Issuu on Google+

Mike: Mi ez a ricsaj?


Sarah: Üdvözletem haver. Mike: Mi, a gyilkoló kölykök? Lana: Mit tudsz Kyle Johnsonról? Mike: Arról én nem beszélhetek, a főnök megtiltotta. Ty: Ki a főnököd?


Liz: Hé, vakarcsok megzavartatok minket, ezért most kaptok a pofátokra!


Nick: HĂşzd el a beled!


Sarah: Aludj egyet!


Nick: Szóval, ki a főnököd? Mike: Nem mondhatom el. Még ha tudnám, se mondhatnám. Ty: Akkor ez nagy kár. Mike: Várj, ne!


Lana: Nem mentünk vele sokra. Sarah: Legközelebb a főnökéhez megyünk. Ekkor rengeteg lövést hallottam, de engem egy se talált el.


Lana: Srรกcok?


Lana: Mi a franc ez?


Lana: Sarah, Nick, Ty? Vรกlaszoljatok!


Lana: Ki รถlte meg a barรกtaimat?


Holló: Én öltem meg őket. Hamarosan veled is ez lesz. Nem gondolkodtam csak kirohantam az ajtón végig az utcákon. Hátra néztem és az a mocsok még mindig követett.


Lana: Mit akar tőlem?


Előkaptam a pisztolyt és lőni akartam vele, de a Holló pasas megelőzött. Jól belém rúgott.


Holló: Nem ismered meg a saját apádat? Lana: Mi van? Holló: Úgy bizony, én vagyok a helyi maffia feje. Csak, hogy tudd én öltem meg a fiúdat. Sajna nem akarta elfogadni, hogy ő legyen majd az utódom így hát feleslegessé vált. Lana: De miért vetted el tőlem? Holló: Mert ő tényleg a fiam volt. Nem tűröm, hogy a saját gyerekem mondjon nekem ellent.


Holló: Nézd kicsim, én, nem akarlak megölni. Azt akarom, hogy te legyél az utódom, hisz a lányomként neveltelek. Emlékszel? Többször magammal vittelek a gyilkosságoknál is. Ahogy láttam kissé megbolondultál tőle. Mániád a gyilkolás. Pont egy ilyen maffia vezérre van szükség. Lana: Megölted a barátaimat, a szerelmemet és a lelkemet, ezért én téged öllek meg!


Lelőttem a saját apámat, mert elvett tőlem mindent, ami számomra kedves volt.

Lana: Már nincs semmi, ami ehhez a világhoz kötne. Sarah, Nick, Ty, Kyle, jövök utánatok. Meghúztam a ravaszt és akkor elmúlt minden fájdalmam.


Lana Martin 23:01-kor lett öngyilkos. Anyja azt szerette volna, ha testét Kyle mellé temetik, hogy a halálban is együtt lehessenek. A többiek halála is nagy csapásként érintette a szülőket. A négy tinédzser összesen 306 gyilkosságot követett el. Így mindenki más megveti őket. A gyilkos négyes, már csak így emlegették őket, de egy hónap és teljesen elfelejtődtek.


lana 8. rész