Ervaar de Zaanstreek 2021

Page 31

Zaans vakmanschap

DE ZEILERIJ BESTAAT 10 JAAR

I

ngrid Herrebrugh en haar echtgenoot Ruud Roos startten in 2011 met zeilmakerij De Zeilerij aan de Oostzijde in Zaandam. Daar bracht Ruud ook de exclusief geïmporteerde voorraden van Rosch Marine onder. Nu tien jaar verder vonden ze een nieuwe locatie aan de Fabriekweg 1 in Westknollendam.

En dat was nodig, want Ingrid en Ruud waren voor hun werkzaamheden op zoek naar een ruimere werkplek. Op de nieuwe, grote werktafels kunnen de vele lengtes buizen voor kappen en tenten in de juiste bocht gezet worden. Bovendien beschikken ze nu ook over een afgesloten buitenterrein, waar boten op trailers kunnen staan voor het opmeten van (dek)tenten, cabrioletkappen of buiskappen.

REPARATIES

Ingrid en haar medewerkers repareren alle kappen en zeilen door er vakkundig nieuwe banen in te zetten. Natuurlijk kan De Zeilerij alle klussen aan: buiskappen, kuiptenten, dekzeilen of winterzeilen. Want de stiksels gaan nu eenmaal minder lang mee dan het zeildoek. Het hele zeildoek kan op de grote tafels professioneel worden gestikt. Een jachtzeil kan (vaak) binnen 3 tot 14 werkdagen gerepareerd worden. Ook het halen en brengen van het zeil behoort tot de mogelijkheden. Voor een nieuw buiskap, zwaardhoes, lierhoes is er ruime keuze uit verschillende materialen en kleuren.Ook kussens kunnen opnieuw worden bekleed of geheel nieuw geleverd worden. Meer info life-ring www.dezeilerij.nl life-ring info@dezeilerij.nl life-ring 075-631 15 25 / 06-50 27 68 93

ERVAAR DE ZAANSTREEK

31