zeker wil voelen over de eigen uitstraling en succesvol wil communiceren.

OVER DE AUTEUR Lida van Doorn is trainer en coach in het versterken van charisma en visuele overtuigingskracht. Met haar succesvolle Recht-Rond Formule, haar observatietalent en analytisch vermogen adviseert ze mensen uit bedrijfsleven en politiek. Ze heeft al meer dan 25 jaar haar eigen trainingsbureau Lida van Doorn charisma -management en sinds 2015 de online trainingswebsite CharismaGids.nl.

5

Profile for Uitgeverij Lannoo

AnderZ - Zomer 2019  

AnderZ - Zomer 2019