Page 21

JACHTHAVEN NAUERNA De ideale basis! Watersporters die van afwisseling houden, komen met Jachthaven Nauerna als uitvalsbasis volop aan hun trekken. Het is het idealestartpunt voor toertochtjes door de Zaanstreek met zijn unieke molens en industrieel erfgoed, om te gaan varen door de Amsterdamse grachten, of om een tochtje naar Haarlem of over het Spaarne te maken. Wilt u liever genieten van rust en weidevogels of de Noordzee op? In Nauerna ligt uw boot goed! En ook als u niet gaat varen is hier genoeg te doen.

LUXE LIGPLAATSEN Sinds dit voorjaar zijn er luxe ligplaatsen gemaakt in de haven. Deze ligplaatsen hebben een volledige steiger langszij, zodat u gemakkelijk kunt op- en afstappen van de boot.

geven voor buitenboord- en inboordmotoren en voor de technische installaties aan boord. Ook hebben zij van Mercruiser een ruime voorraad aan onderdelen. Daarnaast beschikken ze over alle software om uw motor uit te lezen.

SCHEEPSTIMMERMAN VAN HATTUM Als aanvulling op de reeds bestaande technische dienst is Stefan van Hattum actief op de haven met een timmerwerkplaats in het havengebouw. Een professioneel scheepstimmerbedrijf dat gespecialiseerd is in interieur- en exterieur足betimmeringen, gelcoat, herstel aan polyester足schade, schilder- en lakwerk.

BRASSERIE NAUERNA Na aankomst in Nauerna loopt u natuurlijk eerst even binnen bij het vernieuwde Brasserie Nauerna. Een unieke plek om te onthaasten. Lekker koffie足drinken, lunchen, borrelen of dineren in het gezellige restaurant of bij mooi weer op het heerlijke terras met uitzicht over alle boten in de jachthaven.

VERHUUR ZAANSE SLOEPEN De nieuwe sloepenkade van Jachthaven Nauerna maakt deel uit van Sloepennetwerk Laag Holland, een routeplanner waarmee je gemakkelijk je eigen vaartocht kunt plannen. Heeft u zelf geen bootje? Brasserie Nauerna heeft Zaanse sloepen te huur. Voor een compleet zorgeloze ervaring kunt u daarbij een cateringpakket van Brasserie Nauerna boeken.

TECHNISCHE DIENST De zeer uitgebreide technische dienst van jachthaven Nauerna biedt service, onderhoud en technische diensten aan. Zij kunnen gratis advies

NAUERNA Jachthaven Nauerna, die al enkele jaren de Blauwe Vlag voert, is gelegen aan Zijkanaal D van het Noordzee足kanaal, circa 7 km van zowel Amsterdam als Beverwijk. anchor anchor anchor anchor

www.jachthavennauerna.nl www.brasserienauerna.nl www.stefanvanhattum.nl www.zaansesloep.nl

ERVAAR DE ZAANSTREEK

21

Profile for UITdeZaanstreek

Ervaar de Zaanstreek 2018  

Ervaar de Zaanstreek 2018

Ervaar de Zaanstreek 2018  

Ervaar de Zaanstreek 2018

Advertisement