Page 1

7 tips voor Schrijvers op TenPages.com


1. Inzet bepaalt een groot gedeelte van het succes. Het enkel plaatsen van je manuscript op TenPages.com is niet voldoende om binnen vier maanden alle benodigde 2000 aandelen te verkopen. Als er één eigenschap is die de 64 succesvolle schrijvers op TenPages.com met elkaar delen, dan is het wel hun tomeloze inzet en doorzettingsvermogen om hun promotiecampagne tot een goed einde te brengen. Wanneer jij niet bereid bent om er flink tegen aan te gaan met de promotie van je manuscript dan zal het moeilijk worden om al je aandelen te gaan verkopen.


2. Start met een voorsprong. Lang voordat je jouw manuscript op TenPages.com plaatst kun je al beginnen met de promotie. Vertel aan zoveel mogelijk familie, vrienden en bekenden dat je een boek aan het schrijven bent. Vraag ze om direct bij de lancering van het manuscript op TenPages.com, jou te steunen door direct samen met jou aandelen te kopen. Daardoor krijgt jouw promotiecampagne een vliegende start en zou het manuscript binnen de kortste keren in de hitlijsten van TenPages.com terecht kunnen komen.


3. Investeer in jezelf. Wanneer je er voor kiest om via TenPages.com een uitgever te zoeken die jouw boek wil uitgeven, dan zul je minstens 100 mensen moeten vinden die voldoende vertrouwen hebben in jou en je manuscript. Bovendien vraag je aan hen om hun portemonnee te trekken en een mooi aantal aandelen van jou te kopen. Zij lopen daardoor het risico dat ze een deel van hun investering nooit meer terug zien. Om hen te overtuigen dat jij er alle vertrouwen in hebt dat jouw boek een groot succes gaat worden is het verstandig dat jij zelf ook investeert. Geef daarom het goede voorbeeld en koop een mooi aantal aandelen in je eigen manuscript.


! n e o d g a a d n n a e r V e l ro

t n o c g n i l el m p o S n ge a r v nk e H . n e z le e t mee


4. Zet de puntjes op de i. Vraag voor het plaatsen van je manuscript aan een aantal mensen uit je omgeving waarvan je weet dat ze goed in taal zijn, om jouw tekst door te lezen en hun ongezouten mening te geven. Daardoor krijg je de kans om waar nodig, de tekst nog aan te passen of te verbeteren.  Nadat je eenmaal de eerste bladzijdes op de website van TenPages.com hebt geplaatst, is het niet meer mogelijk om wijzigingen aan te brengen in die eerste bladzijdes. Zorg er dus voor dat je die eerste pagina’s van A tot Z hebt gecontroleerd op spelling- en typefouten


5. Blijf in beeld op TenPages.com. Door de vele mogelijkheden die het internet je biedt, is het makkelijk om op heel veel plaatsen tegelijk promotie te maken voor je manuscript. Het is zeker het overwegen waard om zowel op Twitter als op Facebook een profiel aan te maken zodat je daar ook kunt gaan promoten. Maar vergeet niet om ook op TenPages.com regelmatig een reactie te plaatsen en daar in contact te blijven met je aandeelhouders en volgers. Juist daar kun je mensen over de streep trekken om te investeren in jouw nieuw uit te geven boek.


n e g a d 2 1 n e n e d n a a m 2 g o N


6. Doorgaan! Het promoten van een manuscript op TenPages.com is een groot avontuur. Het maakt echt niet uit hoelang je er over doet om alle 2000 aandelen in jouw manuscript te verkopen. Ook als het even tegen zit, blijf promoten en erin geloven. Kijk nog eens kritisch naar wat er goed gaat en waar je nog wat kunt verbeteren aan je promotiecampagne. Doe elke dag iets om je manuscript nog beter onder de aandacht te brengen bij het publiek. Ga door en geniet.


7. Koop en bestudeer het boek Uitgever Gezocht 3.0. Het boek Uitgever Gezocht 3.0 is het handboek voor een succesvolle promotiecampagne op TenPages.com. In het boek vind je heel tips en aanbevelingen die je kunt gebruiken bij het promoten van je manuscript. De auteur van Uitgever Gezocht 3.0, Maurice Smit, was de 21ste schrijver die er in slaagde om via TenPages.com een uitgeverscontract te verdienen. Naast de vele tips en aanbevelingen komen in het boek nog eens tien schrijvers van TenPages.com aan het woord met hun eigen succesverhaal. Daar kun je veel van leren.


Volg Uitgever Gezocht 3.0 ook via: Twitter @UitgeverGezocht www.facebook.com/UitgeverGezocht www.UitgeverGezocht.nl

7 Tips voor Schrijvers op TenPages.com  
7 Tips voor Schrijvers op TenPages.com  

7 Tips voor Schrijvers op TenPages.com. Dit zijn slechts 7 van de vele tips die je kunt vinden in het boek Uitgever Gezocht 3.0 van maurice...

Advertisement