Page 20

Als u voor Uitvaartonderneming Teylingen kiest dan: Kiest u voor 3 vrouwen die dit bijzondere beroep uit volle overtuiging hebben gekozen. Wij begeleiden mensen respectvol en professioneel in moeilijke en emotionele omstandigheden. Tijdens het proces van afscheid nemen, zijn wij op de achtergrond aanwezig. Met hart en ziel en volledige inzet begeleiden wij u op basis van kennis en ervaring. Het is ons een voorrecht u te mogen ondersteunen bij zo’n ingrijpende gebeurtenis in uw leven.

Jollie Wildeman & Wilma Bleeker & Ankie Jochemsz

Dag en nacht bereikbaar Tel: 06-30409466 www.uitvaart-teylingen.nl

Uitvaartonderneming Teylingen De afgelopen 8 jaar hebben Ankie Jochemsz, Wilma Bleeker en Jollie Wildeman ruime ervaring opgedaan in het verzorgen en begeleiden van uitvaarten in de Bollenstreek en omstreken. Wij werken daarbij altijd prettig samen met onze gastvrouwen en andere dienstverleners. Zowel grote als kleine uitvaarten werden zorgvuldig voorbereid en uitgevoerd. Hierbij staat het luisteren naar en het uitvoeren van de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal. Vanuit onze visie geven wij hieraan ruime aandacht en tijd en werken wij samen met de nabestaanden, van dag tot dag, naar het definitieve afscheid toe. Wij bieden ook de mogelijkheid tot het voeren van een voorgesprek. Daarin kunt u uw vragen stellen en wensen kenbaar maken en desgewenst door ons laten vastleggen. Na de uitvaart nemen wij altijd contact op voor een nagesprek of evaluatie. Ook rouwbegeleiding behoort tot ons aanbod.

Het geven van voorlichting over verschillende onderwerpen met betrekking tot overlijden en rouw maakt deel uit van onze dienstverlening. Dit wordt gerealiseerd door lezingen gegeven door Uitvaartonderneming Teylingen zelf, maar ook door bekende sprekers zoals Marinus van den Berg en Manu Keirse. Uitvaartonderneming Teylingen gaat met vertrouwen het 9e jaar in en hoopt weer vele mensen met zorg en begeleiding in moeilijke tijden te kunnen ondersteunen.

Een persoonlijk monument of gedenksteen in natuursteen naar uw wens Bent u op zoek naar een persoonlijk grafmonument of naar een gedenksteen dan biedt beeldend kunstenaar Ageeth van den Oever u de mogelijkheid om dit in samenspraak te realiseren. Nadat er persoonlijk contact is geweest over de mogelijkheden en ideeën wordt er een ontwerp van klei gemaakt. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp wordt het definitieve monument gecreëerd. Tussentijds wordt u op de hoogte gehouden en heeft u de mogelijkheid om langs te komen om te zien hoe het beeld vordert. Eventuele aanpassingen kunnen dan nog besproken en doorgevoerd worden. De praktische zaken zoals het aanvragen van de noodzakelijke vergunning wordt u uit handen genomen. De kosten per grafmonument zijn verschillend, maar verrassend betaalbaar. Kijk voor meer informatie op www.ap-oever.nl

“Afscheid nemen is de geboorte van een herinnering” ‘Mooie herinneringen... zijn als zonnestralen op een donkere dag’ Het samen afscheid nemen met de juiste woorden, muziek, symbolen en stiltemomenten is loslaten wat dierbaar is, maar ook bouwen aan blijvende herinneringen. Met mijn bedrijf ‘SpraakMaker’ ben ik als funeral speaker in te huren voor uitvaartdiensten in heel Nederland.

Een blijvende herinnering Een afscheid kan onverwacht komen of in de laatste levensfase bereid je er met elkaar op voor. Maar voor iedereen geldt dat afscheid nemen van een dierbare herdenken en herinneren inhoudt. Dat moment van definitief afscheid nemen is er één keer in een mensenleven en dan moet je dat goed doen, meer kansen krijg je immers niet. Als je goed afscheid neemt van je dierbare bouw je steen voor steen aan een blijvende herinnering. Een bekend gezegde is dan ook: ‘Wie van zijn herinneringen kan genieten, leeft tweemaal’. Is dit verhaal ook mogelijk?

Als u het anders wilt wilt dan dan bij bij anderen, anderen,met met een inspirerend verhaal verhaal en en persoonlijke persoonlijke touch met een eigen eigen geluid. geluid. SleutelwoorSleutelwoorin mijn mijn werk werkals alsfuneral uitvaartleider den in speaker zijn: zijn: uniek, improvisatievermogen, improvisatievermogen, maatwerk, maatwerk, interactie, de knipoog knipoog en en een een markante markante stem. Zondag 3 juni ben ik er voor u op de uitvaartbeurs. De stem die u boeit en bindt!

Elke mens is bijzonder, daarom moet elke uitvaart ook bijzonder zijn.

Zeewinde 25, 2224 GL Katwijk gerardbol@live.nl 06 – 36316703 www.gerardbol.nl Gerard Bol: Gewoon BIJZONDER!

Deze vraag wordt zeker gesteld als ik bij u thuis kom om alle mogelijkheden voor de afscheidsbijeenkomst door te spreken. In het gesprek staat de wens van de familie centraal. Het belangrijkste is dat in alles wat gekozen wordt de aanwezigen bij het afscheid de overledene herkennen. Dat kan een moment van verdriet opleveren, maar er moet ook ruimte zijn voor een knipoog naar het leven.

Na dit eerste gesprek is er een verdere afstemming in de dagen voor de uitvaart.

Ik zal u daarbij begeleiden en ook op vele mogelijkheden wijzen. De inbreng van kinderen, familie en mogelijk kleinkinderen stimuleer ik altijd. Want je kan het maar één keer doen.

Gerard Bol 06 – 36316703 gerardbol@live.nl www.gerardbol.nl

Na deze afstemming na het gesprek met u en mogelijk andere nabestaanden kunt u al uw aandacht richten op en energie besteden aan het samen beleven van het afscheid. Het is dan mijn zorg om als funeral speaker de uitvaartdienst verder naar uw wens uit te voeren.

Nw week 08 14  

De Noordwijker, 18 februari 2014

Nw week 08 14  

De Noordwijker, 18 februari 2014

Advertisement