Page 1

UITDAGENDE STAGE HBO EVENT MANAGEMENT BIJ DE ZAANSE UITMARKT Ben je ondernemend en creatief ingesteld? Dan is deze stage misschien wel wat voor jou! Voor de organisatie van de Zaanse UITmarkt zijn wij op zoek naar iemand die ons kan ondersteunen!

HOE ZIET JE WERKWEEK ERUIT? Je bent zorgvuldig bezig met de organisatie van het evenement bezig, contact met leveranciers en begeleiders/acteurs zijn dagelijkse bezigheden, maar ook het klaarzetten van spullen, draaiboeken maken en aanvullende werkzaamheden m.b.t. tot de communicatie van de UITmarkt. Uiteraard verwachtten we dat jij tijdens het event aanwezig zal zijn om samen met ons er voor te zorgen dat de dag leuk en soepel verloopt. In de stageperiode is er veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief en bieden we genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen. WAT ZOEKEN WIJ? Je moet alle basis technieken kunnen toepassen zoals een draaiboek maken. Daarnaast is het belangrijk dat je goed georganiseerd bent en altijd klantvriendelijk blijft. Ook is het bij deze stage noodzakelijk dat je een ‘doener’ bent, dit houdt in dat je niet twijfelt als iemand jou vraagt of je een bedrijf wilt bellen om te vragen of ze aan ons event willen meedoen.

DE ZAANSE UITMARKT Het team van UITdeZaanstreek organiseert op 2 september 2017 een Zaanse UITmarkt. Alle aanbieders omtrent UITgaan in de Zaanstreek verzamelen zich deze dag op de plek van het toekomstige cultuurcluster om het publiek kennis te laten maken met hun aanbod.Natuurlijk komt er een uitgebreid programma met o.a. voorproefjes van het nieuwe seizoen (2017-2018), een groot podium voor alle spetterende live acts die zullen optreden, workshops, live muziek en de lokale horeca verzorgen de hapjes en drankjes. Dit event is bedoeld voor jong en oud. Het lijkt misschien nog ver weg, maar inmiddels zijn we hier al volop bezig met de voorbereidingen. En daar kunnen we wel een handje bij gebruiken!

FUNCTIEOMSCHRIJVING Functie: Event Management/ Event Marketing/ Communicatie/ Online Marketing /PR Werkgever: UITdeZaanstreek Dienstverband: stagiaire Vanaf: maart/april/mei tot begin september (in overleg) Duur: minimaal 20 weken Uren: v.a. 32 uur Leerjaar: tweede/derde of vierde leerjaar STAGEVERGOEDING 3 200 euro (netto) bij fulltime stage. UITdeZaanstreek is hét gratis culturele magazine van de Zaanstreek, met een overzicht van alle evenementen, voorstellingen, concerten, exposities & films. Meer informatie: www.uitdezaanstreek.nl

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN? NEEM CONTACT OP VIA INFO@UITDEZAANSTREEK.NL

Vacature hbo event management  

Vacature hbo event management