Page 5

Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij denken met u en uw wensen mee.

Tel: 0578-641213 Email:dorppost@hetnet.nl www.dorpszichtoene.nl Dorpsstraat 10, 8167 NL Oene

Restaurant de Middenstip Lunch, dining & more EPER TAXI CENTRALE H. Stoevenbeld

Taxivervoer & groepsvervoer · Trouw-en rouwvervoer Directievervoer · Rolstoelvervoer · · Verhuur-en koeriersdiensten Airportservice · · UW TAXICENTRALE VOOR:

Tel.: 0578 - 612424 www.eper-taxicentrale.nl

Restaurant De Middenstip, heeft een flinke metamorfose ondergaan in het afgelopen jaar. Met nog meer de nadruk op eten en beleving in een ongedwongen sfeer.

Na een intensieve verbouwing en herinrichting afgelopen winter en voorjaar, is de Middenstip klaar voor de toekomst! Van receptie tot jubileum of een bedrijfsfeest. Ook is er de mogelijkheid om een condoleance of afscheidsdienst te houden. De ruimte van de grote zaal kunnen we naar de grootte van de groep aanpassen, evenals de verlichting . De zaal geschikt is voor groepen van 20 tot 400 personen. Er zijn audiovisuele middelen aanwezig voor vergaderingen, seminars of presentaties. De zalen kunnen naar de wensen van de gast worden aangekleed. Met de ruime parkeer gelegenheid bij de Middenstip is het een ideale locatie om elkaar te ontmoeten.

De Middenstip Hoofdstraat 46 8162AK Epe 0578-612232 www.demiddenstip.nl info@demiddenstip.nl

Waardig afscheid nemen met aandacht en respect in liefde voor de medemens.

0578 57 03 17 Dag en nacht bereikbaar. Voor Vaassen, Epe, Apeldoorn, Zwolle, Deventer en omgeving. Ongeacht of en waar u verzekerd bent.

Persoonlijke uitvaartbegeleiding

www.pelgromuitvaarten.nl

Vosselman Tenten & Partyverhuur Verhuur van tenten, serviesgoed, glaswerk, bestek, koffiezetapparaten, stoelen, tafels, bankjes, enz. Voor condoleances aan huis of op buitenlocatie.

VOSSELMAN TENTEN & PARTYVERHUUR Zie voor de prijslijst en meer informatie onze website: www.partyverhuurvosselman.nl Adres: Brinkerweg 24, 8166 GE Emst Tel: 0578-661299

Hilda Pelgröm

STICHTING VRIJWILLIGE HULPDIENST `DE KRUIMELSCHAAR` TE EPE Biedt hulp op allerlei gebied voor iedereen ongeacht religie, leeftijd of huidskleur. Palliatieve terminale zorg wordt zowel thuis als in het hospice (bijnathuis-huis) `Casa Vera` geboden. De Kruimelschaar, biedt hulp door geschoolde liefdevolle vrijwilligers.

Pelgrom uitvaart jubileumkrant lr