Page 1

Semmi sem lehetetlen 2. Rész – Találka megbeszélés

Egy napsütötte hétfői napra ébredtem. Halkan hallottam a tv hangját, amit biztosan Kira nézhetett. Még bóbiskoltam egy ideig az ágyamban, majd rávetettem tekintetem az órára, ami 7:30-at mutatott. Ideje lenne felkapni valami csini göncöt, és kimenni rendbe hozni a cserjéimet.


- Csá – kiáltott felém se emelve a tv-ről tekintetét Kira – Végre már, hogy felébredtél. Éhes vagyok. - Akkor csinálj magadnak kaját – vágtam hozzá – nekem most dolgom van. - Jaj, amúgy az a sok bokor mind elsárgult… Nem értem mit akarsz kezdeni vele – gúnyolta a cserjéket. - Ahelyett, hogy itt aludnál napestig a tv előtt, inkább csinálhatnál valami hasznosat is


– fejeztem be a „vitát” kilépve az ajtón, egyenesen a növényeim felé.

A bokrok egész szépen virítottak az ősz eleji szellőben. Szokásaimhoz híven egy kicsit igazgattam a leveleket. Majd el kezdett csipogni a telóm. „Szia. Ma szabad vagy?” Olvastam Lewistól kapott üzenetemet. Gondoltam ismét egy pizzázásra akar meghívni (oda, ahová múltkor), amire igazán nem voltam


vevő. Na, inkább vissza akartam hívni, hogy beszéljünk, valami romantikus találkát.

- Halo?


- Hello, én vagyok. :D - Szia édes :) - Láttam írtál. Szerintem délután semmi dolgom nem lesz. Kirát lerendezem és kész. Utána tiéd vagyok ^^ - Fantasztikus :) Lenne kedved eljönni a St… - Egy délutáni kis kiruccanásra szívesen mennék. Vagy valami discoba. Majd még eldöntjük. - Stef Séfbe nem akarsz jönni? - NEM!


- Miért múltkor nem volt jó? - Nem… nem igazán tetszett… :s - Éértem. Akkor a Parknál várlak. - D.u. Fél 4-től? - Rendben. - Ott leszek. Sziió ^^ - Szia :)

SSL 2. Rész  

sdfdasfasdgasdasdasdasd