Page 1

AFSLØRING: GF BLIVER MESTRE En ny mediestrategi i klubben skal omvende kritikerne. Men ideen er allerede faldet til jorden. Fansene er i chok. På den gode måde. Hjørnet kan i dag afsløre, at AGF’s nye mediestrategi er faldet pladask til jorden, om end den langt hen ad vejen virkede snedig nok til at narre Fodbold-Danmark. Ikke at det er vanskeligt. Men alligevel. I sidste sæson blev AGF-træner Peter Sørensen ved med at fastholde, at en fjerdeplads var inden for rækkevidde, også selv om hans hold blev ved med at tabe og endte med at komme i regulær nedrykningsfare. Trænerens udmelding var bevidst. Nu, kort inde i en ny sæson, viser det sig, at AGF har vendt strategien på hovedet. Forårets udmelding fik AGF til at fremstå som en arrogant klub, der nærmest forventede, at modstanderne skulle smide sig fladt ned, når klubben løb på banen.

I mange år har modstanderne af klubben frydet sig over de sportslige magre resultater, og det fik klubbens interne tænketank i kommunikationsafdelingen til at mødes i al hemmelighed i et sommerhus i Ryomgaard, kvit og frit stillet til rådighed af den tidligere landsholdspiller Martin Jørgensen, som de seneste år har opkøbt sommerhuse og jord på Djursland, så han med tiden kan bygge en racerbane til sin voksende bilpark, der senest er blevet tilføjet en Morris Minor. Efter tre dages brainstorming kom ideen til sidst. I stedet for som sædvanlig at overspille, så underspiller vi, hedder det nu i den fremsynede klub. »Vores nye vision hedder derfor ”Det er dyrt at være fattig” med undertitlen ”Kom, lad os alle rykke ned fra Superligaen igen”. På den måde håber vi at kunne overraske. Alt andet end en nedrykning vil være positivt, og i disse tider er det uhyre vigtigt at sende positive signaler, også til vores sponsorer,« siger en anonym mødedeltager, som påpeger, at strategien også er anvendt, når det gælder om at hente nye spillere.


Via agenter og fanklubbilde tilhængerne ind, at specifikke spillere som back fra vistnok - ved navnet Aleksandar

hjemmesider er det lykkedes at AGF skulle være interesseret i eksempelvis en totalt ukendt højre Armenien – alternativt Makedonien Todorovski.

Det viser sig nu, at kontakt til Danmark, deltog i Hærvejsmarchen i gennemførte 2 gange 45

manden ikke har haft den ringeste bortset fra at hans farfar i sin tid Viborg, hvor han i fornem stil km på en weekend i bare tæer.

»Folk troede også, at vi kontrakt med Lasse Vibe, til. Udadtil ser det dog lagde et bud på 25.000 kr. inden han blev solgt til kilde.

havde mulighed for at skrive men det havde vi slet, slet ikke råd blæret ud, og det er også derfor, vi ind på Andreas Cornelius, lige Cardiff,« afslører den anonyme

Hjørnet erfarer, at strategien skal implementeres alternativt rulles ud i løbet af de kommende fem sæsoner, og allerede i denne sæson håber AGF at vinde det danske mesterskab ved at udfærdige en – altså falsk – målsætning om, at klubben satser på at ende på en af de to nederste positioner i Superligaen. Det store spørgsmål er nu, hvordan fansene reagerer, når nu strategien er blevet afsløret. »Vi er i chok,« siger en AGF-fan og bemærker: »men vi tror på guldet i denne sæson. Nu skal det være.«

Afsløring  

Nyt fra rygtebørsen

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you