Page 1

Semmi nem volt hazugság 14. rész- Lehet, hogy (nevelő) APUCIII!

Lucy: *Hát persze, hogyha jön egy új ember a városba arra anya rögtön rászáll! Miért is ne…*

Elvira: Mit motyogsz te ott?! Lucy: Magolom a verset… Elvira: Ja, jó…

81


Lucy: *Valahol én is megértem… Egész jó fel pali… Mindjárt iskola… Még csak laza ismerkedős nap lesz… Szombaton majd ünneplőbe kell menni…* Anya itt a busz mentem…

82


Kรถzben:

Chris: Olyan finom ez a torta!!! Honnan van? 83


Elvira: Az aljából ne egyél, mert nekem is elrontotta a gyomromat… Lehet, egy kicsit lefekszem, mert nagyon korán fenn voltam… Chris: Jó én tv-zek!

Elvira: *Vvv… Jól betakarózok!* Órák elteltével: Hazaért Lucy, Elvira meg rájött „valamire”.

84


Elvira: Amit én keresek, annak itt kell lennie!!! Ezek alatt Lucy: „2011.01.28. Péntek. Már nem kislány vagyok, felnőttem, de elég megrázó dolgok történnek (még mindig) velem! Egy mondat, ami most mindent elmond; Chris lehet, hogy (nevelő) APUCIII!!!” Vissza Elvirához:

85


Elvira: Hogy mi a fájdalmas élet? Nyugodjon békében és Villiam meg ilyen kődarabra van felfirkantva S-el?! Ez aztán… Átírom!

86


Elvira: Hmm… Már jobb is! Megyek haza, ezt elmondom nekik!

Elvira: Szia! Miért vagy itt kint? Chris: Szia! Csak egy kis friss levegőre volt szükségem! ☺☺☺ Elvira: Képzeld! Voltam a temetőben, és mit láttam?! Chris: Mit kerestél ott? Mit láttál? Elvira: 2 sírt, egy nagyot, Michael Moriwshon vagy milyen felirattal, jó nagy volt és alá mi volt írva? Nyugodjon békében… ÉS! Mellette egy „kődarab” VilliamS Morrow felirattal semmi szép szó, és s-el… VilliamS!!! 87


Chris: Cöh… Mindenhova raknak belőle… Elvira: Igaz nem is itt temették el! Chris: Nyugi már ne parázz! Csak a sorozat gyilkosok kérésére… Szerintem, de nyugi már… Elvira: Jól van… Lucy már alszik? Chris: Aham… Elvira: Ma még maradsz itt? Chris: Ha szeretnéd… Elvira: Akkor maradsz! ☺ ☺ ☺ Folytatás következik!

88

14.Rész  

fsdggsdg,,gas,g,sdg,as,dg,sdg,sa,dga,