Page 1

OLIMPIADA XV KOMBËTARE

UDHA E SHKRONJAVE

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

Edona Curraj

Elena Bardho

Anastas Ranxha

Cambridge International School

Fituesit e Medaljeve

të Olimpiadës XIV Kombëtare të Matematikës dhe të Formimit të Përgjithshëm

6

Kristiela Koa

Anxhela Dautaj

Stela Jorgo

1-9 qershor 2014

www.udhaeshkronjave.edu.al


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

UDHA E SHKRONJAVE

Safet Hoxha

Earta Joca

Nensi Shkurti

Antonio Prenga

Romelda Bacëri

Lorenc Bushi

Joana Petushi

Cambridge International School

Kevin Isufaj

Marko Hidri

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

www.udhaeshkronjave.edu.al

7


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

UDHA E SHKRONJAVE

Igli Çelniku

Cambridge International School

Loren Ormënaj

Eiler Byberi

Erlisa Kulla

Erik Gapa

Pegi Shehu

Jerina Dyrmishaj

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

Rreth 1050 nxënës

morën pjesë në Olimpiadën XIV Kombëtare, 1-9 qershor 2014.

Mbi 2000 nxënës

morën pjesë në Olimpiadat Lokale gjatë vitit 2014 në Shqipëri dhe Kosovë.

8

www.udhaeshkronjave.edu.al


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

UDHA E SHKRONJAVE

Flavia Tasellari

Jeffry Lipe

Daniel Gila

Sindi Tasellari

Regi Çallmori

Jonida Elezaj

Xhenisa Harlicaj

Cambridge International School

Endri Shënplaku

Geldi Lala

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

www.udhaeshkronjave.edu.al

9


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

UDHA E SHKRONJAVE

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

10

Joris Pema Ertjan Arapi

Erson Mani

Henri Tabaku

Arbi Jaupaj

Denis Sakollari

Cambridge International School

www.udhaeshkronjave.edu.al


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

UDHA E SHKRONJAVE

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

www.udhaeshkronjave.edu.al

Julind Xhani

Reni Nanaj

Ariel Kabashi

Henri Olldashi

Klea Mujaj

Erin Kërçiku

Kejsi Kordha

Cambridge International School

11


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

UDHA E SHKRONJAVE

12

Judit Leka

Meri Deci

Cambridge International School

Jozef Firza

Arsa Dudushi Kristian Pando

Frenki Dervishaj

Massimo Hamzaj Massimo Hamzaj

Endi Meçorapaj

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

www.udhaeshkronjave.edu.al


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

UDHA E SHKRONJAVE

Darjon Bari

Eneid Meta

Fjorela Kola

Marlin Nano

Kejsi Merkaj

Mariza Ranxha

Cambridge International School

Briana Vathi

Mischelle Dani

Leonidha Poçi

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

www.udhaeshkronjave.edu.al

13


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

UDHA E SHKRONJAVE

Marsel Doçi

Cambridge International School

Isidora Bandula

Irnezuela Keta Egla Mani

14

Imena Resulaj

Fiona Gjoca Vesa Basha

Joan Haxhiu

Erind Vora

Noel Radaj

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

www.udhaeshkronjave.edu.al


Joana Zhupa

www.udhaeshkronjave.edu.al Fiorela Ferro

Ema Uruçi

Drino Kristo

Ester Dorti

Anteo Zyka

Andrea Vaso

Noel Sulejmani

Daniel Goxharaj

Andrea Vaso

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

Kristian Pjetri

Aris Bellovoda

Anja Tafani

OLIMPIADA XV KOMBËTARE Cambridge International School

UDHA E SHKRONJAVE

15


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

16

UDHA E SHKRONJAVE

Cambridge International School

www.udhaeshkronjave.edu.al


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

www.udhaeshkronjave.edu.al

UDHA E SHKRONJAVE

Cambridge International School

17


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

18

UDHA E SHKRONJAVE

Cambridge International School

www.udhaeshkronjave.edu.al


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

www.udhaeshkronjave.edu.al

UDHA E SHKRONJAVE

Cambridge International School

19


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

20

UDHA E SHKRONJAVE

Cambridge International School

www.udhaeshkronjave.edu.al


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

www.udhaeshkronjave.edu.al

UDHA E SHKRONJAVE

Cambridge International School

21


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

22

UDHA E SHKRONJAVE

Cambridge International School

www.udhaeshkronjave.edu.al


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

www.udhaeshkronjave.edu.al

UDHA E SHKRONJAVE

Cambridge International School

23


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

24

UDHA E SHKRONJAVE

Cambridge International School

www.udhaeshkronjave.edu.al


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

www.udhaeshkronjave.edu.al

UDHA E SHKRONJAVE

Cambridge International School

25


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

26

UDHA E SHKRONJAVE

Cambridge International School

www.udhaeshkronjave.edu.al


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

UDHA E SHKRONJAVE

Cambridge International School

CEREMONIA FESTIVE E NDARJES SË ÇMIMEVE TË OLIMPIADËS XIV KOMBËTARE TË MATEMATIKËS DHE TË FORMIMIT TË PËRGJITHSHËM Tiranë, 1 shtator 2014 TEATRI I OPERAS DHE I BALETIT

www.udhaeshkronjave.edu.al

27


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

UDHA E SHKRONJAVE

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

Cambridge International School

FESTIVALI I KËRCIMIT

VOTA IME

Juria: Fituesit e Olimpiadës XIV Kombëtare Organizator:

“Udha e shkronjave” Cambridge International School

Balet Sprint,

(Koreografe Rezarta Sulejmani) fitues i çmimit të parë në Festivalin I të Kërcimit “VOTA IME”.

Silhouette Dance, (koreograf Arlind Zhguri) fitues i çmimit të dytë në Festivalin I të Kërcimit “VOTA IME”.

Grupi i Baletit

të Qendrës Kombëtare të Kulturës për Fëmijë, (koreograf Fatjon Sulstarova) fitues i çmimit të tretë në Festivalin I të Kërcimit “VOTA IME”.

28

www.udhaeshkronjave.edu.al


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

UDHA E SHKRONJAVE

Cambridge International School

Të ftuar për të ndarë çmimet: Astrit Ibro, drejtor i programit nr.3 në Radio Tirana, prof.dr. Vaso Tole, anëtar i Akademisë së Shkencave; Belinda Tasellari (Pogradec) dhe Sokol Mani (Shkodër) prind të pjesëmarrësve në Olimpiadës; Monika Dilo (Xhaxhiu) mësuese e gjimnazit Partizani; Margarita Lula, drejtoreshë e kopshtit “Yjet margaritarë”; Miron Kotani , kompozitor; Paola Kostandini (Kotani) këngëtare; Albanian Sax Quintet si edhe w7 grupe të kërcimit të festivalit të kërcimit “VOTA IME” : Ballet Sprint, Silhouette Dance, Grupi i Baletit i Qendrës Kombëtare të Kulturës për Fëmijë, Shake Dance, Gerti Dance; Trio Dance Studio; Xhuli Group.

www.udhaeshkronjave.edu.al

29


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

UDHA E SHKRONJAVE

Cambridge International School

“Ballet Sprint”, koreografe Rezarta Sulejmani, Çmim i parë në Festivalin I të Kërcimit “VOTA IME”

Monika Dilo, prind i shkollës “Udha e shkronjave”

30

www.udhaeshkronjave.edu.al


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

UDHA E SHKRONJAVE

Cambridge International School

Nxënës të shkollës “Udha e shkronjave” duke recituar poezinë “Korça” të Naim Frashërit

Prof.Dr. Vaso Tole, anëtar i Akademisë së Shkencave

“Gerti Dance”

www.udhaeshkronjave.edu.al

31


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

UDHA E SHKRONJAVE

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

Cambridge International School

Grupi i baletit “Xhuli Grup” koreografe Xhuljeta Manastirliu

Astrit Ibro, drejtor i programit 3 në Radio Tirana

Grupi “Shake Dance”, koreografe Fjoralba Kyçyku

32

Sokol Mani, prind nga Shkodra

Margarita Lula, drejtore e kopshtit “Yjet margaritarë”

www.udhaeshkronjave.edu.al


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

UDHA E SHKRONJAVE

Cambridge International School

Fituesit e çmimeve për klasën e katërt.

Safet Hoxha, (Vlorë) kryetar i Jurisë, shpall çmimet e festivalit të kërcimit VOTA IME.

www.udhaeshkronjave.edu.al

33


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

UDHA E SHKRONJAVE

Cambridge International School

Grupi i kërcimit “Trio Dance Studio”, drejtuar nga koreografja Sueda Hoxha

34

www.udhaeshkronjave.edu.al


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

Belinda Tasellari, prind nga Pogradeci

www.udhaeshkronjave.edu.al

UDHA E SHKRONJAVE

Cambridge International School

Paola Kostandini (Kotani) Këngëtare

35


OLIMPIADA XV KOMBËTARE

e Matematikës dhe e Formimit të Përgjithshëm

Elena Bardho & Laura Sheshi, paraqitëse të Ceremonisë

36

UDHA E SHKRONJAVE

Cambridge International School

Albanian Sax Quintet - të ftuar në Ceremoni të Çmimeve

www.udhaeshkronjave.edu.al

Album fotosh nga Olimpiada XIV Kombëtare, 1-9 qershor 2014  

Organizator: "Udha e shkronjave" Cambridge International School rr. Qemal Stafa, nr.226, Tiranë cel. 0692076068 arturshkurti@gmail.com inf...

Album fotosh nga Olimpiada XIV Kombëtare, 1-9 qershor 2014  

Organizator: "Udha e shkronjave" Cambridge International School rr. Qemal Stafa, nr.226, Tiranë cel. 0692076068 arturshkurti@gmail.com inf...

Advertisement