Page 1


A Quiet

Man

Es diu Sadness Tolerant Songs i és el segon treball d’A Quiet Man, el projecte de Fabio Vega. Ha composat, interpretat, gravat, barrejat i produït l’àlbum en un estudi casolà que ha anat muntant al llarg dels anys amb esforç, paciència i dedicació. Es tracta d’una col·lecció de cançons a mig camí entre el pop, el jazz i la cançó d’autor, d’aquelles que ve de gust escoltar en companyia de bons amics i prenent una copa en les llargues nits d’estiu. Se llama Sadness Tolerant Songs y es el segundo trabajo de A Quiet Man, el proyecto de Fabio Vega. Ha compuesto, interpretado, grabado, mezclado y producido el álbum en un estudio casero que ha ido montando a lo largo de los años con esfuerzo, paciencia y dedicación. Se trata de una colección de canciones a me-

dio camino entre el pop, el jazz y la canción de autor, de esas que apetece escuchar en compañía de buenos amigos y tomando una copa en las largas noches de verano.

A Quiet Man ha tret un molt bon disc que em recorda al Pop anglès més elegant de tipus Morrissey, Brian Ferri, Richard Hawley, Scott walker, etc.” (Sergio Makaroff). “A Quiet Man ha sacado un muy buen disco que me recuerda al Pop inglés más elegante de tipo Morrissey, Brian Ferry, Richard Hawley, Scott walker, etc.” (Sergio Makaroff).


A QUIET MAN  
A QUIET MAN  

Concert aquest divendres al santuari de la Misericòrdia