Page 28

De perfecte plek aan het water: Jachthaven Uitgeest Ontspannen recreëren in een mooie en veilige omgeving; dat kan bij Jachthaven Uitgeest! Met 450 ligplaatsen en stallingsmogelijkheden bieden wij ruimte voor boten aan het prachtige Uitgeestermeer. Bij de jachthaven zijn verschillende duurzame havenfaciliteiten te vinden, zoals twee moderne toiletgebouwen, een wasserette en een kantine als uitvalsbasis bij slecht weer. Ook hebben wij een havenwinkel, een boothelling, een watersportwinkel, een scheepstimmerman, een zeilmakerij, een zeilschool en uiteraard een moderne hijskraan met mastenkraan.

Dankzij alle aangesloten bedrijven op het terrein, kun je grandioos genieten van jullie tijd op en aan het water. De ligging is ideaal: dicht bij de Randstad en de A9, maar ver weg van alle drukte. Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze enthousiaste havenmeester! Hij staat 365 dagen per jaar voor je klaar. Jachthaven Uitgeest is de perfecte plek voor iedereen die van water, recreatie en ontspanning houdt!

Jachthaven Uitgeest | Lagendijk 7 | 1911 MT Uitgeest Tel. 0251-312 315 | info@jachthavenuitgeest.nl | www.jachthavenuitgeest.nl

plaatsen Er zijn nog enkele zomerlig aar in diverse maten beschikb

Profile for UITdeZaanstreek

Ervaar de Zaanstreek 2018  

Ervaar de Zaanstreek 2018

Ervaar de Zaanstreek 2018  

Ervaar de Zaanstreek 2018

Advertisement