Page 1

http://www.TwPass.com

000-046 IBM DOORS v9

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 000-046

The 000-046 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in today's prospering companies and data centers all over the world! The 000-046 Practice Test covers all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently. The 000-046 exam is very challenging, but with our 000-046 questions and answers practice exam, you can feel confident in obtaining your success on the 000-046 exam on your FIRST TRY! IBM 000-046 Exam Features - Detailed questions and answers for 000-046 exam - Try a demo before buying any IBM exam - 000-046 questions and answers, updated regularly - Verified 000-046 answers by Experts and bear almost 100% accuracy - 000-046 tested and verified before publishing - 000-046 exam questions with exhibits - 000-046 same questions as real exam with multiple choice options Acquiring IBM certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these exams like 000-046 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task. This 000-046 test is an important part of IBM certifications. We have the resources to prepare you for this. The 000-046 exam is essential and core part of IBM certifications and once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take advantage of the Real 000-046 Test and save time and money while developing your skills to pass your IBM 000-046 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 000-046 now!


000-046

QUESTION: 1 Which type of DOORS user can create projects? A: Edit DXL B: Standard C: Project Manager D: Database Manager

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=1 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 2 Which statement is true about Private, Public, and Custom views? A: All users have modify access to a Public view B: The Standard view can have custom access rights C: A view can only be made Private if the For Module check box is selected D: Access rights for a Custom view are inherited from the currently displayed view

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=2 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 3 Which two module attributes can be used to generate a report about changes to the module? (Choose two) A: Created By B: Created On C: Last Modified By D: Last Modified On

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 4 According to the Standish Group, what percent of IT project failures result from poor requirements gathering, analysis, and management? 2 A: 30 to 40 percent B: 40 to 50 percent C: 50 to 60 percent D: 60 to 70 percent

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=4 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 5


Which challenge faced by IT projects is most directly addressed with Requirements Management tools? A: cost B: time C: scope D: compliance

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=5 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 6 What is Requirements Management used for at the board level? A: to develop tools B: for project management C: to develop a corporate vision D: for portfolio and program management

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=6 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 7 Which type of requirement on the V-model focuses on design and implementation? A: system B: operational C: component D: stakeholder

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=7 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 8 When tracking development traceability along the V-model, what satisfies stakeholder requirements? A: vision B: system tests C: acceptance tests D: system requirements

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=8 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 9 What is NOT a characteristic of good requirements? A: clear B: correct C: complete D: ambiguous

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=9 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


QUESTION: 10 What are three characteristics of a good requirements set? (Choose three) A: modular B: sufficient C: consistent D: exhaustive

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=10 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 11 What is a valid reason to rewrite a requirement? A: The requirement is testable B: The requirement is ambiguous C: The requirement is simply stated 4 D: The requirement is a complete sentence

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=11 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 12 Which two editions of Windows Vista are supported for both the DOORS 9x server and client? (Choose two) A: Basic B: Business C: Enterprise D: Home Premium

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=12 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 13 How much free disk space is required to install the DOORS 9x client? A: 100 MB B: 200 MB C: 300 MB D: 400 MB

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=13 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 14 Which property of the DOORS database does IBM strongly recommend the administrator leave disabled? A: Allow deletion of module baselines B: Save OLE objects in attribute history C: Use LDAP for user information and authentication D: Only users with "Edit DXL" power may edit and run DXL


Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=14 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 15 5 What are three recommended tasks before installing the DOORS client? (Choose three) A: obtain license keys B: review documentation C: perform a trial installation D: create a Database Manager

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=15 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 16 What is the extension of a backup file? A: dta B: dtb C: dtc D: dtn

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=16 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 17 Which command installs an additional DOORS server for deployment purposes? A: doors minstall B: doorsd -minstall C: doorsdb -minstall D: net start "DOORS DB Server 90 00001"

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=17 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 18 Which command line switch defines the data location when creating an additional database? A: -d B: -l C: -p D: -s

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=18 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 19 Which command line switch directs the DOORS client on startup to a different database? A: d B: -n C: -r D: -p


Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=19 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 20 Which type of DOORS user does NOT appear in the Manage Users tool? A: Standard B: Administrator C: Project Manager D: Database Manager

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=20 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 21 Which access level is required to change the privileges of other users? A: Admin B: Modify C: Create D: Delete

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=21 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 22 Which method is used to limit everyone to read access at the database level? A: inheritance B: propagation 7 C: remote access D: specific access

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=22 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 23 Which power must users have to allow or deny "Manage database" powers to any other user, including themselves? A: Edit DXL B: Partition data C: Create users D: Create groups

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=23 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 24 Modify access rights to a group enable users to _____ (Choose two) A: delete groups B:


rename groups C: alter access rights D: remove group members

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=24 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 25 To which level in the typical database structure will users have the most access when using propagation? A: folder B: project C: module D: database

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=25 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 26 Which modification to DOORS requires editing the registry keys on the server? A: force modules to open read-only B: enable archives to be saved on the server C: allow usergenerated tools to appear in Module menus D: allow user-generated tools to appear in Database Explorer menus

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=26 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 27 What is the first step in preparing a linking scheme? A: create linksets B: create link modules C: create a schema diagram D: create default linkset pairings

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=27 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 28 What is the container used to store similar relationship types? A: folder B: linkset C: link module D: formal module

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=28 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


QUESTION: 29 What represents a link pairing between a source module and target module? A: linkset B: link module C: link indicator 9 D: formal module

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=29 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 30 What is the term for a read-only version of a module used to preserve a moment in time? A: formal module B: partner module C: module baseline D: descriptive module

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=30 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 31 What are three differences between projects and folders? (Choose three) A: Projects can be partitioned and archived; folders cannot B: Projects have unique names within the database; folders do not C: A Change Proposal System can be created for a project but not for a folder D: A project can be converted into a folder; a folder cannot be converted into a project

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=31 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 32 Which access right is needed to cut a folder? A: Read B: Create C: Modify D: Delete

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=32 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 33 Which module level attribute can be edited? Mapping C: Created By D: Created On

10 A: Prefix B:


Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=33 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 34 Which two levels in the database structure contain attributes? (Choose two) A: object B: project C: module D: database

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=34 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 35 Which three elements are displayed in the Standard view? (Choose three) A: clipboard B: ID column C: main column D: Module Explorer

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=35 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 36 Which type of view automatically gives the creating user full access and all other users readonly access? A: Public B: Private C: Custom D: Standard

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=36 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 37 What is the minimum access level a user must have to change the access rights for a project? A: Create B: Modify C: Delete D: Admin

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=37 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 38 According to best practice, how many default linkset pairings should be defined between any two source-target module pairs? A: 1 B: 2 C: 3 D: 4


Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=38 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 39 Which method is used to control the type and direction of all links? A: use link arrows B: enable linkset control C: create linkset definitions D: create a mandatory default linkset pairing

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=39 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 40 Which edit mode should a user be in to create an attribute type for a module? A: Admin B: Exclusive 12 C: Read only D: Shareable

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=40 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 41 Which type of attribute is used to display the values of more than one attribute in table cells? A: DXL B: Table C: String D: Enumeration

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=41 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 42 How can attribute definitions from one module be copied into another? A: import the attribute definition B: edit the module in Shareable mode C: copy and paste the attribute definition D: create a link between the two modules

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=42 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 43 How can you turn a private view into a custom view? A: turn filtering off B: set window size and position C: set the default view for module D: enable Inheritance on the access for


that view

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=43 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 44 13 When is it possible to access the DXL library via the Browse button? (Choose three) A: when creating a DXL attribute B: when creating a layout DXL column C: when processing table objects with layout DXL D: when using the DXL Interaction window (DXL Editor)

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=44 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 45 Which statement is true about a layout DXL column? A: A layout DXL column cannot be converted to attribute DXL B: A layout DXL column is more memory intensive than attribute DXL C: A layout DXL column is a column that contains at least one attribute D: A layout DXL column can be scrolled if it contains more data than can be displayed on the screen

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=45 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 46 When creating links using drag-and-drop, which two keys can you hold down together as you release the mouse button to bypass the pop-up menu? (Choose two) A: Alt B: Ctrl C: Shift D: Insert

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=46 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 47 According to best practice, which column should be separated into individual attribute columns prior to exporting a view to a spreadsheet? A: ID B: main C: graphics D: traceability 14


Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=47 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 48 Which statement is true about baseline set definitions? A: Module level baselines are inhibited by baseline sets B: A module can only be listed in one baseline set definition C: Modules must be listed in the baseline set definition before the set is created D: When a baseline set definition is copied, all baseline sets created from it are copied as well

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=48 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 49 Which three users can close a discussion? (Choose three) A: Project Manager B: Database Manager C: the user who created the discussion D: the user who last entered a comment into the discussion

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=49 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 50 What are two possible options when exporting DOORS data to HTML? (Choose two) A: export current B: export all linked C: export all modules D: export part of a linked module

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=50 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 51 What are two methods of accessing the history of an object? (Choose two) A: insert a history column 15 B: double-click the object s change bar C: Ctrl+E and then select the History tab D: right-click on the object and select History

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=51 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


QUESTION: 52 Which part of the object identifier is optional? A: suffix B: prefix C: name D: absolute number

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=52 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 53 Which tool in DOORS is used to create a test definition? A: TTT B: Suspect Links C: Analysis Wizard D: Compare Modules

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=53 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 54 Which filtering task requires an advanced filter? A: filter the Object Heading number B: filter objects with or without links C: filter the contents of text or string attributes D: specify filter options that control what is displayed

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=54 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 55 16 Which type of column contains information about objects that are linked to or from objects in the current module? A: graphics column B: traceability column C: link indicator column D: object identifier column

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=55 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 56 When a linked object is changed, which object(s) are marked as having a suspect link? A: only the changed object B: the changed object AND all objects linked to it C: only the objects linked to or from the changed object D: neither the changed object nor the objects linked to it


Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=56 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 57 Which type of links are ignored when performing a suspect link analysis? A: in-links B: out-links C: external links D: suspect links

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=57 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 58 What indicates suspect links? A: a pink link arrow B: a pink background C: a gray shade behind the link arrow D: a question mark beside the link arrow 17

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=58 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 59 Which paragraph style in Microsoft Word is imported into DOORS as a heading object? A: Subtitle B: Heading C: Body Text D: Normal Text

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=59 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 60 Which statement is true about importing data from Microsoft Word? A: Tables are stripped off B: OLE objects are stripped off C: Bulleted lists are stripped off D: Auto-numbered section numbers are stripped off

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=60 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 61 Which two user types can create a Change Proposal System? (Choose two) A: Administrator


B: Project Manager C: Database Manager D: a Custom user with the power to create users

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=61 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 62 Which statement is true about the Module Comparison Wizard? A: It can compare images 18 B: It can compare OLE objects C: It can incorporate the differences into the newer module D: It can compare a current module to any version of that module

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=62 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 63 What must be done to set up a module for shareable editing? A: lock all levels of the module B: create a baseline of the module C: log in with the Administrator account D: divide the module into editable sections

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=63 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 64 What are the two types of archive files that can be archived to the DOORS server? (Choose two) A: an entire project (dpa) B: a single module (dma) C: the entire database (dda) D: group and user information (dua)

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=64 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 65 What is used to import modules from another database and edit them locally? A: partitions B: baselines C: Database Integrity Checker D: Module Comparison Wizard

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=65


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 66 19 Where is the partition definition created? A: only at the home database B: only at the away database C: at the home database or at the away database D: at the home database and at the away database

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=66 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 67 Which two modules are initially created in the Change Proposal System folder? (Choose two) A: Groups B: Baselines C: Suggestions D: Change Proposal Users

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=67 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 68 Which type of change proposal should be submitted to prevent the review team from approving some change proposals but not others? A: single B: multiple C: slave group D: master group

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-046&qno=68 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


TwPass Certification Exam Features; -

TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals. More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide. Average 99.8% Success Rate. Over 120 Global Certification Vendors Covered. Services of Professional & Certified Experts available via support. Free 90 days updates to match real exam scenarios. Instant Download Access! No Setup required. Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others. Verified answers researched by industry experts. Study Material updated on regular basis. Questions / Answers are downloadable in PDF format. Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad) No authorization code required to open exam. Portable anywhere. Guaranteed Success. Fast, helpful support 24x7.

View list of All Exams (AE); http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

Download Any Certication Exam DEMO. http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

To purchase Full version of exam click below; http://www.TwPass.com/

000 046  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you