Page 1

Maig de 2013

connects

8 AGENDA

Notícies de l’Institut d’Informàtica i Aplicacions

L’IIiA participa al TIC Salut L’Institut d’Informàtica i Aplicacions va participar a la IV Jornada TIC Salut que va tenir lloc al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. Aquesta jornada, organitzada per la Fundació Tic-Salut, posa especial èmfasi en la innovació en salut i benestar. L’IIiA hi va presentar tot els seus projectes TIC-Salut. El grup eXiT també va presentar-hi el seu nou projecte MoSCHA i BCDS va exposar-hi el sistema de videoconferència ViTAM.

INDRA nou patró del màster en Smart Cities

INDRA s’incorpora al Consorci de Patrons del màster en Smart Cities de l’IIiA que es durà a terme al pròxim curs acadèmic a la Universitat de Girona. INDRA esponsoritzarà i tutoritzarà les pràctiques dels estudiants del màster. A més a més, professionals d’INDRA realitzaran ponències a l’assignatura Seminaris Experts, una assignatura on les empreses podran aportar els seus coneixements sobre els temes tractats al màster.

ViTAM rep el premi Euroregió Pirineus Mediterrània a les jornades TIC Salut ViTAM, el sistema de teleconferència i telemonitorització desenvolupat pel grup BCDS, va guanyar el premi Euroregió Pirineus Mediterrània a les IV jornades TIC Salut que van tenir lloc al Parc Científic i Tecnològic el 22 i 23 de maig.

24 d’Abril - 7 de Juny Exposició: 25 anys d'estudis d'Informàtica a la UdG Edifici P-I (EPS) 17 de Juny - 13 de Setembre Estades en l’entorn laboral a l’IIiA 3 de Juliol - 5 de Juliol Université d’été e-santé Castres, França


GILab al TEDxUdG 2013 Mateu Sbert, director del grup GILab, i Javier García, membre del grup, van participar al TEDxUdG 2013 que es va celebrar al Parc Científic i Tecnològic de Girona el dia 27 de maig. El Dr. Sbert va presentar Enhancement of videogames playing experience through the use of non-photorealistic and artistic effects. Javier García va presentar Entropia i Música. La conferència es pot veure aquí ( http://bit.ly/13mpis7 ). La intervenció de Mateu Sbert comença a 00:35:18 i la de Javier García a 01:28:45.

Web de l’IIiA Visita la pàgina iiia.udg.edu on trobaràs informació sobre projectes, grups, publicacions, etc.

Twitter @IIiA_UdG

Grups de l’IIiA

L'IIiA, centre acollidor d'estades laborals L'IIiA s'ha donat d'alta com a centre acollidor d'Estades en l'Entorn Laboral (EEL). Això significa que estudiants de grau i de màster de l'EPS poden fer pràctiques curriculars amb reconeixement de crèdits en el si de l'institut. Les pràctiques són una excel·lent oportunitat per col·laborar amb els grups de l'IIiA, conèixer els seus membres, projectes i tecnologies i per introduir-se d'una forma pràctica a la R+D+i. Pel que fa al tram final del curs vigent (2012-2013), els estudiants poden fer l'estada durant el període que va del 17 de juny al 13 de setembre. L'estada ha de tenir entre 220 i 600 hores.

BCDS participa a la FIA-Dublín 2013 Lluís Fàbrega i Pere Vilà del grup BCDS van participar a la desena edició del Future Internet Assembly (FIA) a Dublín. Els membres del grup BCDS van organitzar amb la col·laboració de FIRE (Future Internet Research and Experimentation) i CREW (Cognitive Radio Experimentation World) el 2nd International Workshop on Measurement-based Experimental Research, Methodology and Tools.

On estem

Campus Montilivi Edifici P-IV 17003 Girona

Campus Montilivi, Edifici P4 · 17003 Girona · Tel. 972 418 258 / 972 418 842 · iiia@iiia.udg.edu

IIiA Conects 8  

Newsletter IIiA Maig 2013

IIiA Conects 8  

Newsletter IIiA Maig 2013

Advertisement