__MAIN_TEXT__

Page 33

L

Wonen in Calla even in luxe en comfort

Voorbereid op de toekomst In nieuwbouwwijk De Bloem in Rijnsburg komt een uniek woonconcept: Calla. Dit ‘bloemblad’ bestaat uit luxe huurappartementen die speciaal bedoeld zijn voor vitale senioren.

De 98 luxe huurappartementen zijn verdeeld over zes verdiepingen met bovenin 5 penthouses. Makelaar Marjanne de Wolff licht toe: “Het idee achter Calla is een combinatie van luxe, comfort en zorgeloos huren. De appartementen zijn speciaal ontworpen voor mensen die willen leven in luxe en comfort en tegelijkertijd rekening houden met de toekomst. Een woning dus die beantwoordt aan de behoeften die zij nu hebben, maar ook aan de behoeften die ze in de toekomst zouden kunnen krijgen. De bewoners betalen een vast bedrag aan huur en servicekosten, waarbij ze naast veel woongenot gebruik kunnen maken van onder meer een wellnesscentrum, een filmzaal, een kookstudio, een computercorner en een ontmoetingsplein. Verder kunnen zij à la carte (je betaalt voor wat je afneemt) kiezen voor allerlei andere voorzieningen, zoals een boodschappenservice, logeerkamers voor familie of kennissen, thuiszorg, styling advies, dinerservice of ICT-assistentie.

‘’Beleef Calla’’ Modelwoning Hoe de appartementen in Calla er straks uitzien en hoe het voelt om er te wonen, is letterlijk te beleven in het verkoopcentrum van De Bloem. Daar bouwde De Raad een compleet appartement na in de belevingsruimte. Hier vindt u o.a. de luxe keuken en badkamer die standaard in de appartementen worden geplaatst. Natuurlijk zijn er vele extra opties mogelijk. Ook dat is uniek wanneer je gaat huren in plaats van kopen. De zogenoemde ‘’Beleef Calla’’ ruimte is geopend op woensdag van 15:30 – 17:00 uur en op zaterdag van 10:30 – 12:00 uur. Buiten de openingstijden kunt u een afspraak maken met onze makelaars.

Aantrekkelijk wonen in de prachtige Duin- en Bollenstreek Wie vanaf de buitenkant naar de woningen in De Bloem kijkt, waant zich bijna in mediterrane sferen. Dat gevoel wordt versterkt door het spel met hoogteverschillen, de wit gepleisterde muren en de oranje daken. Bewust is gekozen voor veel variatie, ruimte en groen. De ontwerpen voor de binnenzijde van de woningen geven een groot ruimtelijk effect. Hoger gelegen woningen hebben bovendien een fenomenaal uitzicht. De grote ramen maken iedere woning enorm licht en ruimtelijk. Het interieur kan geheel naar eigen wens worden ingevuld. Rijnsburg ligt in de gemeente Katwijk, dicht bij zee, strand en duinen. In ieder seizoen is het daar heerlijk wandelen, fietsen en genieten. Maar wonen in Calla, betekent ook wonen dichtbij grotere steden als Leiden, Amsterdam en Den Haag. De nieuwe appartementen van Calla liggen vlakbij het winkelcentrum aan de Oegstgeesterweg in Rijnsburg waar u

onder meer een supermarkt, slager en bakker vindt. Op loopafstand vindt u in het dorp de bibliotheek, de kerk en andere winkels.

‘H

et idee achter Calla is een combinatie van luxe, comfort en zorgeloos huren. De appartementen zijn speciaal ontworpen voor mensen die willen leven in luxe en comfort en tegelijkertijd rekening houden met de toekomst’

Slim wonen Het gewenste licht, de juiste temperatuur, zien wie er aanbelt of een seintje krijgen als er post is. Handig, zeer gebruikersvriendelijk en comfortabel om alle apparatuur en techniek in huis op die manier te bedienen. Bijvoorbeeld bij binnenkomst of als u naar bed gaat. De moderne domotica is via een app te gebruiken of via een schakelaar aan de muur. Voor de veiligheid van bewoners maakt iedere woning gebruik van een videofoonsysteem en is er een 24/7 in- en rond het gebouw. Openbare ruimten en aandacht voor elkaar “Heel bijzonder in Calla is de komst van een wellness center met zwembad, fitness, sauna, stoombad en relaxruimte, vertelt Marjanne. De overige openbare ruimten bestaan uit een ontmoetingsplein, kookstudio met café en terras. Dit biedt bewoners veel mogelijkheden om bijvoorbeeld samen te koken en te eten of naar een film te kijken. Of om gewoon gezellig samen een koffie of een wijntje te drinken op het terras. Overigens krijgt het complex ook twee logeerkamers en een aantal spreekkamers. Je hoeft er geen gebruik van te maken, maar het kan altijd eens praktisch zijn.”

A-la-carte-services en zorg Bij de huurprijs is het gebruik van de openbare ruimten en het wellness center inbegrepen. Om te zorgen dat mensen zo lang mogelijk kunnen blijven genieten van hun woning in Calla, is er veel extra service en ook zorg aan huis mogelijk. Denkt u bijvoorbeeld aan een boodschappenservice, (medische) alarmopvolging of thuiszorg. U kiest en betaalt alleen voor wat u gebruikt. Magazine Over alle mogelijkheden, de plattegronden en achtergrondinformatie van het bijzondere woonconcept Calla, is een mooi magazine gemaakt. U vindt daarin bijvoorbeeld ook een interview met de toekomstige huismeester, leuke weetjes over de historische grond waarop De Bloem verrijst en tips voor financiering, verhuizing en inrichting. Het magazine kunt u aanvragen via De Raad Makelaars of via www.wonenincalla.nl Wat maakt Calla zo uniek? 98 luxe huurappartementen, levensloopbestendig wonen, ‘’samen’’ aangenaam ouder worden, ligging nabij duinen en strand in de Randstad, winkelgebied op loopafstand, diverse extra services en zorg à la carte mogelijk, centrale ruimten, o.a. wellness en kookstudio, overdekte parkeergarage

Profile for Uitgeverij Verhagen

Rb week 44 16  

De Rijnsburger, donderdag 3 november 2016

Rb week 44 16  

De Rijnsburger, donderdag 3 november 2016

Advertisement