Page 1

BIM med Autodesk® Revit® architecture BIM med Revit® architecture

Center for Byggeri & Business udbyder kurser i BIM med Revit®

architecture. Autodesk® Revit® architecture er udviklet specielt til Building Information Modeling (BIM), så bygninger kan designes, opføres og vedligeholdes bedre. BIM og modellering i 3D er et stærkt værktøj til at opnå en optimal digital arbejdsproces gennem alle byggeriets faser.

CENTER FOR BYGGERI OG BUSINESS


BIM med Autodesk® Revit® architecture Kurserne i BIM med Revit® architecture klæder dig på til at imødekomme udfordringerne i digitalisering af byggebranchen. Du får en grundlæggende forståelse for BIM arbejdsprocessen samt færdigheder i 3D modellering. Modellering i Autodesk® Revit® repræsenterer design som en serie af intelligente objekter og elementer. Disse objekter og elementer har parametriske egenskaber, og er samlet i én bygningsmodel, hvorfra alt den nødvendige dokumentation om byggeriet kan trækkes. Indhold Uge 1, BIM med Revit® Grundlæggende 1 BIM forståelse, Revit Brugerflade, Opstart af projekt og basis modellering og dokumentation. Forudsætter at du har grundlæggende kendskab til IT og Microsoft Windows. Uge 2, BIM med Revit® Grundlæggende 2 Videregående modellering, terrænmodellering, detaljering, skemaer og arbejde med faser. Forudsætter at du har kendskab svarende til Revit® Grundlæggende 1. Uge 3, BIM med Revit® Videregående Opbygning af egne objekter, parametre, forskellige designforslag, rendering og projektering i en fællesmodel. Forudsætter at du har kendskab svarende til Revit® Grundlæggende 2. Sådan gennemføres forløbet Kurserne kan gennemføres som enkelte forløb af en uges varighed eller som sammensætte forløb af to eller tre uges varighed. Kurserne gennemføres i en kombination af undervisning og opgaver suppleret med et projektorienteret forløb. Kurset er opbygget omkring 37 lektioner pr. uge, fordelt med 16 undervisningslektioner. Den øvrige tid er til selvstudie. Som udnævnt Autodesk® Certification Center (ACC) bliver centrets undervisere løbende evalueret af Autodesk for herigennem at sikre, at deltagere får det optimale udbytte af kurset. Ved kurset afslutning udleveres et officiel bevis fra Autodesk® som dokumentation for de opnåede kompetencer. Deltagerne vil ligeledes få mulighed for at blive certificeret Revit® architecture bruger.

Målgruppe BIM med Revit® architecture kurserne henvender sig til alle teknikere inden for byggebranchen - såsom bygningskonstruktører, arkitekter og ingeniører - uanset om du er ledig eller i arbejde. Pris Deltagergebyret udgør pr. deltager kr. 3.600 pr. uge. Kurset udbydes under Lov om åben uddannelse og deltagerne har mulighed for at søge SVU-støtte eller uddannelsesydelse. Ledige kan deltage i uddannelsen under 6-ugers selvvalgt uddannelse, og kan endvidere søge om at få dækket deltagerbetalingen.

Yderligere informationer Se: www.byggeriogbusiness.dk. Her kan du læse mere og tilmelde dig. Eller kontakt: uddannelsessekretær, Mette Ryesgaard Larsen Tlf. 72 69 82 33 eller mail: mel@ucn.dk

Center for Byggeri & Business Lindholm Brygge 35 9400 Nørresundby

CENTER FOR BYGGERI OG BUSINESS

Autodesk-Revit.u.skærem  
Autodesk-Revit.u.skærem  

BIM med Revit® architecture C enter for Byggeri & Business udbyder kurser i BIM med Revit® architecture. Autodesk® Revit® architecture e...

Advertisement