Page 1

Un somni fet realitat. Res ens fa més feliços que veure’t fent màgia!


NOSALTRES ESTIMEM AL MAG TURU


Volem molts mĂŠs anys de mĂ gia!


Aquí tens uns comentaris de les persones que més t’estimen per animar-te a seguir molts anys més amb la màgia.


Els teus pares: «Ets una persona, en el fons, bona, agradable, sociable i entenedora. A vegades una mica "cabezón" i tossut, però m'agrada molt que siguis el meu fill.» Gràcies, Jordi

«Has tingut la sort de néixer amb moltes bones aptituds ( capacitats naturals per fer algunes coses). Aprofita-les sent treballador i constant, per aconseguir objectius positius per poder compartir-los amb la bona gent que t'envolta.» la teva mare.


Els teus germans:

«Ets un bon mag, ets un pijo, però sempre em fas la punyeta i et tinc d'aguantar.» Miquel.

«Em mossegues molt, m'ho passo molt bé amb tu i ets el millor germà del món.» Joan.


Els teus tiets: «Somriure permanent, agradable curiositat, atenció constant i alegria. Aquestes són les sensacions que em produeixen les actuacions del MAG TURU, i que m'agradaria que més persones les puguessin disfrutar.» Raquel.

«Espectacle molt dinàmic, agradable i entretingut. El Mag Turu és collonut.» Dani.


Més tiets i cosinets:

«Quan sentim "Lady Gaga" inevitablement els peus se'ns mouen, quan veiem en "Messi" regatejar inevitablement el cor ens va a cent,... quan sentim i veiem al Marçal fer màgia simplement se'ns cau la baba!» Cesc i Judith. Dídac, Damià i Duna.


Els teus tiets de Sabadell: «Et mirem amb la boca oberta, intrigats per esbrinar on és la trampa i descobrir el truc. Però encara no ho hem aconseguit… Això vol dir que: ETS UN GRAN MAG!!! Segueix així!» Joan i Yolanda.


Les teves cosines: «Marçal m’encanta com fas màgia perquè transmets una alegria increhible, no canviis mai!! T’estimo!» Alena.

«Estic tan orgullosa de tu que quan camino pels carrers de Rubí em moru de ganes de cridar als quatre vents: SÓC COSINA DEL MAG TURU!!! T’estimo Puc ser la teva representant? » Aura.

«Això se’t dóna molt bé Marçal, no ho deixis eres un pequeño crack!! Aina.


I als teus avis els sobren paraules als ulls quan et miren en els teus espectacles!


Moltes felicitats MAG TURU!

Mag Turu  

Power del Mag Turu fent màgia.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you