Page 6

VIOS Vaassen huldigt jubilarissen Traditioneel vond op de 1e vrijdagavond van 2018 de Nieuwjaarsreceptie bij csv vios vaassen plaats. Ceremoniemeester Anniek Stoker heette namens de vereniging de aanwezigen in de vol bezette kantine van harte welkom, en gaf een toelichting op het programma van de avond, waarna voorzitter Gerard van Gurp zijn nieuwjaarsrede hield. Na zijn toespraak werden de jubilarissen gehuldigd. (FotoV@S). VAASSEN

n Opslag nodig? Uw inboedel etc. goedkoop: 1e verd. verw.: € 25,- m2 p.j. Tel. 055-5218990 (na 18.00 uur) n Lia uw schoonheidsspecialiste bij u thuis. Tel. 06-54392132. n Hoofdpijn of nek-/schouderklachten? Kom voor een atlasmassage naar Praktijk Drigees. Tel. 0620865594. n GEVRAAGD: Defecte koelkasten, wasmachines, wasdrogers, fornuizen, vriezers, metalen, fietsen en oud ijzer. Tel. 06-84019065. n GEVRAAGD: Oud ijzer, wasmachines en fietsen. Tel. 0578-575524. n Lia uw pedicure bij u thuis. Tel. 06-54392132. n Hereford rundvlees 100% grasgevoerd Zorgboerderij. Open op do-vr van 10.00-15.00 uur. Wenumsedwarsweg 99. Info: www.wenumhoeve.nl. n TE KOOP: Champignonmest. Zorgboerderij Wenum Hoeve. Ideaal onder jonge beukhaag. Tel. 06-18934832. n GEZOCHT: Tuinman/tuinvrouw. Zorgboerderij Wenum Hoeve. Het betreft vrijwilligerswerk. Bel GertJan voor meer info: tel. 06-18934832.

n Motorliefhebber zoekt oude motor tot 1980. Hoeft niet te lopen. Tel. 06-22571321. n Schuur- en boedelverkoop op zaterdag 20-12018 van 10.00-14.00 uur. Vellertweg 14, Beemte Broekland. n Uw boom onderhouden, keuring of verwijderen. Uw boom is onze zorg. Williams Boomverzorging. Tel. 06-22548462. n Goedkope banden nodig? Dieker levert nieuwe en gebruikte banden voor zeer scherpe prijzen. Auto, aanhanger, camper en caravan. Tel. 06-23787148. n Antiek of (oude) kunst taxeren voor successie of verzekering. Bel F. van der Veen, beëdigd makelaar/ taxateur, tel. 06-53923995. n Uw parketvloer als nieuw door het schuren, lakken of oliën van uw oude vloer. Bel voor een afspraak met Keijzer Parket Service, tel. 055-3666455. n Nieuw: PVC-vloeren. Ook voor vochtige ruimten en vloerverwarming + ondervloer met clicksysteem en 6,5 mm dik. Keijzer Parket Service, tel. 055-3666455.

n Ervaren stratenmakers Jan en Henk uit Wenum hebben tijd voor uw straatwerk. Heeft u werk? Bel dan met telefoonnummer 06-52133341. Voorwaarden voor de rubriek Riddertjes • Niet in aanmerking voor deze rubriek komen familie-advertenties, aan- of verkoop van onroerend goed, huur of verhuur van onroerend goed en personeelsadvertenties (uitgezonderd huishoudelijke hulp). • U dient gebruik te maken van deze bon. • Maximaal 2 advertenties van 8 regels per uitgave, uitsluitend à contant. • Voor brieven onder nummer geldt een toeslag van € 3,00. • Advertenties voor deze rubriek kunnen zonder opgave van reden worden geweigerd. • Tussen de woorden 1 hokje open laten en voor leestekens altijd 1 hokje gebruiken.

In zijn rede sprak de voorzitter de zorg uit over het afnemende, maar ook ouder wordende legertje vrijwilligers waardoor een aantal taken niet volledig of niet kunnen worden uitgevoerd. Samen met de KNVB vertegenwoordiger Gerard Jorna is in een drietal sessies over dit onderwerp gesproken. In februari volgt er een workshop waarin met een 50 tal vertegenwoordigende leden van gedachten zal worden gewisseld hoe we dit met elkaar op kunnen pakken. De voorzitter zag via de media dat meerdere verenigingen te kampen hebben met dit fenomeen en dat we dit dus ook breed maatschappelijk op moeten lossen en samen de schouders moeten zetten onder het verenigingsleven. Ook gewijzigde regel en wetgeving maakt het de verenigingen niet makkelijk. Het drukt ook op financiële resultaten. Hij wenste een ieder veel saamhorigheid geluk en voorspoed toe en de geel zwarten een gezond en mooi sportief 2018. Na de nieuwjaarsrede werden 12 leden gehuldigd voor hun jarenlange trouw aan de vereniging. Remco

Jolink, Mark Beekman, Jelle Pol, Olin van Hoogmoed en Mark Dokter mochten de speld en de oorkonde voor 25 jaar lidmaatschap ontvangen. John Veldkamp was 40 jaar lid en 4 leden kregen de speld en de oorkonde voor 50 jaar lidmaatschap. Dat waren Gert Stijf, Ep van den Berg, Reinier Berghuis en Pieter Pelamonia. Daarna was het de beurt aan Aart Kamphuis, die maar liefst 60 jaar verbonden is aan de club en nog steeds actief is in de schoonmaakploeg en de ontspanningscommissie. Recordhouder van de avond was Ab Volkerink, die maar liefst 75 jaar aan VIOS is verbonden. Hij kreeg voor dit rhodium jubileum een ingelijst VIOS-shirt met het nummer 75. De jubilarissen kregen in dichtvorm van de voorzitter alle eer toegezwaaid en met een bos bloemen werden de jubilarissen nog eens bedankt voor hun jarenlange verenigingstrouw. Vervolgens was het de beurt aan Jan van Werven van de ontspanningscommissie die de vereniging een mooi bedrag kon overhandi-

gen als opbrengst van hun inspanningen tijdens de maandelijkse klaverjas-, joker- en bingoavonden. Jan memoreerde nog eens dat de commissie inderdaad verouderd en hij deed een oproep aan de jongeren meer te willen betekenen voor de vereniging. Hij zette dit kracht bij door op ludieke wijze de cheque te overhandigen aan de nieuwe (en jonge) penningmeester Jacco Verstraten. Volgens Jan een voorbeeld van goede betrokkenheid van de jongere generatie. De traditionele nieuwjaarsverloting was dit jaar georganiseerd door het 3e, 4e en 5e elftal en bleek een groot succes. Binnen 20 minuten waren alle loten verkocht en kon de trekking worden gehouden. Clubman Peter van Schoonhoven deed de trekking samen met clubvrouw Roelie van Wijngeeren. Wethouder en VIOS lid Erik Visser ging er met de hoofdprijs, een damesfiets, vandoor. Daarna waren alle plichtplegingen vervuld en bleef het nog lang druk en gezellig in het clubhuis.

Vier kampioensteams bij volleybalvereniging Blok EVC VAASSEN

Maarliefst vier Blok EVC teams zijn op 16 december kampioen geworden. Jongens C1 en de spelers van niveau 3.3, 4.1 en 6.

Jongens C1 v.l.n.r.: Jesper Oosthoek, Thomas Tijssen, Yorick Versluis, Niveau 4.1 v.l.n.r.: Noor Menkhorst, Loes Overvelde, Jasmijn Gorter en Luc Gerrits, Thomas van Dragt, Noah Oosthoek, Joran Kluin, Jens van Marit Prins. (Foto Blok EVC). Houten, Daniel de Nijs en Sander Glas. (Foto Blok EVC).

Voor plaatsing in de eerstvolgende uitgave s.v.p. vrijdags vóór 11.00 uur inleveren bij: Boekhandel Bruna, Dorpsstraat 59 in Vaassen; Sigarenmag. Nellestein, Apeldoornseweg 58 in Vaassen; Alex Stokhof, Hoofdweg 13 in Emst; Stilema Vaassen, Aalbosweg 41 in Vaassen. Online uw vraag en aanbod opgeven? U kunt uw particuliere advertentie voor de rubriek VRAAG EN AANBOD eenvoudig online opgeven en betalen (via I-deal). Kijk op www.drukkerijvanbarneveld.nl

Thijmen Visch, Iris Karman, Amy Krijgsman, Leander van der v.l.n.r.: Myla van Voorst, Lisa van Hartskamp, Inari Sapulette, Eline Gorter, Lya van der Haar en Jasmine Hilberink. (Foto Blok EVC). Haar en Lex Pelamonia. (Foto Blok EVC).

Profile for ====

Vaassensweekbladw22018  

Vaassensweekbladw22018  

Profile for twinsense