Page 2

Jaap is een gouden gozer die met z’n Carlosmomentjes en z’n positiviteit daadwerkelijk veel bijdraagt aan het geluk van anderen. Guido Weijers, cabaretier

IEDEREEN EEN CARLOSMOMENTJE

Hoe jij de wereld een beetje mooier maakt

Bijdragen aan een betere en leukere wereld klinkt groot en ingewikkeld. Toch is Jaap Bressers ervan overtuigd dat mensen veel meer kunnen dan ze denken. Hij moest er, zoals hij zelf zegt, zijn nek voor breken om deze waardevolle les in het leven te ontdekken. Gelukkig kan dat nu ook een stuk simpeler, bijvoorbeeld door dit boek te lezen.

UITVOERING: OMVANG: AUTEUR: FORMAAT: ISBN: ISBN E-BOEK: NUR: PRIJS: VERSCHIJNT:

PAPERBACK 176 PAGINA’S BRESSERS 14 X 21 CM 9789462961197 9789462961203 770 € 20,00 SEPTEMBER 2019

Jaap laat zien hoe jij zelf met plezier een bijzondere bijdrage kan leveren. Hij noemt dit het Carlosmomentje: een op het oog klein gebaar dat voor een ander van grote waarde is. Op een aanstekelijke manier en gelardeerd met persoonlijke verhalen legt hij uit wat een Carlosmomentje is en hoe jij er zelf mee aan de slag kunt. Je hoeft er niet harder voor te werken, maar gewoon de dingen te doen waar jij zelf energie van krijgt en die je met een glimlach doet. Daarmee beteken je iets voor een ander. Dat is wat Jaap de kracht van het kleine noemt. • Van de auteur van de bestseller Waar een wiel is, is een weg (meer dan 25.000 exemplaren verkocht). • Het eerste klimaatpositieve boek ter wereld: zo milieuvriendelijk geproduceerd dat het zelfs als je het in de kast laat staan al bijdraagt aan een beter milieu. Maar je doet jezelf (en anderen) een groot plezier door het ook lekker te lezen.

OVER DE AUTEUR

2

Jaap Bressers is een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Met humor en emotie combineert hij zijn persoonlijke levensverhaal over het aangaan van uitdagingen – op zijn 21e liep Jaap na een duikongeval een hoge dwarslaesie op – met zijn passie om met ogenschijnlijk kleine dingen bij te dragen aan een mooiere en duurzamere wereld.

Profile for Uitgeverij Lannoo

AnderZ - Zomer 2019  

AnderZ - Zomer 2019