Page 1


15 KALUSTEET

// Asiakastuolit // Parturituolit // Pesupaikat // Asiakaspaikat // Odotustila // Hoitotuolit // Manikyyripöydät

330


KALUSTEET

331

15


KALUSTEOSTAJAN OPAS Kalusteiden ostaminen Hairmailista on helppoa ja turvallista. Monipuolinen valikoima, kilpailukykyiset hinnat, suunnittelupalvelu, asennuspalvelu sekä riskitön leasingrahoitus tarjoavat sinulle tilaisuuden toteuttaa unelmiesi salongin. TOIMIVA JA TYYLIKÄS LIIKE HOUKUTTELEE ASIAKKAITA

VALITSE KALUSTEESI SADOISTA VAIHTOEHDOISTA

Kampaamoiden ja kauneushoitoloiden perustamiseen, remontointiin ja suunnitteluun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota ja tehdä valinnat sekä ratkaisut huolella. Liikkeesi ulkonäkö vaikuttaa suuresti yrityskuvaan, jonka luot asiakaskunnallesi. Lisäksi toimivassa ja kauniissa liikkeessä työnteko sujuu jouhevasti sekä sinä ja asiakkaasi viihdytte paremmin.

Hairmail toimittaa sinulle useiden kalustevalmistajien kalusteita. Valittavanasi on kalusteita mm. seuraavilta toimittajilta: Sakai Furniture, Hairmail Profurniture, Ceriotti, Nelson Mobilier ja Takara Belmont. Pääset valitsemaan suosikkisi laajasta valikoimasta, jonka tyyli- ja väriskaalasta löytyy varmasti jokaiselle oikeat kalusteet. Tässä kuvastossa on esitelty vain osa Hairmailin kautta saatavilla olevista kalusteista. Hairmail nettisivuilla on nähtävissä koko kalustevalikoima.

MIETI MITÄ HALUAT

KAIPAATKO APUA?

Ennen remonttiin ryhtymistä kannattaa miettiä, mitä muutokselta haluat. Remontin myötä on hyvä mahdollisuus lisätä liikkeen toimintoja. Jospa liikkeesi alkaisi tarjota esimerkiksi kosmetologi-, hieronta- tai hyvinvointipalveluita. Hyvän pohjasuunnittelun ja oikeiden kalustevalintojen avulla kampaamoosi voi olla mahdollista luoda pari asiakaspaikkaa lisää. Tätä kautta sinulla on oiva tilaisuus päästä kasvattamaan liikevaihtoasi.

MILLAINEN ON AIKATAULUSI? Hairmail valikoimasta on saatavilla kalusteita nopeallakin toimitusajalla. Lyhyemmällä toimitusajalla saat suosittuja perusvalikoiman kalusteita. Jos etsit uniikimpaa tyyliä ja haluat erottua kalusteillasi kilpailijoista, kannattaa antaa remontille hieman löyhempi aikataulu ja varautua joitain viikkoja pidempiin toimitusaikoihin. Varsinainen kalusteiden toimituspäivämäärä sovitaan tietysti aina sinun toiveesi mukaisesti.

RAHTIVAPAAT TOIMITUKSET VARASTOTUOTTEISSA

Muista, että Hairmailista saat aina apua. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun jossa sinua autetaan löytämään parhas mahdollinen ratkaisu kalustetarpeisiisi. Apua tilasuunnitteluun antaa myös suunnittelupalvelu, jolla luodaan toimivat tilaratkaisut ja kalusteiden tehokas sijoittelu. Apua kalusteasioissa saat vielä tilaamiesi kalusteiden käyttöönottamisenkin jälkeen. Hairmail tekninen kaluste-asiantuntija neuvoo ja antaa huoltovinkkejä kalusteisiin liittyvissä teknisissä asioissa.

MIKÄ ON BUDJETTISI? Hairmail valikoimasta löytyy monen hintaisia kalusteita, joten jokaiselle budjetille löytyy järkevät ratkaisut. Panostamalla huippukalusteisiin teet pitkäikäisiä sijoituksia, joiden tuoma hyöty näkyy pitkäjänteisessä liiketyössä. Jos et halua tehdä suurempia kertainvestointeja niin muista myös, että valittavanasi on edullinen rahoitus. Rahoituksen hyödyntäminen auttaa sinua hankkimaan juuri haluamasi kalusteet sinulle sopivilla kuukausimaksuilla. Lue lisää rahoituksesta seuraavalta sivulta.

KALUSTEIDEN TAKUUAJAT Kaikilla Hairmail valikoiman liikekalusteilla on vuoden takuuaika. Lisäksi asiakastuolien pumpuilla on 3 vuoden takuu. Takuu ei koske poistokalusteita.

Rahtivapaa toimitus toimitus koskee kaikkia varastotuote-symbolilla merkittyjä Hairmail valikoiman liikekalusteita, kuten asiakastuolit, pesu- ja asiakaspaikat ja vastaanottotiskit. Tilaustuotteiden sekä poistokalusteiden toimitukseen lisätään rahtikulu. Kysy lisää asiakaspalvelusta.

RAHTIVAPAA TOIMITUS

KALUSTEIDEN HANKINTA HAIRMAILISTA: 1

2

3

4

SUUNNITTELU

RAHOITUS

TILAUS

TOTEUTUS

• Ota yhteyttä Hairmail asiakaspalveluun. • Kerro aikataulusi ja budjettisi.

• Haluatko joustavan Lease(it) leasing rahoituksen jolla jaksotat hankintasi pidemmälle ajalle?

• Kun olet valinnut haluamasi kalusteet saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

• Kun valitset asennuksen, Hairmailin tekninen kalusteasiantuntija hoitaa kaikki tarvittavat järjestelyt puolestasi.

• Tutustu eri toimittajien vaihtoehtoihin Hairmail asiakaspalvelijan avulla.

• Pyydä tarjous leasing rahoituksesta kalustekaupan yhteydessä.

• Suunnittelupalvelu käytössäsi. Halutessasi on mahdollista saada 2D-suunnitelma* valitsemillesi kalusteille.

• Saat rahoituspäätöksen viimeistään seuraavan arkipäivänä.

• Tarkista että kalusteet komponentteineen sekä verhoiluväri ovat valintasi mukaiset.

• Toimitamme kaiken perille, lisäpalveluna sisään kannettuna, puramme kuljetuspakkaukset ja viemme ne pois. • Kasaamme kalusteet.* • Asennamme pesupaikan ja halutessasi viemme vanhan pesupaikan pois.*

* 3D-suunnitelma Nelson Mobilier kalusteille.

332

* Uudenmaan alueella.

ASIAKASPALVELU 0925 385 800 I hairmail.net


KALUSTEET

alatason it-ohjelmat 2016-17 TOTEUTA UNELMIESI SALONKI – HANKI KALUSTEET LEASINGRAHOITUKSELLA

lease brand

Kun olet remontoimassa tai laittamassa uutta liikettä tai tarvitset lisää kalusteita tai laitteita, käytössäsi on edullinen ja täysin riskitön leasingrahoitus. Leasingrahoitus on järkevä vaihtoehto hankkia kaikki liikkeesi kalusteet. Rahoituksella voit hankkia myös työtuolit, työtarvikevaunut ja sähkölaitteet kuten kupukuivaajat ja lämpösäteilijät. Valitse haluamasi kokonaisuus ja pyydä leasingrahoitustarjous Hairmailista – yllätyt edullisuudesta!

color

MITÄ ON VUOKRARAHOITUS ELI LEASING?

LEASINGRAHOITUKSEN EDUT

Leasingvuokrarahoitus on irtaimen käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokraamista ennalta sovitulla vuokralla ja vuokra-ajalla. Vuokraerä maksetaan 1 kk:n tai 3 kk:n välein. Maksuaika on valintasi mukaan 18-60 kk. Vuokra-ajan päätyttyä voit halutessasi lunastaa kalusteet omiksi 5 %:n jäännösarvolla kauppasummasta tai uusia sopimuksen ja vaihtaa kalusteet uusiin.

• Ennalta sovitut kuukausi-tai kvarttaalivuokrat helpottavat budjetointiasi ja rahoituksesi suunnittelua.

money

• Rahoitetut kalusteet ja laitteet toimivat pääasiallisena vakuutena, jolloin vakuutesi vapautuvat muuhun käyttöön yritystoimintasi kehittämiseen tai omaan elämiseesi. • Leasingvuokraus mahdollistaa kalusteiden ja laitteiden vaihdon aina uusiin sopimuskauden päättyessä tai jopa kesken kauden.

MIKSI VALITA LEASING?

school

Leasingrahoitus soveltuu erityisen hyvin hius- ja kauneusalan kalusteiden ja laitteiden rahoittamiseen. Niiden paras käyttöikä on usein 3-5 vuotta. Leasingvuokrarahoitus sopii sinulle, joka et halua sitoa varojasi omistamiseen. Vuokraamalla saat siis tuotteen ja rahoituksen samalla kerralla kauttamme edullisesti ja riskittömästi. Vuokrat jakautuvat tasaisesti koko rahoituskaudelle, joten kulusuunnittelusi helpottuu.

• Leasingvuokrarahoitus ei sido pääomia, raha jonka olit varannut kalusteisiin ja laitteisiin vapautuu muun liiketoimintasi kehittämiseen esim. aine- ja tarvikevarastoon.

EDULLISET VUOKRAKULUT

• Jokainen vuokraerä on kirjanpidossa ja verotuksessa vähennettävä kulu ja saat lisäksi vähentää normaalisti alvit.

ESIMERKKI 5000 €:N KALUSTEHANKINNAN KULUISTA

Uusi rahoitussopimus 36 kk:n maksuajalla, erät 3 kk:n välein kk erän suuruus: 152,75 € / 3 kk: 458,25 € avausmaksu 50 € laskupalkkio 9 € /lasku Avaus ja laskupalkkiot kyseisillä ehdoilla yhteensä 158 €.

spons

Jos halutaan yhdenmukaistaa, • Pankkilainaan verrattuna sopimuksen avausmaksu on ainoastaan 50€ +alv ja laskutuslisä 9€ +alv per lasku. tässä myös sponssit

Vuokran suuruus räätälöidään valintasi mukaan 1 kk:n tai 3 kk:n eriin. Maksuajaksi voit valita 18, 24, 36, 48 tai 60 kk. Vuokran lisäksi veloitetaan 9 € /lasku sekä avausmaksu 50 € (alv 0 %).

Rahoituksella

• Maksat vain laitteiden käyttämisestä, et omistamisesta. Kalusteet ja laitteet eivät siis näy omaisuutena lopullisessa kirjanpidossa ja maksat vähemmän veroja.

Pankkilainalla Hairmail(IT) on Uusi pankkiluotto 36 kk:n maksuajalla, kattoILME, mutta erät 1 kk:n välein Pystysuunnan tasaus kk erän suuruus: 163 € / 3 kk: 489 € pitäisi tehdä, jotta on avausmaksu 200 € linjassa muiden laskupalkkio 5 € /lasku Avauskanssa. ja laskupalkkiot kyseisillä ehdoilla yhteensä 380 €.

Esimerkkilaskelmien kuluissa on otettu huomioon vain avaus- ja laskupalkkiomaksut (ei muita kuluja). Tarkista ajankohtainen tilanne aina kalustehankintojesi yhteydessä.

• Voit sopimuskauden päättyessä vaihtaa kalusteet uusiin, jolloin hyvitämme 20 % uusiin kalusteisiin tai voit lunastaa kalusteet omaksi 5 %:lla. • Sopimuksen voi päättää kesken kauden ja maksaa jäljellä olevan pääoman ilman korkoja.

HELPPOA, NOPEAA JA VAIVATONTA 1. Valitse haluamasi kalusteet. 2. P  yydä Hairmailista rahoitustarjous valitsemallasi maksuajalla. 3. S  aat päätöksen rahoituksesta viimeistään seuraavana arkipäivänä. 4. R  ahoitussopimuksen allekirjoittamisen jälkeen tilataan kalusteet. 5. Kalustetoimitus liikkeeseesi. 6. Rahoitusyhtiö laskuttaa kk-erät suoraan sinulta. 7. K  un rahoitusaika päättyy, voit lunastaa kalusteet omiksi. Tämä tapahtuu maksamalla 5 %:n jäännösarvo kauppasummasta. Vaihtoehtona on myös uusia rahoitussopimus ja vaihtaa kalusteet uusiin.

Hairmailin rahoitusyhtiönä toimii Nordean tytäryhtiö, Tukirahoitus Oy.

HINTOIHIN LISÄTÄÄN ALV

333

15


MOI TAAS! Matkustaminen on minulle lähde kaikkeen uuteen. Saan lomalla voimaa ja energiaa tehdä uusia projekteja. Kierrettyäni Australiassa ja Uudessa Seelannissa, olen täynnä uusia sisustusideoita. Tutustuin kampaamoihin ja huomasin että sisustaminen niissä voi olla myös rentoa ja omistajansa näköistä. Haluankin tuoda uudenlaisen kampaamojen sisustustyylin Suomeen. Ideoita väreihin ja sisustukseen saan sekä rakennuksesta että luonnosta, joskus myös ruoka-annoksista. Työ viihtyisässä ympäristössä takaa työntekijän paremman lopputuloksen ja asiakkaan tyytyväisyyden. Tehdään kampaamostasi uusi maailma! Ystävällisin terveisin

Teuvo Loman Haluaisitko sinäkin Teuvo Lomanin suunnitteleman liikkeen? Ota yhteyttä Hairmail asiakaspalvelu 0925 385 800

VOITA UNELMIESI SALONKI SEURAA HAIRMAIl ASIAKASLEHTEÄ JA PINNIÄ! 334

ASIAKASPALVELU 0925 385 800 I hairmail.net


KALUSTEET

HELPPO JA VAIVATON TOIMITUS LISÄPALVELULLA Tiesitkö, että nyt voit saada kalustetilauksesi toimituksen liikkeesi sisään asti toimitettuna ja viemme samalla laatikot ja roskat mennessämme?

ASENNUSPALVELU KALUSTEILLESI Onko luotettavaa putkimiestä hankala löytää? Koetko kalusteiden asentamisen hankalaksi ja aikaa vieväksi? Ei hätää, nyt saat Hairmailin kautta myös asennuspalvelun Uudenmaan alueelle, muualle sopimuksen mukaan. Asentajan tilaat helposti Hairmailista kalustetilauksesi yhteydessä. Sinun ei tarvitse soittaa moneen paikkaan ja käyttää työaikaasi asentajien kiinni saamiseen. Hairmailin tekninen kalusteasiantuntija hoitaa käytännön järjestelyt puolestasi. Asennus voidaan tehdä jopa 5 arkipäivän sisällä, huomioithan kuitenkin tilauskalusteiden toimitusajat. Pesupaikan takuu on voimassa vain jos pesupaikan on asentanut valtuutettu putkiliike. Hairmail asennuspalvelun tekemällä asennuksella on luonnollisesti takuu. Etenkin putkiasennustöissä ilmenee usein arvaamattomia lisäkustannuksia - Hairmailin asennuspalvelu on myös hinnoittelultaan kilpailukykyinen ja luotettava.

TURVALLINEN HINNOITTELU Työ

Sisältää

Hinta

Perillekanto

Toimitus sisään kannettuna, kuljetuspakkausten purku ja pois vienti

49 €

Kalusteiden kasaus

Asiakastuolien, tiskien ja muiden kalusteiden kasaus

48 € /h

Vanhan pesupaikan irrotus

Vanhan irrotuksen ja pois viennin

90 €

Pesupaikka vanhan tilalle

Uuden kokoaminen ja asennus

300 €

Pesupaikka uudelle paikalle / uuteen liikkeeseen

Hairmailin tekninen kalusteasiantuntija on sinuun yhteydessä. Saat kilpailukykyisen tarjouksen perustuen antamiisi tietoihin ja kuviin liiketilasta.

Lisäksi veloitetaan asennuksessa tarvittavat osat sekä kilometrikorvaus.

PONCE ASENTAA HAIRMAIL KALUSTEET LUOTETTAVASTI JA AMMATTITAIDOLLA Hairmail asennuksista Uudenmaan alueella vastaa Ponce Oy. Poncelta löytyy kokemusta useiden kampaamojen sujuvista remonteista ja kampaamokaluste asennuksesta. Pesupaikat ja kampaamo alan erikoisvaatimukset ovat Poncelle tuttuja. Voit siis huoletta jättää asennuksen Poncen käsiin.

Kim Jääskeläisen luotsaamalla Poncella on kokemusta kampaamojen remonteista ja kampaamokalusteiden asennuksesta.

PDMCE! tilasi tekijä

HINTOIHIN LISÄTÄÄN ALV

335

15


TOIMIVAT JA TYYLIKKÄÄT Nelson Mobilier kalusteet on suunniteltu kestämään käyttöä kampaamoolosuhteissa. Niiden muotoilussa ja toiminnallisuudessa on otettu huomioon, että kaluste on kampaajalle tärkeä elementti. Ranskalainen Nelson Mobilier on suunnitellut ja valmistanut kampaamokalusteita jo vuodesta 1984 lähtien.

VAATIMUKSET TÄYTTÄVÄ Nelson kalusteet ovat huippulaatua vaativaan makuun. Selkeälinjaiset muodot ja kauniit värivaihtoehdot ovat puoleensa vetäviä. Nelson kalusteista nautit niin sinä kuin asiakkaasi. Valittavanasi on lukuisia verhoiluvaihtoehtoja.

NELSON MOBILIER KUVASTOT NETISSÄ Katso kalustekuvastot nelson-mobilier.com tai hairmail.fi

SUUNNITTELUPALVELU Kun teet kalusteostosi Hairmailissa, voit olla varma, että saat kaiken tarvitsemasi tuen niin liikkeen suunnittelussa, kalusteiden tilaamisessa kuin kalusteiden käyttöönotossa. Kalusteasioihin perehtyneet ammattilaiset ovat Hairmailissa sinua varten. Ota yhteyttä, oli asiasi sitten pieni tai iso.

TOIMIVAKSI SUUNNITELTU TYÖYMPÄRISTÖ Kun tilaat kalusteet Hairmailista, saat halutessasi 2D-suunnitelman valitsemillesi kalusteille. Ammattisuunnittelija ottaa pohjaratkaisussa huomioon työn vaatimat toiminnalliset tarpeet kuten vastaanottotilan, tuotemyynnin sekä asiakas- ja pesupaikkojen sijoittelun. Käytännöllisyys ja ergonomia ovat ehdottomia vaatimuksia sinun ja kollegoidesi työhyvinvoinnin takaamiseksi. Suunnittelija sijoittaa pohjaratkaisuun tarvitsemasi määrän liikekalusteita ja antaa ehdotuksen siitä, miten voit parantaa nykyisen liikkeesi toimintoja. Toimiva ja päivitetty liike kohottaa koko yrityksesi imagoa, antaen sinulle kilpailuedun ja näkyvyyttä.

3D-SUUNNITELMA LIIKETILASTA Kun valitset kalusteet Nelson Mobilier valikoimasta saat 3D-kuvat liiketilastasi jopa viikossa. Suunnittelun tueksi tarvitaan pohjapiirros liiketilastasi. 3D-suunnitelman avulla pääset kurkistamaan tulevaan liikkeeseesi jo ennen kalusteiden tilaamista. Ota yhteyttä Hairmail asiakaspalveluun ja kysy lisää suunnittelupalvelusta.

336


KALUSTEET

NÄYTTÄVÄÄ LAATUA Tyylikkäät materiaalit ja näyttävä muotoilu yhdistettynä korkeimman luokan laatuun. Italialainen Ceriotti on täyttänyt asiakkaiden odotukset jo vuodesta 1977 lähtien.

LAAJA VALIKOIMA Ceriotti valmistaa laadukkaita ja käytännöllisiä kampaamokalusteita. Valittavana on useita malleja moneen makuun lukuisilla eri verhoilu-vaihtoehdoilla ja asiakastuolin jalustoilla. Valitse omasi ja tee liikkeestäsi juuri sinun näköisesi. Katso verhoiluvaihtoehdot hairmail.net.

CERIOTTI KUVASTOT NETISSÄ Katso kalustekuvastot ceriotti.it tai hairmail.fi

337

15


KALUSTEITA KAIKKIIN TARPEISIIN Sakai kalustevalikoimaan sekä sen laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota. Valittavana on monen eri hintaluokan kalusteita, kaikkiin tarpeisiin. Kalusteostoissa saat Hairmailista kaiken tuen kalusteisiin perehtyneiltä asiantuntijoilta niin myynnin kuin teknisten asioiden puolella. Kalusteisiin voit tutustua Hairmail myymälöissä. Koko kalustevalikoimaa pääset selaamaan osoitteessa hairmail.net, josta löydät kaikki kalustekuvastot. Pyydä kaluste- ja rahoitustarjous Hairmailista, säästät selvää rahaa!

SKANDINAAVISTA DESIGNIA Hairmail on ollut Sakai Furniture kampaamokalustemalliston suunnittelussa ja tuotekehityksessä vahvasti mukana. Sakai Furniture mallisto on suunniteltu selkeään skandinaaviseen tyyliin sopivaksi. Mallistossa löydät asiakastuolit, parturituolit, pesupaikat ja odotustilan kalusteet. Sakai Furniture kalusteet on

valmistettu laadukkaista materiaaleista ja niiden laatua tarkkaillaan jatkuvasti. Niissä kalusteissa onkin erityisen hyvä hinta-laatusuhde. Sakai Furniture kalusteet yksinoikeudella vain Hairmailista.

SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ Sakai Furniture malliston kalusteista Gaston asiakaspaikat, Belle vastaanottotiskit, Albali ja Otello esillepanokalusteet on suunniteltu ja valmistettu Salossa RMJ Saksmanin tehtaalla. RMJ Saksman Oy on salolainen yritys, joka toimii puunjalostusteollisuudessa valmistaen laadukkaita ja kestäviä kalusteita sekä sisustusmateriaaleja eri puulajeista mittatilaustyönä. RMJ Saksman on perustettu vuonna 1998. Saksmanin tarina on lähtenyt liikkeelle venekalusteista ja huonekaluista. Nykyisin RML Saksmanin tuotannosta yli puolet on venealaan liittyviä. Rami Saksman kertoo: ”Veneiden kalustuksen tekeminen on opettanut, että tuotteiden pitää olla kauniita ja kestäviä. Niiden pitää kestää kovissakin olosuhteissa ja niiden tulee olla lisäksi hyvän näköisiä”. Samalla intohimolla valmistuvat myös kampaamokalusteet Sakai Furniture by Saksman.

338

ASIAKASPALVELU 0925 385 800 I hairmail.net


KALUSTEET

|

PA R T U R I T U O L I T

//PARTURITUOLIT

YLIVERTAISTA KESTÄVYYTTÄ Maineensa veroiset Takara Belmont parturikalusteet tunnetaan ajattomina ja äärimmäisen kestävinä. Yksityiskohdat ja muotoilu ovat huippuunsa hiottuja niin ulkonäön kuin toimivuuden kannalta. Nämä ominaisuudet toistuvat kaikissa kalusteissa tuoleista pesupaikkoihin. Olitpa etsimässä klassisia, retroja tai moderneja kalusteita, löydät varmasti tyyliisi sopivat ratkaisut. Valitse suosikkivärisi laajasta verhoiluvalikoimasta ja saat juuri sinulle räätälöidyt kalusteet.

Valitse tyyliisi sopiva verhoilu 70 erilaisesta vaihtoehdosta.

PERINTEIKÄSTÄ TOIMIVUUTTA Takara Belmont Apollo 2 on perinteisen mallinen parturituoli, jonka toimivuutta on ihasteltu jo vuodesta 1961 lähtien. Parturituolilla on kallistuva selkänoja ja säädettävä jalkatuki. Tuoli soveltuu monipuolisten säätöjen ansiosta niin parturi-, kampaamo-, kuin kauneushoitokäsittelyihin.

64 cm

94-141 cm 50 cm

54 cm

5876 cm

105123 cm

# 899911 Apollo 2 nestepumppu # 899912 Apollo 2 sähköpumppu

2615,2975,HINTOIHIN LISÄTÄÄN ALV

339

15


KESTÄVÄ KLASSIKKO Takara Belmont Legacy 90 parturituolin upea muotoilu kuvaa klassisen romanttisia parturituolin elementtejä jotka juontavat juurensa 1800-luvulta. Samalla se on kuitenkin hauska, taiteellinen ja toimiva täyttäen myös modernit vaatimukset. Parturituolilla on kallistuva selkänoja ja säädettävä jalkatuki. Jokaisen miestensalongin unelmatuoli. 120-157 cm

75,5 cm

50cm 54 cm

5465 cm

97107 cm

4730,5880,-

# 899929 Legacy 90 nestepumppu # 899922 Legacy 90 sähköpumppu

TYYLIKÄSTÄ SUORITUSKYKYÄ Takara Belmont GT Sportsman parturituolin muotoilu perustuu klassiseen urheiluautoon. Istuin tuntuu ja näyttää hyvältä. Kestävä sähköpumppu, säädettävä selkänoja sekä korkeussuunnassa säädettävä ja irrotettava niskatuki tekevät parturikäynnistä miellyttävän ja ergonomisen sekä asiakkaalle että kampaajalle. GT Sportsman on ikuinen ja luotettava vaativassakin työympäristössä.

65 cm

98-137 cm 48 cm

50 cm

50,570,5 cm

108128 cm

# 899923 GT sportsman nestepumppu # 899823 GT sportsman sähköpumppu

340

ASIAKASPALVELU 0925 385 800 I hairmail.net

1425,1775,-


KALUSTEET

|

PA R T U R I T U O L I T

ODOTUKSET TÄYTTÄVÄ PARTURITUOLI Sakai Furniture Harold on reilunkokoinen, toimiva ja tyylikäs parturituoli lukittavalla nestepumpulla, kallistuvalla selkänojalla, säädettävällä niska- ja jalkatuella. Mukavat ja pehmeät istuinosat ja käsinojat kestävää ja helppohoitoista kalustearelaania. Ihastuttavat yksityiskohdat muotoilussa unohtamatta työergonomisuutta ja asiakasviihtyvyyttä. Nouseva jalkatuki. 112-148 cm

71 cm

50 cm 50 cm

6077 cm

106123 cm

# 899137B Harold

alk. 1290,Ostoerä 2 1 Kpl hinta 1290,- 1480,-

RAHTIVAPAA TOIMITUS Koskee aukeaman kalusteita.

KORKEALAATUINEN PARTURITUOLI Sakai Furniture Edgar parturituoli on jokaisen parturin unelma. Edgar parturituolissa on kaikki tarpeellinen mitä parturityöskentelyyn tarvitset. Siinä on otettu huomioon kaikki vaatimukset: ulkomuoto, toimivuus, kestävyys, ergonomisuus ja mukavuus. Kallistuva selkänoja ja säädettävät niska- ja jalkatuki. Nouseva jalkatuki.

69 cm

95-147 cm 49 cm

52 cm

5874 cm

104118 cm

# 899136B Edgar

alk. 1190,Ostoerä 2 1 Kpl hinta 1190,- 1380,-

HINTOIHIN LISÄTÄÄN ALV

341

15


KLASSINEN PARTURITUOLI Sakai Furniture William parturituolin selkänoja kallistuu 40 asteen kulmaan, samalla nousee jalkatuki. Säädettävä ja irrotettava niskatuki. Lukittava nestepumppu korkeussäädöllä. Klassisesti muotoiltu tuoli on tyylikäs ja siinä on mukava istua.

107-159 cm

68 cm

48 cm 52 cm

5367 cm

98112 cm

# 899135B William musta, valkoinen tikkaus # 899135BR William antiikinruskea, valkoinen tikkaus

alk. 990,Ostoerä 2 Kpl hinta 990,-

1 1290,-

RAHTIVAPAA TOIMITUS Koskee sivun kalusteita.

TYYLIKÄS PARTURITUOLI Sakai Furniture Lux parturituoli vastaa parturipalveluiden kasvavaan kysyntään ja soveltuu erinomaisesti myös parturi-kampaamoihin joissa tehdään kauneudenhoitopalveluita esim. ripsienpidennyksiä. Lux parturituoli täyttää odotukset hyvästä parturituolista. Tuolissa on lukittava korkeudensäätö ja säädettävä selkänoja, tarvittaessa aina makuuasentoon asti sekä säädettävä niskatuki. Jalkatuki ei nouse.

68 cm 50 cm 52 cm

5365 cm

95109 cm

# 899105 Lux

alk. 790,Ostoerä 2 Kpl hinta 790,-

342

ASIAKASPALVELU 0925 385 800 I hairmail.net

1 995,-


KALUSTEET

|

PA R T U R I T U O L I T

MONIPUOLINEN PARTURITUOLI Sakai Furniture Farao parturituoli houkuttelee istumaan ja rentoutumaan. Parturituolin selkänoja kallistuu 40° kulmaan. Farao parturituoli sopii säädettävän niskatuen ja selkänojan ansiosta sekä parturi-että ripsienpidennystuoliksi. Lukittava nestepumppu mahdollistaa säätämään optimaalisen työskentelykorkeuden. Istuinosan materiaali helppohoitoista likaahylkivää kalustearelaania. Jalkatuki ei nouse. 98-146 cm

68 cm

50 cm 50 cm

5770 cm

98111 cm

# 899118BB Farao

alk. 990,Ostoerä 2 Kpl hinta 990,-

RAHTIVAPAA TOIMITUS

1 1250,-

MODERNI PARTURITUOLI Ceriotti Kent parturituolin materiaalit ja työ on eurooppalaista laatua, ammattilaisten testaama. Tyylikkäät käsinojat, istuinosa likaa hylkivää helppohoitoista verhoilunahkaa. Kallistuva selkänoja, niska- ja jalkatuki antavat mukavan asennon asiakkaallesi parturitöissä ja esimerkiksi ripsienpidennyksessä. Parturituolin lukittavalla nestepumpulla saat säädettyä ergonomisen työskentelykorkeuden.

68 cm

104 cm

97 cm

# 899683 Kent

2080,-

HINTOIHIN LISÄTÄÄN ALV

343

15


//ASIAKASTUOLIT

RAHTIVAPAA TOIMITUS

Koskee aukeaman kalusteita.

TÄYDELLISEN TYYLIKÄS DESIGN Sakai Furniture Tulip asiakastuoli suorastaan kutsuu istumaan syliinsä, tästä ei istumamukavuus parane! Täydellisen tyylikäs muotoilu, tukeva rakenne ja laadukkaat materiaalit!

63 cm

66 cm 47 cm

50 cm

4562cm

83102 cm

# 899845 Tulip musta # 899485 Tulip harmaa

alk. 395,Ostoerä 3 Kpl hinta 395,-

2 1 475,- 545,-

AJATONTA TYYLIKKYYTTÄ Sakai Furniture Sofia asiakastuolissa on ergonomisen muotoilun ansiosta hyvä istua. Näyttävät kromiset kädensijat ja lukittava nestepumppu. Sofia on ajaton asiakastuoli, joka kestää muuttuvia trendejä, näyttäen aina yhtä tyylikkäältä.

57,5 cm

62 cm 48 cm

47 cm

5269 cm

88105 cm

# 899661B Sofia musta

alk. 395,Ostoerä 3 Kpl hinta 395,-

344

ASIAKASPALVELU 0925 385 800 I hairmail.net

2 1 475,- 545,-


KALUSTEET

|

ASIAKASTUOLIT

RETROHENKISTÄ LUXUSTA Sakai Furniture Luxory asiakastuolin muhkea neliskanttinen muotoilu palvelee kaikenkokoisia asiakkaitasi. Nojatuolimaisessa asiakastuolissa on erityisen mukava istua. Työskentelyäsi helpottaa lukittava nestepumppu. 66 cm

58 cm 47 cm

50 cm

47,562cm

79 -94 cm

# 899114AB Luxory antiikin ruskea # 899114 Luxory sileä musta

alk. 475,Ostoerä 3 Kpl hinta 475,-

2 1 545,- 595,-

MONIPUOLINEN ASIAKASTUOLI KALLISTUKSELLA Sakai Furniture Luxory Deluxe asiakastuolissa on niskatuki ja selkänojan kallistus. Luxory tuolissa voit tehdä turvallisesti meikit sekä ripset ja kulmat ja parranmuotoilut. Miellyttävää kun asiakkaasi saa istua koko käsittelyn samalla tuolilla. Luxory Deluxe tuolissa sinun ei tarvitse tinkiä tyylikkyydestä, saat kaiken tarvittavan ja lisäksi upean ulkonäön! 66 cm

58 cm 47 cm

50 cm

47,562cm

93109 cm

# 899146AB Luxory deluxe antiikin ruskea # 899146B Luxory deluxe musta

alk. 495,Ostoerä 3 Kpl hinta 495,-

2 1 595,- 645,-

TUOLI PIENEMPIINKIN TILOIHIN Sakai Furniture Kate asiakastuolin pehmeän kaunis muotoilu houkuttelee asiakkaasi istuutumaan. Asiakkaasi saa hyvän istuma-asennon tilavassa tuolissa. Asiakastuolin ulkomitat ovat kompaktit joten Kate sopii hyvin myös pienempiin liiketiloihin. Hydraulinen matalalle laskeutuva pumppu. Saatavana myös odotustilantuolina. Tilaa s. 359. 65 cm

68 cm 49 cm

46 cm

4258 cm

8393 cm

# 899144 Katie musta # 899144RW Katie rosegold

alk. 475,Ostoerä 3 Kpl hinta 475,-

2 1 545,- 595,-

HINTOIHIN LISÄTÄÄN ALV

345

15


MONIKÄYTTÖINEN ASIAKASTUOLI 3 IN 1 Ceriotti Leidy Superior asiakastuoli on todellinen monikäyttötuoli! Voit käyttää sitä kampaamo-, kauneudenhoito- ja parturituolina. Leidy Superiorissa yhdistyvät kaikki vaadittavat ominaisuudet: toimivuus, käyttömukavuus ja upea ulkomuoto. Monipuoliset säätömahdollisuudet: kallistuva selkänoja, niska- ja jalkatuen säätö. Helppohoitoista, likaa hylkivää ja kestävää kalustearelaania. Lukittava nestepumppu ja tukeva rakenne. Äärimmäisen mukava tuoli sekä asiakkaillesi että sinulle. 73 cm

78 -148 cm 49 cm

43 cm

4865 cm

# 899795B Leidy superior

1720,-

Niskatuen saat taitettua kokonaan tuolin taakse.

TYYLIÄ JA TOIMIVUUTTA Ceriotti Martina asiakastuolin on muotoilultaan ja toimivuudeltaan täydellisen valinta. Asiakastuolin pyöreämmän muotoilun ansiosta pääset kätevästi liikkumaan tuolin ympärillä myös työtuolissa istuen. Klassinen design ja tyylikäs laippajalka.

60 cm

62 cm 45 cm

49 cm

4457 cm

# 899577 Martina ruskea

346

ASIAKASPALVELU 0925 385 800 I hairmail.net

651,-


KALUSTEET

|

ASIAKASTUOLIT

UPEAA MUOTOILUA JA ASIAKASYSTÄVÄLLINEN! Nelson Mobilier Isoka asiakastuoli on ilo silmille. Muotoilu on erityisen asiakasystävällinen, tuolissa viihtyvät kaikenkokoiset asiakkaat. Lukittava nestepumppu.

63 cm

61 cm 48 cm

50 cm

4862cm

8498 cm

640,-

# 899948B Isoka

SUOSITTU ASIAKASTUOLI Nelson Mobilier Yering asiakastuoli on Hairmailin myydyin Nelson Mobiler asiakastuoli. Klassinen muotoilu. Istuinosa on helppohoitoista ja likaa hylkivää kalustearelaania. Kädensijat mattapintaista alumiinia. Matala lukittava nestepumppu.

62 cm

62 cm 60 cm

50 cm

4456 cm

# 899613 Yering punainen

8294 cm

540,-

HINTOIHIN LISÄTÄÄN ALV

347

15


//PESUPAIKAT

RAHTIVAPAA TOIMITUS

Koskee aukeaman kalusteita.

HUIPPUTYYLIKÄS PESUPAIKKA ON MUKAVA ISTUA Sakai Furniture Tulip pesupaikka on täydellinen pari Tulip asiakastuolille. Pesupaikan muotoilu on trendikäs ja silti ajaton. Muotoillussa istuimessa asiakkaasi saa erityisen hyvän istuma-asennon. Keraaminen, kallistuva ja syvä allas on sinulle ergonominen. Huippulaatua huokeaan hintaan. Valitse joko musta tai valkoinen allas.

120 cm

60 cm + 4 cm - 7 cm 8798 cm

46 cm 47 cm

44 cm

# 899100B Tulip musta sileä # 899100SW Tulip harmaanruskea

890,-

SÄÄDETTÄVÄ JALKATUKI LISÄÄ ASIAKASMUKAVUUTTA Sakai Furniture Sofia pesupaikassa on ergonomisen muotoilun ja säädettävän jalkatuen ansiosta hyvä istua. Näyttävät kromiset kädensijat. Tilava ja kallistuva keraaminen allas. Materiaalina vettä ja likaa hylkivää kalustearelaani. Erityisen hyvä hinta-laatu suhde. Allas: musta tai valkoinen

61 cm

126-156

+ 8 cm - 5 cm 95 cm

49 cm 50 cm

45 cm

# 899200B Sofia

348

ASIAKASPALVELU 0925 385 800 I hairmail.net

890,-


KALUSTEET

|

P E S U PA I K AT

KAMPAAMON KAUNOTAR Sakai Furniture Luxor pesupaikan selkänoja on anatomisesti muotoiltu, joten asiakkaasi saa erityisen hyvän asennon. Ergonominen pesupaikka on ihanteellinen myös lyhyitä kampaajia ajatellen. Kallistuvan keraamisen altaan voit valita joko mustana tai valkoisena. Tyylikkäät krominväriset jalat. Luxor pesupaikan näyttävä ulkonäkö tuo liikkeeseesi luksusta. Valitse joko musta tai valkoinen allas.

65 cm

128 cm

+2 cm -8 cm 92 cm

44 cm 50 cm

38 cm

# 899102BL Luxor musta

1269,-

PESUPAIKKA JALKATUELLA Sakai Furniture Luxor pesupaikan selkänoja on anatomisesti muotoiltu, joten asiakkaasi saa erityisen hyvän asennon. Mekaanisesti ylös nostettava jalkatuki täydentää nautinnollisen hemmotteluhetken. Luxor pesupaikassa viihtyvät kaiken kokoiset. Kallistuva keraaminen allas ja tyylikkäät krominväriset jalat. Valitse joko musta tai valkoinen allas.

65 cm

128-168 cm

+2 cm -8 cm 100 cm

44 cm 50 cm

45 cm

# 899132BL Luxor jalkatuella musta

1369,-

HINTOIHIN LISÄTÄÄN ALV

349

15


SÄHKÖISESTI SÄÄDETTÄVÄ KORKEUS PARANTAA TYÖERGONOMIAA Ceriotti Alzami pesupaikka on ainutlaatuinen innovaatio. Voit säätää pesupaikan korkeuden sähköisesti nappia painamalla juuri sinulle sopivalle korkeudelle. Koko pesupaikka nousee ja laskee toiveidesi mukaan. Tilava ja kallistuva allas helpottaa työskentelyä entisestään. Alzamin avulla voit huolehtia työergonomiastasi ennen näkemättömällä tavalla. Investoi hyvinvointiisi ja huolehdi oikeasta työskentelyasennostasi. Asiakkaasi istumamukavuutta voit parantaa säätämällä sähköistä jalkatukea. • Allas: musta tai valkoinen. • Verhoiluväri: valitse yli 40 vaihtoehdosta.

126-154 cm 68 cm + 4 cm - 6 cm 85- cm 112 cm

46 cm 50 cm

3662 cm

# 899563 Alzami

Alzami pesupaikka ylimmällä korkeudella.

Alzami pesupaikka alimmalla korkeudella.

350

ASIAKASPALVELU 0925 385 800 I hairmail.net

2950,-


KALUSTEET

|

P E S U PA I K AT

MODERNI PESUPAIKKA SÄÄDETTÄVÄLLÄ JALKATUELLA Ceriotti Novi Longue on huippulaadukas pesupaikka. Pesupaikassa yhdistyy tyylikkäät materiaalit ja näyttävä muotoilu, toimivuus ja mukavuus. Ergonominen, kallistuva ja tilava allas. Selkänoja ja säädettävä jalkatuki korkealaatuista vettä hylkivää verhoilua. Allaskaapin hyllyissä on reilusti tilaa pesupaikalla tarvittaville tuotteille ja tarvikkeille. Sähköinen jalkatuki. • Allas: musta tai valkoinen. • Verhoiluväri: valitse yli 40 vaihtoehdosta.

155-187 cm 75,5 cm

103 cm

46 cm 52 cm

2355,-

# 899564 Novi longue

TYYLIKÄS DESIGN Nelson Mobilier Topwash on elegantti pesupaikka ja sopii selkeiden linjojen ansiosta moneen tyyliin. Tilava ja ergonominen kallistuva allas. Hyvin muotoiltu pesupaikka on miellyttävä asiakkaan istua. Topwash on oikea valinta kun et kaipaa lisäominaisuuksia mutta haluat satsata laatuun. • Allas: musta tai valkoinen. • Verhoiluväri: valitse 15 vaihtoehdosta.

61 cm

93 cm

139 cm

46 cm 49 cm

46 cm

# 894468 Topwash

1490,-

HINTOIHIN LISÄTÄÄN ALV

351

15


PESUPAIKKA PIENEEN TILAAN Nelson Mobilier Stylwash Yering DA pesupaikka on kooltaan ihanteellinen silloin kuin tilaa on rajoitetusti ja se halutaan käyttää tehokkaasti höydyksi. Liukuva selkänoja. istuinosan materiaali helppohoitoista likaa hylkivää verhoilunahkaa. Mattapintaiset alumiiniset tukevat käsinojat. Syvä, kallistuva ja ergonominen keraaminen allas, jossa peset helposti myös pitkät hiukset. Allas: musta tai valkoinen. Verhoiluväri: valitse 15 vaihtoehdosta.

105 cm

58 cm + 2 cm - 6 cm

46 cm

94 cm

49 cm

45 cm

1380,-

# 894472 Stylwash yering da

TOLPPAPESUPAIKKA SÄÄSTÄÄ TILAA Contura Swing Plus 1000 nivelpesupaikka saksalaista laatua. Tilaa säästävä nivelpesutolppa on kätevä ratkaisu pienempään kampaamoon tai rajattuun tilaan. Tolppapesupaikka on helppo kääntää asiakastuolin viereen eikä asiakkaan tarvitse liikkua. Erinomainen erityisesti vanhuksille.Kestävästä alumiinista valmistettu jalka ja keraaminen allas. Jalka, nivelet ja kallistuva allas kääntyvät ympäri 360° sekä yhdessä että jokainen erikseen. Tämä mahdollistaa monenlaisia työskentelykorkeuksia ja -etäisyyksiä.

48-121 cm 58 cm

48 cm 19 cm +3,5 -3,5

104 cm

# 899709 Contura swing plus 1000

352

ASIAKASPALVELU 0925 385 800 I hairmail.net

2900,-


KALUSTEET

|

P E S U PA I K AT

// Hierovat pesupaikat EROTU EDUKSESI HIEROVALLA PESUPAIKALLA Nelson Mobilier Gowash Shiatsu pesupaikka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja on varustettu parhailla ominaisuuksilla. Sähköisesti säädettävä jalkatuki ja hierontaominaisuus hartioista jalkoihin antaa asiakkaasi mahdollisuuden rentoutua täydellisesti pesun ja hoitohetken aikana. Ergonominen, kallistuva ja tilava allas. Shiatsu pesupaikan hankinta on turvallista, saat vesiosille 3 vuoden ja rungolle 2 vuoden takuun. Shiatsupesupaikka on hyvä syy asiakkaalle palata aina uudelleen! Allas: musta tai valkoinen. Verhoiluväri: valitse 15 vaihtoehdosta.

130-155 cm 68 cm + 4 cm - 4 cm 96 cm

45 cm 54 cm

48 cm

# 894458 Gowash shiatsu

2790,-

HIERONTAOMINAISUUS ON LISÄARVO ASIAKKAALLESI Nelson Mobilier Smart Wash Shiatsu pesupaikka tarjoa asiakkaallesi hemmottelua ja nautinnollista pesuhetkiä shiatsuhieronnalla. Smart Wash shiatsu pesupaikka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Sähköisesti säädettävä jalkatuki ja hierontaominaisuus hartioista jalkoihin. Ergonominen, kallistuva ja erityisen tilava neliskulmainen allas. Shiatsu pesupaikan hankinta on turvallista, saat vesiosille 3 vuoden ja rungolle 2 vuoden takuun. Shiatsuhieronnasta voit nauttia itsekin työpäivän päätteeksi. Allas: musta tai valkoinen. Verhoiluväri: valitse 15 vaihtoehdosta.

130-155 cm 68 cm + 2 cm - 4 cm 94 cm

46 cm 52 cm

47 cm

# 899444BW Smart wash shiatsu

2900,-

HINTOIHIN LISÄTÄÄN ALV

353

15


//ASIAKASPAIKAT SUOMESSA VALMISTETTU ASIAKASPAIKKA

by

Sakai Furniture by Saksman malliston Gaston asiakaspaikat on huolella suunniteltu kampaajan työn erityisvaatimukset huomioon ottaen. Gaston asiakaspaikat on suunniteltu ja valmistettu Suomessa korkealaatuisista materiaaleista. Valitsemalla Gastonin tuet Suomalaista työtä. Kaikissa Gaston malleissa on pelin edessä on taso ja alaosassa kiinteä jalkatuki. Kahdessa mallissa on ulosvedettävä föönipidike, joka on näppärä työntää hyllyn sisälle. Näin fööni on suojassa kolhuilta ja yleisilme säilyy siistinä.

SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄ 1-PUOLINEN ASIAKASPAIKKA

1-PUOLINEN ASIAKASPAIKKA HYLLYLLÄ

2-PUOLINEN KESKILATTIA ASIAKASPAIKKA HYLLYLLÄ

• molemmilla sivuilla 2 hyllyä

• molemmilla sivuilla 2 hyllyä

• oikealla puolella ulosvedettävä föönipidike

• molemmilla puolilla ulosvedettävät föönipidikkeet

• ei tarvitse seinään kiinnitystä

97 cm

22 cm

197 cm

# 899665B Gaston asiakaspaikka

354

97 cm

20 cm

197 cm

595,-

197 cm

20 cm

# 899664B Gaston 1-puolinen asiakaspaikka

63,5 cm

97 cm

43,5 cm

645,-

ASIAKASPALVELU 0925 385 800 I hairmail.net

# 899663B Gaston tupla-asiakaspaikka

20 cm

690,-


KALUSTEET

|

A S I A K A S PA I K AT

LUKSUSTA JA TYYLIÄ PIENEENKIN TILAAN

MONIPUOLINEN ASIAKASPAIKKA TUPLANA

Ceriotti Stylo asiakaspaikka on tyylikäs ratkaisu kampaamoosi. Peili on seinään kiinnitettävä. Stylossa on taso, hylly, jalkatuki ja fööniteline. Kosteutta kestävä lasikuitu rakenne ja laminoitu puinen työtaso. Galvanoitu jalkatuki on kuraa ja kosteutta kestävä. Saatavana mustana ja valkoisena.

Ceriotti Stylo tupla-asiakaspaikka on tehokas ratkaisu kampaamoosi. Asiakaspaikan ympäri on tasoja kahdessa kerroksessa, joten säilytystilaa on enemmän kuin riittävästi. Stylossa on 2 kiinteää föönitelinettä ja jalkatuki molemmilla puolilla. Kosteutta kestävä lasikuitu rakenne ja laminoitu puinen työtaso. Galvanoitu jalkatuki on kosteutta ja kuraa kestävä. Saatavana mustana ja valkoisena.

73,5 cm

28 cm

99,5 cm

200 cm

# 899488 Stylo

84 cm

168 cm

566,-

# 899487

HINTOIHIN LISÄTÄÄN ALV

Stylo tupla

1131,355

15


PEILI JA HYLLYKKÖ KIINNITETÄÄN ERIKSEEN ANTAA VAPAUTTA SIJOITUKSEEN

KRUUNAA LIIKKEESI UPEALLA ASIAKASPAIKALLA

Ceriotti Koby Mirror asiakaspaikan peili ja avohyllykkö kiinnitetään seinään, joten ne eivät vie lattiatilaa. Tämä on erityisen hyvä ominaisuus pienissä liiketiloissa kun halutaan säilyttää avaruus. Peili ja hylly ovat erilliset, joten voit kiinnittää ne haluamallesi etäisyydelle. Kobyssa on kestävät materiaalit, tyylikäs muotoilu ja paljon säilytystilaa. Jalkatuki erikseen ostettavissa. 80 cm

Miami asiakaspaikka isolla näyttävällä peilillä. Äärettömän tyylikäs ja personaalinen sisustuselementti, joka sopii kaikkien kalustetyylien kanssa. Seinään kiinnitettävä.

39 cm

90 cm

50cm 200 cm

# 899486 Koby mirror

356

11 cm

190 cm

170 cm

898,-

# 899002 Miami

ASIAKASPALVELU 0925 385 800 I hairmail.net

890,-


KALUSTEET

|

A S I A K A S PA I K AT

ASIAKASPAIKKA SEINÄN VIEREEN

TUPLA-ASIAKASPAIKKA KESKILATTIALLE

Sissi asiakaspaikka on tyylikäs ratkaisu kampaamoosi. 1-paikkaista asiakaspaikkaa ei tarvitse kiinnittää seinään. Mukana kiinteä fööniteline ja jalkatuki. Laatikkoon mahtuvat pienet tarpeelliset tarvikkeet. Sissi asiakaspaikka sopii moneen tilaan.

Sissi tupla-asiakaspaikka soveltuu hyvin keskilattialle. Mukana 2 kiinteää föönitelinettä ja jalkatukea. Molemmin puolin laatikot, joihin mahtuvat tarpeelliset tarvikkeet.

82 cm

25 cm

178 cm

82 cm

RAHTIVAPAA TOIMITUS

49 cm

178 cm

Koskee sivun kalusteita.

# 899872B SIssi musta puu # 899872W Sissi kuultovalkoinen

595,-

# 899900B Sissi tupla musta puu # 899002W Sissi tupla kuultovalkoinen

HINTOIHIN LISÄTÄÄN ALV

969,-

357

15


//ODOTUSTILA PARTURIN NÄYTTÄVIMMÄT ODOTUSTILANKALUSTEET Maskuliinisen Sakai Furniture Rupert odotustilan tuolin ja sohvan avulla sisustat miehekkään odotustilan jossa asiakkaasi todella viihtyvät. Sekä tuolissa että sohvassa on erittäin mukava istua. Istuinosa ja selkänoja pitävät hyvin muotonsa ja antavat napakan istumamukavuuden. Rupert on verhoiltu kalustearelaanilla, joka on hyvin kulutusta kestävää ja helppohoitoista. Kromatut metallijalat.

68 cm

96 cm

50 cm

50 cm

44 cm

79 cm

# 899163B Rupert tuoli musta

alk. 495,Ostoerä 3 Kpl hinta 495,-

2 1 545,- 595,-

RAHTIVAPAA TOIMITUS

Koskee sivun kalusteita.

68 cm

158 cm

50 cm

118 cm

44 cm

# 899162B Rupert sohva musta

358

ASIAKASPALVELU 0925 385 800 I hairmail.net

79 cm

1390,-


KALUSTEET

|

ODOTUSTILA

NÄYTTÄVÄ ODOTUSTILAN TUOLI Sakai Furniture Charlene on näyttävä tuoli odotustilaan. Yksinäänkin toimii sisutuksen helmenä mutta erityisen näyttävä ryhmänä luoden tyylikkään kokonaisuuden. Kestävä ja helppohoitoinen kalustearelaaniverhoilu. Ulkopuoli lasikuitua. Tuolissa on kauneutensa lisäksi myös miellyttävä istua. Kromattu pyörivä laippajalka.

65 cm

60 cm 50 cm

46 cm

49 cm

78 cm

# 899164 Charlene odotustilan tuoli

alk. 295,Ostoerä 3 Kpl hinta 295,-

2 1 345,- 395,-

KOMPAKTI TUOLI ODOTUSTILAAN Sakai Furniture Kate odotustilantuolin pehmeän kaunis muotoilu houkuttelee asiakkaasi istuutumaan. Asiakkaasi saa hyvän istumaasennon tilavassa tuolissa. Kompaktikokoinen Kate sopii hyvin myös pienempiin liiketiloihin. Helppohoitoiset ja laadukkaat materiaalit.

69 cm

60 cm 49 cm

45 cm

40 cm

78 cm

# 899145B Kate odotustilan tuoli musta # 899145RW Kate odotustilantuoli rosegold

alk. 295,Ostoerä 3 Kpl hinta 295,-

2 1 345,- 395,-

HINTOIHIN LISÄTÄÄN ALV

359

15


HURMAANNU HIENOSTA SOHVASTA Sakai Furniture Lux sohva on täydellinen katseenvangitsija iikkeesi odotustilaan. Koska käsinojat eivät vie tilaa, Lux sohvalle mahtuu kolme istumaan tilavasti. Materiaalina helposti puhdistettava ja napakka kalustearelaani. Lux sohvalla on mukava odottaa hemmotteluun pääsyä.

52 cm

169 cm

46 cm

45 cm

72 cm

595,-

# 899156B Lux

RAHTIVAPAA TOIMITUS Koskee sivun kalusteita.

TYYLIKKÄÄN LINJAKAS MUOTOKIELI Sakai Furniture Cadillac sohvassa on erittäin mukava istua ja siitä on helppo nousta. Cadillac sohva sopii erinomaisesti odotustiloihin. Kevytrakenteinen ja tukeva sohva, josta nautit monta vuotta. Sen muotoilu, väri ja koko soveltuvat helposti kaikkiin sisustuksiin. Kulutuksenkestävä ja helppohoitoinen kalustearelaaniverhoilu. Tyylikkäät metalliset jalat. Reilun korkeusvaran ansiosta sohvan alta siivoaminen onnistuu vaivatta.

62 cm

153 cm

47 cm

44 cm

# 899158 Cadillac sohva musta

360

ASIAKASPALVELU 0925 385 800 I hairmail.net

74 cm

790,-


KALUSTEET

|

ODOTUSTILA

TILAA TUOTTEILLE JA TARVIKKEILLE Nelson Mobilier iSmart vastaanottotiskin saat kolmessa koossa: Maxi, Medium ja Mini. iSmart tiskissä on paljon säilytystilaa; avohyllyt sekä lukittava laatikko. Etuosa on saatavana mustalla tai valkoisella pleksillä. Maxi iSmartin etupaneelin voit valita joko oikealle puolelle, vasemmalle tai keskelle.

53,2 cm

150 cm

105 cm

1410,-

# 899638 Ismart p max

53,2 cm

100 cm

105 cm

990,-

# 899639 Ismart p medium

53,2 cm

80 cm

105 cm

# 899369 Ismart p mini

930,-

HINTOIHIN LISÄTÄÄN ALV

361

15


TOIMIVAT TISKIT KAHDESSA KOOSSA Franz vastaanottotiskiä on kahdessa koossa, joten tee valintasi liiketilan koko huomioon ottaen. Tiskin etuosan pöydälle voit sijoittaa korttimaksupäätteen ja jälleenmyyntituotteita. Molemmissa tiskeissä on samat toiminnot eri koossa: hyvät säilytystilat, lukittava kaappi sekä liukuva näppäintaso.

78 cm 122 cm

83,5 cm

23 cm

102,5 cm

# 899828B Franz musta puu # 899828W Franz kuultovalkoinen

RAHTIVAPAA TOIMITUS

895,-

Koskee sivun kalusteita.

60 cm 80 cm

83,5 cm

# 899888B Franz mini musta puu # 899888W Franz mini kuultovalkoinen

362

20 cm

102 cm

775,-

ASIAKASPALVELU 0925 385 800 I hairmail.net


KALUSTEET

|

ODOTUSTILA

TILAVA TISKI KAAREVALLA MUOTOILULLA Ceriotti Amyra on toimiva ja tyylikäs moderni vastaanottotiski. Hieman kaarevan muotonsa ansiosta mahtuu kompaktiin tilaan ja on silti tarpeeksi tilava. Lasikuitu runko on käytössä kestävä. Korotettu tiskinosa on lasia. Alempi tiski puulaminaattia. Tiskin takana 2 hyllyä ja lukittava laatikko.

66 cm

140 cm

46 cm

87 cm

105 cm

# 899484 Amyra valkoinen

1280,-

# 899484B Amyra musta

RANSKALAISTA HUIPPULAATUA VAATIVAAN MAKUUN Nelson Mobilier Silver vastaanottotiski on tyylikäs ja kaunis tilanjakaja joka kruunaa liikkeesi. Vastaanottotiskin valkoisen etuosan saa halutessaan valaistua. Takaosan hyllyihin ja lukittavaan laatikkoon mahtuvat tärkeimmät tarvikkeet käden ulottuville. Näyttävä sisääntulo nostaa yrityksesi profiilia.

60 cm

150 cm

40 cm

90 cm

# 899947 Silver

106 cm

1880,-

HINTOIHIN LISÄTÄÄN ALV

363

15


VASTAANOTTOTISKI KOTIMAISTA LAATUA Sakai Furniture by Saksmanin valmistama Belle vastaanottotiski on valmistettu Suomessa. Kaksi kokovaihtoehtoa; normaalilevyinen Belle ja Belle mini joka menee kompaktiin tilaan. Sekä Bellessä että Belle minissä on samat ominaisuudet: näyttävä muotoilu, jossa kaikki yksityiskohdat on suunniteltu tarkasti. Belle vastaanottotiski on sekä tyylikäs ja kaunis että toimiva ja kestävä. Kiinteät tasot ja yksi ulosvedettävä näppäintaso, paikka kaapeliläpiviennille (Ø 7cm) ja lukittava laatikko. Etupaneeli on läpinäkyvää pleksiä.

110 cm

56,6 cm 54 cm

103,5 cm

112,5 cm

1350,-

# 899666B Belle musta

80,5 cm

56,6 cm 54 cm

103,5 cm

# 899667B Belle mini musta

112,5 cm

1125,-

by

364

ASIAKASPALVELU 0925 385 800 I hairmail.net


KALUSTEET

|

E S I L L E PA N O

// Esillepano Esillepano on ensiarvoisen tärkeää jälleenmyynnissä. Seinän viereen sijoitettavat urapaneelihyllyt eivät vie paljoa tilaa mutta takaavat hyvän huomioarvon tuotteillesi. Pyöreä hylly on näyttävä sisustuselementti vaikka keskellä liiketilaa. Pidä hyllyt täysinä ja houkuttelevina sekä hinnat selkeästi näkyvillä.

NÄYTTÄVÄLLÄ JÄLLEENMYYNTIHYLLYLLÄ TUOTEMYYNTI KASVUUN Sakai Furniture by Saksmanin valmistamasta kotimaisesta Otello urapaneelihyllystä löytyy kaksi leveyttä. Hyllyssä on puurunko ja tukevat jalat. Esillepanohyllyssä on lasihyllyt ja ripustuspiikit joihin saat jälleenmyyntituotteesi kauniisti ja näyttävästi esille. Lasihyllyjen ja piikkien paikat voit sijoittaa toiveesi mukaan. Uurrokset ovat hyllyssä 9 cm välein. Kromatut uurrokset antavat tummalle hyllylle näyttävyyttä. Urapaneelihylly on suunniteltu erityisesti kampaamokäyttöön. Otello urapaneelihylly, kapea • 3 lasihyllyä

Otello urapaneelihylly, leveä • 6 lasihyllyä

• 18 ripustuspiikkiä

• 36 ripustuspiikkiä

PYÖREÄSSÄ HYLLYKÖSSÄ TUOTTEET OVAT NÄYTTÄVÄSTI ESILLÄ Albali jälleenmyyntihyllykkö on Sakai Furniture by Saksmanin valmistama. Pyörillä varustettu hyllykkö on helppo siirtää paikasta toiseen. Näyttävään telineeseen mahtuvat hyvin 1000 ml pakkauksetkin, hyllyväli 40 cm. Laadukas ja kestävä hyllykkö on valmistettu puusta ja se on kotimaista laatutyötä. Hyllyssä on muovireunukset. Päällä on pidike A4 pleksille (sisältyy hyllyyn) johon saat laitettua mainosmateriaalin näyttävästi esille. Kuvan KayPro tuotteet ostettavissa erikseen.

55 cm 59 cm

118 cm

39,5 cm

118 cm

118 cm

149 cm

# 107167 Otello urapaneeli kapea

695,-

39,5 cm

206 cm

149 cm

# 107166 Otello urapaneeli leveä

995,-

135 cm

590,-

# 107162 Albali jälleenmyyntihyllykkö

by

HINTOIHIN LISÄTÄÄN ALV

365

15


//hoitotuolit MONIPUOLISET SÄÄTÖMAHDOLLISUUDET Tarse kauneudenhoitotuoli soveltuu kaikkiin hoitokäsittelyihin päästä varpaisiin. Tukeva rakenne turvaa työskentelyn ja takaa asiakkaan mukavuuden. 5 moottoria: säädettävissä korkeus, selkänojan ja istuinosan kallistus, irrotettavat käsinojat ja erikseen säädettävät jalkatuet. 3 moottoria: säädettävissä korkeus, selkänojan ja istuinosan kallistus. Jalkatuet ovat säädettävissä erikseen manuaalisesti kaasupumpulla.

82 cm

180-202 cm 55 cm

5689 cm

146180 cm

2490,2190,-

# 758223 Tarse 5 moottoria # 758233 Tarse 3 moottoria

RAHTIVAPAA TOIMITUS

Tarse 3 moottoria

LUKSUSTA JALKAHOITOIHIN Caln Foot Spa jalkahoitotuolissa asiakkaasi kokee ylellistä hemmottelua. Selkänojassa shiatsuhieronta ja istuimessa ilmapaine-hieronta. Varustettu kahdella moottorilla, joilla ohjaat selkänojan kaltevuuden ja istuimen eteen-takaisin siirrot. Whirlpool jalkakylpyallas ja suihku sekä korkeussäädettävä pehmustettu jalkatuki. Kääntyvät käsinojat helpottavat istuutumista ja nousua. Käsinojissa on irrotettava manikyyrikulho. Mukavuutta lisäävät vakiovarusteena olevat MP3-soitin sekä muistikorttija USB-liitännät. Laadukas, vettä ja likaa hylkivä verhoilu. Caln Foot Spa on todellinen hoitolan helmi. Siinä asiakas voi nauttia koko jalkahoitoprosessin yhdeltä istumalta. 85 cm

150 cm

130 cm

# 758130 Cain foot spa

366

allas 13 l

3140,-

ASIAKASPALVELU 0925 385 800 I hairmail.net


KALUSTEET

| HOITOTUOLIT

VANKKA JALKAHOITOTUOLI Extens jalkahoitotuoli on rakenteeltaan erittäin vakaa. Yksi moottori ohjaa korkeutta. Jalkatuet erikseen säädettävissä. Selkänojan saa kallistettua lähes makuuasentoon. Irrotettava niskatukityyny. Saumaton verhoilu on helppo puhdistaa ja pitää puhtaana. Jalkatuen kulma 0-85 astetta.

74,5 cm

181-196 cm 52 cm

6078 cm

140158 cm

990,-

# 758221 Extens

MONIPUOLISESTI SÄÄDETTÄVISSÄ Sol hydraulinen hoitotuoli. Täysin pyörivällä ja vakaalla kromijalalla varustettu hoitotuoli. Korkeus on säädettävissä hydraulipumpulla. Erikseen säädettävät selkänoja ja jalkatuen kulmat ja pituus. Saumaton verhoilu laadukkaasta helposti puhdistettavasta materiaalista. Irrotettava niskatyyny. Jalkatuen kulma 0-85 astetta.

74,5 cm

175-189 cm 52 cm

5667 cm

# 758256 sol

130141 cm

749,-

HINTOIHIN LISÄTÄÄN ALV

367

15


KAUNEUDENHOITOTUOLI YHTENÄISELLÄ JALKAOSALLA Palt kauneudenhoitotuoli on vankka ja varma. 3-osainen hoitotuoli taittuu jalka- ja selkäosasta sekä on varustettu hydraulisella nostopumpulla. Irrotettavat käsinojat. Hengittävä tyyny. Helposti puhtaana pidettävä materiaali.

84 cm

185 cm 52 cm

5675 cm

130148 cm

790,-

# 758222 Palt

MOOTTOROITU HOITOPÖYTÄ Sphen hoitopöytä on monipuolisten säätöjen ansiosta monikäyttöinen. Voit käyttää sitä niin kauneudenhoitokäsittelyihin ja hierontaan kuin fysioterapeuttisiin hoitoihin. Kolme moottoria: säädettävissä ovat korkeus, selkänojan asento sekä keskimoduulin asento. Näiden ansiosta saat pöydän täysin makuuasentoon sekä istuma-asentoon. Käsinojat ovat irrotettavissa sekä säädettävissä moneen asentoon.

85 cm

197 cm 52 cm

5386 cm

# 758132 Sphen

368

123156 cm

1690,-

ASIAKASPALVELU 0925 385 800 I hairmail.net


KALUSTEET

|

M A N I K Y Y R I P Ö Y D ÄT

//Manikyyripöydät Tilaa kynsilaitteet s. 190

MANIKYYRIPÖYTÄ IMULAITTEELLA Näyttävä ja käytännöllinen Mirella manikyyripöytä. Moderni, suoralinjainen malli. Tukeva työtaso kestopinnoitteella. Kynsipölynimuri ja pehmustettu asiakkaan rannetuki. Kantava 5-osainen laatikosto, jossa on yksi lukollinen laatikko. Alla lukittavat pyörät. Mirella kynsipöydän tilavissa laatikoissa säilytät tarvikkeesi hyvässä järjestyksessä.

120 cm

56,5 cm

76,5 cm

479,-

# 759665 Mirella

RAHTIVAPAA TOIMITUS

Koskee sivun kalusteita.

TAITETTAVA KYNSIPÖYTÄ KULKEE HELPOSTI MUKANA Kokoontaitettava kynsipöytä Palmar. Käsienhoitopöytä sisältää tyynyn ja on varustettu imurilla. Pöytä on helposti siirrettävä ja kannettava. Painoa vain 10 kg. Paras valinta liikkuville kynsiteknikoille.

100 cm

40 cm

80 cm

# 759666 Palmar

290,-

HINTOIHIN LISÄTÄÄN ALV

369

15


YLEISET MYYNTI- JA TOIMITUSEHDOT 1. Soveltamisala Näitä myynti- ja toimitusehtoja sovelletaan Hairmail Oy:n (jäljempänä myyjä) ja sen asiakkaiden (jäljempänä ostaja) väliseen kaupankäyntiin, elleivät osapuolet toisin ole kirjallisesti sopineet. Molemmat osapuolet sitoutuvat noudattamaan tilauksen tekohetkellä voimassa olevia ehtoja. Laskutusasiakkaina voivat olla hius- ja kauneusalalla toimivat yritykset, yhteisöt ja yhdistykset, joilla on voimassa oleva y-tunnus. Myyjä pidättää itsellään oikeuden tarkistaa ostajan luottokelpoisuus ennen tavaran toimitusta. Asiakkaan perustiedot rekisteröidään myyjän asiakasrekisteriin. Ostajan alhaisen luottokelpoisuuden johdosta on ostajalla mahdollisuus tuotteiden tilaamiseen etukäteismaksulla tai tietyin rajoituksin postiennakolla. Nämä myynti- ja toimitusehdot korvaavat kaikki aikaisemmat myynti- ja toimitusehdot. 2. Kaupan päättäminen 2.1 Tarjous Myyjän tarjous on voimassa tarjouksessa mainitun ajan. Mikäli voimassaoloaikaa ei ole mainittu, on se 14 päivää tarjouksen päiväyksestä. 2.2 Sopimuksen syntyminen / tilaus Tarjouspohjaisessa kaupassa sopimus syntyy, kun ostaja on ilmoittanut hyväksyvänsä myyjän tarjouksen. Ostajan tilauksen poiketessa myyjän tarjouksesta, kaupan katsotaan syntyneen myyjän tarjouksenmukaisin ehdoin, ellei myyjä ole kirjallisesti muuta vahvistanut. Muussa tapauksessa kauppa syntyy, kun ostaja hyväksymällä nämä ehdot tekee tilauksensa myyjälle puhelimitse, faxitse, sähköpostitse, nettikauppaan tai noutomyymälään. 3. Myyjän velvollisuudet 3.1 Toimitusaika Varastoitavien tuotteiden tilaus pyritään luovuttamaan rahtiliikkeelle kahden (2) arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Ostajan antamien ohjeiden mukaisesti valmistetuilla tai varastovalikoimanmulkopuolelta ostajan pyynnöstä tilattujen tuotteiden toimitusaikamvahvistetaan tilauksen yhteydessä erikseen. 3.2 Toimitusehdot Ellei toisin ole kirjallisesti sovittu, myyjä toimittaa tuotteet ostajalle myyjän rahdilla. Tuotteet ovat myös asiakkaan niin halutessaan noudettavissa vapaasti myyjän varastolta ja tietyin rajoituksin myyjän noutomyymälöistä. Toimituksiin sovelletaan voimassa olevia veloituksia ja rahtirajoja. Nämä ovat luettavissa voimassa olevassa tuotekuvastossa ja nettisivuillamme www.hairmail.fi. Ostaja vastaa oikean toimitusosoitteen ilmoittamisesta myyjälle sekä siitä, että myyjän valtuuttamalla rahdinkuljettajalla on mahdollisuus toimitusajankohtana toimittaa tuotteet ilmoitettuun osoitteeseen. 3.3 Vaaranvastuun siirtyminen Vaaranvastuu siirtyy ostajalle, kun tavara sopimuksen mukaisesti luovutetaan ostajalle tai itsenäisen rahdinkuljettajan kuljetettavaksi, jollei toimituslausekkeesta muuta johdu. Ellei tavaraa luovuteta oikeaan aikaan ja tämä johtuu ostajasta tai ostajan puolelta olevasta seikasta, vaaranvastuu siirtyy ostajalle, kun myyjä on tehnyt sen mitä häneltä sopimuksen mukaan edellytetään luovutuksen mahdollistamiseksi. 3.4 Takuu Myydylle tavaralle on voimassa valmistajan ehtojen mukainen takuu, ellei toisin sovita. Takuuaika saattaa vaihdella ammattija kuluttajakäytössä olevilla tuotteilla. 3.5 Tavaran ominaisuudet Myyjä vastaa tavaran laadusta ja muista ominaisuuksista vain sopimuksessa määriteltyjen ja muiden myyjän kirjallisesti antamien, nimenomaan kyseiseen kauppaan liittyvien tietojen mukaisesti. Ostaja vastaa myyjälle antamiensa tavaran käyttötarkoitukseen liittyvien tietojen oikeellisuudesta. Vastaanottamalla myyjältä tuotteen ostaja hyväksyy sen, että tuotteen käyttöönotto ja käyttö saattavat edellyttää erityistä asiantuntemusta tai huolellisuutta. Myyjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tuotteen virheellisestä käytöstä, tai käytöstä muussa yhteydessä, kuin mihin se on tarkoitettu.

370

3.6 Virhevastuu ja tuotevastuu Myyjä vastaa vain tuotteessa olevasta suunnittelu-, raaka-aine- tai valmistusvirheestä sen myyntihintaan asti. Myyjä ei vastaa tuotteen virheistä, jotka johtuvat tai aiheutuvat tuotteen puutteellisesta asentamisesta tai huoltamisesta. 3.7 Välilliset vahingot Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan viivästyksestä tai toimituksen virheellisyydestä ostajalle aiheutuneita välillisiä vahinkoja kuten tuotantotappiota, saamatta jäänyttä voittoa tai muuta taloudellista seurannaisvahinkoa. 4. Ostajan velvollisuudet 4.1 Hinnat Ellei muuta ole kirjallisesti sovittu, kaikki myyjän ilmoittamat hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kaikki hinnat ilmoitetaan arvonlisäverottomina. Myyjä pidättää itsellään oikeuden ilmoittamiensa hintojen muutokseen, mikäli ne aiheutuvat myyjästä riippumattomista syistä. 4.2 Maksuaika Kaikkiin laskuihin sovelletaan maksuehtoa neljätoista (14) päivää netto, elleivät osapuolet ole kirjallisesti muusta sopineet. Maksuajan laskenta alkaa laskutuspäivästä. Mikäli kauppahintaa ei makseta määräaikana, myyjällä on oikeus viivyttää uusien tilausten toimittamista, kunnes erääntyneet laskut on suoritettu. Tästä viivytyksestä johtuvia korvausvaatimuksia ostajalla ei ole oikeus esittää. 4.3 Maksun viivästyminen Maksun viivästyessä peritään viivästysajalta korvausta Suomen korkolain mukaisesti laskun eräpäivästä lukien. Myyjä on valtuuttanut Cash-In Consulting Oy:n valvomaan eräpäivän jälkeisten laskusaatavien perintää. Maksumuistutuksista peritään voimassa olevan korkolain mukaisen viivästyskoron lisäksi käsittelymaksu ja trattaperinnästä peritään OK Perintä Oy:n voimassa olevan hinnaston mukaiset perintäkulut. 4.4 Reklamaatio ja virheen korjaaminen Ostajalla on velvollisuus tarkastaa tuotteen kunto ja oikeellisuus tuotteen vastaanottamisen yhteydessä tai ensi tilassa sen jälkeen. Kaikki tuotteisiin liittyvät huomautukset on esitettävä myyjälle välittömästi puutteen tai virheen tultua ostajan tietoon. Toimitus katsotaan hyväksytysti vastaanotetuksi, ellei siitä ole huomautettu kymmenen (10) päivän kuluessa toimituspäivästä. Myyjällä on oikeus ensisijaisesti joko korjata virhe tai toimittaa uusi tavara. Ostajalla ei ole oikeutta vaatia toimitusta, jos olosuhteissa on tapahtunut sellainen muutos, joka olennaisesti muuttaa alkuperäisesti sovittujen suoritusvelvollisuuksien suhdetta. Ostajan tulee palauttaa virheelliseksi tai vääräksi havaitsemansa tuote alkuperäisessä ja myyntikuntoisessa pakkauksessaan myyjän antamien ohjeiden mukaisesti. Myyjä tarkistaa palautetun tuotteen mahdollisen virheen toteamiseksi joko itse tai antaa tuotteen tarkistamisen tuotteen valmistajan tehtäväksi. Vioittuneen jälleenmyyntituotteiden kohdalla tulee mukaan aina liittää ostokuitti tai sen kopio. 4.5 Palautus- ja vaihto-oikeus Tuotteen mahdollisesta palautuksesta on sovittava aina tapauskohtaisesti myyjän kanssa, joka antaa ostajalle palautusohjeet. Ostajan antamien ohjeiden mukaisesti valmistetuilla tai varastovalikoiman ulkopuolelta ostajan pyynnöstä tilatuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjästä riippumattomasta kaupan peruuntumisesta peritään 10 % kaupan loppusummasta. Varastoitavilla tuotteilla on kymmenen (10) päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla vahingoittumattomia alkuperäispakkauksissaan ja sisältää kaikki niihin liittyvät osat. Ostaja vastaa aina palautuskuluista. Mikäli palautetun tuotteen myyntipakkaus ei ole myyntikuntoinen, veloitetaan ostajalta vioittuneesta pakkauksesta voimassa olevan hinnaston mukaiset kulut. 5 Sopimuksen purkaminen 5.1 Ostajan oikeus purkuun Mikäli myyjän toimitus poikkeaa olennaisesti sovitusta eikä puutetta ostajan kirjallisen huomautuksen johdosta kohtuullisessa ajassa korjata tai uutta sopimuksen mukaista tavaraa toimiteta tai jos myyjästä riippuvasta syystä toimitus viivästyy

ASIAKASPALVELU 0925 385 800 I hairmail.net

siten, että siitä aiheutuu ostajalle kohtuutonta haittaa, on ostajalla oikeus purkaa sopimus. Jos kaupan kohteena oleva tuote on valmistettu tai hankittu erityisesti ostajaa varten hänen ohjeidensa ja toivomustensa mukaisesti, eikä myyjä voi ilman huomattavaa tappiota käyttää tavaraa hyväkseen muulla tavoin, saa ostaja purkaa kaupan myyjän viivästyksen vuoksi vain, jos kaupan tarkoitus jää hänen osaltaan viivästyksen vuoksi olennaisesti saavuttamatta. 5.2 Myyjän oikeus purkuun Mikäli kauppahintaa ei makseta määräaikana eikä tämä johdu myyjästä, on myyjällä oikeus purkaa kauppa. Myyjällä on purkuoikeus myös silloin, kun ostajan ilmoituksen perusteella tai muuten on ilmeistä, että ostajan suoritus tulee viivästymään oleellisesti. Mikäli kauppa näin puretaan, on myyjä oikeutettu noutamaan jo toimitetut tuotteet ostajan kustannuksella. Myyjä voi lisäksi purkaa kaupan, jos ostaja ei myötävaikuta kauppaan sovitulla tai muutoin kohtuuden edellyttämällä tavalla ja myyjän asettamassa määräajassa. Myyjällä on oikeus ilman korvausvelvollisuutta purkaa sopimus, mikäli tavaran maahantuonti tulee mahdottomaksi tai olennaisesti myyjän alun perin edellyttämää kalliimmaksi Suomea velvoittavan kansainvälisen sopimuksen tai tuontia rajoittavan säädöksen tai muun viranomaistoimen johdosta (esim. tuontikatot ja -rajoitukset tai korotetut tullit). 5.3 Ylivoimainen este Myyjä ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos luonnoneste, tulipalo, konevaurio tai siihen verrattava häiriö, lakko, työsulku, sota, liikekannallepano, vienti- tai tuontikielto, kuljetusvälineiden puute, valmistuksen lopettaminen, liikennehäiriö tai muu sellainen este, jota myyjä ei voi voittaa, estää tavaran tai sen osan toimittamisen. Myös silloin, kun sopimuksen täyttäminen edellyttäisi uhrauksia, jotka ovat kohtuuttomia verrattuna ostajalle siitä koituvaan etuun, myyjä ei ole velvollinen täyttämään sopimusta. Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan ostajalle sopimuksen täyttämättä jättämisestä aiheutunutta vahinkoa ja myyjä voi myös purkaa sopimuksen. 6. Vakuutus Osapuolet huolehtivat tavaran vakuuttamisesta sovittujen toimitusehtojen osoittaman vastuunjaon mukaisesti. Muista vakuutuksista on erikseen kirjallisesti sovittava. 7. Omistusoikeuden siirtyminen Omistusoikeus tuotteisiin on myyjällä, kunnes kauppahinta on kokonaan maksettu myyjälle, ellei erikseen kirjallisesti ole toisin sovittu. 8. Ilmoitukset Toiselle osapuolelle lähetettyjen ilmoitusten perille tulosta vastaa lähettäjä. 9. Erimielisyyksien ratkaiseminen Myyjän ja ostajan väliseen sopimukseen liittyvät erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan osapuolten välisin neuvotteluin. Ellei toisin ole sovittu eikä neuvotteluissa päästä sovintoon, riidat ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. 10. Muut ehdot Ostaja huolehtii myyjältä hankkimiensa tuotteiden ja niistä syntyvien jätteiden uudelleenkäytön, hyödyntämisen ja muun jätehuollon järjestämisestä ja niistä aiheutuvista kustannuksista. 11. Päivitetyt myynti- ja toimitusehdot Voimassa olevat myynti- ja toimitusehdot ovat nähtävillä myyjän Internet sivuilla www..hairmail.fi sekä voimassa olevassa tuotekuvastossa.

Hairmail on rekisteröity tuotemerkki. Kaikki Hairmailmateriaalin tekijänoikeudet ovat Hairmail Oy:n omaisuutta. Hairmail-nimen, kuvastojen, esitteiden ja kuvien sekä niiden osien käyttö ilman Hairmail Oy:n lupaa on kielletty. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Hairmail Oy, alv-rekisteröity, kaupparekisterinro 565.814, kotipaikka Helsinki.


150 kr

15 €

Hairmail katalogi kalusteet 2017 18 web  
Hairmail katalogi kalusteet 2017 18 web  
Advertisement