Page 1

MEOW II. 18. Rész – Megvan Debby

Szőke: Sziasztok! Fekete: Nicky készülj, mert elkésed az iskolát! Demi: MIT??? Fekete: Készen vagy? Akkor indulj!


Lány: Hello, nem találkoztál véletlenül egy Demetri… Demi: DEBBY, TE VAGY AZ?! :O


Debby: Demi *-* Demi: Nem tudod mi történhetett? Debby: Fogalmam sincs, csak annyit tudok, hogy valami Victoria a nevem, és eltűntek a lila tincseim. De mint látom neked is. Demi: Már kezdem azt hinni, hogy meghaltunk. Mert ott kezdődött az egész, hogy felébredtem egy Parminderrel való harcolós álmomból. Debby: Én is valami ilyesmi dologgal indultam :O


Debby: És tudod mi a legrosszabb? Az, hogy ISKOLÁBA KELL JÁRNOM! Demi: Nekem szerinted nem? -.Debby: De ez nem lehet, nekünk nem itt lenne a helyünk!


Debby: Most éppen a régi viskónkba kéne lennünk, és harcolni a jóért, Sidneyvel… Pardon. Sidney? Demi: Ööö. Sidney nem veled volt? Debby: Nem. Nem láttam.


Demi: Szuper. Akkor már lehet is keresni… Figyelj, van mobilod? Debby: Leírom útközbe a számát. Demi: Okés, majd beszélünk. Valahogy meg kellene oldani, hogy megint meglegyünk mind a 3an egy helyen. … Iskola után:


Demi: Gyer端nk, Deb, vedd fel!


Debby: Halo? Demi: Naa, én vagyok az! Azt hiszem, tudom ki Sidney! Debby: Jó, de biztos ez? Demi: Tuti biztos! Debby: Rendicsek. Figyelj, holnap kelj fel korán, és találkozzunk előttetek! Demi: Oké. Legyen, mondjuk fél 7? Debby: Ott leszek.


Demi: Jól van, szia :) Debby: Szia ^^

Demi: Egy éjszakára kíváncsi leszek. Vajon mit fogok álmodni?

MEOW 18. Rész  

ztutzutzutzutzu

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you