Page 26

Am descoperit această pensiune în drumurile noastre de cunoaștere și descoperire a frumuseților zonei Vaideeni , zonă care este străjuită la nord-est de Masivul BuilaVânturarița. Frumusețea zonei, de o puritate care, te îmbie la drumeții este completată de naturalețea cu care ești întâmpinat în pensiunile din zonă.

Pensiunea Moara Viselor este puțin retrasă de la drumul județean DJ 665, aproximativ 2 km și de la drumul comunal DC138, dar este bine semnalizată prin indicatoare. O curte mare se deschide în fața porții primitoare și un rând de copaci te întâmpină semeți, aducându-ți umbră și răcoare.

Pensiunea cu o distincție exterioară deosebită are camere primitoare, moderne iar liniștea din jurul pensiunii îți asigură o odihnă binevenită.

Când am ajuns la pensiune, fără a fi anunțată venirea noastră, am avut senzația că am ajuns acasă. Două familii erau deja cazate, bărbații pregăteau un grătar, femeile erau la o cafea și taclale sub foișor iar copiii zbenguiau prin curte. Tabloul acesta era completat de susurul apei care venind încet pe lângă pensiune, se lărgește într-un bazin. Imaginea bazinului cu păstrăvi, a luciului apei pe care plutesc nuferi completează senzația de răsfăț.

Reveria aceasta este și a fost apreciată de turiști ocazionali sau turiști care vin și revin în fiecare an aici, la Pensiunea Moara Viselor. Este un aspect foarte important pentru că doar turiștii mulțumiți revin și, mai mult de atât, fac recomandări altor turiști.

Într-adevăr pensiunea este cunoscută și recunoscută prin curățenie, ospitalitatea gazdelor, preparatele din fermă proprie și minunatelor atracții ale zonei.

26

Revista Turist prin Romania Nr. 11  
New
Advertisement