Page 1

Mike: Mi ez a ricsaj?


Sarah: Üdvözletem haver. Mike: Mi, a gyilkoló kölykök? Lana: Mit tudsz Kyle Johnsonról? Mike: Arról én nem beszélhetek, a főnök megtiltotta. Ty: Ki a főnököd?


Liz: Hé, vakarcsok megzavartatok minket, ezért most kaptok a pofátokra!


Nick: HĂşzd el a beled!


Sarah: Aludj egyet!


Nick: Szóval, ki a főnököd? Mike: Nem mondhatom el. Még ha tudnám, se mondhatnám. Ty: Akkor ez nagy kár. Mike: Várj, ne!


Lana: Nem mentünk vele sokra. Sarah: Legközelebb a főnökéhez megyünk. Ekkor rengeteg lövést hallottam, de engem egy se talált el.


Lana: Srรกcok?


Lana: Mi a franc ez?


Lana: Sarah, Nick, Ty? Vรกlaszoljatok!


Lana: Ki รถlte meg a barรกtaimat?


Holló: Én öltem meg őket. Hamarosan veled is ez lesz. Nem gondolkodtam csak kirohantam az ajtón végig az utcákon. Hátra néztem és az a mocsok még mindig követett.


Lana: Mit akar tőlem?


Előkaptam a pisztolyt és lőni akartam vele, de a Holló pasas megelőzött. Jól belém rúgott.


Holló: Nem ismered meg a saját apádat? Lana: Mi van? Holló: Úgy bizony, én vagyok a helyi maffia feje. Csak, hogy tudd én öltem meg a fiúdat. Sajna nem akarta elfogadni, hogy ő legyen majd az utódom így hát feleslegessé vált. Lana: De miért vetted el tőlem? Holló: Mert ő tényleg a fiam volt. Nem tűröm, hogy a saját gyerekem mondjon nekem ellent.


Holló: Nézd kicsim, én, nem akarlak megölni. Azt akarom, hogy te legyél az utódom, hisz a lányomként neveltelek. Emlékszel? Többször magammal vittelek a gyilkosságoknál is. Ahogy láttam kissé megbolondultál tőle. Mániád a gyilkolás. Pont egy ilyen maffia vezérre van szükség. Lana: Megölted a barátaimat, a szerelmemet és a lelkemet, ezért én téged öllek meg!


Lelőttem a saját apámat, mert elvett tőlem mindent, ami számomra kedves volt.

Lana: Már nincs semmi, ami ehhez a világhoz kötne. Sarah, Nick, Ty, Kyle, jövök utánatok. Meghúztam a ravaszt és akkor elmúlt minden fájdalmam.


Lana Martin 23:01-kor lett öngyilkos. Anyja azt szerette volna, ha testét Kyle mellé temetik, hogy a halálban is együtt lehessenek. A többiek halála is nagy csapásként érintette a szülőket. A négy tinédzser összesen 306 gyilkosságot követett el. Így mindenki más megveti őket. A gyilkos négyes, már csak így emlegették őket, de egy hónap és teljesen elfelejtődtek.

lana 8. rész  

mese mit én készítettem és ezennel vége

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you