Page 13

OptiContact

Luuk Vos viert Elk jaar bezoeken wij brillenbeurzen om onze collectie met grote zorgvuldigheid samen te stellen. Er wordt ontzettend veel moois aangeboden en daar zoeken wij voor jullie de mooiste brillen en zonnebrillen uit, van een hoge kwaliteit, want dat is waar we voor gaan. Om u een een indruk te geven van het grote aanbod en deze moeilijke keus, hebben wij op 14 april aanstaande, tijdens “Vier het Voorjaar”, de gehele collectie van het merk Face à face in huis. Een merk waar wij erg enthousiast over zijn. De brillen hebben een eigentijdse kleurrijke look en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Deze mooie collectie ziet u ook terug op de catwalk tijdens de modeshow van ‘Vier het voorjaar’, waar de zonnebrillen geshowd worden door Heiwegen Herenmode en in het reclameblok door Amber en Naomi. En bij ons in de winkel waant u zich onder het genot van een hapje en een drankje voor even in het overweldigende aanbod van één merk, zoals wij op de brillenbeurs ervaren. U bent van harte welkom.

DE TREKKINGSLIJST ´BLIKSEMVERLOTING´ van v.v. KCVO, 6 april 2017 3449 4328 1863 2874 1112 2136 4027 3216 1640 3851 1434 3058 2330 1902 2819 3702 4213 1881 3297 3116 1090 2229 2746 4431 3969 4192 1711 2474 3498 2612 1366 1003 4417 1857 2804

Waardebon van Doorn en van de Haar Computers 350,= Boodschappenpakket Albert Heijn Waardebon Neijenhuis €75,= Waardebon Neijenhuis €50,= Waardebon Welkoop €50,= Boodschappenpakket Albert Heijn Waardebon Kappershues Waardebon Huernink Waardebon Bouwmeester groente en fruit Waardebon Welkoop Waardebon Slijterij Hans Kooijer Waardebon Slijterij Hans Kooijer Omslagdoek en schoudertas Centro Kado De Ambachterij Waardebon Ho Wah Waardebon Ho Wah Waardebon Fifty 8 lifestyle Waardebon Kapadokya Kado De Lelie bloemen en planten Kado ‘t Smallert Kado ‘t Smallert Waardebon Hubo Waardebon naast Anne Waardebon slagerij Kroon Waardebon cafetaria Marktzicht Waardebon haarstudio Charmaine Waardebon haarstudio Charmaine Boodschappenpakket Dekamarkt Boodschappenpakket Dekamarkt Kado Bakkerij Hagen Plant Bloemisterij Maarten Waardebon Vries en Vers Waardebon marktslager van Bussel Kado De Ambachterij Kado ’t Smallert

*Aan druk – en / of zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.

De prijzen kunnen tot 1 juni 2018 opgehaald worden bij Fam. Holtman, Zwaluwstaat 5, Vaassen. Na deze datum vervallen de prijzen aan de club. Let op!! Kado De Lelie, Maarten, Hagen en Albert Heijn dienen binnen een week afgehaald te worden, dit in verband met versheid.

Service van het Vaassens Weekblad Uw advertentie voor het Vaassens Weekblad kan in Vaassen, Emst, Wenum en Wiesel opgehaald worden door onze medewerker Oscar Streppel - 06 - 83209205 vaassensweekblad@drukkerijvanbarneveld.nl

Wilt u graag meer informatie over adverteren in dit huis-aan-huis blad?

www.drukkerijvanbarneveld.nl

Gelredag in Museum Vaassen Historie Op zaterdagmorgen 14 april in Radio Gelderland van 10.00 tot 1.00 uur in Museum Historie Vaassen. Vaassenaren kunnen tussen 10.00 en 12.00 uur naar het museum komen. Iemand van de publieksservice doet dienst als gastheer⁄ gastvrouw om de bezoekers te verwelkomen en op de hoogte te brengen van het programma. In het museum zijn die morgen verschillende extra activiteiten, zoals een wandeling o.l.v. een gids door Vaassen, lezing over de staking, enz.

Kaarten bij SV Vaassen Wie niet genoeg kan krijgen van jokeren en klaverjassen, kan op vrijdag 13 april meedoen met het open kampioenschap kaarten in het clubhuis van SV Vaassen. Voor inlichtingen kan men terecht op sportpark De Kouwenaar, tel. 57 22 85, of bij J. Stegeman, tel. 57 54 82.

Boekbinders Vaassen bij Repair café in Oene Ligt uw favoriete boek in de kast beduimeld stof te verzamelen omdat de rug uit elkaar ligt. Of misschien wilt u die ene jaargang bij elkaar houden omdat u steeds weer enthousiast wordt als u weer in bladert. Maar misschien vindt u het interessant om meer te weten over een oude techniek die sinds de middeleeuwen door kloosterorden werd beoefend omdat het belangrijk is om kennis en cultuur te bewaren. De boekbinders vereniging “De Kopper” uit Vaassen kan alles over de verschillende facetten van het hand boekbinden vertellen. Ze laten verschillende technieken zien die bij het handboekbinden komt kijken. In overleg kan men tegen een “publieksvriendelijke” vergoeding boeken laten repareren of tijdschriften per jaargang laten inbinden. Tijdens het Repair Café op zaterdag 14 april in het Kulturhus in Oene is daar, naast de “gewone ”reparaties, alle gelegenheid voor. Zoals gewoonlijk is er voldoende gelegenheid om uw reparaties, vooral schoon, aan te bieden. In de kundige handen van de reparateurs krijgen kapotte spullen een kans op een tweede leven. Van verstelwerk tot elektra, elk reparateur heeft zijn eigen discipline en afdeling. Een reparatie wordt eerst beoordeeld, nagekeken, geadviseerd en in de meeste gevallen is er mogelijkheid tot reparatie. Als inleverpunt, voor oude mobiele telefoons, lege cartridges en oud gereedschap, kan men via Repair Café Epe, Stichting Aap en Stichting Gered Gereedschap ondersteunen. Het repair café is op zaterdag 14 april van 9.30 tot 12.00 uur in het Kulturhus aan de Dorpsstraat 14-16 te Oene.

Maandag: Sparerib dag Vrijdag: Schnitzeldag

st.nl

rsem www.demusketie

Brokkenmaker op internet Bert Logtenberg uit Epe is (honden) brokkenmaker in hart en nieren. Hij produceerde miljoenen kilo’s honden- en kattenbrokken voor andere bedrijven maar nu alleen nog zijn merk Dog Nutrition. In de jaren 70 startte hij met de verkoop van honden- en kattenvoer. In een tijd dat honden en katten vooral nog met de pot meeaten. Tegenwoordig is dat wel even anders. Talloze soorten hondenvoer met zinnige en onzinnige slogans staan in de schappen van de winkels. Veel van die ontwikkelingen hebben hun goede diensten bewezen. Volledig uitgebalanceerde hondenbrokken helpen de honden- bezitter hun dier gezond te houden. Zonder dat tekorten of eenzijdigheidproblemen ontstaan. Bovendien kan hierdoor bijna iedereen een huisdier houden omdat de brokken gemakkelijk opgeslagen kunnen worden en thuis geen bewerking hoeven te ondergaan. Zin en onzin Daarnaast is er veel onzin bedacht. Zoals smaakvarianten met minimale hoeveelheden smaakingrediënten die geen hond kan proeven. Brokken voor teckels en Jack Russels alsof deze rassen biologisch heel anders in elkaar steken. De voordelen van de verbeteringen hebben dus ook hun nadelen. De voordelen van internet In Dog Nutrition worden de beste ingrediënten met een aantrekkelijke prijs gecombineerd. Hierbij vormt internet de sleutel. De brokken worden direct vanuit de productie aan de klant geleverd. Daardoor is de weg tussen fabriek en de hond zo kort mogelijk. De brokken komen daardoor sneller, verser en goedkoper bij de hond. Bij Dog Nutrition is gekozen voor de beste ingrediënten. Die zijn optimaal verteerbaar en leveren daardoor veel voedingswaarde. Hierdoor zijn de brokken zuinig in gebruik en vriendelijk voor de maag en darmen van de hond. Zo bevat Dog Nutrition geen beendermeel en ook geen plantaardige (tarwe)gluten als eiwitbron, geen

resten van granen, geen conserveringsmiddelen en geen kleurstoffen. Dog Nutrition gebruikt vlees en vis van consumptiekwaliteit, volle granen en rijst en vetten met omega 3 en 6 vetzuren zoals visolie. Dat ga je aan de hond zien door een sterke en stralende conditie. Dog Nutrition maakt een duidelijke scheiding tussen zin en onzin. Je vindt er geen verschil in brokken voor honden met korte poten en honden met lange poten. Er worden alleen brokken voor verschillende leeftijden gemaakt. Geen nonsens dus. Handige bewaaremmer Bovendien is als verpakking voor een stevige bewaaremmer van 10 of 14 kg gekozen. In de praktijk worden zakken hondenvoer thuis meestal in een voorraadton opgeslagen. De bewaaremmer combineert verpakken en opslaan. De brokken worden vers verpakt en blijven vers tot op de bodem. Bovendien zijn ze daardoor onbereikbaar voor ongedierte en vocht. Gratis proefmaaltijd Op de website www.dognutrition.nl wordt inzicht gegeven in de ingrediënten die wel en niet worden toegepast. Hier worden ook diverse merken met elkaar vergeleken qua ingrediënten, analyse en prijs. Dog Nutrition heeft inmiddels talloze vaste gebruikers die profiteren van dit nieuwe systeem. Logtenberg hoeft er dus niet bang voor te zijn dat hij met de brokken blijft zitten.

Wie het wil proberen kan op de site of telefonisch een

GRATIS PROEFMAALTIJD aanvragen. W: www.dognutrition.nl T: 0578 618663.

Gezinspark ’t Smallert is op zoek naar vakantiekrachten! Wij hebben de volgende baantjes nog voor het oprapen liggen:

Vakantiekrachten (vanaf 16 jaar, geen vakantie in de bouwvak) • horecatoppers (keuken/bediening/verkoop) • buitendienst (rondleidingen/vis uitzetten/onderhoud en toezicht park) Profiel: • een juiste werkhouding met een gemotiveerde instelling is belangrijk want het is vaak hard werken • goed zelfstandig kunnen werken maar ook in teamverband • stressbestendig • geen 9 tot 5 mentaliteit • werken in het weekend (dus ook op zondag) mag geen bezwaar zijn Kom jij ons team versterken? Stuur dan je reactie naar karin@smallert.nl !

Profile for ====

Vaassensweekbladvw15 18  

Vaassensweekbladvw15 18  

Profile for twinsense