Page 1

T Turcia Travel just for the sport

T


T

TurciajustTravel for the sport

Kanalens Kvarter 36, 2630 Albertslund T: +45 25 72 60 02 info@turciatravel.dk


Titanic Deluxe Belek ligger kun 30 km fra Antalya lufthavn, og 40 km fra Antalya centrum. Hotellet blev åbnet med et brag i 2013, og er siden blev et samlepunkt for professionelle klubbers træningslejre. Hotellet har de nyeste og mest moderne faciliteter i Antalya. Belek området i Tyrkiet er især eftertragtet af store klubber, fordi der er sol gs. 300 dage om året, og der er en ideal temperatur for at banerne bedst kan vedligeholdes. Titanic Deluxe Belek tilbyder i samarbejde med Turcia Travel, dagligt træning på 2 x 90 minutter. Træningen tilbydes på 3 professionelle baner. En 120 x 70 m bane, og to 105 x 68 m baner. Udover disse baner har man mulighed for at bruge en bane på 95 x 58 m. Titanic Deluxe Belek fodboldskompleks ligger kun 1,5 km fra hotellet og har plads til 1000 personer med VIP opdelt tribune, cafeteria, omklædningsrum og opbevaringslokaler. Hotellet har ydermere et stort professionelt fitnesslokale, og mødelokaler som holdet frit kan benytte. (reservering kræves)


Tre grusbaner med internationalt standart og belysning hele natten. Titanic Deluxe Belek tilbyder høje standarder for at spillerne kan udvikle deres talent og træne på højt og Tyrkiets største SPA-center for at spillerne kan forkæles med massage. Udover tennis kan sportsudøverne frit benytte undendørs swimmingpool med opvarmet vand, lukket swimmingpool, specielt opvarmet pool med saltvand og aquapark for sjove oplevelser.


Der er 4 svømmebasiner, og en olympiskbasin med 10 baner forbeholdt sportsudøvere (opvarmet). Banerne har startskammeler, vendeflag og snor. Det er muligt at benytte sig af sundhedscentret og Tyrkiet største SPA-center hvor spillerne kan forkæles med massage. Olympisk pool

Dimentioner Opvarmning Startsskammeler

Dybde


Lobby

Eternity Night Club

La Paglia A’la Carte Restaurant

Diverso - Main Restaurant


T Turcia Travel just for the sport

Turcia Travel har flere års erfaring i at skræddersye unikke træningslejre til store som små klubber. Vi skræddersyer gerne din rejse ud fra behov og ønsker.

Du kan roligt være tryg når du handler med os. Turcia Travel er nemlig medlem af Rejsegarantifonden. Det betyder at du er konkursdækket.

www.TurciaTravel.dk

Titanic Deluxe Belek - Katalog  

Sportskatalog for Titanic Deluxe Belek hotel i Antalya. Se mere på www.TurciaTravel.dk