Page 1

ЗА БОГАТА ТРПЕЗА

Акцијата трае од 01.12-14.12.2016 г. или до истекот на залихите на акциските производи.

ЕЛКА НОВОГОДИШНА КОЛОРАДО

Кори за пита и баклава • 500 г • Трио

• 1,5 м • цена зa парче

СУПЕР ЦЕНА

Пример за купување на кори за пита и баклава: · со купување на еден производ плаќате 59 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 59 денари, а вториот само 29 денари

1129

н

: 59 де

а цена

Редовн

 роизво Вор 

50% ин оеф

29 ден/парче

МАЈОНЕЗ

• 630 г • лесен/посен • Ким • цена зa парче

МАСЛИНКИ КАЛАМАТА

СУПЕР ЦЕНА

• 201-230 • Елита • цена зa 1 кг

79

СУПЕР ЦЕНА

239 ЧИНИЈА ДЕДО МРАЗ

РИБА ПАСТРМКА

• Ф33 • цена зa парче

• свежа • цена зa 1 кг

СУПЕР ЦЕНА

СУПЕР ЦЕНА

139 ГРОЗЈЕ СУВО БЕЛО

239 Ф'СТАК ПЕЧЕН

• рефус • Бако • цена за 1 кг

• рефус • Бако • цена за 1 кг

Редовна цена: 245 ден.

Редовна цена: 760 ден.

-19 %

199

-14 %

655

БАДЕМ НЕПЕЧЕН

• рефус • Бако • цена за 1 кг

-16 %

Редовна цена: 659 ден.

555


За убави и среќни моменти

НОВОГОДИШНА ШОЉА

НОВОГОДИШНА ЧИНИЈА

• цена за парче

45

• 30x20 см • цена за парче

149

ɡен.

ɡен.

НОВОГОДИШЕН ЧАРШАВ • 75x75 см • цена за парче

69

ɡен.

НОВОГОДИШНА ЧИНИЈА • Ф18 см • цена за парче

55

УКРАС НОВОГОДИШНА ЛЕНТА

ɡен.

• цена за парче

29

ɡен.

УКРАС НОВОГОДИШЕН СВЕЌА КЕРАМИЧКА • цена за парче

55

ɡен.

СВЕТИЛКИ ЛЕД НОВОГОДИШНИ • 9 м • сорт • цена за парче

159

УКРАС НОВОГОДИШЕН

ɡен.

• 73 цм • цена за парче

59

ɡен.

УКРАС ЛАМПИОН СО КРУГЧИЊА • С6/1 • 8см • сорт • цена за сет

139

ɡен.

УКРАС ЛАМПИОНИ

• С2/1 • 10см • сорт • цена за сет

УКРАС ЛАМПИОНИ

89

ɡен.

• С2/1 • 12см • црвен • сорт • цена за сет

УКРАС ЛАМПИОНИ

• С3/1 • 8см • цена за сет

149

95

ɡен.

УКРАС ЛАМПИОНИ

• С1/1 • 15см • цена за парче

139

ɡен.

ɡен.

УКРАС ЛАМПИОНИ

• С6/1 • бели • сорт • цена за сет

69

ɡен.


Разиграно во Вашиот qом

ТОРБА НОВОГОДИШНА

• Јута/Чоја • цена за парче

179

ЛЕПЕНКА НОВОГОДИШНА

ЛЕПЕНКА НОВОГОДИШНА

ɡен.

ЛЕПЕНКА НОВОГОДИШНА

• средна • силиконска • цена за парче

• мала • силиконска • цена за парче

62

49

ɡен.

• голема • силиконска • цена за парче

69

ɡен.

ɡен.

МРЕЖА

• 0,8x3м • сорт • цена за парче

105

ɡен.

КОРПА СНЕШКО • 18 см • цена за парче

165

ɡен.

УКРАС ВОВЧЕ НОВОГОДИШНО • дрвено • цена за парче

229

ɡен.

ЛАМПИОН ДРВЕН ДЕДО МРАЗ

ЛАМПИОН ДРВЕН

• сорт • цена за парче

43

• 2/1 • Снешко/Ѕвоно • цена за сет

85

ɡен.

ɡен.

ЛАМПИОН ЕЛЕН

• С3/1 • 8 см • сорт • цена за сет

115

УКРАС ДЕТЕ нА СНЕЖНА ТОПКА

ɡен.

• 14 цм • цена за парче

135

ɡен.

УКРАС ЛАМПИОН ГРОЗД • црвен/златен • цена за парче

МАШНА ЦРВЕНА

ЛАМПИОН

• С3/1 • 8 см • сорт • цена за сет

99

ɡен.

• С3/1 • 12 см • сорт • цена за сет

29

ɡен.

155

ɡен.

УКРАС ЛАМПИОН ЅВЕЗДИ • плав • 12см • цена за парче

49

ɡен.


Поqароци за Вашите најмили ИГРАЧКА ПЕГЛА СО ДАСКА

• Аполо • сорт • цена за парче

749

ɡен.

ИГРАЧКА КВАДКОПТЕР

• Аполо • сорт • цена за парче

2559

ɡен.

ИГРАЧКА КОЛА

• 1/64 • Бураго • цена за парче

139

ɡен.

ИГРАЧКА АВТОМОБИЛ НА ДАЛЕЧИНСКО

• 1:16 • Аполо • сорт • цена за парче

619

ɡен.

ИГРАЧКА ДАЛЕЧИНСКО ЖИРАФА

• Аполо • сорт • цена за парче

589

ɡен.

РАМКА ЗА ПОВЕЌЕ СЛИКИ • 30x40 см • сорт • цена за парче

149

ɡен.

ИГРАЧКА КУКЛА ДЕФА • сорт • цена за парче

309

ɡен.

СЕТ ШАУМА КУ10 СЕТ ФА

СЕТ ЖИЛЕТ ФЛЕКСБОЛ

• 1УП • Гел 75 мл + Балсам 50 мл + торба несесер Подарок • сорт • цена за сет

929

ɡен.

• 250 мл Гел за туширање + 150 мл Део спреј • сорт • цена за сет

219

• Шампон 250 мл + Балзам 200 мл • сорт • цена за сет

179

• 1УП • Гел 170 мл + Премиум Подарок • сорт • цена за сет

709

ɡен.

• сорт • Ред Стар • цена за парче

50

ɡен.

ɡен.

СЕТ ДЕТСКИ ПРЕМИУМ

СЕТ ЖИЛЕТ ПРОШИЛД

ЧОРАПИ ЖЕНСКИ ТЕРМО

• Шампон 250 мл + Гел за туширање 250 мл + Паста за заби 50 мл • сорт • цена за сет

259

ɡен.

ЧОРАПИ МАШКИ СУПЕР ТЕРМО • сорт • Ред Стар • цена за парче

50

ɡен.

ɡен.


ГОЛЕМА ПОНУДА НА ПРОИЗВОДИ ЗА ВАШАТА КУЈНА

ТЕПСИЈА ЧЕТВРТАСТА

• Лорме Бејзик • цена за парче

ПЛЕХ ЗА ПИЦА

189

• 5 мл • цена за парче

• со затворач • цена за парче

35

• 33 см • Лорме Бејзик • цена за парче

ɡен.

ЧОКАН ЗА РАКИЈА

ШИШЕ ХОЛИДЕЈ

139

45

ɡен.

ɡен.

ɡен.

ТЕПСИЈА ОВАЛНА

СЕТ ЗА ВИНО

• 30x21,5x5 см • Лорме Бејзик • цена за парче

• 2х450мл • Бокал 1,5л • цена за сет

139

ɡен.

699

ФОЛИЈА АЛУМИНИУМСКА

ɡен.

• 30 м • Прима Пак • цена за парче

95

ɡен.

КУТИЈА ЗА ХРАНА

• 1,2 л • цена за парче

50

ɡен.

ЦЕДАЛКА ЗА ЛИМОН

32

• 10/1 • Виледа • цена за парче

• 5/1 • Виледа • цена за парче

99

159

• 200 мл + чаша • цена за парче

КОРПА ЗА ШТИПКИ

СУНЃЕРИ

КРПА СУНЃЕРЕСТА

ɡен.

ɡен.

ɡен.

• цена за парче

65

ɡен.

ПОСТЕЛНИНА

• 160x200 см • Жанет • цена за парче

ПОСТЕЛНИНА ДЕТСКА

1499

ден.

ПОСТЕЛНИНА

• 200x220 см • Жанет • цена за парче

649

ГРЕАЛКА КОНВЕКТОРСКА

ден.

749

ден.

ден.

• ХС-04 • Вивакс Хоме • цена за парче

• 140x200 см • машки/женски • сорт • Жанет • цена за парче

749

1699

ПРЕСА ЗА КОСА

ПРЕКРИВАЧ ДЕТСКИ

• 140x200 см • машки/женски • сорт • Жанет • цена за парче

• ЦХ-2004 • 2000w • Вивакс • цена за парче

1149

ден.

ден.

БРИКЕТ

• 10 кг • Пини и Каи • цена за парче

159

ден.


ИЗБЕРИ КВАЛИТЕТНО И СВЕЖО ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ КАЈ НАС Го нудиме најдоброто месо за Вашиот оброк! Квалитетот и свежината на месото го обезбедуваме преку домашно производство со константни контроли на сите процеси на обработка и чување. Врвниот квалитет и високите стандарди го прават нашето месо најдобро за вашиот вкус.

КОЛЕНИЦА СВИНСКА

• Агриа • цена за 1 кг

СУПЕР ЦЕНА

169 БУТ СВИНСКИ БЕЗ КОСКА

БУТКИЦА СВИНСКА

• Агриа • цена за 1 кг

• Агриа • цена за 1 кг

СУПЕР ЦЕНА

СУПЕР ЦЕНА

239

ЧАЈНА МИНИ

-13 %

• 295 г • Неопланта • цена за парче Редовна цена: 155 ден.

МОРТАДЕЛА

• рефус • Солета • цена за 1 кг

-12 %

Редовна цена: 233 ден.

204

ЧАЈНА

• 300 г • вакуум • Јухор • цена за парче

-13 %

Редовна цена: 172 ден.

149

169

135

СЛАНИНА ДИМЕНА ХАМБУРШКА

• вакуум • ППК • цена за 1 кг

-12 %

Редовна цена: 385 ден.

МЕСО МИСИРКИНО МЕЛЕНО

• 550 г • свежо • Перутнина Птуј • цена за парче

-11 %

Редовна цена: 179 ден.

159

КАРАБАТАК МИСИРКИН ЧАДЕН • вакуум • Мис Глобус • цена за 1 кг

СУПЕР ЦЕНА

135

САЛАМА ПОСЕБНА СВИНСКА

339

ЧАЈНА

• рефус • Солета • цена за 1 кг

-12 %

Редовна цена: 425 ден.

375

36

ВРАТ ЧАДЕН СВИНСКИ • рефус • Солета • цена за 1 кг

-12 %

Редовна цена: 335 ден.

295

ПЕЧЕНИЦА СВИНСКА

КУЛЕН

• рефус • Мис Глобус • цена за 1 кг

СУПЕР ЦЕНА

-10 %

• 350 г • Ф45 • Пекабеско Редовна цена: 40 ден. • цена за парче

355

• рефус • Солета • цена за 1 кг

-11 %

Редовна цена: 385 ден.

342


СВЕЖО, ВРВЕН КВАЛИТЕТ И НЕОДОЛИВО ВКУСНО ПРОИЗВОДИ ОД МЛЕКО ЗА БОГАТА ТРПЕЗА

КАШКАВАЛ МЕШАН ОСОГОВСКИ

• рефус • Осогово Милк • цена за 1 кг

345

-11 %

Редовна цена: 389 ден.

НАМАЗ СИРЕН

МЛЕКО 2,8%

• 200 г • Збрегов • цена за парче

• 2 л • Збрегов • цена за парче

-11 %

СУПЕР ЦЕНА

Редовна цена: 72 ден.

64

89

КАШКАВАЛ КРАВЈИ

• вакуум • Еко Шар • цена за 1 кг

-19 %

Редовна цена: 369 ден.

299

КАШКАВАЛ МЕШАН

• вакуум • Еко Шар • цена за 1 кг

-12 %

Редовна цена: 395 ден.

349

СИРЕЊЕ БИЕНО ОСОГОВСКО • вакуум • Осогово Милк • цена за 1 кг

-11 %

Редовна цена: 352 ден.

57 22

253

ден.

Туш йекара секогаш неодоливо и вкусно БАНИЧКА СО СПАНАЌ • Русе • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

23

СУСАМКА

• Алгомак • цена за парче

-23 %

Редовна цена: 13 ден.

10

349

ден.

Брзи Задоволства

315

ден.

ден.

Во Туш во секое време приготвуваме вкусни готови jадења

КОМПИРИ ПЕЧЕНИ

• рефус • Туш • цена за 1 кг

СУПЕР ЦЕНА

69

РИБА ОСЛИЌ ПЕЧЕНА

• рефус • Туш • цена за 1 кг

СУПЕР ЦЕНА

159


ЦЕНА!

Најдобрите цени секогаш во Туш

СУПЕР ХИТ

СУПЕР ХИТ

Акцијата Супер Хит цена важи само за членовите на Туш Клубот

!

СУПЕР ХИТ

ЦЕНА Мајонез

650 мл Полимарк

85

Пиво

0,75 л Туборг

ден/парче

СУПЕР ХИТ

!

ЦЕНА Колач тулумба 500 г Сандеј Колид

99

СУПЕР ХИТ

!

ЦЕНА Сет туна цела 3x95 г Бадуко

105

Слива сува

Пита

СУПЕР ХИТ

!

Грашок

800 г Подравка

66 ден/парче

СУПЕР ХИТ

Напиток од ориз 1л Скоти

!

ЦЕНА

139 ден/парче

!

55 ден/парче

680 г Подравка

57

!

400 г Кинкарц

ден/парче

65 ден/парче

23

!

ден/парче

СУПЕР ХИТ

Тестенини макарони

!

ЦЕНА

45 ден/парче

СУПЕР ХИТ

ЦЕНА

79

!

ЦЕНА

500 г Бр.50 Пенони Паста Зара

!

ден/парче

СУПЕР ХИТ

150 г Винчини

ден/парче

СУПЕР ХИТ

Колачи медењаци

306 г Европа

Колачи медењаци

ЦЕНА Корнишони

Крем банана

!

ден/парче

32

ЦЕНА

ЦЕНА

145

!

ЦЕНА

СУПЕР ХИТ

ЦЕНА

СУПЕР ХИТ

ЦЕНА

Чај

20/1 г камилица со мед Алкалоид

ден/парче

СУПЕР ХИТ

550 г Вишна/Ванила Сандеј Колид

ден/сет

67

СУПЕР ХИТ

200 г Агранела

ден/парче

!

ЦЕНА

СУПЕР ХИТ

!

ЦЕНА Мафини

со чоколадо/јагода 200 г Кавис Мини

42 ден/парче


СУПЕР АКЦИСКИ ПРОИЗВОДИ ЗА СЕЧИЈ ВКУС

НАПИТОК ОД БАДЕМИ

• 1 л • Валсоиа • цена за парче

-26 %

Редовна цена: 189 ден.

139

ЧОКОЛАДО ВОЛИМ ТЕ

• 100 г • Звечево • цена за парче

79

-11 %

Редовна цена: 44 ден.

15

ден.

ден.

6

20

ден.

27

399

ден.

ЧАЈ

• 105 г • Јафа • цена за парче

-23 %

АКЦИЈА

ден.

КОЛАЧ МАНЧМЕЛОУ КИДС

Редовна цена: 35 ден.

• 2 x 200 г • Краш • цена за сет

ден.

109

57

39

СЕТ БОНБОНИЕРА БАЈАДЕРА

• 20x2,75 г • брусница • Франк • цена за парче

2

-13 %

Редовна цена: 77 ден.

67

ПИВО

• 0,5 л • лименка • Туборг • цена за парче

СОС КЕНФ

• 300 г • Полимарк • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

-19 %

Редовна цена: 68 ден.

44

55

ВОДА МИНЕРАЛНА ИЗВОРСКА НЕГАЗИРАНА

• 6 л • Ладна • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

56

СУПА КРЕМ ПИЛЕШКА • 49 г • Алева • цена за парче

-14 %

Редовна цена: 29 ден.

25


КОЗМЕТИКА И ХЕМИЈА , ГОЛЕМ ИЗБОР И НИСКИ ЦЕНИ

ЛАК ЗА КОСА

БОЈА ЗА КОСА

• 250 мл • цена за парче

ДЕО СПРЕЈ

• Палете Перманент • цена за парче

-16 %

• 150 мл • Дове • цена за парче

-21 %

Редовна цена: 189 ден.

-18 %

Редовна цена: 175 ден.

159

Редовна цена: 194 ден.

139

159

САПУН

• 100 г • Дове • цена за парче

-22 %

Редовна цена: 55 ден.

ТЕЧНОСТ ЗА УСТА

БРИЧ ЕКСТРИМ

• 500 мл • Колгејт • цена за парче

• 3+1 • Вилкинсон • цена за парче

ТАБЛЕТИ ЗА МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ

-25 %

Редовна цена: 535 ден.

• 75 мл • Максимум кавити протекшн вајтенинг • Колгејт • цена за парче

399

Редовна цена: 239 ден.

Редовна цена: 215 ден.

119

-22 %

Редовна цена: 153 ден.

-33 %

-19 %

ПАСТА ЗА ЗАБИ

• 30/1 • Сè во 1, лимон • Финиш • цена за парче

43

159

175

ЏОГЕР ЕКО ЧИСТАЧ АКТИВ

• Виледа • цена за парче

699

СРЕДСТВО УНИВЕРЗАЛНО

ден.

СРЕДСТВО ЗА ШОФЕРШАЈБНА • 5 л • зимско • Екоспектар • цена за парче

• 1 л • Ајакс • цена за парче

-36 %

МАРАМИЦИ ВЛАЖНИ СО КАПАК • 72/1 • Фрешмејкер • цена за парче

-16 %

Редовна цена: 58 ден.

Редовна цена: 155 ден.

49

99

СУПЕР ЦЕНА

НАВЛАКА РЕЗЕРВА АКТИВ МОП

• Виледа • цена за парче

399

149

ден.

БРИШАЧ ЗА РАЦЕ

СРЕДСТВО ЗА ТОАЛЕТ

• 2/1 • Мегаролни • 3 слојни • Палома • цена за парче

• 750 мл • Доместос • цена за парче

-26 %

Редовна цена: 129 ден.

95

-14 %

ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА

-25 %

• 12+4 • 3 слоја • Палома • цена за парче Редовна цена: 259 ден.

999

ден.

Редовна цена: 103 ден.

89

195 197 119

289

ден.

ден.


СУПЕР ГРАТИС ПОНУДА ВО ТУШ

СЕТ Сет сардини • 125 г • 3/1 • Бадуко

3/1

95 ден/сет

2+1

ГРАТИС

44

Сет павлака 12% • 180 мл • 2 + 1 Гратис • Мегле

ден/сет

3+1

Сет млеко чоколадно Милки Макс 2,0% • 200 мл • 3 + 1 Гратис • Мегле

ден/сет

Сет Кечап 500 г + Мајонез 500 г • 2/1 • Ким

105 ден/сет

• 150 г • 3 + 1 Гратис • Млекара Здравје Радово

99 ден/сет

ден/сет

Пелени 1/20 Пелени Макси/Џуниор • 1/76, 1/60 • Пелени Стандард 1/20 Гратис • Бекутан

ГРАТИС

629 ден/сет

л 500 м ИС

ГРАТИС • 3 + 1 Гратис • Логекс

59

Сет сутлијаш

3+1

Крпа за садови

58

Сет леб Артисано

ден/сет

• 2 + 1 Гратис

4+1

ГРАТИС

СЕТ

2/1

ГРАТИС

3+1

ГРАТИС

63

2+1

ГРАТ

Детергент течен • 1,5 л + 500 мл Гратис • Вулајт

229 ден/сет

ГРАТИС

60

Сет кроасани • Јагода/Ванила • 4 + 1 Гратис • Бусто

ден/сет

Гелрзаање туши л 250 м Купка за капење Ритуалија

• 750 мл • Гел за туширање 250 мл Гратис • Фелче Азура

ГРАТИС

169 ден/сет

Средствло за стак ло 750 м Средство против мувла • 500 мл • Био Концепт • Средство за стакло 750 мл Арис Гратис

ГРАТИС

109 ден/сет


% 7о0 ефин

Ворио о роизво 

е на Со купувањ зводи, и о р п два исти бивате о д го т о и р вто 0% 7 о д т со попус

Маргарин

Чоколадо

• 250 г • Полимарк

• 240 г • Микадо

Редовна

ен а: 33 д

цен

Пример за купување на маргарин: · со купување на еден производ плаќате 33 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 33 денари, а вториот само 16 денари

 роизво Вор 

50%

Пример за купување на чоколадо: · со купување на еден производ плаќате 116 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 116 денари, а вториот само 58 денари

ин оеф

16 ден/парче

Чоколадо

Пример за купување на чоколадо Милки плус: · со купување на еден производ плаќате 117 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 117 денари, а вториот само 58 денари

• 19 мл • Ервик

7 ден

цена: 11

 роизво Вор 

50% ин оеф

58 ден/парче

Редовна

Редовна

Пример за купување на детергент течен: · со купување на еден производ плаќате 189 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 189 денари, а вториот само 57 денари

Кае обрие неша чина омалку

7 ден

Редовна

Пример за купување на крекери: · со купување на еден производ плаќате 29 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 29 денари, а вториот само 9 денари

62 ден/парче

9 ден

70% ин оеф

57 ден/парче

цена: 89 Редовна

ден/парче

ден

50% ин оеф

42 ден/парче

Пример за купување на батерии: · со купување на еден производ плаќате 189 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 189 денари, а вториот само 57 денари

45

• 450 мл • Мер Редовна

цена: 55

70% ин оеф

57 ден/парче

Омекнувач • 1л • Орнел

9 ден

цена: 12 Редовна

ден

 роизво Вор 

 роизво Вор 

60%

Пример за купување на средство за садови: · со купување на еден производ плаќате 55 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 55 денари, а вториот само 22 денари

9 ден

 роизво Вор 

ин оеф

• 60 мл • Ердал

9

ден/парче

цена: 18 Редовна

50%

Средство за садови

ин оеф

• 4/1 • AAA 2400 • Дурацел

ден

Крема за обувки

70%

Батерии

 роизво Вор 

Пример за купување на средство абразивно: · со купување на еден производ плаќате 89 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 89 денари, а вториот само 45 денари

ден

цена: 29

 роизво Вор 

ин оеф

 роизво Вор 

Пример за купување на крема за обувки: · со купување на еден производ плаќате 83 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 83 денари, а вториот само 42 денари

Крекери

цена: 20

• 500 мл • Фрош

ден/парче

• 80 г • Елефант

70%

Пример за купување на освежувач електричен: · со купување на еден производ плаќате 207 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 207 денари, а вториот само 62 денари

цена: 18

цена: 83

58

Средство абразивно

 роизво Вор 

Редовна

ин оеф

 роизво Вор 

Детергент течен • 1л • Первол

50%

Освежувач електричен

• Милки Плус • 230 г • Канди Редовна

6 ден

цена: 11

Редовна

 роизво Вор 

Пример за купување на омекнувач: · со купување на еден производ плаќате 129 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 129 денари, а вториот само 64 денари

ин оеф

22 ден/парче

50% ин оеф

64 ден/парче

Акциската понуда на производи важи од 01.12 - 14.12.2016 или до истекот на залихите на акциската стока. Туш клуб цена е намалена цена само за членовите на Туш клубот. Акциска цена е намалена цена која ја плаќаат сите купувачи за време на акцијата. Основа за пресметка на попуст се цените од централниот ценовник на друштвото Туш трејд дооел. Редовна цена е цена од централниот ценовник на денот на почетокот на акцијата. За евентуални грешки настанати при подготовка и печатење на каталогот, однапред Ви се извинуваме, а Вашите забелешки и коментари Ве молиме да ни ги испраќате на kontakt@tus.com.mk. Телефон за контакт во ТУШ во Штип е: +389 (0)32 390 999; Телефон за контакт во ТУШ во Велес е: +389 (0)43 551 801; Телефон за контакт во ТУШ во Куманово е: +389(0)31 437 160. Работно време на маркетите: пон - саб: 08:00 - 22:00, недела: 08:00 - 16:00 Сликите во каталогот се симболични. .

48

48

Tus Redoven Katalog  
Tus Redoven Katalog  

01 - 14.12.2016

Advertisement