Page 1


Elke band, op elk moment, Twen-Tyre is de groothandel en totaalleverancier voor personenwagen-, vrachtwagenen bestelwagenbanden. Tevens heeft Twen-Tyre een uitgebreid assortiment banden voor motoren, campers, caravans en aanhangwagens. Naast banden leveren wij ook montage-accessoires, lichtmetalen en stalen velgen van hoogwaardige kwaliteit die desgewenst volledig door ons gemonteerd worden aangeleverd.

Van Aalderen Twen-Tyre is een familiebedrijf, met de zoon van de oprichters als huidige directie. We hebben een lange traditie als bandenspecialist sinds het prille begin in 1975. Al jaren zijn wij een betrouwbare leverancier voor garagebedrijven, bandengroothandelaren, bandenservicebedrijven en transportbedrijven die bij ons hun vrachtwagen­ banden betrekken. Twen-Tyre is een bedrijf gericht op innovatie en groei wat betreft afzetmarkt en product-en dienstenpakket. Wij gaan op onze tijd vooruit middels internet en de modernste logistieke middelen om onze producten snel bij de klant af te leveren. Met onder meer ons uitgebreide wagenpark met eigen chauffeurs bedient Twen-Tyre de hele Europese markt, waarbij uitbreiding naar Scandinavië en Oost-Europa op stapel staan. De wensen van de klant staan voorop, en met nieuwe diensten zoals ons ‘bandenhotel’, streven wij naar dienstverlening op maat.

Van Aalderen Twen-Tyre BV Bedrijvenpark Twente 442 7602 KM Almelo The Netherlands Tel. 0031-(0)546-559999 Fax 0031-(0)546-559998 E-mail info@twentyre.com Openingstijden Maandag t/m vrijdag: 8:00 - 18:00 uur Zaterdag: 8:00 - 12:30 uur (Telefonisch)

www.twentyre.com

De kracht van Twen-Tyre: • Grote leverbetrouwbaarheid door constante bewaking van het voorraadbeheer. • Snelle levering van zowel uw kleine als uw grote bestellingen. • Scherpe prijsstelling door effectief inkoopbeleid en eigen import. • Ruime keuze uit veel kwaliteitsmerken. • Honderdduizenden banden op voorraad. • Levering van complete sets. • Enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers. • Overzichtelijke webshop. Ons team van vijftig medewerkers staat klaar om onze klanten een optimale service en een hoogwaardig product te bieden. Twen-Tyre levert u elke gewenste band, op elk gewenst moment, tegen een concurrerende prijs.


tegen een concurrerende prijs


Een compleet assortiment Twen-Tyre heeft een breed assortiment banden, dat bestaat uit een aantal geselecteerde huismerken (of ‘private labels’) en een groot aantal andere bekende en minder bekende kwaliteitsmerken. Naast banden leveren wij ook lichtmetalen en stalen velgen die als complete set kunnen worden besteld. Met kennis en jarenlange ervaring hebben onze specialisten onze private labels geselecteerd: een selectie van betrouwbare banden van hoge kwaliteit met een scherpe prijsstelling. Voor de invoer van deze private labels hebben wij het alleenrecht binnen Nederland en/of (een deel van) Europa.

Betrouwbaar en betaalbaar in heel Europa Van Aalderen Twen-Tyre is internationaal georiënteerd en is overal in Europa goed vertegenwoordigd. Voor elk land zijn onze verkoopspecialisten bereikbaar, voor deskundig advies en de juiste band voor de juiste prijs. Met onze snelle levering en een compleet assortiment betrouwbare en betaalbare banden bedienen wij de complete Europese markt.

Verwerken en verzenden van uw bestelling

Bandenhotel

De orderverwerking is bij Twen-Tyre in hoge mate geautomatiseerd. Of u nu bestelt via email, telefonisch of de webshop, uw bestelling wordt direct opgepikt en verder verwerkt. De snelste manier is de webshop, die volautomatisch de pakbonnen genereert voor het magazijn en de expeditie. Wij bezorgen de bestellingen meerdere malen per dag in een gebied met een straal van 200 km rond Almelo. Verzendingen binnen Europa vinden wekelijks plaats.

Service staat bij Twen-Tyre hoog in het vaandel. Om tegemoet te komen aan een bij onze klanten levende behoefte is een ‘bandenhotel’ in het leven geroepen. Wij bieden daarmee een centrale oplossing voor klanten die niet voldoende ruimte, tijd en personeel hebben om al hun banden op te slaan. Wij halen die banden op, zorgen desgewenst voor reviseren, uitbalanceren en vernieuwen, slaan ze op en brengen ze op afroep weer terug naar de klant. Twen-Tyre levert, onderhoudt en bewaart uw banden!


Hengelo Goudstraat 20 074 - 2900 900

WWW.BAANTWENTE.NL

Rijssen Provincialeweg Zuna 2 0548 - 51 30 70

Oldenzaal Schelmaatstraat 10 0541 - 51 51 13


“Een accountant die weet wat er speelt in mijn branche. Dát heb ik graag.” Verder dan alleen controle Als ondernemer wordt er veel van u gevraagd. U moet aan steeds meer wetten en regels voldoen. Een scherp meekijkende en meeluisterende accountant is dan geen overbodige luxe. Flynth Audit biedt u deze helpende hand en is gespecialiseerd in de automotive branche. Al meer dan 80 jaar laten ondernemers hun accountancy- en advieswerkzaamheden - tegen een concurrerende prijs - door ons verzorgen. Naast het controleren van uw jaarrekening en het afgeven van een controleverklaring gaan we verder. We kijken naar uw administratieve organisatie en mogelijke risico’s. Eventuele verbeterpunten en aanbevelingen bespreken we met u en we kijken hoe u deze in de toekomst kunt veranderen. Wilt u meer weten over Flynth Audit? Bel (026) 354 28 00 of mail automotive@flynth.nl.

www.flynth.nl

Marangoni tyres. Guaranteed for life against all unexpected events.

Lifetime Warranty. 1- Exclusive feature of Marangoni tyres, providing total protection, not only against manufacturing defects,

but also against any accidental damage deriving from normal use. 2 - This unique coverage guarantees the tyre throughout its life, demonstrating the Marangoni Team’s intelligence and care to customer needs. tyre.marangoni.com - marangoni.tyre@marangoni.com


Webshop: makkelijk en snel Twen-Tyre geeft onze klanten de mogelijkheid om in de webshop te bestellen. Daar kunt u terecht voor het hele bandenassortiment. De webshop blinkt uit door gebruikersvriendelijkheid. Met onze zoekmachine kunt u op verschillende manieren de juiste band voor uw auto vinden en vervolgens direct uw bestelling plaatsen. Ook kunt u bijvoorbeeld zoeken op het Europese milieulabel (dat energiezuinigheid, veiligheid en geluidsproductie classificeert). Mocht u niet vinden wat u zoekt, aarzel dan niet contact op te nemen met onze verkoopspecialisten. We blijven de webshop ontwikkelen om nog beter aan de wensen van klanten en de vereisten van de sector te voldoen. Naast bestellen kunt u de webshop ook gebruiken om uw verkoopprijzen op te slaan en aan uw klanten te laten zien (onder uw eigen bedrijfsnaam). De Twen-Tyre webshop maakt bestellen makkelijk en zorgt ervoor dat u uw banden snel in huis hebt.

Webshop: www.twentyre.eu


Winners DAKAR (T2 Class) Xavi Foj

Jordi Cervantes

ALL TERRAIN TYRE

DISCOVERER A/T3 60% ON ROAD

40% OFF ROAD

AFRICA ECO RACE

Winners

Jean-Louis Schlesser

Cyril Esquirol

UHP 4X4/SUV TYRE

COOPER ZEON 4XS 100% ON ROAD

www.coopertire.co.uk

Twen-Tyre BV (NL)  
Twen-Tyre BV (NL)  
Advertisement