Page 1

2. rész

Akira: Árvaként nőttem fel. Soha sem láttam a családom. Egy szamuráj tanított engem, ezért vagyok


ebben a ruhában. Épp edzésem volt, két kilométerfutás és megláttam egy erdőt. Úgy éreztem mintha hívna. Amint láthatod nem tudtam ellenállni a csábításnak. Aqua: Na, és az ősz hajad mivel magyarázod? Akira: Nos, az még számomra is rejtély. Amióta az eszemet tudom ilyen a hajam.


Sora: Öhm… hova lett Sakura? Liu: Nem veled volt? Sora: De igen, de nincs sehol. Akira: Az este történt vele valami?


Liu: Nem hiszem, akkor még itt volt. Még reggel is láttam. Tsubaki: Keressük meg! Egész nap keresték a lányt, de az nem volt sehol. Már mindenhol megnézték, csupán egy hely maradt.


Sakura: Mi ez a hely? Hol vagyok?

Sakura: Valaki, segítség! Valaki belép az ajtón. Sakura sikít ijedtében.


Frank: Üdvözletem szép hölgy! Frank vagyok. Sakura: Jól tudom ki vagy. Engedj el! Frank: Akkor nem tudnálak megvizsgálni.


Sakura:*gondolja*Remélem, a többiek hamar észreveszik, hogy eltűntem.


Akira: Ki lakik itt? Kasumi: Valami bolond, aki azt hiszi mag谩r贸l, hogy tud贸s. Akira: Eddig nem volt vele gond?


Tsubaki: Nem, csak a vizet és a növényeket vizsgálta, de nem tartanám kizártnak, hogy minket is szívesen felboncolna. Akira: Hát ettől nem érzem magam jobban. Sora: Én sem, szerintem én visszamegyek és őrt állok Liuval és Violettel. Aqua: Nem mész te sehova! Segítenünk kell Sakurának!


Sora: Én biztos nem megyek be, hogy az a bolond kísérleti nyúlnak nézzen. Kasumi: Azt a gyávakukac eget rátok! Akkor bemegyek én. Akira: De ez veszélyes! Nekem kéne… - de már Kasumi bement.


Sakura: Kasumi, de jó, hogy itt vagy! Frank: Á, még egy alany! Azt hiszem ez a szerencse napom. Kasumi: Nem talált. Akira: Elég nagy zsivaj van oda bent. Gyerünk!


Aqua: Kasumi mit csinรกltรกl mรกr megint?


Kasumi: Csak egy kicsit lenyugtattam. Tsubaki: De ugye nem รถlted meg? Kasumi: Mondom, hogy semmi baja. Bรกr lehet, hogy reggel fรกjni fog kicsit a feje.


Akira:*gondolja* Te jó ég! Nagyon úgy tűnik a lányoknak természetes, hogy ilyen könnyel elbánt ezzel a férfival Kasumi. Nem csoda, hogy a fejvadász elfutott miután közénk ugrott. Ez a csaj nagyon erős lehet.


Sora: Én akkor sem érzem jobban magam. Sakura: Engem akart ezt a mocsok felboncolni. Szabadítsatok ki gyorsan! Kasumi: Jó, jó. Add a kezed!


Sakura: Úgy örülök, hogy itt vagytok!


Sora: OkĂŠ, akkor mehetĂźnk is.


Sora: Tsubaki, te mit csinálsz? Tsubaki: Kitörlöm az adatokat. Aqua: Te mióta értesz ezekhez? Tsubaki: Nem értem, esetleg segítetek?


Kasumi: Hogyne. – azzal belerúgott a gépbe, ami ki is füstölt. A kis csapat gyorsan visszament a lagúnához.

Sellő Lagúna 2. Rész  

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa