Page 1

http://www.TwPass.com

000-053 IBM Rational Team Concert V3

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 000-053

The 000-053 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in today's prospering companies and data centers all over the world! The 000-053 Practice Test covers all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently. The 000-053 exam is very challenging, but with our 000-053 questions and answers practice exam, you can feel confident in obtaining your success on the 000-053 exam on your FIRST TRY! IBM 000-053 Exam Features - Detailed questions and answers for 000-053 exam - Try a demo before buying any IBM exam - 000-053 questions and answers, updated regularly - Verified 000-053 answers by Experts and bear almost 100% accuracy - 000-053 tested and verified before publishing - 000-053 exam questions with exhibits - 000-053 same questions as real exam with multiple choice options Acquiring IBM certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these exams like 000-053 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task. This 000-053 test is an important part of IBM certifications. We have the resources to prepare you for this. The 000-053 exam is essential and core part of IBM certifications and once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take advantage of the Real 000-053 Test and save time and money while developing your skills to pass your IBM 000-053 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 000-053 now!


000-053

QUESTION: 1 Which three does a setup project action create? (Choose three) A: a build definition B: a stream and component C: work item categories D: team areas

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=1 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 2 For what purpose should a project administrator use a value set definition? A: to display all users in a project or team area that have a specific role B: to display a full list of team members C: to enable a query to show only those work items related to a specific category D: to write a query that lists all the users in a team

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=2 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 3 When working with public dashboards, which two factors should be considered when determining the best strategy for saving changes? A: number of widgets being customized and elapsed load time B: proper permissions and type of dashboard C: number of people with permissions to edit and type of edits D: dashboard template configuration and widget selection

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 4 Work Items presentation: Which is NOT part of the default work item presentations? A: Plan Editor Preview B: Inline Work Item Editor C: Work Item Editor D: Eclipse Work Item Editor

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=4 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 5


In addition to Release, Iteration, and Daily Work Planning, which three capabilities does IBM Rational Team Concert Support? (Choose three) A: Requirements Management B: Work Item Management C: Source Code Management D: Build Management

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=5 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 6 How is version control of process templates accomplished? A: automatically by IBM Rational Team Concert on every save B: by the naming convention of the templates C: by keeping copies on a shared drive D: by using IBM Rational Team Concert source control of the exported process template

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=6 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 7 Which three views does the default Eclipse perspective work items provide? (Choose three) A: Package Explorer B: Team Artifacts C: Team Central D: My Work

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=7 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 8 Which three statements are true about an IBM Rational Team Concert project area? (Choose three) A: It has an associated process, which is a collection of practices, rules, and guidelines used to organize and control the flow of work B: It has a graphical chart that illustrates business priority ranking of a project relative to other peer projects C: It is typically based on a predefined process template, which can be optionally modified to satisfy any unique needs of the project D: It may optionally contain team areas that define the sub-teams that work on the project

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=8 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 9


In Scrum, what is a constantly prioritized to-do list of high-level work? A: Sprint Backlog B: Sprint C: Product Backlog D: Product

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=9 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 10 Which three options are available for defining build schedules? (Choose three) A: at a continuous interval in minutes on selected days B: at a particular time for defined days C: during defined business hours D: only if there are newly accepted changes

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=10 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 11 Which three work item types appear by default in the Scrum template? (Choose three) A: epic B: risk C: defect D: retrospective E sprint

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=11 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 12 Which client access license allows you to set up dependency-based builds? A: Developer Client Access license B: Contributor Client Access license C: Stakeholder Client Access license D: Developer for IBM Enterprise Platforms Client Access license

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=12 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 13 Which three methods can be used to notify a user that there have been changes to a work item? (Choose three) A: email B: color or font change in the work item C: events feed D: instant message E popup in the Eclipse client


Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=13 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 14 Which statement is true about work item history? A: History is discarded after a set period configured by a member of the JazzAdmin group B: The work item history can be edited by the owner of the work item C: All changes to the work item are logged in the work item history D: The history of a work item can only be accessed in the Web client E A member of the JazzAdmin group can configure which events are recorded in the work item history

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=14 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 15 You are using the Scrum process template for a project Story points on a work item for this project are a measure of the workload in units of what? A: time B: complexity C: significance D: severity

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=15 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 16 Which two attributes assign a work item to a team area? (Choose two) A: owner B: category C: component D: iteration

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=16 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 17 Which three build or continuous integration systems can the Jazz Team Build system integrate with? (Choose three) A: Maven B: Hudson C: BuildForge D: Subversion

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=17 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 18 Which project area process templates does IBM Rational Team Concert support with out-of-


the-box templates? (Choose three) A: Formal Project Management Process B: OpenUP Process C: Scrum D: Eclipse Way

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=18 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 19 At which levels in the process template can permissions be set? A: team lead, stakeholder, team member B: chickens and pigs C: project-level, team-level, and timeline-level D: Scrum, formal project management, simple team process

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=19 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 20 You have a small team of seven developers If you want to start fast, which project area type should you use? A: Simple Team process template B: OpenUP process template C: Formal Project Management process template D: Unconfigured process template

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=20 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 21 What is the main value of a stream? A: ensures that all transactions are tomic at the change set level B: provides an efficient scaling mechanism where teams of teams can be isolated and flow their changes into stream hierarchies as integration is needed C: supports various programming practices, including component-driven development or feature- driven development D: are used for ad-hoc collaborations, and can be created from components to reproduce shipped products

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=21 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 22 A work item will appear in a plan when which two conditions are met? (Choose two) A: The Filed Against field has the work item category linked to the team area that owns the plan B:


The Due Date field of the work item is on or before the end date of the plan C: The work item is assigned to a member of the team that owns the plan D: The Planned For field in the work item matches the Iteration field of the plan E The work item is created by a member of the team area that owns the plan

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=22 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 23 What should you do to ensure an attribute is not empty when a work item is first saved? A: in the Team Configuration enables the Save Work Item permission B: ensure the default value of the attribute is not assigned in the Work Item Editor C: create a behavior on the open state, which will check that the attribute is not empty D: give the user the role of a Scrum Master as a member of the project area

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=23 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 24 Which three work items would you expect to see on a Product Backlog? (Choose three) A: task B: story C: defect D: epic

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=24 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 25 What are the distinct types of dashboards? A: project, team, and personal B: Web, Eclipse, and Visual Studio C: full and mini D: public, private, and shared

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=25 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 26 What are the key elements of the reporting component? A: template and viewer B: data mart and reports engine C: data, template, and generated report D: design file, parameters, and storage facility


Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=26 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 27 What can be shared between work item types? A: only enumeration lists B: only attributes C: only workflows D: attributes, enumerations, and workflows

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=27 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 28 Which three user interface types does IBM Rational Team Concert support? (Choose three) A: Eclipse client interface B: NetBeans client interface C: Microsoft Visual Studio NET client interface D: Web Interface

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=28 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 29 What is a function of a snapshot? A: loads files from the repository workspace into a local sandbox B: tracks the configuration of components in a stream C: locks a set of files in a repository workspace D: tracks the flow targets for a repository workspace

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=29 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 30 A practitioner sets the Time Spent for a Task to 1 hour The task has an estimate of 3 hours and a correction of 2 hours How long is the Time Remaining, in hours, for the task? A: 6 B: 1 C: 4 D: 0

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=30 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


QUESTION: 31 Which three can own a component? (Choose three) A: user B: stream C: project area D: team area

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=31 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 32 Which three elements can appear as links in the Links tab for a work item? (Choose three) A: another work item B: iteration or sprint C: build D: change set

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=32 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 33 What is the repository workspace? A: a server side entity that tracks the configuration of files that a developer works with B: a local workspace that holds a copy of specific sets of versions of files that are being stored in IBM Rational Team Concert C: the Eclipse workspace that is used when IBM Rational Team Concert is launched using the Eclipse client D: the local copy of the latest versions of the files on an IBM Rational Team Concert stream

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=33 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 34 Which three work item types belong to the Scrum process template by default? (Choose three) A: use case B: impediment C: retrospective D: defect

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=34 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 35 What should you do to ensure that only certain users have read access to the work items? A: give Read Only role to the users in the Team Area Permission page B: give access to only some of the users in the Project Area Access Control C: map the LDAP group where the users belong to the Jazz User role D: do nothing because once a user has access to the repository, the user


has read access to all work items in any project area

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=35 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 36 The team finds that the software delivered to the field is not of sufficient quality They want to ensure that only those features that have been tested are allowed to be delivered To accomplish this, the project administrator should set which pre-conditions The path to the preconditions is: Team Configuration>Timelines>Main Development>Iteration>Operation Behavior>Source Control>Deliver (client) A: All Children Resolved B: Require Work Items and Comments C: Required Properties and Require Work Item Approval D: Required Properties

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=36 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 37 What is required to design a new report? A: BIRT, table, columns, parameters, and design file B: Data Explorer, reports engine, and bindings C: report elements, associations, and design file D: BIRT, data source, data set, and report design layout

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=37 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 38 While authoring a process template, you can customize the template to include which report customizations? A: new report template designs and automated deployment of these templates upon project area creation B: modified out-of-the-box report templates and data warehouse configuration changes C: specified folders to organize reports and administer data collection jobs D: default report templates and process configuration to instantiate reports, based on these templates

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=38 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


QUESTION: 39 The out-of-the-box Scrum template does not have explicit support for which agile practice? A: Continuous Integration B: Iterative Development C: Risk-Value Lifecycle D: Release Planning

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=39 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 40 You are using the Formal Project Management process template for your project Work items in the Gantt chart view of an iteration plan for the project are shown in red What does red indicate? A: high severity B: high priority C: on the critical path D: unassigned

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=40 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 41 Which three unit testing frameworks are supported by publishing unit test results in the build results? (Choose three) A: JUnit B: CPPUnit C: Functional Tester scripts D: NUnit

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=41 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 42 What is the velocity for a development team following the Scrum process template? A: the average number of hours the team can deliver in an iteration B: the average number of stories the team can deliver in an iteration C: the average number of story points the team can deliver in an iteration D: the average number of tasks the team can deliver in an iteration

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=42 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 43 Which three fields does Quick Search use to locate work items? (Choose three) A: Description B: Discussions C: ID D: Planned For E Work Item Category


Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=43 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 44 Work Item customization: Which statement is true? A: a work item type must have a minimum of 1 custom attribute B: a work item type always has 4 presentations C: a type category is associated with one and only one workflow D: a type category is associated with one or more workflow

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=44 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 45 Which statement is false? A: The Deliver operation copies change sets from the repository work space to the flow target B: Check-In copies files modified from the local sandbox to the repository work space C: Check-Out copies files from the repository work space into the local sandbox D: Accept copies change sets from the flow target into the repository workspace and local sandbox

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=45 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 46 Using an out-of-the-box process template, which steps should be performed to correctly modify the Editor Presentations? A: right-click on the original shared content sections, uncheck the Shared Content check box in properties, edit the sections B: determine the section and pages to modify, duplicate the pages and sections, remove the original pages and sections, edit the local pages and sections C: edit and save the pages and sections and IBM Rational Team Concert will prompt whether to save the changes as part of the shared content or create new content D: determine the section and pages to modify, duplicate the pages and sections, remove the new duplicates pages and sections; edit the original, shared content local pages, and sections

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=46 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 47 The Rational Team Concert Work Item Editor presents the Work Item organized according to which tabs out-of-the-box? A: Overview, Links, Approvals, History B: Summary, Links,


History, State C: Overview, Links, History, Change Explorer D: Summary, Links, Approvals, Change Explorer

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=47 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 48 What are the development phases defined by the Formal Project Management process template? A: Inception, Elaboration, Construction, Transition B: Inception, Definition, Construction, Transition C: Design, Implementation, Testing, Deployment D: Requirements, Design, Implementation, Testing

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=48 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 49 Which statement is correct in a default Scrum project area? A: Story work items can be assigned a set of points and time spent B: Plan items cannot be planned for development iteration, only for a product C: Defect, task, and epic are execution items that have time D: Plan items can be compared to each other

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=49 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 50 At which level can you assign permission to an individual role? (Choose three) A: work item B: team area C: project area D: repository

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=50 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 51 Which two statements are true about the type of email notifications supported for the Jazz Team Build system? (Choose two) A: Email notifications can be configured for all build definitions in a project B: Email notifications can be configured for each build definition C: Email notifications for builds are not supported at this time D: Email notifications can be


configured across all projects in an RTC repository

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=51 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 52 What is the order of evaluation of the permission? A: team area, project area, repository B: repository, project area, team area C: repository, team area, project area D: project area, team area, repository

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=52 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 53 Which statement is true about roles? A: A role applies to all project areas in a specific repository B: A user can have multiple roles in a project area, but only one per team area C: Roles defined in the project area also apply in the team areas defined for the project D: Users can have different roles in different project areas, but only one per team area

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=53 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 54 Which statement is true about work item categories? A: Each timeline can have a different association between team areas and work item categories B: Unchecked categories in the Work Items Categories tab are visible to all users of the team area C: Each work item category must be associated with a team area and a specific timeline D: Each work item category must be associated with a project area and a specific timeline

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=54 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 55 Which three IBM Rational Team Concert user interfaces allow you to request and view build results? (Choose three) A: Eclipse client B: Visual Studio client C: Web client D: Command line


Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=55 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 56 Which statement is true? A: Team areas cannot be created a project area initialization time B: Only one team area can be created a project area initialization time C: A Create Team Area action is part of the default project area initialization actions D: A full team area hierarchy can be specified in the Create Team Areas action

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=56 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 57 What does the following icon (filled-in shape) in the Team Artifacts view indicate? A: Files in that component have been checked out B: Files from that component have been loaded into a local sandbox C: There are incoming changes in that component D: There are outgoing changes in that component

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=57 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 58 A user discovers that they have Outgoing Pending changes, which they did not make What is the likely explanation? A: Someone else delivered changes to their repository work space B: Someone reverted changes that they had already accepted in their repository workspace C: The team lead changed the baseline of a component on the integration stream that their repository workspace flow its changes to D: A new component was added to the integration stream that their repository workspace flows its changes to

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=58 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 59 What is associated with a project area and is a collection of practices, rules, and guidelines? A: process B: process template C: work item D: rule set


Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=59 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 60 Configuring dashboard templates in the project area process supports customization of what? A: tabs, widgets, settings, and queries B: appearance, project, required fields, and parameters C: results per page, scope, queries, icons, and feeds D: pages, columns, view lets, mementos, and properties

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=60 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 61 Which three permissions can be set at the project level? (Choose three) A: planning B: project and personal dashboards C: work items D: process (saving project area changes)

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=61 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 62 What are two classes of work items defined by IBM Rational Team Concert? (Choose two) A: archived work item B: execution work item C: linked work item D: master work item E plan work item

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=62 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 63 A company is following the Scrum process template, building a product with multiple releases What would they use to track the major goals for a specific product release? A: Product Backlog B: Release Backlog C: Release Plan D: Project Plan

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=63


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 64 Attribute customization: Which is NOT part of the default categories? A: Default Values B: External Values C: Calculated Values D: Validates

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=64 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 65 A customer expects a work item with an appropriate planned for attribute to show on a team s iteration plan Why is the work item most likely missing from the plan view? A: The work item owner is unassigned B: The work item owner is not part of the team owning the plan C: The work item Filed Against category is not owned by the team owning the plan D: The work item due date is set to a date after the iteration s end date

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=65 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 66 Which statement is true about Editor Presentations? A: Editor Presentations can only be customized using the Web interface B: Editor Presentations can only be customized using the RTC Eclipse client C: The same Editor Presentation modifications can be performed using the Web interface or the RTC Eclipse client D: You cannot perform all available customizations in the Web interface, so you must use the RTC Eclipse client to perform some of the customizations

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=66 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 67 What are three elements of a process template configuration? (Choose three) A: work item types B: build definitions C: planning D: dashboard

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=67 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


QUESTION: 68 Which area of activity within a project typically has its own schedule, deliverables, teams, and process? A: iteration B: timeline C: release D: plan

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=68 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 69 The progress bar in an iteration plan fills vertically when all work items are what? A: estimated B: complete C: on schedule D: active

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=69 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 70 Roles can be defined at which levels? A: project only B: project and team area C: team only D: timelines, teams, and projects

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=70 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 71 What are two purposes of work item Discussion sections? (Choose two) A: to add comments about the work item B: to notify the reader that a file has been attached to the work item C: to move the work item to the resolved state D: to associate a work item with a Release

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=71 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 72 How do you apply a process template? A: File >Import > Plug-ins and Fragments and then File > New > Project referencing the imported process template B: File > Import > Process Template and then File > New > Project Area referencing the imported process template C: File > Import > File System and then File > New > Project Area referencing the imported file system D: File > Export > Process Template and then File > New > Project referencing the imported process template


Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-053&qno=72 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


TwPass Certification Exam Features; -

TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals. More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide. Average 99.8% Success Rate. Over 120 Global Certification Vendors Covered. Services of Professional & Certified Experts available via support. Free 90 days updates to match real exam scenarios. Instant Download Access! No Setup required. Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others. Verified answers researched by industry experts. Study Material updated on regular basis. Questions / Answers are downloadable in PDF format. Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad) No authorization code required to open exam. Portable anywhere. Guaranteed Success. Fast, helpful support 24x7.

View list of All Exams (AE); http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

Download Any Certication Exam DEMO. http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

To purchase Full version of exam click below; http://www.TwPass.com/


000 053  
Advertisement
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you