Page 1


KULUTTAJIEN VAATIMUKSET Miljoonien naisten unelma?

saada TÄYDELLISEN SUORAT HIUKSET ja ENEMMÄN AIKAA ITSELLE! … mahdollisuuden käsitellä hiuksia nopeasti ja vaivattomasti, ilman jokapäiväistä taistelua föönin ja harjan kanssa

MITÄ TÄMÄN PÄIVÄN MARKKINAT TARJOAVAT? 1

Pysyviä suoristus teknologioita: Tioglykolaatti, Sooda, Guanidiini, Litium

2

Suoristustuotteita jotka sisältävät keratiinia

MUTTA ne eivät sovellu kaikille hiustyypeille ja ne ovat agressiivisempia (rikkovat keratiinisiltoja)

MUTTA Suurin osa markkinoilla olevista tuotteista sisältävät tai vapauttavat FORMALDEHYDIA määrältään enemmän kuin 0.2%* ja tästä syystä eivät ole yhteensopivia määräysten kanssa ja ovat haitallisia terveydelle!

3

Uusia “Formaldehydi-vapaita” teknologioita:

glycolihappo, hydrolysoitu keratiini + silikonit, carbocysteine, yms. MUTTA ne eivät tuo riittävää suorituskykyä suoristukseen ja sen kestoon.

* Laillinen raja Formaldehydin ja sen johdannaisten käytöstä Euroopan kosmetiikkadirektiivin 76/768/EEC mukaan ja vastaavat kansainvälisiä standardeja, ja on esitetty EC asetus nro. 1223/2009, jonka on antanut EUROOPAN PARLAMENTTI.


ALFAPARF Milano EN

EN

IN ALL V R

Esittelee

IN OL

IPU

N MO

TU

Formaldehydi-vapaa

Kaikille hiustyypeille (myös värjätyille ja käsitellyille)

EN

N

Ennenkuulumaton suoristuskäsittely joka sisältää keratiinia!

100%

TURVALLINEN MONIPUOLINEN KORKEA SUORITUSKYKY

R TU

NE LLI

VA

Testattu turvalliseksi ja lailliseksi. Turvallinen asiakkaillesi ja turvallinen sinulle!

IN OL

IPU

N MO

Suoristus + värjäyskäsittely samana päivänä

EA Y RK KYK O K TUS I OR SU

Vähemmän kuluja käytöstä = palvelu joka sopii paremmin kampaamoihin!

N A INE KE YKY L R L A KO TUSK RV U I T OR SU

Valmistettu Italiassa. Monikansallisen Italialaisen kosmetiikkayrityksen takuu.


Asteittainen* keratiini suoristuskäsittely kaikille hiustyypeille Sileät, samettiset, kiiltävät ja takuttomat hiukset innovatiivisen keratiini-pohjaisen teknologian ansiosta. 100% turvallinen, noudattaa EU:n ja kansainvälisiä standardeja** Kestävät lopputulokset (jopa 3 kuukautta) Estää pörröisyyttä Parabeeniton Suola ja Sulfaatti-vapaa (kotihoitotuotteet)

* Jokaisella käyttökerralla tulos on parempi ja kestää pidempään


TAKUU

TEkNOLOGIA keratiini yhdistettynä öljyjen ominaisuuksiin

Formaldehydi-vapaa Testissä mitattiin “lämpimän” formaldehydin vapautumista. Lopputulos: analyysin suorittanut Chelab – Chemical Laboratories vahvistaa että tuote noudattaa lakia edellytysten mukaisesti.

Kera-Collagen Yhdiste

Testattu käyttäen tiukimpia Amerikan standardeja!

Yhdiste sisältää Hydrolysoitua Keratiinia ja Kvaternisoitua Kollageenia Yhdiste takaa pitkäkestoista sileyttä (jopa 3 kuukautta). Lämmön avulla se uudelleenmuotoilee hiusten keratiiniketjuja, suoristaen hiuksia ja antaen sileän lopputuloksen.

FORMALDEHYDIN VAPAUTUMINEN (Miljoonasosaa)

Lähimpänä nollaa formaldehydin vapautumisessa: Ympäristöllisissä testeissä arvioitiin formaldehydille altistusta käsittelyn aikana.

1 0,75

Raja-arvoAikapainotettu keskiarvo (TLV-TWA).

0,5 0,25

0,75

Lopputulos: ympäristöllisen havannointi testin suorittanut Made HSE S.r.l takaa että tuote on ACGIH ja OSHA ehdottamien asetusten mukainen ja huomattavasti alle raja-arvojen.

100 kertaa alhaisempi

OR

kuin laillinen raja!

0,0069

0 OSHA* raja formaldehydin vapautumisesta ilmaan 8 tunnissa (0,75 miljoonasosaa)

Babassu öljy

GA

LISSE DESIGN - arvo formaldehydin vapautumisesta ilmaan 8 tunnissa *OSHA: Occupational Safety and Health Administration USA.

AN

INE

N

Kallisarvoinen pehmittävä öljy Amazoneilta tekee hiuksista pehmeät, silkkisen sileät ja kiiltävät.


AMMATTITAITOINEN PALVELU

1

Vaihe

Deep Cleansing Shampoo

SUOLA & SULFAATTI VAPAA Syväpuhdistava shampoo syväpuhdistaa hiukset jättäen ne täysin takuttomiksi. Auttaa avaamaan hiussuomut ja valmistaa hiuksia sileyskäsittelyyn.

2

Vaihe

3

Vaihe

Vaihe

VAIN JOS HIUKSET OVAT ERITTÄIN VAURIOITUNEET

Smoothing Fluid

Detangling Cream

Suoristusneste muotoilee lämmön avulla hiusten keratiiniketjuja jättäen hiukset sileiksi, rikkomatta kemikaalisesti rikkisiltoja.

Selvitysvoide säilyttää ja parantaa kosmeettisia vaikutuksia käsittelyn aikana. Tekee harjaamisesta ja suoristusraudalla muotoilemisesta helpompaa ja nopeampaa sekä suojaa hiuksia lämmöltä.

4

Rehydrating Mask Kosteuttava naamio kosteuttaa hiuksia ja ehkäisee kuivuutta, hidastaa hiusten luonnollista kuivumisprosessia. Hiuksista tulee kiiltävät ja helposti kammattavat.

Jos hiusväri haalistuu ja haluat kirkastaa sitä*: Sekoita Color Wear kevytväri Rehydrating Maskin kanssa.

Vaihe

* Jos käsittely tehdään värjättyihin hiuksiin, väri voi haalistua noin 1 ½ astetta.

4

B


TULO

SSA

2

KOTIHOITOTUOTTEET

Vaihe

SILVER Smoothing Fluid Hopea suoristusneste vaalennetuille, raidoitetuille ja harmaantuneille hiuksille. Ehkäisee hiusten kellastumista käytettäessä kuumia suoristusrautoja. Muotoilee lämmön avulla hiusten keratiiniketjuja jättäen hiukset sileiksi, rikkomatta kemikaalisesti rikkisiltoja.

SILVER Smoothing FluidIN KÄYTTÖ Käytä hopeaa suoristusnestettä käsittelyn toisessa vaiheessa tavallisen suoristusnesteen sijaan. Hiusten föönaamisen jälkeen käytä suoristusraudassa alhaisempaa lämpötilaa (160°- 180°) ja suorista 6-8 kertaa .

S TULO

SA

KERATIN REFILL

palauttaa hiuksiin KERATIiNin jA kOLLAGEeNin Rakennepaikkaava neste palauttaa hiuksiin keratiinia ja kollageenia sekä säilyttää ja pidentää liikkeessä tehdyn käsittelyn kosmeettisia vaikutuksia. Kevyt ja samettinen tehohoito soveltuu hiuksille, jotka tarvitsevat rakennepaikkausta. Levitetään kosteisiin hiuksiin ennen föönausta.

THE OIL

SILKIN SILEISIIN LOPPUTULOKSIIN Öljy tekee hiuksista pehmeät ja silkinsileät. Suojaa hiuksia ja ehkäisee kaksihaaraisten syntymistä. Estää hiuskuidun kuivumista, latistamatta hiuksia. Levitetään kuiviin tai kosteisiin hiuksiin.

Maintenance Shampoo Parabeeniton, sulfaatti- ja suolavapaa shampoo Ylläpitävä shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti. Säilyttää ja pidentää liikkeessä tehdyn käsittelyn kosmeettisia vaikutuksia. Tuotteen sisältämät Keratiini ja Babassu öljy tekevät hiuksista pehmeät, takuttomat ja kiiltävät.

Maintenance Conditioner Parabeeniton, sulfaatti- ja suolavapaa hoitoaine Ylläpitävä hoitoaine ravitsee ja kosteuttaa hiuksia. Säilyttää ja pidentää liikkeessä tehdyn käsittelyn kosmeettisia vaikutuksia. Tuotteen sisältämät Keratiini ja Babassu öljy tekevät hiuksista pehmeät, takuttomat ja kiiltävät.

Täydelliset tuotteet kaikkien suoristuskäsittelyjen jälkeen.


KÄSITTELYN VAIHEET

TEKNISET TIEDOT

Vaihe A:

Vaihe D:

Hiero Deep Cleansing Shampoo (1) kosteisiin hiuksiin. Vaahdota hiukset ja huuhtele huolellisesti. Toista käsittely. Kuivaa hiukset hiustenkuivaajalla.

Älä huuhtele tuotetta pois, kuivata hius föönin ja harjan avulla (esim. pyöröharjalla). Ota hiuksista max. 0.5 cm osioita ja suorista 200°/ 210° asteisella raudalla 6-8 kertaa*. Huuhtele huolellisesti niin että tuote on lähtenyt kokonaan hiuksista.

KESTO: JOPA 3 KUUKAUTTA (värjätyt / käsitellyt hiukset) Luonnolliset (ei värjätyt) hiukset pysyvät suorina ja pörröttöminä jopa 2 kuukautta (kun pestään 2-3 kertaa viikossa). Mitä enemmän hiuksia on käsitelty, sitä pidempikestoiset ja paremmat lopputulokset. Keratiinia sisältävän käsittelyn jälkeen hiukset ovat selvästi uusiutuneet ja terveennäköiset.

*Luonnollisiin hiuksiin enemmän kertoja. Erittäin vaurioituneille hiuksille max.180° asteinen rauta.

Vaihe B:

Asteittaiset tulokset:

Jaa hiukset 4 osaan. Laita suojakäsineet käteen ja levitä siveltimellä Smoothing Fluid (2) tasaisesti, pienissä osissa, kuiviin hiuksiin. Kampaa tyvestä latvaan tiheäpiikkisellä kammalla, niin että hiukset eivät jää erityisen märiksi. Älä levitä hiuspohjaan. Anna vaikuttaa 20 minuuttia.

Vaihe C:

VAIHTOEHTOINEN

(Vain jos kyseessä on erittäin vaurioituneet hiukset): Levitä Detangling Cream (3) pienissä osioissa, huomioiden erityisesti hiusten latvat. Kampaa huolellisesti läpi.

Vaihe E:

Käsittelyllä on asteittaiset tulokset. Jokaisella käsittelykerralla tulokset ovat parempia ja pitkäkestoisempia. Luonnonkiharien ja erittäin kiharien hiusten uudelleenkäsittely on suositeltavaa seuraavien viikkojen aikana jotta saadaan parhaat suoristustulokset sekä kesto.

Levitä Rehydrating Mask (4) kosteisiin hiuksiin, vaikutusaika 5 min. Huuhtele huolellisesti. Kuivaa hiustenkuivaajalla.

Vaihe E2:

VAIHTOEHTOINEN

Jos hiusväri haalistuu ja haluat kirkastaa sitä: Sekoita haluttu Color Wear sävy ja Rehydrating Mask (30 ml väriä + 60 ml Aktivaattoria + 30 ml Rehydrating Mask).Levitä kosteisiin hiuksiin, vaikutusaika 5-10 min. Huuhtele huolellisesti. Kuivaa hiustenkuivaajalla.

UUSI PALVELU “LISS + VÄRI & KIILTO”: Innovatiivinen palvelu joka yhdistää keratiini sileyskäsittelyn ja värjäyskäsittelyn. LISSE DESIGN Keratin Therapy + Evolution Of the Color Cube samana päivänä!

HIUSVÄRIN HAALISTUMINEN: Jos käsittely tehdään värjättyihin hiuksiin, väri saattaa haalistua noin 1½ astetta. Jos halutaan säilyttää olemassa oleva väri, käsittelyn viimeisessä vaiheessa, suositellaan sekoitettavaksi sopiva Color Wear sävy (1:2 Aktivaattorin kanssa) Rehydrating Maskiin, vaikutusaika 5 – 10 minuuttia ennen huuhtelua.

HYÖDYLLISTÄ TIETOA KÄYTTÖÄ VARTEN Lue tuotteen käyttöohjeet huolellisesti. Levitystekniikoiden noudattaminen on tärkeää jotta saadaan parhaat tulokset turvallisesti. Päästäksesi parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, analysoi aina asiakkaan hiukset ennen käyttöä. Käytä suojakäsineitä ja vältä aineen joutumista silmiin. Varmistaaksesi asiakkaiden ja työkaveiden viihtyvyyden, huolehdi salonkisi riittävästä ilmanvaihdosta käsittelyn ajan.


KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA Miten suoristusprosessi toimii?

Onko selvitysvoiteen käyttö tarpeellista syväpuhdistavalla shampoolla pesun jälkeen?

Kera-Collagen yhdiste ankkuroituu rikkisiltoihin aiheuttaen väliaikaisen muutoksen hiuksen muotoon. Samanaikaisesti se muodostaa mikrofilmin joka sulkee hiuksen pinnan, jättäen hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi.

Selvitysvoiteen käyttö ei ole tarpeellista shampoopesun jälkeen. Vaurioituneiden hiusten selvittäminen saattaa olla hieman hankalaa, mutta selvitysvoiteen käyttöä ei suositella, jotta käsittelyn suorituskyky ei häiriinny. Käytä selvitysvoidetta vain erittäin vaurioituneiden hiusten ollessa kyseessä.

Tarvitaanko jotain varotoimia käsittelyn aikana?

Onko mahdollista tarkistaa suoristusvoiteen toimivuus ennen hiusten kuivausta ja suoristusta?

Tärkeintä on huolehtia riittävästä ilmanvaihdosta ja välttää hiusten föönaamisen ja suoristuksen aikana muodostuvien höyryjen hengittämistä. Muuten varotoimet ovat samat kuin muissakin teknisissä tuotteissa: käytä suojakäsineitä, vältä tuotteen joutumista silmiin, yms.

Ei. Tuotteen suorituskykyä on mahdotonta arvioida käsittelyn aikana. Tämä tekee hiusten diagnosoimisesta ja oikeasta levityksestä erittäin tärkeää.

Mitä pitää huomioida työskenneltäessä erittäin vaurioituneiden hiusten kanssa?

Vaikuttaako suoristusraudan painaminen tai suoristamisnopeus lopputulokseen?

Prosessi on sama. Suosittelemme kuitenkin käyttämään suoristusraudassa alhaisempaa lämpötilaa (max. 180 °C).

Suoristusraudan käyttö on yksilöllistä. Älä paina rautaa liian lujaa. Tärkeää on, että osiot eivät ole yli 0,5 cm paksuja ja että rautaa liikutetaan hiuksissa nopeasti.

Mistä tuotteessa oleva keratiini on peräisin?

Mitkä ovat käsittelyssä käytettävien tuotteiden pH arvot?

Keratiini on lähtökohtaisesti eläinproteiini: Lisse Designissa oleva hydrolysoitu keratiini on saatu Pohjois-Amerikan lampaiden villasta.

Suoristusnesteessä on erittäin matala pH, joka tekee siitä erittäin ärsyttävän silmille. Tästä syystä ei ole suositeltavaa käyttää levityksessä suihkupulloa.

Syväpuhdistava shampoo: pH 6,5 - 7,3 Suoristusneste: pH 1,5 - 2 Selvitysvoide: pH 4,7 - 6,5 Kosteuttava naamio: pH 3,0 - 4,0

Kuinka usein Lisse Design suoristuskäsittelyn voi tehdä?

Mitkä ovat ylläpitävien kotihoitotuotteiden aktiiviset ainesosat?

Voiko suoristusnesteen levittää suihkupullolla?

Käsittelyn voi periaatteessa tehdä uudestaan jopa samana päivänä. Jotta saataisiin parhaat lopputulokset, suositellaan uudelleen käsittelyä viikon kuluessa ensimmäisestä käsittelystä (2-3 shampoopesun jälkeen).

Kun suoristuskäsittely on tehty, pitääkö odottaa ennen seuraavaa pesua? Ei tarvitse, hiukset voidaan pestä heti käsittelyn jälkeen.

Sekä Maintence Shampoon että Maintence hoitoaineen aktiiviset ainesosat ovat hydrolisoitu keratiini (ei sisällä kvarternisoitua kollageenia, jota on vain teknisissä tuotteissa) ja Babassu öljy, joka pidentää käsittelyn kosmeettisia vaikutuksia. Molemmat tuotteet ovat myös parabeenittomia sekä sulfaatti- ja suolavapaita.


KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA Voiko Lisse Design käsittelyn tehdä jo suoristuskäsiteltyyn hiukseen?

Voiko värikäsittelyn tehdä samana päivänä Lisse Design käsittelyn kanssa?

Lisse Design suoristuskäsittelyn voi tehdä kaikille hiustyypeille, myös hiuksille joihin on tehty joku muu suoristuskäsittely (sooda, guanidiini, tioglykolaatti). Kuitenkin, jos et ole aivan varma asiakkaasi hiusten kunnosta tai millä tuotteilla edellinen suoristuskäsittely on tehty, suositeltavaa on tehdä "testi osio". Testi osion avulla on helpompi arvioida tuloksia ja nähdä kuinka monta kertaa raudalla tulee suoristaa.

Kyllä. Tee ensin Lisse Design käsittely ja värikäsittely heti sen jälkeen.

Voiko Lisse Design käsittelyn tehdä yhdessä tioglykolaatti suoristuksen kanssa kun kyseessä on luonnonkiharat, karkeat tai erittäin kiharat hiukset? On täysin mahdollista tehdä Lisse Design käsittely tioglykolaatilla käsiteltyihin hiuksiin, jotta saadaan paremmat kosmeettiset tulokset ja saavutetaan parempi suoristuminen. Suositeltavaa on odottaa ainakin kaksi shampoopesua tioglykolaatti suoristuksen jälkeen jotta saavutetaan parhaimmat lopputulokset.

Voiko Lisse Design käsittelyn tehdä loiventaakseen juuri tehtyä permanenttia? Ehdottomasti. Vain 2-3 nopeaa vetoa suoristusraudalla riittää kiharoiden loiventamiseen. Joka tapauksessa on tarpeellista odottaa viikko ennen käsittelyä nähdäkseen kuinka paljon kiharoita tulisi loiventaa.

Mitkä ovat oikeat sekoitussuhteet käytettäessä Color Wearia ja Kosteuttavaa naamiota? Sekoitussuhde on 1 osa Kosteuttavaa naamiota + 1 osa Color Wear sävyä + 2 osaa Aktivaattoria. Esimerkiksi: 30 ml Color Wear + 60 ml Aktivaattoria + 30 ml Kosteuttavaa naamiota.

Voinko käyttää Color Wearin sijasta Evolution Of the Color kestoväriä ja Kosteuttavaa naamiota? Jos voin, mikä on sekoitussuhde? Kyllä voit käyttää. Sekoitussuhde on sama: 1 osa Kosteuttavaa naamiota + 1 osa Evolution kestoväriä + 2 osaa Hapetetta. Esimerkiksi: 30 ml Evolution kestoväriä + 60 ml Hapetetta + 30 ml Kosteuttavaa naamiota.

Mitkä ovat käsittelyn työvaiheet kun tehdään värjäys Evolution Of the Color kestovärillä ja Lisse Design samana päivänä? A) pese hiukset kahdesti syväpuhdistavalla shampoolla. B) kuivaa hiukset föönillä täysin kuivaksi. C) levitä suoristusneste ja anna vaikuttaa 20 minuuttia. D) kuivata hius föönin ja harjan avulla sekä suorista suoristusraudalla. E) huuhtele huolellisesti. F) pese kahdesti Maintence shampoolla.

GI) kuivaa hiukset. H) laita EOC Cube normaalisti. I) vaikutusajan jälkeen pese Color Protection shampoolla. J) levitä Lisse Design kosteuttava naamio ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. K) huuhtele huolellisesti.

Menetänkö Lisse Designin suoristustulokset, jos värjään / vaalennan hiuksia lähiviikkoina? Et, Lisse Design käsittelyn kesto perustuu suoraan pesukertoihin. (Käsittely kuluu pois asteittain pesukertojen myötä).

Haalistuuko kaikki hiusvärit samalla tavalla Lisse Designin käsittelyssä? Ei, sävyt jotka haalistuvat käsittelyssä eniten ovat punaiset, kuparit ja mahongit, jotka voivat haalistua jopa 2 astetta.

Voinko käyttää normaalia shampoota Lisse Designin käsittelyn ja värjäyksen välissä? Parhaimpiin tuloksiin päästään jos käytetään käsittelyä ylläpitävää Lisse Design Maintence shampoota.

Voiko raidoitettujen hiusten väri muuttua Lisse Design käsittelyssä? Kyllä, jos raidat on sävytetty. Säilyttääkseen raitojen värin on suositeltavaa lisätä viimeisessä käsittelyn vaiheessa Color Wearin sävyjä 10.02, 9.21, 9.13 tai 8.12 kosteuttavaan naamioon (riippuen halutusta lopputuloksesta).


w w w . a l f a p a r f . c o m

PP011990

Maahantuoja: Hairmail Oy | Asiakaspalvelu 0925 385 800 | www.hairmail.fi

Alfaparf Lisse Design -tuoteopas  

Alfaparf Lisse Design -tuoteopas