Page 1

DE AUTO KRIJGT ONDERHOUD, EN JIJ ...? Optimaliseren van zelfherstellend vermogen van het lichaam We zijn gewend om onze auto voor onderhoud naar de garage te brengen om hem (haar?) in topconditie te houden. Filters vervangen, vloeistoffen verversen enzovoorts. Maar houdt je met dezelfde grondigheid ook je eigen lichaam in conditie? Regelmatig sporten helpt, gezonde voeding ook. Net als niet te veel korte afstandjes rijden en schone brandstof in de auto. Het blijkt dat het menselijk lichaam ook regelmatig onderhoud nodig heeft om het zelfherstellend vermogen in optimale conditie te houden! Ook onze fysiologische filters en zekeringen kunnen verstopt raken of doorslaan.


Vage moeheid, minder kunnen concentreren, dwanggedachten, sterke meningen, pijnklachten in bijv. schouders en nek zijn hiervan symptomen. Vaak merken we dit zelf niet omdat dit proces geleidelijk gaat, maar onze omgeving confronteert ons soms genadeloos... De drukte van het dagelijks leven voegt hier nog de nodige druk aan toe. Symptomen als gevoel iets anders te willen, gevoel te veel hooi op de vork te hebben, het werk niet meer af krijgen, niet meer zo (sport) presteren als vroeger, gevoel dat die medewerkers gewoon niet willen enzovoorts maar ook gewoon het gevoel dat je nog succesvoller kunt zijn, zijn indicaties dat je langzaam aan het vastlopen bent.


Wist je dat veel van onze stress door eigen gedachten wordt aangezet? Dat we door gedachtes via allerlei hormonen zelfs ons geluksgevoel uitschakelen? Het lichaam heeft vernuftige systemen om veel symptomen zelf op te lossen. Dit zelfherstellend vermogen werkt echter bij de meeste mensen niet meer optimaal en zou eigenlijk onderhoud kunnen gebruiken om weer optimaal te kunnen functioneren.

Dit kan eenvoudig! Vaak zijn 3 tot 5 behandelingen al voldoende om weer veel beter in je vel te zitten!


Het is het begin van een reis om nog succesvoller te zijn dan je nu al bent! Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking om af te stemmen hoe jouw zelfherstellend vermogen weer in conditie kan komen. Of doe eerst eens de ENERGIESCAN om een indruk te krijgen van je energievreters. Je kunt me bellen op 0620 279 175 of een stuur een bericht.

Tot ziens!

Erik van Wijk MSc Individual & Organisation Development

Optimaliseer je zelfherstel  

Introductie optimaliseren van zelfherstel van het lichaam.

Advertisement