Issuu on Google+

http://www.TwPass.com

000-058 IBM Rational Performance Tester V8

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 000-058

The 000-058 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in today's prospering companies and data centers all over the world! The 000-058 Practice Test covers all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently. The 000-058 exam is very challenging, but with our 000-058 questions and answers practice exam, you can feel confident in obtaining your success on the 000-058 exam on your FIRST TRY! IBM 000-058 Exam Features - Detailed questions and answers for 000-058 exam - Try a demo before buying any IBM exam - 000-058 questions and answers, updated regularly - Verified 000-058 answers by Experts and bear almost 100% accuracy - 000-058 tested and verified before publishing - 000-058 exam questions with exhibits - 000-058 same questions as real exam with multiple choice options Acquiring IBM certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these exams like 000-058 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task. This 000-058 test is an important part of IBM certifications. We have the resources to prepare you for this. The 000-058 exam is essential and core part of IBM certifications and once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take advantage of the Real 000-058 Test and save time and money while developing your skills to pass your IBM 000-058 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 000-058 now!


000-058

QUESTION: 1 After a test run, the tester sums up all the individual requests response times but discovers that the total is not equal to the overall page response time What are three causes of the difference? (Choose three) A: There is a defect in IBM Rational Performance Tester 82 that will be fixed in the next fix pack B: The page response time is more than the sum of the requests because it accounts for time taken to set up the connections C: The page response time is less than the sum of the requests because several requests could have been executed concurrently D: The page response time is more than the sum of the requests because custom code for response correlation in a page is executed serially and is added to the page response time E The page response time is less than the sum of the requests because the response for the request is in the system cache

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=1 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 2 What are four options in customizing the appearance of a report graph in the Graphic Configuration window? (Choose four) A: graphic spans full width B: display run time C: draw thick lines D: use 3D bars E font size F type face

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=2 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 3 Which statement is true about a custom code segment? A: It can use any string highlighted in orange as an input variable B: It can use one or more references that precede it as input variables C: It can use one or more references that follow it as return values D: It always returns null unless there has been a correlation error

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 4 What do good candidates for datapool substitution do? A: simulate unique user credentials and data entry choices by individual users B: simulate random timing and workflow variations by


individual users C: improve application performance by requesting pages that are already cached D: make performance more predictable by using the same data values for every user

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=4 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 5 When you first run your test, the results are very spiky ibm&c=000-058&q=1 How should you smooth your data? A: paced loop B: random selector C: comment D: delay

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=5 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 6 What are three key elements of a workload? (Choose three) A: user attributes (types and characteristics) B: transaction mix and frequency C: test script creation D: data security E test environment and configuration

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=6 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 7 Two workstations are installed with the full IBM Rational Performance Tester 82 product in addition to a server that is installed with the IBM Rational Agent Controller Stress testing is conducted with all the machines Response time breakdown data is collected Later the tester discovers that the data was in fact not collected What are four probable causes? (Choose four) A: The server has not been instrumented B: IBM Rational Performance Tester is running on the other workstation C: The response time breakdown collection has not been enabled D: The firewall between the server and the two servers has not been opened E IBM Rational Performance Tester 82 is not compatible with IBM Rational Agent Controller F IBM Rational Agent Controller is not running on the workstation

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=7 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 8


A company wants to see if their website can be operated under load for a longer duration of time Which type of test is suitable for this requirement? A: stress test B: volume test C: contention test D: endurance test

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=8 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 9 What happens to all the page elements in a test? A: They are grouped by page unless the application under test uses AJAX B: They are grouped by page as a visual aid to enhance readability C: They are assigned dynamically to separate virtual testers at playback time D: They use separate records from a single datapool

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=9 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 10 What should you do first, before you record a performance test? A: reset the test environment (servers running, data refreshed) B: start IBM Rational Performance Tester C: push the red Record button D: open your browser

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=10 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 11 What is a key consideration for using a loop in a test? A: be sure to preserve the test flow and logic B: select statements to be enclosed in the loop C: set parameters for pacing the loop D: calculate the correct number of loop iterations for the expected duration of the test

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=11 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 12 When should performance measurement of a test be recorded? A: when the system is reaching its steady state B: as soon as all virtual users hit the application C: after all virtual users reach synchronization point D: anytime after test execution


Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=12 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 13 What are three typical goals of performance testing? (Choose three) A: identification of system response times B: capacity planning C: monitoring the network traffic D: scalability testing E Think time determination

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=13 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 14 What does checking "Show References" in the Test Data view do? A: highlight the regular expression being used to capture each reference B: jump forward from a response to the correlated request that refers to it C: jump back from the correlated request to the response that refers to it D: display automatically correlated data values in tabular form

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=14 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 15 What is the main difference between correlated and pooled data? A: Correlated data all comes from the same row of the table, while pooled data uses a different line for each request B: A separate copy of correlated data is owned by each test agent, while pooled data is shared across all agents C: Correlated data is varied at runtime, while pooled data is varied at record time D: Correlated data is varied by the server, while pooled data is varied by the client

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=15 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 16 Which option in IBM Rational Performance Tester helps in emulating workloads? A: datapooling B: creating a schedule C: resource monitoring D: profiling and logging


Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=16 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 17 What happens to an unused reference? A: It will not be used by any later request in the test B: It will be automatically reset at the end of each test run C: It will be automatically reset when the test is saved D: It will become used if it matches a string in a later request

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=17 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 18 Why should you clear the cache when you record a test? A: to force the browser to download all page elements resulting in a more accurate test B: to force the browser to download all page elements resulting in longer page load times C: to simulate a new user who has never used the application D: to simulate actual browser behavior

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=18 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 19 Which three verification points can be applied at the element level? (Choose three) A: Page Title VP B: Page Content VP C: Response Size VP D: Response Code VP

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=19 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 20 What is the purpose for correcting time offset? A: to synchronize the workbench machine with all the virtual tester agents?machines B: to adjust for daylight saving hours on the workbench machine C: to ensure that the response time breakdown test reports are correct D: to ensure that agent machines with faster CPU run at the same rate as slower machines E to ensure all the data for response time breakdown is time-stamped using the time from the workbench machine

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=20 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


QUESTION: 21 What is the easiest way that a current timestamp in a page request can be generated? A: by writing a custom code method that invokes javautilDate B: by writing a custom code method that invokes javautilTimer C: by correlating the timestamp value to a built-in datasource D: by using the NOW() Excel function in a column of a datapool

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=21 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 22 Which three steps should you perform to troubleshoot an issue with gathering response time breakdown data from WebSphere Application Server 70? (Choose three) A: ensure that the WAS server instance is running on the tester server before trying to instrument it B: check that the account used for performing the instrumentation has administrator or root privileges C: check if WAS security is active and turn it off D: check that the application under test is deployed on a stand-alone WAS server E check the WAS server that is behind a firewall

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=22 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 23 How do you pass parameters to custom code? A: select references or data to pass as arguments in the Test Details editor pane B: select references for input as arguments C: enter strings to pass as arguments D: select datapool elements to pass as arguments

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=23 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 24 How does IBM Rational Performance Tester use page names? A: only as organizers for page elements B: only as tags for data in statistical reports C: only as tags for data in execution reports D: as page organizers, and as tags for statistical, post run, and execution reports

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=24 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


QUESTION: 25 Which four types of performance tests have a verification report? (Choose four) A: SAP Performance Test B: Citrix Performance Test C: Socket Performance Test D: Web Services Performance Test E HTTP Performance Test F TCP/IP Performance Test

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=25 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 26 When using custom code, what is a good idea? A: change the package name and class name B: comment the Java code well C: move the package outside of the src directory D: use a meaningful class name

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=26 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 27 When recording a test, how should you pace the test? A: record the test slowly, allowing all pages to load completely so that all elements are fully loaded before proceeding to another page B: record the test using your normal pace C: record the test quickly, as pages do not need to load completely for the recording D: record the test with varying paces to simulate the behavior of various types of users

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=27 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 28 Why would a tester want to substitute a datapool candidate? A: A new value can be provided for each virtual tester, to ensure more realistic playback B: A new value can be captured for each session, to ensure more realistic recording C: The data correlation will fail if the candidate is not substituted with the value returned by the server D: The datapool will never get filled up with data unless it is connected to the test at playback time

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=28 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


QUESTION: 29 Why should you keep notes when recording a performance test? A: to correlate recording activity with the recorded test B: to document the recording C: to create comments for the test D: to record unusual application behavior

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=29 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 30 Which feature is available to help you trace pages and page elements through a test? A: Pages are linked to page elements in the page element data section B: The protocol data view provides request, response, and a browser view of the data C: The page names correlate with the test activity D: Chunked data views are available

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=30 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 31 What is the purpose of enhancing schedules? A: to increase the performance of the test B: to emulate workload analysis as closely as possible C: to create a group of tests to run D: to determine the best time to run a test

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=31 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 32 Which network configuration is required to use rstatd performance monitoring in IBM Rational Performance Tester? A: Portmapper must be used to redirect TCP and UDP traffic on port 111 to the desired port B: Ethernet port 111 must be unblocked C: The rstatd daemon must be installed and configured on the desired machine D: Systems must be located on the same side of the firewall

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=32 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 33


Which four pages are available in the Citrix Performance test report? (Choose four) A: Performance Summary B: Response versus Time Summary C: User Action Throughput D: Request Rate versus Response Time E Server Timeout F Number of Users versus Response Time

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=33 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 34 What is a good step to verify the behavior of a schedule? A: validate activity using events listing B: view the input and output of the test while it is running C: verify external schedules?interaction with the schedule D: use Rational Quality Manager to run a report to look at the schedule data

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=34 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 35 Which statement is true about a session ID or handle? A: It is always provided dynamically from a datapool B: It is identified automatically as a datapool candidate, so the tester can optionally link it to a datapool C: It is usually generated dynamically in a custom code segment D: It is usually correlated automatically to a reference in an earlier response

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=35 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 36 Which counters are used to collect information about execution time in a test run? A: test B: byte C: page D: run E transaction

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=36 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 37 What does the workload analysis document do? A: It is used to document the performance tests against the system under test to understand trends of the performance testing B: It identifies the


variables and defines their values used in the different performance tests to simulate or emulate the actor characteristics, users business functions (use cases), load, and volume C: It helps you understand the system under test characteristics D: It discusses how IBM Rational Performance Tester will be used among the testing group to performance test an application

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=37 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 38 How does IBM Rational Performance Tester collect resource data from a Windows machine? A: Rstatd B: ITCAM C: Perfmon D: ARM Instrumentation

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=38 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 39 IBM Rational Performance Tester supports the export of the test runs data to which two formats? (Choose two) A: HTML B: CSV C: XML D: VIEW

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=39 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 40 Workload analysis is a design-time activity that includes which four processes? (Choose four) A: identifying the performance bottlenecks of the application B: identifying the workload to be simulated or emulated in the performance tests, in terms of number of actors or actor classes and actor profiles C: identifying the actors and actor characteristics to be simulated or emulated in the performance tests D: clarifying the objectives of performance testing and the use cases E determining the performance measures and criteria F identifying the quality of application architecture

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=40 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 41 Which page element is the primary page request? A: the page element marked in bold text B:


the first page element C: the html page element D: the page element with response code 200

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=41 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 42 How do you stop recording? A: click the Stop button in the Recording Session view B: close the Recording Session view C: close the browser or click the blue Stop button D: close the browser and click the blue Stop button

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=42 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 43 Which four steps are required to import the response time breakdown from the production environment to troubleshoot performance? (Choose four) A: select an existing set of execution results in the Performance Test Runs view and right-click for Import Response Time Breakdown Data B: enter the hostname to the Tivoli Monitoring for Composite Application Manager and the authentication information in the form of user ID and password C: specify the time period to import the data by supplying the start date and time, and end date and time D: select the data to import by clicking on Import Aggregated Statistics E select the policies or traps to import the data F specify the response time result data file

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=43 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 44 How do you set the condition in an if-then statement? A: use the value of a string or a reference to control executing specified HTTP requests B: select a reference that has been previously defined in the test C: enter a string that has been previously defined in the test D: set a condition that can be evaluated to be true or false

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=44 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 45


How can you guarantee unique datapool values across a very large test? A: have each user draw from a private view of the datapool B: wrap when the last row of the datapool is reached C: fetch a datapool record only once for each virtual user D: segment the datapool so that each agent machine has its own datapool records

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=45 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 46 Which statement is true about a reference to the last element in an HTML table? A: It will automatically overwrite any reference to previous elements in the same table B: It can be created by selecting "Last occurrence" in the reference properties C: It can be created by matching the last instance of the element tag with a regular expression D: It can only be captured by writing custom code to count the table elements

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=46 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 47 Which three factors affect the performance test measurements? (Choose three) A: sampling interval B: network bandwidth C: think time D: verification points E user load

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=47 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 48 IBM Rational Performance Tester supports WS-Security implementation in which four application servers? (Choose four) A: IBM WebSphere 50 B: IBM WebSphere 61 C: Microsoft Windows Communication Foundation 30 D: Apache AXIS2 151 with Rampart E Oracle Glassfish Server 211 with Metro F BEA Web Logic Application Server 81

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=48 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 49 How does IBM Rational Performance Tester assign names to the pages in a recorded test? A:


contents of <TITLE> B: contents of <HEAD> C: contents of first <H1> D: contents of <BODY>

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=49 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 50 What does a datapool provide? A: one variable for each virtual tester in a schedule B: one variable for each test schedule that is run C: one record containing one or more variables for each virtual tester in a schedule D: one record containing one or more variables for each test schedule that is run

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=50 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 51 How do you get all your testers logged on before they start working? A: loop B: delay C: synchronization point D: comment

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=51 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 52 Your test has three groups: 40% of the users are assigned to User Group 1, 60% of users are assigned to User Group 2, and 1 user is assigned to User Group 3 The user load is set to 51 users How many users are assigned to Group 1? A: 1 B: 20 C: 40 D: 60

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=52 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 53 How does IBM Rational Performance Tester collect resource data from traps? A: Rstatd B: ITCAM C: Perfmon D: ARM Instrumentation


Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=53 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 54 The Response Time Breakdown report shows a table for an aggregation of all instances of a selected page element Which two layouts are available? (Choose two) A: simple layout B: hierarchical layout C: table layout D: UML layout

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=54 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 55 Which statement is true about paced loops? A: They are used to pace the execution of steps in a test B: They are the basis for running loops within schedules C: They verify that information is being sent between the application under test and IBM Rational Performance Tester D: They execute n iterations of an element per time segment

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=55 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 56 Where can you observe verification point results? A: The Verification Point report will provide details of the Verification points over the duration of the test B: The HTTP performance report has a bar chart for Verification Point results on the overall tab C: The test log presents detailed Verification Point results D: All of the above

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=56 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 57 When should you use a synchronization point when conducting a performance test? A: to run multiple tests simultaneously B: to time the start and end of performance tests C: to enable you to coordinate the activities of a number of virtual users D: to work with multiple performance test tools

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=57 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


QUESTION: 58 What is the term for accurately defining the loading conditions under which the target test items must operate within their target configuration environment? A: test scheduling B: hardware sizing C: workload analysis D: threat modeling

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=58 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 59 When you run your tests, you notice that the curves are noisy How can you correct this and smooth your results? ibm&c=000-058&q=1 A: change the logging level B: increase the number of users C: reduce the statistical sampling rate D: add a synchronization point

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=59 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 60 What is the term used for the Product that simulates virtual load on the application under test? A: Synthetic users B: Real users C: Virtual users D: Load balancers

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-058&qno=60 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


TwPass Certification Exam Features; -

TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals. More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide. Average 99.8% Success Rate. Over 120 Global Certification Vendors Covered. Services of Professional & Certified Experts available via support. Free 90 days updates to match real exam scenarios. Instant Download Access! No Setup required. Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others. Verified answers researched by industry experts. Study Material updated on regular basis. Questions / Answers are downloadable in PDF format. Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad) No authorization code required to open exam. Portable anywhere. Guaranteed Success. Fast, helpful support 24x7.

View list of All Exams (AE); http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

Download Any Certication Exam DEMO. http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

To purchase Full version of exam click below; http://www.TwPass.com/


000 058